Koliko Vam izdrži podloga za mis?

poruka: 136
|
čitano: 24.829
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Koliko Vam izdrži podloga za mis?
amadeususs kaže...

Otvaram ovu temu da se malo informiram koliko vam traju podloge za miš,ja sam svoju kupio prekjucer u Hangar18 za 99kn i nakon 2 dana vec se pocela "trositi"na rubovima.Ajde sada vasa iskustva :D.

Func Surface 1030, 10-ak godina stara, ko nova.

16 godina

Podloga mi je lim debljine 2mm i miš ide dobro po njemu, a o izlizanosti/oštećenosti lima bolje da ne govorim..... Plač

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 18:03 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Svi sretni s svojim podlogama,samo moja nekakva ofucana.Uzeo sam vecu jer igral na malom sensu pa mi treba vise prostora....drugi put kupujem najskuplju....neznam bas nemam srece s podlogama :S

Tehničar za Računalstvo
16 godina
Razer Destructor bijela, vec 2 godine, jedino je problem sto je bijela pa se vidi svaka prljavstina na njoj, ali srecom se lako cisti.

Inace nemogu podnjeti te pologe sa zglobom, kako to moze biti udobno neskome :ss
I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dobio neku besplatnu, plastićnu, traje cca 5 g. ako ne i vise, i zacudo dobra je za gaming

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kupio u IKEI - Graz podlogu za 0,50 €, traje vec 3 i pol godine...nikad bolju podlogu nisam imao....

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Srednji kaže...

Kupio u IKEI - Graz podlogu za 0,50 €, traje vec 3 i pol godine...nikad bolju podlogu nisam imao....

Onda bolju nisi ni probao.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
17 godina
amadeususs kaže...

Onda sam se izgledaj ja zajebo s ovom Sharkoonovom,mislio sam Razer Goliathus Control,ali mi je bilo hitno jer mi je stol preehrapav i izguljen.Znaci za božić goliathus :D

Koju točno Sharkoon si uzeo? Sharkoon Xurface, 1337, ... nisu baš nešto dobre. Rush Outplay XL se pak može nazvati dobrom podlogom.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
17 godina
protjeran

a i moderator bi mogao brisati SPAM

jer, ne zanima me što netko trlja miša preko knjiga i kartona...;)

da budem on topic, koristim Sharkoon 1337 XL Black 66 kn Links--jeftina a dobra, preporuke.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

JA sam od starog dobio prokrom ploču (DŠV) 300*300*3 mm, ali ima par dubokih brazdi od obilježavanja....trebam ju malo ošmirglat i onda ide u upotrebu........inače koristim stol......Nevinašce

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 18:51 (Krešo91).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja isto koristim samo stol,da budem iskrena mislim da se nikada ne bih mogla naviknuti na podlogu.

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

Ja isto koristim samo stol,da budem iskrena mislim da se nikada ne bih mogla naviknuti na podlogu.

LOL, zasto nebi?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
15 godina
protjeran

Bog vas ubio meni podloga već 8 godina traje i nit se ofucala nije!

http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam podlogu Sharkoon 1337 gaming mat aqua xl version 444x355mm.Ali to sad nije vazno jer sam popusion 100kn al nwm,kupicu novu :D

Tehničar za Računalstvo

0 0 hvala 0
15 godina

Haha koja podloga lol?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
amadeususs kaže...

Imam podlogu Sharkoon 1337 gaming mat aqua xl version 444x355mm.Ali to sad nije vazno jer sam popusion 100kn al nwm,kupicu novu :D

Podlogu od 66 Kn si platio 99 Kn? Dao si 33 Kn više za podlogu koja ne vrijedi ni tih 66 Kn koliko košta? Svaka čast.

Ono, sviđa mi se ta šrot podloga, sramota je da dođe 66Kn, dat ću ja još pola iznosa više, zaokružimo na 100.

FaCePaLm Godzilla FaCePaLm Godzilla
Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 19:31 (191x7).
16 godina

Laser Z2,već dobre 4 godine,preživjela je štošta...od bjesomučnog višesatnog igranja pa do raznoraznih tekućina,masnoća,prljavštine XD

I to sve za samo 45 kn u Chipoteci:)

bubamara...hehehehehe:)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Edit: Sry na double postu,nekaj mi internet divlja.

bubamara...hehehehehe:)))
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 19:41 (fromcelltohell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mogao sam je kupit za 66kn,al mi se nije islo na drugi kraj grada,a trebala mi je hitno.

Tehničar za Računalstvo
15 godina

Sto je toliko hitno u podlozi za misa?

Inace ja imam nekakvu sto mi je cura kupila u ktc-u sa mackama i drzi vec godinu dana!

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina

Ja recimo ne koristim vec godinama nikakvu podlogu jer mi uopce ne treba.Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A cuj,nebi ju ni ja koristio da mi NIJE potrebna,jer mi je stol tako izgreban i ostecen da mis jednostavo preskace :s

Tehničar za Računalstvo
17 godina

Sve vas što jeftine podloge smatrate dobrima lako razuvjeri i običan MS Paint.

Pogledajte samo slike rađene istim laserskim mišem pa da vidite razliku loše-dobro.

Prvo je A4 Ink-jet papir, pa jeftina gumeno-pvc podloga s slikom orla te Cooler Master

Storm Tactics i na kraju SteelSeries QCK.

Tko tu ne vidi razliku, ne zaslužuje miš skuplji od 30 Kn i nikakvu podlogu.

A4 papir A4 papir
Orao Orao
CM CS-M FPS CM CS-M FPS
SS QCK SS QCK
Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

U potpunosti se slazem evo s mojom podlogom 

Tehničar za Računalstvo
17 godina
amadeususs kaže...

U potpunosti se slazem evo s mojom podlogom 

Za početak, uzme se obična olovka a ne flomaster/markir u paintu. I ne rade se prebrzi pokreti.

Prebrzim pokretima se provjerava "možeš li dostići i prestići brzinu pokreta koju miš ne može pratiti". Kao na slici:

Jeftin optički miš - prevelika brzina pokreta Jeftin optički miš - prevelika brzina pokreta
Tu se vide lomovi kad se miš kreće prebrzo. U ovom slučaju preko 40 IPS tojest preko 1 m/s.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 20:20 (191x7).
14 godina

Steel Series QcK mini (nije baš tako mala),,,,,,45kn,,,,,povoljno a dosta dobra,,,,

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
labudšiljo kaže...

Steel Series QcK mini (nije baš tako mala),,,,,,45kn,,,,,povoljno a dosta dobra,,,,

Imam ju. Dost je dobra. Veličinom je negdje oko običnih jeftinjak podloga.

Za uz laptop i povremen gaming svakako preporuka.

Za čest gaming ipak nešto veće treba, pogotovo ako se igra na low sense (tako igranje traži puno prostora).

15 godina

Meni dobra ponuda i vjerovatno kupnja oko bozica

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=8610

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina

Ja vozim miš sa tri nogice po stolu, i svejedno mi ide bc2

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 0
14 godina
upravo tako :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice