Preporuka 2.1 zvučnika

poruka: 34
|
čitano: 9.729
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika

Gledao sam Logitech Z523 zvucnike, oni su oko 500 kn, mogu izdvojit od 500-700,800 kn max... Ako su bas neki dobri

Nisam bas previse pratio zvucnike u zadnje vrijeme pa ako netko ima neki savjet neka piše :)

Ili ako ima netko ove logitechove neka napise jel vrijede jer mi se čine ok!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika

Polovno Z2300 za 800 s njuškala. Ako su ispravni.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika

Također z 2300 ako su ispravni.

Kod nas više nema nekih odličnih 2.1 zvučnika za kupit.

Ako želiš nešto jeftinije pogledaj divoom xforce 3, imaš moju recenziju par tema ispod

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Preporuka 2.1 zvučnika

Ma nekako nisam za te rabljene pogotovo poštom da mi šalje bez da ih isprobam, cuo sam da su ti odlicni ali ih rijetko tko prodaje...

Citao sam tvoj review za divoom cine se super!

Onda u uzi izbor idu logi z523 i ti divoom xforce 3 i nadam se jos kojoj preporuci..

15 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika

Jedini i najveći problem kod tih divooma je visoki bas ali to se da malo ispeglati ekvalajzerom pa bude manje.Još ga staviš na sredinu sobe da nema ništa oko njega i može se ublažiti.

Z 523 nisu loši čuo sam ih jednom i ok su mi.

Evo ti još neki zvučnici

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_35_335&products_id=2997-Creative itrgiue 3220

http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.0d9ab96382654cf5bf460039279ecc6d.zvucnici-pc-creative-labs-inspire-t3200.aspx Creative inspire 3200

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 13:58 (explorer 4).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika

Od jeftinijih a još uvijek solidnih Genius..HF1250, meni su fenomenalni osobno,i izgledom, cijenom (ispod 300kn sam ih bio našao za prijatelja/ Konikom čini mi se), i kvalitetom zvuka i izrade.

http://www.zive.sk/Files/Obrazky/art/2007/HW/gadgets/SW-HF211250.jpg

Savršeni za tu klasu.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika

Fino izgledaju nema šta.

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_35_335&products_id=9587

ovi su 300 kn također dobri.Cijeli u mdf-u

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika

Nekako mi se od ovih svih cine najbolji logi Z 523?

Ovih genius koje je kolega napisao nema u konikomu, te serije je tesko naci valjda se vise ne proizvode, imaj frend takve 5.1 i prezadovoljan je s njima mislim model genius 5001 tako nesto

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika

Ti koje ti prijatelj ima su Sw hf 5005 vjerovatno.Odličan model

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika

Da to su ti 5005 model veli da je prezadovoljan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel ih ima jos uvijek negdje za kupiti? nikako ih ne mogu naci..

model http://www.zive.sk/Files/Obrazky/art/2007/HW/gadgets/SW-HF211250.jpg

www.vodopija.net
15 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika
Nema ih sigurno više , reci s koliko novca raspolažeš pa ti možda možemo pomoći.

0 0 hvala 0
17 godina
Preporuka 2.1 zvučnika

Može preporuka 2.1 zvučnika do 1.150,00 kn.

Više će mi služiti kao zvučnici za TV, a sporadično za PC.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika
Corsair sp 2500. Trebali bi doći za desetak dana. Nemaš boljeg izbora za te novce.

1 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...
Corsair sp 2500. Trebali bi doći za desetak dana. Nemaš boljeg izbora za te novce.

Kod koga (koju trgovinu) bi trebali doći?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Matozan kaže...
explorer 4 kaže...

Kod koga (koju trgovinu) bi trebali doći?

Ovako planirao sam kupit Corsaire, danima zvao dućane zbog raspoloživosti i danas me zvao čovjek da mi kaže kako je cijena skočila na 1800kn jer je uvoznik poslao nove cijene. Planirao sam ih kupit u Instar informatici, zvao sam i Magazin RS i cijena kod njih je oko 1700kn, a vjerujem da će i ostali dućani dići cijenu. Zvučnika neće ih bit na lageru, isključivo će se naručivat od uvoznika, a rok isporuke je od 10 do 14 dana (prije 14 dana, a možda i više kako su mi rekli kad sam zvao EZY Infotech, glavni zastupnik za Corsair u RH). 

14 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika

Pozz, čitam baš da logitech z 523 ima jači bass u odnosu na visokotonce,a baš sam odlučio da idem po njih.. Dal ima možda neki creative u rangu toga ili možda nešto drugo,a slično, ugl. da je 2.1? U Konikomu su  z 523 -500kn .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
16 godina
neaktivan

čovjek traži zvučnike do ~ 500kn, a ti mu preporučiš više nego duplo skuplje.

imaš i ove Genius zvučnike, nešto su slabiji od Logitecha, ali su i dosta jeftiniji. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 20:33 (Balvan8).
14 godina
neaktivan

Ovi Genius bi bili onda u rangu recimo Logitechovih z323? Oni su u Konikomu oko 350 kn.. Nisam čuo još ni jedne kak zvuče.. Koja može razlika bit uopće s obzirom na cijenu?

15 godina
neaktivan
DexusOne kaže...

Ovi Genius bi bili onda u rangu recimo Logitechovih z323? Oni su u Konikomu oko 350 kn.. Nisam čuo još ni jedne kak zvuče.. Koja može razlika bit uopće s obzirom na cijenu?

Ne samo cijenu, već i zvučnu karticu na koju će se spajati, razlika je rekao bih minimalna, imao sam neko vrijeme Z323, mislim da su kvalitetom izrade koplje iznad Geniusa, a što se zvuka tiče dojam je prilično subjektivan na stranu Geniusa zbog materijala izrade.

However, na tvom mjestu bi ja ipak išao na Z323, imaju 2 drivera u satelitima, tu neku 360 tehnologiju surrounda, sve u svemu dosta ugodno za sobu od cca 15m2 i integriranu zvučnu. Najjeftiniji dostupni Z323 mislim da su best buy što se tiče 2.1 setova za PC u toj klasi uz naravno HF1200 Genius.

Sub je, također, down-firing, postavi ga u kut stola na parket, ne na tepih, odvrni na 50-60% i to je otprilike to.

Ispitaj i ovu ponudu također. 50kn spusti cijenu i dogovorite se ako ti se sviđaju, set je isto vrlo dobar.

Ako mogu biti 2.0, svakako za 230kn ovi. Mislim da ne postoji za PC bolji zvučnik za 30 pišljivih eura. Još ako imaš barem polovnu AudigySE zvučnu za 70,80kn, best buy kombinacija za 300kn komplet.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 8:46 (thedream).
13 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika

Pozzz......logitech z-540  4.1 jer ih imao netko,cine mi se solidni i da su izasli prije dosta vremena :)...........netko mi je ponudio te zvucnike pa me zanima jer mogu bit jako stari i dal se jos mogu kupiti u trgovinama....hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thedream kaže...
DexusOne kaže...

Ne samo cijenu, već i zvučnu karticu na koju će se spajati, razlika je rekao bih minimalna, imao sam neko vrijeme Z323, mislim da su kvalitetom izrade koplje iznad Geniusa, a što se zvuka tiče dojam je prilično subjektivan na stranu Geniusa zbog materijala izrade.

However, na tvom mjestu bi ja ipak išao na Z323, imaju 2 drivera u satelitima, tu neku 360 tehnologiju surrounda, sve u svemu dosta ugodno za sobu od cca 15m2 i integriranu zvučnu. Najjeftiniji dostupni Z323 mislim da su best buy što se tiče 2.1 setova za PC u toj klasi uz naravno HF1200 Genius.

Sub je, također, down-firing, postavi ga u kut stola na parket, ne na tepih, odvrni na 50-60% i to je otprilike to.

Ispitaj i ovu ponudu također. 50kn spusti cijenu i dogovorite se ako ti se sviđaju, set je isto vrlo dobar.

Ako mogu biti 2.0, svakako za 230kn ovi. Mislim da ne postoji za PC bolji zvučnik za 30 pišljivih eura. Još ako imaš barem polovnu AudigySE zvučnu za 70,80kn, best buy kombinacija za 300kn komplet.

Evo, nakon tolko razmišljanja i nedoumica, odem ja danas posle noćne odmah po logitech i slučajno uletim u dućan di radi lik kojeg znam i veli mi pa uzmi si bolje sonicgear-jeftin ,a bolji neg z323..I bacimo mi test odmah tamo u trgovini logitech z323 vs. sonicgear evo 3 i bez razmišljanja ja uzmem http://www.lelong.com.my/Auc/Archive/DetailStd.asp?When=2010-06&ProductID=62570337 Upravo mi sviraju i mogu reč da sam za tu lovu prezadovoljan!! S tim da naravno nisam ni tražio nekaj ekstra ,nego finoću zvuka na umjereno glasno pojačanim.. zvučnicima! 249kn..

15 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika

Taj Sonicgear je nešto tipa Divoom, tipični kič-kitajac, iliti kinez. Drago mi je da si zadovoljan ipak. Dugo sam koristio taj Divoom na više kartica, isto je bio praktički džabe novi, oko cca. 279kn, ne sjećam se više, odradio je posao uredno.

Sonicgear sam poslušao 3,4 modela, ok su ali mislim i dalje da ih uredno šibne HF1200 2.1 Genius za tu cijenu.

http://www.genius.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=V%C3%A1s%C3%A1rt%C3%A9r&id=00000285&csoportid=00000003

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 23:54 (thedream).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika
C---runo

0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka 2.1 zvučnika

Između ta dva uzeo bih Creative Inspire S2 , ali općenito bih isao na Logitech Z 523 .

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika

Oba su zanimljiva, moj glas za S2, nisam ljubitelj ekstravagantnog dizajna iako su stvarno inovativni za modernu radnu sobu ili ured, ja idem na provjereno i Creative S2.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka 2.1 zvučnika

Meni se recimo ovi Genius SW-G2.1  nekih 38w RMS-a , čine skroz ok izbor za te novce, imaju sasvim dobar zvuk nema šuškanja i dosta kvalitetna dorada, po meni taj segment do 500 kuna je najnezahvalniji al opet ovisi o tebi što želiš....

So say We All
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 13:31 (skyreeper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
što predlažeš, do kojeg ranga sebi gledao ili što.. Prepostavka 1000 kuna?
C---runo
16 godina
neaktivan
Loki1 kaže...
što predlažeš, do kojeg ranga sebi gledao ili što.. Prepostavka 1000 kuna?

nekužim šta si htio reć, al predpostavljam da tražiš 2.1 zvučnike do 1000kn. Uzmi Corsair SP2200 ili Logitech Z623 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice