Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.477
|
čitano: 1.811.562
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaming

Ma vidio sam da si ih tu preporucivao vec, trebao bi mi i mikrofon onda, cini mi se da ovaj na njima nije neki. Otici cu u preveliki trosak...

16 godina
rocko9 kaže...

Ma vidio sam da si ih tu preporucivao vec, trebao bi mi i mikrofon onda, cini mi se da ovaj na njima nije neki. Otici cu u preveliki trosak...

A onda uzmeš Koss Porta Pro i neki mikrofon...

16 godina

Jesi li probao ih za gaming kakve su??

14 godina
191x7 kaže...
rocko9 kaže...

A onda uzmeš Koss Porta Pro i neki mikrofon...

Hvala na preporuci ali mi ne djeluju udobno za duze gaming sesije.

7 godina
Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga

Pozz... 

Trebaju mi neke sluške za gaming, tj za WoW (znaci bolji mikrofon)i po mogucnosti wireless ali nije nuzno.... 50-60e

falaaa!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Baš sam zapeo za Audeze Maxwell jer bih htio probati nešto tako kvalitetnije nakon godina klasičnih gamerskih slušalica.
Jedino me zanima trebam li onda kupovati i amplifier, ili je ok koristiti štogod imam onboard na pc-u?
Nisam neki audiofil pa bih se morao baciti u istrazivanje čemu uopće služe ti uređaji, do sada mi je domet bio naštimavanje EQ-a.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ne, Maxwell ima sve u sebi, ne treba ti nista dodatno, zapravo bi bilo krivo spojiti ih na amp/dac posto one vec imaju svoj ugrađeni (osim mozda ako ti source ima mali gain/volume).

Imaju PC i mob aplikaciju u kojoj namjestis EQ (skoro obavezno jer su default dosta flat) koji se spremi u njih pa kasnije mozes mijenjati preko kotacica (prica komande koje stiskas).

Preporucam jedino nabavku stalka za njih (nisu bas za bacanje po stolu) i zavisno o usima, dodatne deblje jastucice (ala Wicked Cushions itd.).
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2024 8:29 (Mad Ant).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice