[Review] Logitech G103 keyboard

poruka: 43
|
čitano: 38.953
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Uzeo sad u Linksu dok je na akciji za 169kn. Za sad i više nego zadovoljan. Stvarno je ugodno tipkati i nadam se da se taj osjećaj neće s vremenom previše promjeniti. Jedino što mi na njoj smeta su "G tipke" jer ih ne koristim, a često umjesto "ESC" pritisnem G1 ili G2. Ali i taj problem sam riješio. A bilo bi dobro da s njom dolaze i crne tipke koje bi zamjenile ove crvene strelice i W A S D te "G tipke" jer ovo malo ružno izgleda (ali to je stvar osobnog ukusa i nije neki minus).

Sve u svemu, ako planirate kupiti neku tipkovnicu do 200kn, definitivno Logitech G103. Pogotovo sad dok je na akciji {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ima li jos itko G103 trenutno? evo meni nakon 8 mjeseci tipke doslovno ''skripe'', poput starih vrata, tu i tamo koja tipka se cuje skripanje, ima li jos tko takvih problema?

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: [Review] Logitech G103 keyboard
definho kaže...

ima li jos itko G103 trenutno? evo meni nakon 8 mjeseci tipke doslovno ''skripe'', poput starih vrata, tu i tamo koja tipka se cuje skripanje, ima li jos tko takvih problema?

Moja se još drži 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
Nope i dalje radi mrak
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
12 godina
neaktivan

Zna se ponekad dogoditi da malo zaskripi, ali veci problem mi je to, da su ove tipke koje su najvise u upotrebi postale tvrde.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kako vam se drzi g103? Jel istina ovo da tipke nakon nekog vremena postanu tvrde i da skripe i slicno?

0 0 hvala 0
14 godina

sto se tice tvrdoce nisam primjetio, a o skripanju imas moj post iznad, da, culo se skripanja, ali sada vise ne primjecujem

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
15 godina

Pozz ljudi. Nabavio g103 i stvarno je perfektna. Dostojna zamjena za moju staru g15.

Ali, nedostatak svjetla na tipkama me kopka. Kombiniran neke led USB lampe pa stolne lampe al mi nepraktično. Sad me zanima, Jel itko direktno usporedio g103 sa recimo cm storm octane tipkovnicom. Jel u istom rangu kvaliteta izrade i osjećaj tipkanja. Hvala

1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Djozaa kaže...

Pozz ljudi. Nabavio g103 i stvarno je perfektna. Dostojna zamjena za moju staru g15.

Ali, nedostatak svjetla na tipkama me kopka. Kombiniran neke led USB lampe pa stolne lampe al mi nepraktično. Sad me zanima, Jel itko direktno usporedio g103 sa recimo cm storm octane tipkovnicom. Jel u istom rangu kvaliteta izrade i osjećaj tipkanja. Hvala

Slažem se što veliš gore. Kejbord je odlična, ja zadovoljan....al bar da su ofarbane gejmerske tipke osvjetlili..ono..neka sićušna ledica. Nezz za tu što spominješ, ali rećeno je da na 103 mehanika tipkanja slabi nakon nekog vremena..

skOOrvy
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 17:36 (skorvy).
12 godina
neaktivan

Jer iko ima problema sa tipkovnicom ko i ja. Kad stisnem slovo r izbacuje mi 7šru i istovremeno se pali lampica numLock? Dok stisnem enter iznabi mi ž+ ?

0 0 hvala 0
15 godina
snake001 kaže...

Jer iko ima problema sa tipkovnicom ko i ja. Kad stisnem slovo r izbacuje mi 7šru i istovremeno se pali lampica numLock? Dok stisnem enter iznabi mi ž+ ?

ja bi to otvorio i procistio i prebriso

16 godina
snake001 kaže...

Nope...ocisti tipke sve

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
10 godina
neaktivan

Pozdrav, treba mi nova tipkovnica, dajem max 300 kn. Trebam vaše mišljenje, koji je bolji izbor, logitech g103 ili cm devastator ili cm octane?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice