Što kažete na ovu Genius SoundMaker Value 5.1
Očajno. Uzmi ovaj stari Audigy, pusti neka Windowsi povuku sami driver, i to će ti biti dosta za testiranje i početak.
http://www.njuskalo.hr/zvucne-kartice/creative-audigy-sb0090-eax-hd-oglas-5892644
Ako će ti trebati zasebni driveri kasnije i softver, imaš daniel_K Audigy pack. Potraži na netu, čak ima thread na službenim creative stranicama tj. forumu. Tako se sjećam.
Za još jeftiniju probu, iako dosta lošija kartica i okrljaštena verzija, imaš AudigySE.
http://www.njuskalo.hr/zvucne-kartice/zvucna-kartica-creative-sound-blaster-audigy-pci-oglas-5542006
Nikakav Genius.
Probane dvije zvučne, nisu neka kvaliteta, ali ista priča.
Isto sranje, isti bakaraći.
Zvao sam sada ADM i lik mi veli da oni imaju jednostavno takav zvuk.
Da nisu neke kvalitete. Pa yebem ti, ne očekujem zvuk studijske kvalitete, ali valjda znam što je zvuk koji krči -.-
Pa yebem ga ja, ako oni za 50 kn imaju bolji zvuk od ovih za 250 kn.
Nemoguće, da yebe rak raka.
Jednostavno, nevjerojatno.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ajd ako ćeš u Zagreb naletavati otkupiti ću ih ja od tebe po nekoj popularnoj cijeni pošto su smeće, daš da prodaš jel.
Imas testove tih zvucnika kako sviraju na youtubeu i tamo ne krce ! poslusaj s npr. slusalicama gdje ti nece krcat !
EDIT : rekao bih da imas defektan primjerak !
Ili su ti vratili iste koje si im i reklamirao !
Ili su ti vratili iste koje si im i reklamirao !
Kada kreten nisam zabilježio, ali da ga yebeš, nisam neki audiofil, ali moji ne sviraju ni blizu kao oni gore.
Pokazi to ovima iz ADM-a pa onda nek kazu da oni jednostavno imaju takav zvuk !
Pokazi to ovima iz ADM-a pa onda nek kazu da oni jednostavno imaju takav zvuk !
Bilo bi to divno da sam iz Zagreba.
ovako, hebi ga.
Muka mi je od njih više.
Kontam uzeti u Linksu Logi z323, na akciji su 319 kn, a ove šiknuti u smetlje -.-
zasto bi ih bacao?!
prodaj ih nekom iz zg-a (po pristojnoj cijeni) pa neka on sa garancijom pokuca na adm-ova vrata! ;)
Nitko nije ni primjetio moj post prije? Pare ti toliko ništa ne znače da ih nebi ni sam otvorio i pogledao ima li kakvih vidljivih defekata bez obzira na garanciju kad ti već ne priznaju? Ili možda otić direkt u servis, a ne u ADM?
Nije ti no Logi vise nesto. Ja sam imao Z3 njihov. Zadnji dobar sustav. Pogledaj malo slike sto se tada dobivalo za 350 kuna! Z3ftw.