Logitech G700

poruka: 246
|
čitano: 61.188
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Logitech G700
Danny_HR kaže...
Di god oćeš. Dan danas ima za kupiti nove novcate baterije za G7 na ebayu, original i falš.
Da ne velim doduše da još ni jedna nije failala. :)

Gle stvarnoIznenađen ...zaboravio sam da se tu radi ipak o LogitechuIzlanuo se

Ali i dalje mi stoji ona prva stvar.

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
17 godina
neaktivan

Logi je logi. Jedan i jedini. Kupis i ne sekiras se ;)

AL svejedno. JA ne vidim potrebu za tim a ocigledno ni logi ;)

:)
16 godina
logic kaže...

Jos da nadjem kombinaciju da ga platim puno manje ;)

Ja sam uspio "iskemijat" potpuno novi G700 za 475kn.

Da sam morao platiti punu cijenu koja je po ducanima vraga bi se on valjao po mojoj podlozi Osmijeh

if you are not paranoid you don't have enough information
16 godina
neaktivan
Logitech G700

Ekipa koliko vam traje baterija na G700?

Meni ako ne igram nekih 3 dana, ako igram onda oko 2 dana. Jel to premalo i može li se ova baterija u njemu zamijeniit za neku jaču punjivu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možeš staviti bilo koju punjivu AA bateriju, koliko god jaku želiš.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 10:01 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Logitech G700

Ma i ova je vec 2000mAh pa mi je malo cudno da ovako malo traje

Na MX1100 traje duuuuuuuuugo Osmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
simeparanoja kaže...

Meni ako ne igram nekih 3 dana, ako igram onda oko 2 dana. Jel to premalo i može li se ova baterija u njemu zamijeniit za neku jaču punjivu?

Da li ti u tom vremenu padne na jednu zelenu crticu ili ti u tom vremenu dodje indikator na crveno kao da je skroz prazna?

Pokazivac baterije na G700 poprilicno laze i mutavo radi.

Vec nakon par sati padne sa 3 crtice (ili bolje receno diode) na jednu zelenu i covjek bi rekao da je skoro prazna.

I onda nakon toga jos dugo izdrzi na toj jednoj zelenoj crtici.

if you are not paranoid you don't have enough information
16 godina
neaktivan
Mauro kaže...
simeparanoja kaže...

Da li ti u tom vremenu padne na jednu zelenu crticu ili ti u tom vremenu dodje indikator na crveno kao da je skroz prazna?

Vec nakon par sati padne sa 3 crtice (ili bolje receno diode) na jednu zelenu i covjek bi rekao da je skoro prazna.

ma padne mi na jedun crticu

Mislio sam da ako je na jednoj da ga punim? A postoji i crvena nakon ove zelene zadnje?

Ajde bas cu pogledati koliko ce izdrzati na ovoj zadnjoj crtici pa cemo vidjeti jer ovo mi se cini nekako prekratko, niti 2 dana a na zadnjoj je

17 godina
simeparanoja kaže...
Mauro kaže...
simeparanoja kaže...

ma padne mi na jedun crticu

Mislio sam da ako je na jednoj da ga punim? A postoji i crvena nakon ove zelene zadnje?

Ajde bas cu pogledati koliko ce izdrzati na ovoj zadnjoj crtici pa cemo vidjeti jer ovo mi se cini nekako prekratko, niti 2 dana a na zadnjoj je

postoji i crverna nakon te,a nakon crvene postoji i blinkajuca crvena mislim da je zadnje upozorenje ispis na ekranu battery low.

ja promijenim bateriju tek kad mi to izbaci ili se kursor zaustavi :D

17 godina
Logitech G700

Evo samo da vam preporucim ove baterije. Nesto kvalitetnije od baterija nisam do sad imal prilike sprobat. S digitalcem okinem ohoho slika, dok sam s nekim Duracell-ovim modelom (takodjer punjivim) pi.zdil.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Evo samo da vam preporucim ove baterije. Nesto kvalitetnije od baterija nisam do sad imal prilike sprobat. S digitalcem okinem ohoho slika, dok sam s nekim Duracell-ovim modelom (takodjer punjivim) pi.zdil.

Znas mozda gdje ih ima uzeti?

Da duracell je za popi***ti. Uzeo sam njihov punjač i baterije i totalno slabo traju, 2 do 3 dana ako ih koristim na misu 

17 godina
simeparanoja kaže...
Batista kaže...

Znas mozda gdje ih ima uzeti?

Da duracell je za popi***ti. Uzeo sam njihov punjač i baterije i totalno slabo traju, 2 do 3 dana ako ih koristim na misu 

da,imas ih u hg spotu npr.

http://www.hgspot.hr/16490/punjive-baterije-sanyo-hr-3utg-2bp

ili nabava

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=eneloop&x=0&y=0

ja sam uzeo iz hg spota i super su,imam dosta dugo eneloop AAA baterije tako da znam da su dobre.ne prazne se kao obicne same od sebe

14 godina
protjeran
logic kaže...

Ja se bojim kupovati G700 pošto su mi vec 2 Logi misa riknula,nema smisla i 3 put se opeci...

17 godina
neaktivan
Logitech G700

3. sreća :D

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Logitech G700

Bas fora,meni sva logitech periferija radi po 5-6 godina sa seljenjem,slucajnim padanjem itd itd,mx518 mi je nakon 5-6 godina sluzbe djelomicno otkazao,cak se borio jos,ali sam mu skratio muke,i sada sam na g700,meni sluzi odlicno

eplati.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CROifer kaže...
logic kaže...

Ja se bojim kupovati G700 pošto su mi vec 2 Logi misa riknula,nema smisla i 3 put se opeci...

Reklamacija?

14 godina
protjeran
logic kaže...

Reklamacija?

Rikli su koji tjedan nakon isteka garancije...

17 godina
CROifer kaže...
logic kaže...

Kao sto logic rece... reklamacija?

Btw koji su ti misevi crkli?

eplati.com kaže...

Bas fora,meni sva logitech periferija radi po 5-6 godina sa seljenjem,slucajnim padanjem itd itd,mx518 mi je nakon 5-6 godina sluzbe djelomicno otkazao,cak se borio jos,ali sam mu skratio muke,i sada sam na g700,meni sluzi odlicno

I ja sam imao "slucajnog padanja" ali tek nakon drugog "slucajnog pada" su crkavali... zilave neke bestije :)

Biljezim se sa stovanjem...
14 godina
protjeran
tnakir kaže...
CROifer kaže...
logic kaže...

Kao sto logic rece... reklamacija?

Btw koji su ti misevi crkli?

M505 riknula tipka a na MX518 laser...

17 godina
neaktivan
CROifer kaže...
logic kaže...

Reklamacija?

Rikli su koji tjedan nakon isteka garancije...

Cije garancije? Prodavaca ili logitecha?

EDIT: Oba misa imaju 3 godine garanciju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 16:37 (logic).
16 godina
neaktivan
Logitech G700

ma kontaktiraj logi, kakav prodavac

tech support im je najbolji

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

Ja uopste necu da se zezam sa prodavacem. Odmah kontaktiram logi i kazem da je prodavac bankrotirao ;)

14 godina
protjeran
simeparanoja kaže...

Da svi pricaju o tom njihovom suportu ali neda mi se zezat sa time nek naprave miš da mi ne rikne pa nek se hvale sa suportom...

17 godina
neaktivan

Ti si blesav. Posaljes ima dva maila i dobijes nove miseve. A i ti si rijetka zvjerka oja se zal na trajnost i kvalitet miseva od llogija. Ja ih imam hrpu vec godinama i nikad nikakvih problema. A i tnakir ti je objasnio koliko "slucajih padova" treba da crkne logijev mis. Doduse njegovi "padovi" su bili horizontalni al necemo cjepidlaciti ;)

16 godina
neaktivan
CROifer kaže...
simeparanoja kaže...

Da svi pricaju o tom njihovom suportu ali neda mi se zezat sa time nek naprave miš da mi ne rikne pa nek se hvale sa suportom...

a hebga sad, postoji i neka mogucnost da se nesta doogdi sa nekim misem, mozda pri proizvodnji mozda kod transporta

Ja sam ih promijenio pun kufer i miseva i tipokovnica i zvucnika i nikad nista osim logitech wave desktop pro set-a

Kontaktirao ih, poslali mi novi set i to je to

Tko jos ima takav support?

14 godina
protjeran
Logitech G700

A sta sve treba napravit:registrirat se,poslat im mail,pa cekat odgovor,pa ponovo slat objašnjenje,onda ce rec da im posaljem miš a oni ce meni novi...?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CROifer kaže...

A sta sve treba napravit:registrirat se,poslat im mail,pa cekat odgovor,pa ponovo slat objašnjenje,onda ce rec da im posaljem miš a oni ce meni novi...?

regas se, posaljes mail sa svojim problemom i S/N od misa i oni ce te kontaktirati.

Samo reci da je ducan bankrotira, das adresu i posalju ti novi. Stari ostaje kod tebe

14 godina
protjeran
simeparanoja kaže...
CROifer kaže...

regas se, posaljes mail sa svojim problemom i S/N od misa i oni ce te kontaktirati.

Samo reci da je ducan bankrotira, das adresu i posalju ti novi. Stari ostaje kod tebe

Ok sada cu to napravit pa da vidimo...

edit:MODEL NUMBER i SOFTWARE VERSION DI DA PROCITAM?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 16:54 (CROifer).
17 godina
neaktivan
CROifer kaže...
simeparanoja kaže...
CROifer kaže...

Ok sada cu to napravit pa da vidimo...

edit:MODEL NUMBER i SOFTWARE VERSION DI DA PROCITAM?

model number imas na misu ili prijemniku a software je verzija drivera.

Evo ja sam to radio prije par dana. Posaljes mail sa tim podacima, oni ti preporuce par rjesenja, ti kazes da si probao sve na nekoliko kompova sa razlicitim os-om, onda te oni pitaju jos jednom za te podatke i traze racun. To nije tesko napraviti. Poslije toga ti kazu uslikaj misa a pored stavi papiric sa brojem koji ti oni daju. Kad to odradis onda ti posalju mail i traze adresu na koju mogu poslati brzu postu da pokupi stari mis i kad im to das onda kazu da to ipak nije potrebno i salju novog. Ovo sad izgleda puno ali to su tri ili cetiri maila. Meni juce dosao set tastature i misa.

14 godina
protjeran
logic kaže...

Evo ja sam to radio prije par dana. Posaljes mail sa tim podacima, oni ti preporuce par rjesenja, ti kazes da si probao sve na nekoliko kompova sa razlicitim os-om, onda te oni pitaju jos jednom za te podatke i traze racun. To nije tesko napraviti. Poslije toga ti kazu uslikaj misa a pored stavi papiric sa brojem koji ti oni daju. Kad to odradis onda ti posalju mail i traze adresu na koju mogu poslati brzu postu da pokupi stari mis i kad im to das onda kazu da to ipak nije potrebno i salju novog. Ovo sad izgleda puno ali to su tri ili cetiri maila. Meni juce dosao set tastature i misa.

1.Oni me traže adresu sa koje mogu pokupit stari miš i onda poslje kazu da ne treba tj.da nece uzet stari?

2.Kako da znam verziju softwarea kada ga nikad nisam instaliravao?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice