Problem sa pronalaskom printera

poruka: 2
|
čitano: 1.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa pronalaskom printera

Pozdrav svima,

Već sam postavio pitanje na nekim stranim forumima ali mozda je bolje ovdje ;)

Znaci imam Canon Maxify MB5350 printer koji je spojen putem LAN kabla na mrezu. 

U uredu imam 6 racunara od kojih je pet spojeno mreznim kablom na ruter i svi uredno komuniciraju sa printerom.

Takodjer imam i WiFi router koji sluzi za spajanje 6. racunara na mrezu. E sa tim racunarom imam problem jer on tj. windows 10 ne vidi printer kada ga pokusam dodati u "Printer and devices". ALI ako u browseru upisem IP adresu od printera onda uredno otvori web interface i uredno komunicira sa pisacem (evo upravo sam uradio update Firmwarea na taj nacin)

Da stvar bude jasnija evo sheme mog ureda tj. mreze. Vjerovatno vam je smjesna ali ovo je na brzinu napravljeno.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Problem spajanja mobitela i printera

Pozdrav svima,

Zna li netko kako spojiti putem Wi-Fi mobitel Samsung s7 sa printerom Canon iP7250.

Napravio sam sve kako piše u uputstvima; na printeru uključio tako da svijetli i treperi plavo Wi Fi, zatim sam preko trgovina play skinuo aplikaciju Canon print, pokrenio traženje printera ali ga ne može pronaći.

Prema daljnim uputama, sam napravio  sve ostale radnje, ruter, ponovo insalirao printer itd ali ništa od toga.

Unaprijed zahvaljujem na pomoći, uz napomenu da mi se pokuša što prostije i jednostavnije objasniti, budući nisam baš informatički potkovan, da bih mogao pratiti stručne izraze i objašnjena.

Lijep pozdrav

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice