Logitech G700 review by Pranja

poruka: 55
|
čitano: 14.758
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Logitech G700 review by Pranja
cujko14 kaže...

onda cemo otic i probat ..

Sorry ako ne uspije i obrukas se, ipak ovisi o prodavacu i dal se roba uopce moze otvoriti :)

Mislim da sam G700 probao negdje gdje je bio izlozen. U Linksu sam isprobao hrpu ostale robe.

Al te nista ne kosta probati ;)

Uglavnom, ja super zadovoljan, al ti ipak preporucam da isprobas.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan

Također, miš je strava, od ergonomije, broja tipki do kvalitete!

Ne moram spominjat ni user support, Logitech FTW!

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Miš je odličan,ali kao što sam napisao u reviewu,ima nekih mana.

Preporučujem kupnju baterije većeg kapaciteta-mislim da ako uspiješ naći 3200 mAh,da se da izvući tjedan dana.

Neznanje nije opravdanje za glupost.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa mislim jel se moze pubit mis..

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
cujko14 kaže...

pa mislim jel se moze pubit mis..

Čini mi se nisi pročitao niti riječi mog reviewa. Prvi odlomak.

Neznanje nije opravdanje za glupost.
13 godina

Dal se moze podesiti da odredjna tipa bude promjena dpi-a, ali samo kad je pritisnuta?

Trebalo bi mi npr u igri kad igram sa snajperom samo na djelic sekunde, stisnem dodatnu tipku, precizno naciljam i ispalim, a kad ju pustim opet se vrati na stari dpi?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 12:32 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Dal se moze podesiti da odredjna tipa bude promjena dpi-a, ali samo kad je pritisnuta?

Trebalo bi mi npr u igri kad igram sa snajperom samo na djelic sekunde, stisnem dodatnu tipku, precizno naciljam i ispalim, a kad ju pustim opet se vrati na stari dpi?

naravno, i sam namjetiš..imaš 5 custom veličina dpia, naprimjer 100, 800, 2000, 4000, 5000, i samo stišćeš kad hoćeš u igri +/-

13 godina
mamutarka kaže...
CyberDemonVZ kaže...

naravno, i sam namjetiš..imaš 5 custom veličina dpia, naprimjer 100, 800, 2000, 4000, 5000, i samo stišćeš kad hoćeš u igri +/-

Ok, vidim da nisam dobro objasnio :)

Npr, cijelo vrijeme je dpi 2000.

I onda ja kliknem i drzim tipku G9 i dpi je samo za to vrijeme 500. A kad pustim, opet je 2000.

I onda drzim G10 i dpi je za to vrijeme 4000... i pustim, i opet 2000.

Bas zato da ne moram klikati + i - i znati na kojem sam dpi-u ili gledati diodice na misu. Nezgodno je u zaru borbe u igri :)

15 godina

Hehe, to R.A.T ovi imaju... :) Iako ja to ne koristim puno...

0 0 hvala 0
13 godina
Leryan kaže...

Hehe, to R.A.T ovi imaju... :) Iako ja to ne koristim puno...

{#} A jesi mi sad pomog'o :)))

Ne dajem svoj G700 ni za dva R.A.T. 9 misa. Dosta mi se znoje dlanovi, pa ne znam kako bi zavrsio mis s onoliko rupa i proreza...

15 godina

Vidis, aj sam bas svoj G700 zamijenio bio prije godinu dana za R.A.T. 5. Nikako mi G700 nije pasao, preveliki i preteski... R.A.T. mi je idealan jer je nizak (clawam misa i onako) i lagan...

1 0 hvala 0
13 godina
Leryan kaže...

Vidis, aj sam bas svoj G700 zamijenio bio prije godinu dana za R.A.T. 5. Nikako mi G700 nije pasao, preveliki i preteski... R.A.T. mi je idealan jer je nizak (clawam misa i onako) i lagan...

S tim se u potpunosti slazem!

I to uvijek napominjem na postavljena pitanja o odabiru misa. Obavezno nadjite ducan gdje imaju izlozen mis koji zelite kupiti, ili gdje se moze isprobat.

Meni bas pasu debeli misevi, valjda mi je zato i G700 savrsen.

Nego, "promjena dpi-a samo kad se drzi tipka"? Zna netko? :)

17 godina

Kolko vidim u setpointu nema toga. Ali ne vidim problem... Klik, miš je na recimo 500 dpi-a, snajpaš, klik, miš je na 2000 dpi-a i normalno dalje igraš.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Lovac kaže...

Kolko vidim u setpointu nema toga. Ali ne vidim problem... Klik, miš je na recimo 500 dpi-a, snajpaš, klik, miš je na 2000 dpi-a i normalno dalje igraš.

Da, tako i sad radim. Imam osjecaj da bi mi onako jos bolje pasalo.

Hvala.

15 godina

Čudna stvar mi se dogodila sad.

Otvorio malo prozor u sobi na minus 7-8 koliko je sad i dodjem za komp a miš usporen do jaja.nemoš ništa.podešavanje ne pomaže uvijek isto. jel moguće da ga seksa niska temperatura?

kako se soba grije a i miš kako radi sve je brži i brži{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...

Čudna stvar mi se dogodila sad.

Otvorio malo prozor u sobi na minus 7-8 koliko je sad i dodjem za komp a miš usporen do jaja.nemoš ništa.podešavanje ne pomaže uvijek isto. jel moguće da ga seksa niska temperatura?

kako se soba grije a i miš kako radi sve je brži i brži{#}

{#} Odlicno!

Prvi put cujem za ovo, a nacitao sam se Logitech foruma {#}

Nego, za sve zainteresirane, prije 2-3 dana je izasao novi Logitech Gaming Software koji podrzava G700!

Vidi se da je tek prva verzija, moglo bi to malo bolje - vise opcija.

Ali radi bez problema.

Ono sto je dobro:

Napokon koristim samo jedan program za sve logitech G proizvode.

Lose:

Nema prebacivanja s memorije misa u softver, pa ako zelite profil ovisno o trenutno pokrenutoj aplikaciji, sve morate podaesavatgi iz pocetka.

Nema kombiniranja vise aplikacija pod jedan profil, pa ako imate nekoliko igara s istim podesenim tipkama, trebat ce vam vise profila.

Sve ostali mi radi kako treba, podesio sam prepoznavanje aplikacija i cim se prebacim na neku, iste sekunde ga prepozna. Cak i ispise trenutnu aplikaciju na ekranu G510 tipkovnice, a na njoj nisam nista podesavao. Sve je povezano.

Sve u svemu, nema nikakvih promjena u samom radu prema starim Set Point driverima. Ako ne volite mjenjati softver kad sve radi kako spada, netrebate.

15 godina

miš se vratio u normalu :D...

skinuo sam ovaj novi software i nema nekih opcja za miša...npr "speed". prije sam smanjio speed i povećao dpi na nekih 5200 i miš mi je radio taman.a sad bez štelanja speed-a miš na 5200 leeeti naravno.

jesam li ja to negdje previdio ili šta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

meni kad odem na skidanje drivera za miš piše:Auto detect indicates that you are running:
Windows 7 (32-bit)

a ja ima 64bitnu verziju lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

na koliko dpi-a držiš miš sa ovim novim programom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

ako mene pitaš, svi profili su mi ostali isti znači productivity profil koji koristim za rad u win mi je na max 5700 dpi, a BF3 profil mi je na 2200dpi

13 godina
Kill Frenzy kaže...

Za dodatne opcije moras ukljuciti prepoznavanje po aplikacaijama. Sad sam na poslu pa ti ne mogu tocno reci kako izgleda tipka.

Onda dobijes jako putno toga za podesavanje.

A dpi? Potpuno nebitno, i tako na kraju ovisi o brzini koju podesis.

A ako te bas zanima, imam promjenjiv od 800 do 2500.

@Zoki, mozda sam ja dao krivi link u kojem vec pise 32bita {#}

Nema veze, i tako se rucno moze odabrati sto zelis skinuti.

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Kill Frenzy kaže...

Za dodatne opcije moras ukljuciti prepoznavanje po aplikacaijama. Sad sam na poslu pa ti ne mogu tocno reci kako izgleda tipka.

Onda dobijes jako putno toga za podesavanje.

A dpi? Potpuno nebitno, i tako na kraju ovisi o brzini koju podesis.

A ako te bas zanima, imam promjenjiv od 800 do 2500.

@Zoki, mozda sam ja dao krivi link u kojem vec pise 32bita {#}

Nema veze, i tako se rucno moze odabrati sto zelis skinuti.

ma skinuo sam prvo 64bitnu verziju programa i kad sam je pokušao pokrenuti pisalo mi da nije kompatibilna sa mojim win, a ja imam 64bitnu verziju, možda zato što sam ih modao i izbacio pola stvari iz njih {#} a 32bitna verzija mi uredno radi.

A imam dosta 64 bitnih programa instaliranih koji rade uredno.

13 godina
crozoki kaže...

ma skinuo sam prvo 64bitnu verziju programa i kad sam je pokušao pokrenuti pisalo mi da nije kompatibilna sa mojim win, a ja imam 64bitnu verziju, možda zato što sam ih modao i izbacio pola stvari iz njih {#} a 32bitna verzija mi uredno radi.

Ajd, ako se sjetim, bas cu navecer pogledati na Logitech forum. Nekako mi je fora tamo lutati u zadnje vrijeme.

17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Nego, za sve zainteresirane, prije 2-3 dana je izasao novi Logitech Gaming Software koji podrzava G700!

Vidi se da je tek prva verzija, moglo bi to malo bolje - vise opcija.

Ali radi bez problema.

Ono sto je dobro:

Napokon koristim samo jedan program za sve logitech G proizvode.

Lose:

Nema prebacivanja s memorije misa u softver, pa ako zelite profil ovisno o trenutno pokrenutoj aplikaciji, sve morate podaesavatgi iz pocetka.

Nema kombiniranja vise aplikacija pod jedan profil, pa ako imate nekoliko igara s istim podesenim tipkama, trebat ce vam vise profila.

Sve ostali mi radi kako treba, podesio sam prepoznavanje aplikacija i cim se prebacim na neku, iste sekunde ga prepozna. Cak i ispise trenutnu aplikaciju na ekranu G510 tipkovnice, a na njoj nisam nista podesavao. Sve je povezano.

Sve u svemu, nema nikakvih promjena u samom radu prema starim Set Point driverima. Ako ne volite mjenjati softver kad sve radi kako spada, netrebate.

Moglo bi puno bolje, meni se stalno prebacuje na on-board memory svaki puta dok izađem van iz igre ili dok mi se miš pokrene nakon sleepa.

Što se tiče više igri sa istim profilm, kopiraš si profil i samo pod njegovim postavkama promjeniš željeni .exe file (ilitiga igru).

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
13 godina
crozoki kaže...

Skini ravno s FTP servera, ljudima je rjesilo taj isti problem!

ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/gaming/

Ima vise verzija, al snaci ces se :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice