Miš SHARKOON FireGlider

poruka: 240
|
čitano: 64.524
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Miš SHARKOON FireGlider
Vapor kaže...
logic kaže...
doktor1 kaže...
...

I ako ta oprema ne svijetli :)

Razer ima opremu koja ne svijetli??????????? Ipak je to by gamers to gamers ili tako nekako (glupo ;))

Nisam mogao da ne odgovorim, dosao sam u Technomaxa vidio ovo dolje na Slici i sjetio se tebe odmah   ;D

Jednako glupo zvuci i na logijevom standu ;)

:)
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

daj ne s*ri .. mamba je kvalitetna zato sto si je platio 100€ ?

Razer opcenito ima jaaaakooo kvalitetnu periferiju.

bullshit.

A onda sam ga prodao i kupio Razer Mambu! Nebo i zemlja!!

nemoj mi rec, ovaj kosta 25€ a ovaj 100€...

Htio sam i reci da se isplati riskirati malo vise love pa uzeti kvalitetniji mis.

naravno, isplati se dati malo vise love za kvalitetniji mis .. kao npr. R.A.T.7 ili G700

Postujem ovo za R.A.T.7.

Ili ako uspijes nabaviti R.A.T.9 iz njemacke!!

Ali G700 nije u toj klasi.

Razer i R.A.T. su za koplje iznad.

A vidim da ni ne citas sve nego ono kaj ti se svidja za citiranje samo.

Jos jednom, samo za tebe: FIREGLIDER JE JEDAN OD NAJBOLJIH U SVOJOJ CIJENOVNOJ KATEGORIJI!!{#}

Big Bad Boys Drive Big Bad Toys
15 godina
Fila2mad kaže...

Da malo bolje čitaš, shvatio bi da se u zadnjih nekoliko postova raspravlja o razlici između Abyssusa i Fireglidera.

Ljudi, dajte malo čitajte prije nego počnete pisat odgovore. To je jedna zamolbica od strane mene.

Mada je istina, tema je o Firgeglideru.

15 godina
neaktivan
Fila2mad kaže...
rebelsy kaže...

daj ne s*ri .. mamba je kvalitetna zato sto si je platio 100€ ?

Razer opcenito ima jaaaakooo kvalitetnu periferiju.

bullshit.

A onda sam ga prodao i kupio Razer Mambu! Nebo i zemlja!!

nemoj mi rec, ovaj kosta 25€ a ovaj 100€...

Htio sam i reci da se isplati riskirati malo vise love pa uzeti kvalitetniji mis.

naravno, isplati se dati malo vise love za kvalitetniji mis .. kao npr. R.A.T.7 ili G700

Postujem ovo za R.A.T.7.

Ili ako uspijes nabaviti R.A.T.9 iz njemacke!!

Ali G700 nije u toj klasi.

Razer i R.A.T. su za koplje iznad.

A vidim da ni ne citas sve nego ono kaj ti se svidja za citiranje samo.

Jos jednom, samo za tebe: FIREGLIDER JE JEDAN OD NAJBOLJIH U SVOJOJ CIJENOVNOJ KATEGORIJI!!{#}

LOGITECH nije u toj klasi? ako on nije onda nije nitko ...

svaki cigo svog konja hvali pa tako i to ...

imao sam priliku isprobati i logitechevu i razerovu periferiju i mogu reci da je logitech bolji i kvalitetniji .. da sam probao r.a.t.7 mozda bi promjenio misljenje ... ali ne znam jer nisam probao ..

razumijes?

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 14:10 (rebelsy).
17 godina
neaktivan

Ajmo biti realno i reci da je R.A.T svoja kategorija. Po konstrukciji je nesto novo i inovativno za razliku od razerove "iovativnosti" koja  se svede na light show i bombasticnih tekstova. Ovo ostalo je konfekcija. Dvije firme imaju iste miseve sa drugim oklopom? Konfekcija.

:)
17 godina
Miš SHARKOON FireGlider

Ma dobra je ova rasprava (o miševima u istom cjenovnom razredu).

Jedino je bezveze kada netko napiše Razer je bolji i neda nikakve argumente zašto i kako. Ja sam napisao zašto mi je FireGlider bolji (tipke, DPI, funkcije..), ali kada netko bubne da je Razer bolji jer je to Razer, a to je mercedes jednostavno nema smisla sa njim raspravljat. Kao da raspravljam sa djetetom koji ide u osnovnu školu i samo tako buba pi*darije...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

{#} Sorry ako se cinilo da ne citam, ali Abyssus ne ulazi u kategoriju sa FireGliderom.

Osim po cijeni!?!

FireGlider je puno boji (govorim iz iskustva).

Cak se u nekim stvarima moze mijeriti sa Mambom{#}!!

Zato sam ih stavio u isti "kos".

Iako je cijena na strani FireGlidera, a kvaliteta i ergonomija ide u prilog Mambi.

Osim Mambe, za one kojima je skupa, svima toplo preporucujem FireGlidera.

Big Bad Boys Drive Big Bad Toys
14 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

I tako je usporedba Mercedesa i Fiat-a postala popolarna {#}

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina

Taj od 50 kn je na prema Sharkoon-u smece. Imao sam ja taj od 50 kn i sad kad idem na njega je PREMALI i PRESPOR. Tako da za igrat igre ne možeš to baš usporedit!!!

15 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

Zašto više nema fireglidera za kupit {#} Mislim uzet novi, pošto mi se kotačić skroz "izlizao".

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

uzmi g400

Xc
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Re: Miš SHARKOON FireGlider
mp93 kaže...

Zašto više nema fireglidera za kupit {#} Mislim uzet novi, pošto mi se kotačić skroz "izlizao".

Evo ti ga u Portiu !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
mp93 kaže...

Evo ti ga u Portiu !

hvala, ali mislio sam na to kako su ga povukli u linksu. Inače samo u njemu kupujem stvari za komp, ali eto probat ću tu vidit :D

15 godina
Miš SHARKOON FireGlider

Inace , Portio posluje s Linksom tak da ti je to isto !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

kj ima utege miš ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

Raspala mi se odnosno oljuštila boja sa mišonje.

Kad sam glupo išao uzimati crveni umjesto mat crnog.

slike za minutu

edit: slike

ne smeta ruci, ne grebe me ali izgleda loše.

No matter where you go, there you are.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 12:30 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni crni drzi vec godinu dana bez greske, nisam ni nozice gumene jos promjenio, samo obrisem :p
15 godina
Miš SHARKOON FireGlider

Imam tog mišonju( i podloga igra jako bitnu ulogu) . On je klasa za sebe gledajući uloženo/dobiveno. Dvije godine ga peglam sa online shooterima po par sati svaki dan i nevjerojatno i dalje je kao iz trgovine.A da ne pričam koliko sam postao superiorniji u MP igrama otkada sam prešao sa 50 kunskih mišonja.Potrebno je određeno vrijeme za privikavanje ali ako se malac od 6 g. privikao na njega onda go for it..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imam navedenog nesto duze od godinu dana (godina ipo tako nesto), i prolazi kroz svakodnevna silovanja

i i dalje je vanjskog izgleda kao sto je bio kad je izasa iz kutije, i jedako tako i radi

radi se znaci o crvenoj verziji za koju kazu da je losije izrade, sto vjerujem da je istina (moj npr ima manu da kad udarim sa njim malo ono od stol da se aktivira lijevi klik, zbog njegoce preosjetljivosti)
al eto imam taj jedan "problemcic" koji se u svakodnevnom igranju i radu uopce i ne primjeti,  tako da mislim da sam dobio jedan od boljih primjeraka crvene verzije 

14 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

i ja planiram uzeti taj miš samo u sophoslabu(http://www.sophoslab.hr/misevi-i-podloge/154/sharkoon-fireglider-laser-mouse/5607/)ista cijena,ali je dostava besplatna.

i razmišljam o ovoj podlozi:http://www.sophoslab.hr/misevi-i-podloge/154/sharkoon-rush-mat/5619/ Sharkoon Rush Mat

za miš znam.ima ko kakav bolji prijedlog u vezi podloge u kombinaciji s ovim mišem?

0 0 hvala 0
15 godina
kiki96 kaže...

i ja planiram uzeti taj miš samo u sophoslabu(http://www.sophoslab.hr/misevi-i-podloge/154/sharkoon-fireglider-laser-mouse/5607/)ista cijena,ali je dostava besplatna.

i razmišljam o ovoj podlozi:http://www.sophoslab.hr/misevi-i-podloge/154/sharkoon-rush-mat/5619/ Sharkoon Rush Mat

za miš znam.ima ko kakav bolji prijedlog u vezi podloge u kombinaciji s ovim mišem?

imamo totalno istu kombinaciju, ako kupis sigurno neces pogrijesit, mis i podloga se i vizualo slazu, a da ne kazem kako mis lebdi po njoj

13 godina
neaktivan

u drugoj slicnoj temi je par ljudi reklo da je http://www.links.hr/?naziv=mis-prestigio-pmsg1-laserski-5040dpi-karbon-sivi-usb&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.266 za koplje iznad Firegladera...neckam se izmedju ta dva modela posto mi g400 ne odgovara po ergonomiji, previsok mi je...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 13:24 (11Dado11).
15 godina
Miš SHARKOON FireGlider

Ako negdje imas priliku isprobat ta dva misa bilo bi super. Ja bih uzeo Prestigia !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

Jel se nekom događa da nekad opali dva klika umjesto jednog? Malo pustim lijevi i odma registrira nekad drugi, a nisam sigurno kliknio... ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Ako negdje imas priliku isprobat ta dva misa bilo bi super. Ja bih uzeo Prestigia !

budem skocio do linksa, imaju i prestigia, i firegladera i g400, sve po 199kn...

vjerovatno ce presudit izgled u zivo i lezanje u ruci...makar mi se ovako na slikama najvise svidja prestigio...{#}

13 godina
protjeran
Miš SHARKOON FireGlider

Genijalna stvar, samo 204 kune, a dobio sam i podlogu za Diablo III {#} stvarno se isplati..

Fallen angel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Miš SHARKOON FireGlider

imam doticni mis i stvarno mi je drag.....ali imam jedan problem a to je da nako nekog vrimena cc2 sata prestane raditi i nece da radi jedno 24 sata....do cega bi to moglo biti....proba sam na vise komp i windowsa ali svugdi ista stvar

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

1. Gdje u ZG kupiti ovaj mis?

2. Ima li bolje odo ovog za cca 200Kn?

Džedaj

0 0 hvala 0
13 godina
marsovac kaže...

1. Gdje u ZG kupiti ovaj mis?

2. Ima li bolje odo ovog za cca 200Kn?

1 OVDJE

2. Pa za te pare i nema boljeg!

Werdum Combat Team
16 godina
neaktivan

Evo kupio jučer Fireglidera (crveni, laserski 3600 dpi) i zadovoljan sam. Isprva mi je trebalo malo da se naviknem na njega, ali sada smo postali nerazdvojni par već nekoliko sati :-)) 

Precizan, brz i ergonomski ok (napomena: nije za one s manjim šapama). Plus - utezi i softver za programiranje rezolucije i funkcije pojedine tipke. Za cijenu od 200kn teško da ćete naći boljeg.  

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice