Sutra idem kupiti X-230 nadam se da će biti bolji od Trust SP-3400 !!
Logitech x-530
- poruka: 38
- |
- čitano: 8.737
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Bogme i jesu dobri,,,ma predobri,,, ne žalim što sam ih uzeo,,meni su taman!! Puno Hvala!!
evo ja sebi misli uzeti x-530...po prijasnjim postovima cini mi se da necu pogrijesiti...u nas(u bih) su oko 600kn ali dobit cu popust 10%(bolje ista nego nista)...i jedno pitanje koliko su mu dugi kablovi od ovih satelita ja sam ih mislio provodit po sobi pa zato...
Dobri su X530 ali imaju par mana... prva mana hvatanje "arapskih radiopostaja", nedovoljno izolirani od vanjskih utjecaja.
Takodjer se dogadja efekt "pucanja"... valjda im smeta losija struja... samo puknu iz zvucnika... ko da si negdje kratko spojio ulaz... ali zvuk je cist i kvalitetan...
Dobri su X530 ali imaju par mana... prva mana hvatanje "arapskih radiopostaja", nedovoljno izolirani od vanjskih utjecaja.
Takodjer se dogadja efekt "pucanja"... valjda im smeta losija struja... samo puknu iz zvucnika... ko da si negdje kratko spojio ulaz... ali zvuk je cist i kvalitetan...
ovo često bude pri bootanju.
Ma meni i samo od sebe...
koja bi bila dobra zvucna za ove zvucnike do 100-150kn?
opce je poznato da ovi zvucnici imaju gresku sa hvatanjem frekvencija itd
al jucer mi se pojavi cudan problem, zvucnik krci sam od sebe, nebitno dali pustao pjesme, uglavnom cuju se random zvukovi krcenja(bzzzzz)
ono sto sam skuzio da se to javlja samo kad je spojen internet, i to mi pocelo tek jucer kad se malo ostetio mrezni kabel na ulazu u modem
pa me sad zanima koji tu problem i kak bi ga mogao rijesit
edit: cuje se zujanje samo kad se koristi promet, recimo ucitavanje stranice(zuji), ucitavanje videa(zuji dok se ne ucita skroz), refreshanje(zuji), ako nista ne diram, ne zuji