Odabir tipkovnica?

poruka: 13
|
čitano: 4.126
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Odabir tipkovnica??????

Ovako zanima me koju se tipkovnicu isplati kupiti cijenom ,kvalitetom i koje je vaše mišljenje:

1 Logitech G15

2RAZER Lycosa

3Neka po vašem mišljenju razerova.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2008 16:37 (disco brew).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Odabir tipkovnica??????

ja imam logitech g11..nemam bas nijedne primjedbe , sve mi je savrseno - feeling, tipke, izgled, osvijetljenje...malo proguglaj, imas puno slika na netu, da ja sada ne saljem! dobro, imam dvije primjedbe - naslon za ruke je neuvjerljiv,kao da ce se raspasti pri igranju unreala ;), makar ako dosad nisi koristio naslone ne brini. a druga je sto imas preruzne bijele naljepnice, koje oznacavaju hrvatske znakove. a ionako ces i mraku tipkat!

Freedom for everyone!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Odabir tipkovnica??????
Egi kaže...

ja imam logitech g11..nemam bas nijedne primjedbe , sve mi je savrseno - feeling, tipke, izgled, osvijetljenje...malo proguglaj, imas puno slika na netu, da ja sada ne saljem! dobro, imam dvije primjedbe - naslon za ruke je neuvjerljiv,kao da ce se raspasti pri igranju unreala ;), makar ako dosad nisi koristio naslone ne brini. a druga je sto imas preruzne bijele naljepnice, koje oznacavaju hrvatske znakove. a ionako ces i mraku tipkat!

Jel misliš na G11 ili G15 tipkovnicu????
17 godina
neaktivan
Odabir tipkovnica??????

Najviše se isplati kupiti onu na kojoj ti je najugodnije i najudobnije raditi. Ja sam ih promijenio nekoliko i potrošio dosta novca, ali ona koja mi najviše odgovara je BenQ X-Touch A122. To je tipkovnica za svega 100-tinjak kuna, ali solidne je kvalitete i ima vrlo dobru ergonomiju. Tipke su baš po mom ukusu.

http://benq.com.hr/products/Keyboard/?product=409

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Odabir tipkovnica??????
disco brew kaže...
Egi kaže...

Jel misliš na G11 ili G15 tipkovnicu????
  Na G11, G15 mi se ne svidja zbog zaslona
Freedom for everyone!!
16 godina
neaktivan
Odabir tipkovnica?

Koju bi mi preporučili između ove dvije logitech G15 ili Razer Lycosa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Odabir tipkovnica?

Razer.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Odabir tipkovnica?

Ljudi pomagajte dajte još savjetaNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Odabir tipkovnica?

Pa koju god da uzmes bilo ovu od Razer ili Logitech nemres fulat nikako i jos ak volis plavo tu je kraj kupi i nosi ali novcanik ce ti zavrsit na hitnoj!!!Šutim

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Odabir tipkovnica?

Otvori BUG BR.191 na 87 str. i tam si ''prostudiraj'' Namigiva

P4 2.0,Ati 9600PRO,1GB 166MHz.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Odabir tipkovnica?

Još kad bi imo taj broj BugaCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odabir tipkovnica?

Onda odi u ducan i pogledaj,dal ti vise pasu tipke na g11 ili flat kao na razeru..

Osobno sam za Razera,ofcCool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Odabir tipkovnica?

Da kad bi ju tamo mogo otvoriti i probati to bi bilo super Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: