Logitech G700

poruka: 246
|
čitano: 61.195
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Logitech G700
AA-d00d kaže...
tnakir kaže...

Bez uvrede decki ali meni su te gluposti oko kabela... su gluposti :) Imam komad ruke i da je mis vezan celicnom sajlom to nebi zaustavilo inerciju :)

Pa ne bi ni meni gdje ne trebam neku veliku preciznost pokazivača, ali dok treba nekome headshot stisnut e onda osjetis i najmanje zrno prasine kako smeta :D (karikiram malo)

Bas to... headshot... skidam u letu... konkretno COD MW2... intervention... treba mi cirka pola sekunde od spottanja glave do dekapitacije. A zapravo me zaboli kakav je mis.

Biljezim se sa stovanjem...
17 godina
neaktivan
Logitech G700

A žica od tog miša?Nevinašce

Dobro konkretno 2 na forumu misli da je zica prekruta - manjina...citam na logitechovom forumu i svako malo sa javi netko i veli da je njemu žica isto prekruta.

Vama je žica možda ok, vecini nije, eod.

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

A žica od tog miša?Nevinašce

Dobro konkretno 2 na forumu misli da je zica prekruta - manjina...citam na logitechovom forumu i svako malo sa javi netko i veli da je njemu žica isto prekruta.

Vama je žica možda ok, vecini nije, eod.

:) Igrao sam sa MXRevolution... sada igram sa Performance MX stakorom. Ponekad sa zicom (u slucaju Performance-a), dok MX Rev. nema zicu.

17 godina
neaktivan
Logitech G700

Kako ga ionako ne koristim bežično izvadio sam bateriju, koja se BTW nenormalno grije, i sada je miš prilično ugodan, dlanovi mi se uopće ne znoje i super je. :)

Dopada mi se miš, fino reagira i sve pet, samo kvragu ne znam što bi sa svim tim tipkama. :) Oće neko kupit koju?

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Kako ga ionako ne koristim bežično izvadio sam bateriju, koja se BTW nenormalno grije, i sada je miš prilično ugodan, dlanovi mi se uopće ne znoje i super je. :)

Dopada mi se miš, fino reagira i sve pet, samo kvragu ne znam što bi sa svim tim tipkama. :) Oće neko kupit koju?

Mis ti se grije s baterijom?WTF?!

Ja ne osjecam nikakvu promjenu temperature nit kada ga punim na kablu i koristim istovremeno nit kada ga bezicno koristim,nesto nevalja kod tebe.

eplati.com
17 godina
neaktivan
Logitech G700

Čemu to? LOL  :D Kupiš bezicni mis, a ne koristis bezicni mod...

P.S. Meni je baterija jedva mlaka, a trenutno sam u zicanom modu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Baterija je kada sam ju izvadio bila topla. I miš je generalno bio topliji sa baterijom unutra.

P.S. Ovo je kita a ne bežični miš. Ni jedan miš koji nema hot-swap baterije ne može se nazivati ozbiljnim bežičnim mišem. Hot-swap treba biti logičan dodatak.

Tako da ne, nisam kupio bežični miš. Kupio sam miš.
17 godina
neaktivan
Logitech G700

Kupio si (bežičan)miš i kao sto ime veli možeš ga koristiti sa žicom ili bez, to što nešto mora zadovoljavati tvoje osobne uvjete...ahBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Popiškim se na takav bežičan miš. :)
Kao miš je jako dobar, kao bežičan miš je bezveze.
15 godina
Danny_HR kaže...
Popiškim se na takav bežičan miš. :)
Kao miš je jako dobar, kao bežičan miš je bezveze.

Ja isto kada sam uzimao g700,uzeo sam ga zato jer je imao dosta pohvala,dobar dizajn,i kao zadnje sam vidio da je Bezican,ja mislio,da je u bezicnom modu drek,da laga itd,a od kad ga imam nonstop ga koristim u bezicnom,kada je baterija pri kraju samo ga bacim na punjenje,nikada problema,ja jako zadovoljan i ne mijenjam ga za nista,ali ipak stari mx518 budi sijecanja =)

eplati.com
17 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Ja isto kada sam uzimao g700,uzeo sam ga zato jer je imao dosta pohvala,dobar dizajn,i kao zadnje sam vidio da je Bezican,ja mislio,da je u bezicnom modu drek,da laga itd,a od kad ga imam nonstop ga koristim u bezicnom,kada je baterija pri kraju samo ga bacim na punjenje,nikada problema,ja jako zadovoljan i ne mijenjam ga za nista,ali ipak stari mx518 budi sijecanja =)

Testirao sam ga ja bežično i svakako dobro reagira i radi. Sve pet što se samih preformansi tiče, apsolutno nikakvih zamjerki nisam našao.

Međutim preko nedostatka hot-swapa na gamerskom bežičnom mišu ne mogu proći.

Iz istog sam razloga Mambu koristio žičano, baš kao sada ovaj g700.

15 godina
Danny_HR kaže...
eplati.com kaže...

Testirao sam ga ja bežično i svakako dobro reagira i radi. Sve pet što se samih preformansi tiče, apsolutno nikakvih zamjerki nisam našao.

Međutim preko nedostatka hot-swapa na gamerskom bežičnom mišu ne mogu proći.

Iz istog sam razloga Mambu koristio žičano, baš kao sada ovaj g700.

Daj mi samo reci,jel te mamba pocela nakon nekog vremena zezati?Mislim cviliti i te stvari kao sto se prica?

eplati.com
17 godina
neaktivan
Logitech G700

Samo je scroll cvilio i to već nakon 2 tjedna. Međutim to sam relativno lagano popravio. Ima tutova na youtubeu.

Al nebi ti ju preporučio. 

Ponovno sam se razočarao sa Razerom i definitivno sam ovoga puta siguran da njihov miš više neću uzeti nikada.

1 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Samo je scroll cvilio i to već nakon 2 tjedna. Međutim to sam relativno lagano popravio. Ima tutova na youtubeu.

Ponovno sam se razočarao sa Razerom i definitivno sam ovoga puta siguran da njihov miš više neću uzeti nikada.

i onda se ljudi uvrijede kad kazes da je razer precijenjen,a pogotovo misevi.

15 godina
neaktivan
Logitech G700

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 23:32 (Terminator91).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Terminator91 kaže...

jel najbolji miš logitech g9x?

Ne.

17 godina
neaktivan
crozoki kaže...
Danny_HR kaže...

A gle stari ja imam razer deataddera već 2 godine i fantastičan je, a probao sam razne miševe, čak imam i g9x, ali kad budem uzimao novi miš opet ću uzet deathaddera.

Potpis
15 godina
neaktivan
Logitech G700

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 23:32 (Terminator91).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...

Razer miševi su nešto najprecjenjenije što sam vidio, usporedio bi ih sa Lacoste tenisicama npr. Daleko od toga da su loši, ali ne vrijede onoliko koliko stoje.

Dva sam imao, gotovo sve isprobao i svi do jednoga su me razočarali.

Al nećemo dalje o Razeru i ostalima, zadržimo se na temi a ona je Logitech G700.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 23:20 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Baterija je kada sam ju izvadio bila topla. I miš je generalno bio topliji sa baterijom unutra.

P.S. Ovo je kita a ne bežični miš. Ni jedan miš koji nema hot-swap baterije ne može se nazivati ozbiljnim bežičnim mišem. Hot-swap treba biti logičan dodatak.

Tako da ne, nisam kupio bežični miš. Kupio sam miš.

Objasni hot swap. Sta to znaci u kontekstu bezicnog ili bilo kojeg drugog misa?

:)
17 godina
neaktivan
Logitech G700

Ovo je G7, meni i dalje najbolji miš koji sam koristio, ali na žalost pregazilo ga vrijeme iako je i dalje na ormaru živ.

On ima hot-swap mijenjanje baterija. Obrati pažnju na 2 baterije, obrati pažnju na baznu stanicu u kojoj je utor za punjenje.

Dakle, primjer. Igram BF, u avionu sam kao pilot, baterija rikne, treba mi manje od 2 sekunde (al doslovno) da zamijenim bateriju i nastavim.

Dakle jedna se puni dok drugu koristim, baterija nema poklopaca nego "prekidač" kojim ju vadiš i stavljaš novu za sekundu.

Nejasno mi je zašto tzv. wireless miševi namijenjeni gamingu, ali i svi ostali ovo nemaju, zapravo uz G7 ima samo R.A.T. 9, odnosno imati će.

Primjer većine drugih "wireless" miševa je mijenjanje baterije micanjem poklopca ili punjenje na kablu, što miš čini nepraktičnim za korištenje u wireless modu.

Možda sam ja samo prezahtjevan ili razmažen jer me takvim učinio G7, ali ni jedan wireless miš koji to nema ja ne mogu zvati wireless mišem niti koristiti bez žice. Sve drugo su kvazi rješenja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 8:44 (Danny_HR).

3 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Možda sam ja samo prezahtjevan ili razmažen jer me takvim učinio G7, ali ni jedan wireless miš koji to nema ja ne mogu zvati wireless mišem niti koristiti bez žice. Sve drugo su kvazi rješenja.

Jesi malo :)

17 godina
neaktivan

I meni se cini ;)

Koliko ti traje baterija  i koliko igras u komadu da ti se istrosi bas kad igras? Sta je problem staviti preko noci da se puni a vjerujem da nema sanse da ju ispraznis za dan.

17 godina
logic kaže...

I meni se cini ;)

Koliko ti traje baterija  i koliko igras u komadu da ti se istrosi bas kad igras? Sta je problem staviti preko noci da se puni a vjerujem da nema sanse da ju ispraznis za dan.

Pa da, meni kad pacov dodje pri kraj sa baterijom (1 crtica sa kojom slobodno mogu jos 2 dana radit) stavim na punjac preko noci i miran sam tjedan dana.

17 godina
neaktivan
Problem je, naravno, ako postoji kvalitetnije i praktičnije rješenje. :)
17 godina
neaktivan

Hehehehehheheh

Naravno ali koje se pokazalo kao nepotrebno razbacivanje baterijama i povecanje cijene proizvoda (dodatna baterija i punjac).

17 godina
neaktivan
Platio bi i 50% više bez problema da to ima.
Baš kao što je vrlo moguće da uzmem R.A.T. 9 kada izađe.
17 godina
neaktivan

Mogu ti reci da me ovaj rat zagolicao opasno ;)

Jos da nadjem kombinaciju da ga platim puno manje ;)

17 godina
neaktivan
Logitech G700

Ako AA baterija traje dovoljno dugo onda ni ja ne vidim cemu hotswap rjesenje.

Budan ne mogu biti 2 dana u komadu (bez odmora, pauze, sna) i jos za racunalom tako da uvijek stavim puniti dok sam AFK.

A i poslje nemas zayebancije dok ti te hotswap baterije pocinju failati, gdje ces kupiti iste takve a da su ispravne i nove?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Di god oćeš. Dan danas ima za kupiti nove novcate baterije za G7 na ebayu, original i falš.
Da ne velim doduše da još ni jedna nije failala. :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice