DOSLOOOOOOOOOO :))))))))))))))
Stigla tri dvd-a od brajkija, puuuuuuuuuno hvala nebih drugacije probao LOTRO
sad sam na poslu veceras misija kreiranja kljuca lika i naravno kacim se na eldar valjda :))
DOSLOOOOOOOOOO :))))))))))))))
Stigla tri dvd-a od brajkija, puuuuuuuuuno hvala nebih drugacije probao LOTRO
sad sam na poslu veceras misija kreiranja kljuca lika i naravno kacim se na eldar valjda :))
evo odlucio sam napravit lika na vasem serveru pa me zanima koja clasa je najmanje zastupljenija i najpotrebnija?
Stigla tri dvd-a od brajkija, puuuuuuuuuno hvala
mislim da se mojoj onoj to bas i nebi svidjelo :D al ovo sa petom je moguce :D
mante salu dwarf guardian je trenutno u opciji ili mozda elf, koji brze se krece moze li ko odgovoriti?
mante salu dwarf guardian je trenutno u opciji ili mozda elf, koji brze se krece moze li ko odgovoriti?
ok onda dwarf guardian ide prvo sa crvenom bradom naravno,makar je onom novom londa color morao bojiti.
Sjekira koliko sam skontao ima dwarf bonus i dobra dvorucna satara za solo... ma snaci cu se vec samo nek su meni divdijcici stigli.
da. mi dwarfovi imamo bonus damage na sjekire. SJEKIRE FTW!
e ovo je vec interesantno
kombinujem dva zip part fajla koja mi je Brajki poslao i pokusam da otvorm winrarom i on kaze corupted :o
srecom free 7zip fino i uredno raspakuje arhivu milina gledati :)
Ja rollam human championa i dwarf guardiana, pa koji dan mi se s kojim da.. svaki mi je drag na svoj način.
Imena su im Dadomir (champion) - s njim sam već u gildi i Daworox (guardian) pa se vidimo u Međuzemlju
e ovo je vec interesantno
kombinujem dva zip part fajla koja mi je Brajki poslao i pokusam da otvorm winrarom i on kaze corupted :o
srecom free 7zip fino i uredno raspakuje arhivu milina gledati :)
nenenen nego onaj mali programcic je fino slozio sve u jedan zip ali winrar koji me vijerno sluzio vec evo desetak godina malko mutavo to nije mogao otpakovati(kreirani zip) ali je 7zip to fino otpakovao onaj dvd sa bookovima ni isobuster ne moze procitati ali oni su manji oni se daju za noc skinuti.
hm, jos niko mi nije odgovorio na pitanje, koja klasa je najmanje zastupljenija na vasem serveru, po da izaberem tog lika, na landroval vec imam champ captain i guarda, pa bih izbjego opet njim lvelat
nikako dokuciti stranicu za kupovinu u digital download obliku nesto ne stima nikako ima li ko ideja ili je do codemastersa
hm, jos niko mi nije odgovorio na pitanje, koja klasa je najmanje zastupljenija na vasem serveru, po da izaberem tog lika, na landroval vec imam champ captain i guarda, pa bih izbjego opet njim lvelat
nikako dokuciti stranicu za kupovinu u digital download obliku nesto ne stima nikako ima li ko ideja ili je do codemastersa
Osim Burglara fali nam i Captaina...
Inače, tek sam sad vidio šta je Brajki napravio. Samo ću reći jednu riječ - CAR.
/Ghostara bows deeply
Ne ne ne Patuljak je car, :-)
Jučer mi je skraftao rukavice čija se cijena u AH vrti oko 3G i zauzvrat nije tražio ništa. :-)
Ne ne ne Patuljak je car, :-)
Jučer mi je skraftao rukavice čija se cijena u AH vrti oko 3G i zauzvrat nije tražio ništa. :-)
Zanimljivo, ali ova igra je zapravo puna Careva. Ozbiljno, još nisam sreo tako prijateljski nastrojen community.
Zanimljivo, ali ova igra je zapravo puna Careva. Ozbiljno, još nisam sreo tako prijateljski nastrojen community.
Thank you for submitting your recent request to Codemasters Customer Services concerning Lord of the Rings Online.
Unfortunately the key only purchase has been removed from our webshop due to technical reasons. We do not currently have an estimated time for this service to resume.
If you are able to buy the game locally, this will probably be the quickest way to obtain a key, otherwise you can buy the Gold Edition from our webshop....
http://www.codemasters.co.uk/eshop/more-details.php?eshopitemid=938
If you need further assistance, please reply to this email and INCLUDE THIS LINE IN YOUR REPLY:-
{|CALLID|}=01891105
Or include the entire text of this email.
Kind regards
Rob
Codemasters Customer Services
oca im lopovskog neradnickog, pu pu pu
Igra inace je instalirana i evo updejtam je sad je na 40% ubacit cu makar probni kljuc mada me je ovo sa digitalnim downloadom izfuralo do maxa
zna li iko da li se moze mijenjati ime liku u igri?
Može se promjeniti ime liku u igri, ali to ti se plaća.
Najpametnije ti je kreirati novi acc uzeti trial i dok kupiš igru igrati trial, kad nabaviš key za full igru samo nadogradiš trial u full game i to je to.
Unfortunately the key only purchase has been removed from our webshop due to technical reasons. We do not currently have an estimated time for this service to resume.
kolko je pouzdan ovaj offgamers jel ko kupovao na njemu?
evo meni se nesto updatea do 3500% ima li to smisla?
evo meni se nesto updatea do 3500% ima li to smisla?
kolko je pouzdan ovaj offgamers jel ko kupovao na njemu?
Ja sam kupovao kod njih nekoliko puta i sve je bilo u redu.
Plaćanje ide preko PayPala.
Prvi put im treba oko 2 sata jer provjeravaju narudžbu telefonom, slijedeći put nema čekanja.
sry, dupli post
Prvi put im treba oko 2 sata jer provjeravaju narudžbu telefonom, slijedeći put nema čekanja.
nije lotrina instalacija nista posebno ni bolja ni losija od drugih mmo igara, odmah u startu se pomiris da treba pola dana za to i to je to, nedo bog samo instalirati ovako nesto sa CDova.
Uglavnom client je instaliran i nadogradjen veceras ide prvi probni key.
Znaci sa ovima online je rijesen i problem kljuca ako budem isao na punu verziju, bitno mi je da primaju mastercard i da su pouzdani.