Volim ga bluetootha ;)
Voliš ga al on ne Hebe, đaba
Volim ga bluetootha ;)
Voliš ga al on ne Hebe, đaba
Pa kako onda finkcioniraju naglavne bežićne slušalice? Ne zamjerite, malo sam neuk na tom području!
Pa kako onda finkcioniraju naglavne bežićne slušalice? Ne zamjerite, malo sam neuk na tom području!
Koriste radiovalove, npr 2.4GHz.
Jel netko imao Razer Blackshark V2? Baš me zanima jel valja i jel to zaista puno bolje od Razer Kraken Multiplatform?
Jel netko imao Razer Blackshark V2? Baš me zanima jel valja i jel to zaista puno bolje od Razer Kraken Multiplatform?
Ne valja. A dali je bolje, ne znam.
A šta je onda sa tws slušalicama koje imaju usb transmitore?
Ekipa
Počeo sam opet malo gejmati, konkretno PUBG, a moje G430 su slomljene pa bih trebao nešto drugo.
Može neka preporuka headseta, samih slušalica, svejedno, bitno mi je da su žičane i da ih mogu ustekati direkt u komp.
Naravno, pošto su za PUBG, najbitnija stavka mi je da su dobre za "pozicioniranje"
Može aliexpress, može domaći shopovi.
Budžet cca 30€ ako je dovoljno...
Ekipa
Počeo sam opet malo gejmati, konkretno PUBG, a moje G430 su slomljene pa bih trebao nešto drugo.
Može neka preporuka headseta, samih slušalica, svejedno, bitno mi je da su žičane i da ih mogu ustekati direkt u komp.
Naravno, pošto su za PUBG, najbitnija stavka mi je da su dobre za "pozicioniranje"
Ak nije problem, bilo bi dobro pricekat black friday jer bi mogao jeftino ubost za cca 40-50€ neke hyperx cloud core i sl., za pozicioniranje i 30€ ne znam sta ima dobro...
Ak ti bas sad treba onda eventualno uzmes ovaj kombo i prodas G305 za 30€...
Prolazija po šoping centru, tribale mi nove slušalice, naletija na ove, kupija, proba, vrlo neloše za pare koje traže... udobne u 3 materine, plus super riješen sklopivi mikrofon. Nije ka na ostalima, ono 3 metra žice kojom moš sebi oko iskopat. Po meni, najbolje sluje za taj iznos.
https://www.nabava.net/gaming-slusalice/rig-300-pro-hs-gaming-slusalice-crne-cijena-296804411
Ovo HS, HX i HN je oznala za PS, Xbox i Switch, u biti sve isti tuki jer ove HS i HX imaju žičani konektor za sluje i mikrofon odvojen.
Ekipa
QKZ x HBB
7Hz Salnotes Zero
Simgot EW200
Truthear Crinacle Zero
To ti je od cca 25€ do 60€ na AliExpress. Sve su dobre za PUBG. Boldane i sam imam, Truthear Crin Zero primarno koristim tokom tjedna.
Pozdrav. Potrebna pomoć oko kupovine slušalica.
Nekad prije 3-4 godine sam kupio sebi Hyperx Cloud Alpha, i u suštini sam ja vrlo zadovoljan slušalicama što se tiče zvuka (mikrofonom baš i ne). Znači, nisam neki audiofil, ne slušam muziku, jedino igram cs 1.6 poslije posla nekad da se opustim, a i u buduče ako se budem uz nešto opuštao akcenat mi je na FPS igrama i bitnije mi je pozicioniranje. Kontam se prebaciti na neke wifi slušalice, da li mi se isplati i koje da si uzmem? Izdvoji bih nekih 100-150 eura, može nešto i više ako ću dobit neki skok u performansama. Hvala
Pozdrav. Potrebna pomoć oko kupovine slušalica.
Nekad prije 3-4 godine sam kupio sebi Hyperx Cloud Alpha, i u suštini sam ja vrlo zadovoljan slušalicama što se tiče zvuka (mikrofonom baš i ne). Znači, nisam neki audiofil, ne slušam muziku, jedino igram cs 1.6 poslije posla nekad da se opustim, a i u buduče ako se budem uz nešto opuštao akcenat mi je na FPS igrama i bitnije mi je pozicioniranje. Kontam se prebaciti na neke wifi slušalice, da li mi se isplati i koje da si uzmem? Izdvoji bih nekih 100-150 eura, može nešto i više ako ću dobit neki skok u performansama. Hvala
Uzmeš HyperX Cloud II Wireless ili Alpha Wireless.
Ekipa
Ja sam na kraju naručio ove, još nisu stigle pa nemogu garantirati niti webshop niti kvalitetu slušalica, uzeo sam samo što im se mikrofon može uvući, trebale bi doći sa 7.1 surround sound. Naravno cijena je jako privlačna.
https://www.ozone.hr/product/gaming-slu-alice-razer-kraken-multi-platform-crne/
Ja sam na kraju naručio ove, još nisu stigle pa nemogu garantirati niti webshop niti kvalitetu slušalica, uzeo sam samo što im se mikrofon može uvući, trebale bi doći sa 7.1 surround sound. Naravno cijena je jako privlačna.
Dobro. Uživaj u nepozicioniranju.
Brzim pregledom na netu vidim da su u cjenovnom rangu Alpha Wireless i Razer BlackShark V2 Pro i Logitech Gaming G Pro X. Ti preporučuješ ipak Alpha Wirless kao bolje, da ne gledam dal će neke biti na nekoj boljoj akciji. Kontam iste kupovati sad nekad za Black Friday.
Dobro. Uživaj u nepozicioniranju.
Čime se ti pozicioniraš, kad ti tako dobro ide?
Logitech G435 Lightspeed
Jesu li one best buy, vidim da se mogu naci za 40e nove na oglasima. Trebam slušalice da su udobne, wireless i kvalitetne. Koristio bi ih po uredu za slušanje glazbe, radio, podcast itd.
Ima li nešto drugo u tom budgetu?
Pozdrav ekipa, jedno pitanje. Koje slušalice preporučate za PS5 do nekih 100 eura. Pikirao sam Cloud 2 Wireless (bile su 100 eura na amazonu.de) al su se prodale. Ostale su Cloud 2 Core wireless za 110, da li je to dobar deal i ima li razlike između njih i prethodno navedenih. Ukoliko imate preporuku za nešto bolje slobodno pošaljite, bio bi zahvalan :-)
Pozdrav ekipa, jedno pitanje. Koje slušalice preporučate za PS5 do nekih 100 eura. Pikirao sam Cloud 2 Wireless (bile su 100 eura na amazonu.de) al su se prodale. Ostale su Cloud 2 Core wireless za 110, da li je to dobar deal i ima li razlike između njih i prethodno navedenih. Ukoliko imate preporuku za nešto bolje slobodno pošaljite, bio bi zahvalan :-)
Pozz, ima Cloud 2 Wireless za 99€ + 11€ dostava na amazon.fr
Ja sam jučer kupio Cloud 2 Wireless u Chipoteci za 100€ . Po siteu imaju ih još.
Imam slušalice Steelseries arctis pro wireless, kušinići za uho su se polako istrošili, ima li netko iskustva gdje i koje zamjenske naručiti? (može ako ima i traka (rastegla se) koja ide preko glave ako netko zna o čemu pričam ...xd)
Imam slušalice Steelseries arctis pro wireless, kušinići za uho su se polako istrošili, ima li netko iskustva gdje i koje zamjenske naručiti? (može ako ima i traka (rastegla se) koja ide preko glave ako netko zna o čemu pričam ...xd)
Pozdrav svima!
Tražim neke dobre slušalice na žicu koje neče krepati nakon par mjeseci.
Trebam vaš savjet zato jer nisam siguran je li mi logitech najbolja opcija.
Hvala unaprjed!
Pozdrav svima!
Tražim neke dobre slušalice na žicu koje neče krepati nakon par mjeseci.
Trebam vaš savjet zato jer nisam siguran je li mi logitech najbolja opcija.
Hvala unaprjed!
Jeftine a jako dobre, imam 2x Cloud Core, jedne imaju sigurno oko 5god, druge preko god dana i odlicno i dan danas rade. Kod Logitecha je problem sto su vecinom plasticne, padne na pod i raspadne se na 100 komadica, ove su mi opale vec xx puta i nikad nista. + kod hyperxa je tipa, ak ti crkne mikrofon ili ti se potrose earpadovi, odes na hyperx support i posalju ti to dvoje bez ikakve naknade...
Nisam nikad bio Razer fan, ali piknuo sam jedne barracuda x 2022. sa ozone-a za 80ak eura sa dostavom. Nekidan stigle i zadovoljan sam. Imam Cloud 2 žičane ali žicu više ne mogu podnit. Cloud 2 su isto odlične, no evo gledajuć zvuk sami, ne vidim ja tu neke razlike da budem iskren. To je sve meni ok što se tiče zvuka, a audiofilu je sve to smeće. Imaš app za android di naštimaš eq i vozi. Imaju malo previše basa pa sam to malo spustio i vozi. Lagane su ko perce i baterija ide do 50sati.
trebao bih preporuku gaming slušalica za ps5 do nekakvih 100-110e.
Hvala :D
Također, treba mi preporuka bestbuy slušalica za Ps5, do cca 100€. Ne moraju nužno biti "gaming" slušalice, ne treba mi mikrofon, dts, dolby, bla bla, nego najbolji i najudobniji stereo zvuk za tu lovu. Po mogućnosti open back i over ear, ali mogu proć i zatvorene. Slušalice bi ubo direkt u kontroler.
Prastare Samson SR850 su odsvirale svoje.
trebao bih preporuku gaming slušalica za ps5 do nekakvih 100-110e.
Hvala :D
Simgot EM6L.
Također, treba mi preporuka bestbuy slušalica za Ps5, do cca 100€. Ne moraju nužno biti "gaming" slušalice, ne treba mi mikrofon, dts, dolby, bla bla, nego najbolji i najudobniji stereo zvuk za tu lovu. Po mogućnosti open back i over ear, ali mogu proć i zatvorene. Slušalice bi ubo direkt u kontroler.
Prastare Samson SR850 su odsvirale svoje.
Sennheiser HD 560S.
Gdje ima 560s za 100€? Kupujem odmah.