Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.276
|
čitano: 1.043.669
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

DOSLOOOOOOOOOO :))))))))))))))

Stigla tri dvd-a od brajkija, puuuuuuuuuno hvala nebih drugacije probao LOTRO

sad sam na poslu veceras misija kreiranja kljuca lika i naravno kacim se na eldar valjda :))

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo odlucio sam napravit lika na vasem serveru pa me zanima koja clasa je najmanje zastupljenija i najpotrebnija?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
Barbarosa kaže...

Stigla tri dvd-a od brajkija, puuuuuuuuuno hvala

Sad lijepo napravi huntera i iz zahvalnosti svojega peta nazovi Brajki Smijeh

Ili napravi ženskog lika i udaj se za Brajkiora (u LOTRO to se može), nalijte se svadbenim pivom u taverni i kad se zamuti ekran, neka on radi "/pushups" dok ti radiš "/liedown", pa onda objavite koliko djece imate Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh

Bravo, Brajkiore!

Premda može izgledati da je ovo slanje igre bio jedini način da se oženiš u LOTRO Namigiva Smijeh Namigiva Smijeh LOOOOOOOL!!!!

Sorry, zezam se, OFC...
Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
17 godina
neaktivan

mislim da se mojoj onoj to bas i nebi svidjelo :D al ovo sa petom je moguce :D

mante salu dwarf guardian je trenutno u opciji ili mozda elf, koji brze se krece moze li ko odgovoriti?

17 godina
neaktivan
Barbarosa kaže...

mante salu dwarf guardian je trenutno u opciji ili mozda elf, koji brze se krece moze li ko odgovoriti?

Uff, dwarf guardian - premoćno! Meni je jako simpa kad vidim dwarfa onako oklopljenog. Sims ima championa pa mi je cool njegov armor, ali kad vidim tenka patuljka s Rift armorom - jaooo!

Brzina ista za sve rase, samo je ta klasa u funkciji tenka, pa ako to voliš...

Inače, to mi je bezveze u LOTRO što se nisu potrudili dati još neki rasni ukus svakoj rasi osim par traitova, ali OK, ništa nije savršeno.
17 godina
neaktivan

ok onda dwarf guardian ide prvo sa crvenom bradom naravno,makar je onom novom londa color morao bojiti.

Sjekira koliko sam skontao ima dwarf bonus i dobra dvorucna satara za solo... ma snaci cu se vec samo nek su meni divdijcici stigli.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da. mi dwarfovi imamo bonus damage na sjekire. SJEKIRE FTW!

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e ovo je vec interesantno

kombinujem dva zip part fajla koja mi je Brajki poslao i pokusam da otvorm winrarom i on kaze corupted :o

srecom free 7zip fino i uredno raspakuje arhivu milina gledati :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja rollam human championa i dwarf guardiana, pa koji dan mi se s kojim da..   svaki mi je drag na svoj način.

Imena su im Dadomir (champion) - s njim sam već u gildi i Daworox (guardian) pa se vidimo u Međuzemlju Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Barbarosa kaže...

e ovo je vec interesantno

kombinujem dva zip part fajla koja mi je Brajki poslao i pokusam da otvorm winrarom i on kaze corupted :o

srecom free 7zip fino i uredno raspakuje arhivu milina gledati :)

Tebi je 7zip spojio ova dva filea?? 

U biti to ti je jedan zip file razbijen file splitterom, jer sam ga morao razbiti kako bi ih mogao snimiti na DVD-ove jer nisam imao DL DVD.

Samo si trebao pokrenuti Create_Lord of the Rings Online - EU.exe file i reći mu u kojem folderu se nalaze ova dva filea i on ti automatski spoji na HDD-u, a tek onda bi ga mogao otvorti sa winrarom.

Kako napreduje instalacija??

17 godina
neaktivan

nenenen nego onaj mali programcic je fino slozio sve u jedan zip ali winrar koji me vijerno sluzio vec evo desetak godina malko mutavo to nije mogao otpakovati(kreirani zip) ali je 7zip to fino otpakovao onaj dvd sa bookovima ni isobuster ne moze procitati ali oni su manji oni se daju za noc skinuti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hm, jos niko mi nije odgovorio na pitanje, koja klasa je najmanje zastupljenija na vasem serveru, po da izaberem tog lika, na landroval vec imam champ captain i guarda, pa bih izbjego opet njim lvelat

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2008 22:09 (zizi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nikako dokuciti stranicu za kupovinu u digital download obliku nesto ne stima nikako ima li ko ideja ili je do codemastersa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zizi kaže...

hm, jos niko mi nije odgovorio na pitanje, koja klasa je najmanje zastupljenija na vasem serveru, po da izaberem tog lika, na landroval vec imam champ captain i guarda, pa bih izbjego opet njim lvelat

A zašto još malo ne dodaš love (mislim da je manje od $10 - cca. 45 kn) pa ako baš želiš zaigrati na Eldaru, a ne patiti se s leveliranjem, platiti Codemastersu da ti preseli jednog omiljenog lika na Eldar?

Sve klase su dobrodošle svugdje, a klasika ti je da uvijek trebaju healer i tank. Pričaju da je previše huntera, a ima instanci gdje bez huntera svi plaču, a trenutno ga nemaju u grupi. Pa onda, navodno ima dosta i Lore Mastera, pa je bez njih dobar fajt neki put nezamisliv, itd.

Plati preseljenje ili guštaj s bilo kojom klasom po izboru. Ili čekaj mines of Moria da zarolaš jednu od dvije nove klase.
17 godina
neaktivan
zizi kaže...

Imamo najmanje Burglara.
Ali opet, kažem igraj sa klasom koja ti najbolje leži.
17 godina
neaktivan
Barbarosa kaže...

nikako dokuciti stranicu za kupovinu u digital download obliku nesto ne stima nikako ima li ko ideja ili je do codemastersa

Zaista nemam pojma u čemu je problem.
Znam da su bili najavili da jedno vrijeme digital download neće biti moguć, ali to su koliko ja znam sredili.

Nego jesi li uspio instalirati i updatati igru??
17 godina
neaktivan

Osim Burglara fali nam i Captaina... Cool

Inače, tek sam sad vidio šta je Brajki napravio. Samo ću reći jednu riječ - CAR.

/Ghostara bows deeply

Ghostara Ashvaraga, Guardian/50 lvl/[EN]Eldar http://swim.forumh.net/index.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne ne ne Patuljak je car, :-)

Jučer mi je skraftao rukavice čija se cijena u AH vrti oko 3G i zauzvrat nije tražio ništa. :-)

17 godina
neaktivan
Brajki kaže...

Ne ne ne Patuljak je car, :-)

Jučer mi je skraftao rukavice čija se cijena u AH vrti oko 3G i zauzvrat nije tražio ništa. :-)

Pa, ako je imao tvoj materijal onda je to OK, ali ako je sve bilo njegovo, onda je - CAR Osmijeh
17 godina
neaktivan

Zanimljivo, ali ova igra je zapravo puna Careva. Ozbiljno, još nisam sreo tako prijateljski nastrojen community. Šutim

Ghostara Ashvaraga, Guardian/50 lvl/[EN]Eldar http://swim.forumh.net/index.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ghostara kaže...

Zanimljivo, ali ova igra je zapravo puna Careva. Ozbiljno, još nisam sreo tako prijateljski nastrojen community. Šutim

Istina, nevjerojatno je koliko su svi susretljivi i to ne samo unutar kina.
Kad god sam nekog zamolio za pomoć ili nekakav kraft uvijek sam to i dobio (naravno ukoliko je u tom trenu bilo moguće), nitko ne gleda previše na to dali će nekome dati koji ingot, skraftati blade ili nešto treće.
Osim toga što je bolje ljudima u mom Kinu ili FS-u biti će lakše i bolje i meni samome. :-)

Čuj i sam bit igre i radnje u LOTR je pomoći jedni drugima i nesebična borba dobra protiv zla, pa nije ni čudo da se takav profil ljudi tu skuplja.

17 godina
neaktivan

Thank you for submitting your recent request to Codemasters Customer Services concerning Lord of the Rings Online.

Unfortunately the key only purchase has been removed from our webshop due to technical reasons. We do not currently have an estimated time for this service to resume.

If you are able to buy the game locally, this will probably be the quickest way to obtain a key, otherwise you can buy the Gold Edition from our webshop....

http://www.codemasters.co.uk/eshop/more-details.php?eshopitemid=938

If you need further assistance, please reply to this email and INCLUDE THIS LINE IN YOUR REPLY:-

{|CALLID|}=01891105

Or include the entire text of this email.

Kind regards
Rob
Codemasters Customer Services

oca im lopovskog neradnickog, pu pu pu

Igra inace je instalirana i evo updejtam je sad je na 40% ubacit cu makar probni kljuc mada me je ovo sa digitalnim downloadom izfuralo do maxa

zna li iko da li se moze mijenjati ime liku u igri?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2008 11:12 (Barbarosa).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može se promjeniti ime liku u igri, ali to ti se plaća.

Najpametnije ti je kreirati novi acc uzeti trial i dok kupiš igru igrati trial, kad nabaviš key za full igru samo nadogradiš trial u full game i to je to.

17 godina
neaktivan
Barbarosa kaže...

Unfortunately the key only purchase has been removed from our webshop due to technical reasons. We do not currently have an estimated time for this service to resume.

Ako se key ne moze kupiti online preko codemastersa, mozes ga kupiti na offgamers.com
17 godina
neaktivan

kolko je pouzdan ovaj offgamers jel ko kupovao na njemu?

evo meni se nesto updatea do 3500% ima li to smisla?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Barbarosa kaže...

evo meni se nesto updatea do 3500% ima li to smisla?

Nema smisla, ali tako ti je to sa instalacijom LOTR-a.
Definitivno rak rana ove igre.

Već ima izreka u mom društvu. Sačuvaj nas Bože instalacije LOTR-a he he he :-)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2008 12:37 (Brajki).
17 godina
neaktivan

kolko je pouzdan ovaj offgamers jel ko kupovao na njemu?

Ja sam kupovao kod njih nekoliko puta i sve je bilo u redu.

Plaćanje ide preko PayPala.

Prvi put im treba oko 2 sata jer provjeravaju narudžbu telefonom, slijedeći put nema čekanja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2008 12:46 (disturbedHR).
17 godina
neaktivan

sry, dupli post

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2008 12:45 (disturbedHR).
17 godina
neaktivan
disturbedHR kaže...

Prvi put im treba oko 2 sata jer provjeravaju narudžbu telefonom, slijedeći put nema čekanja.

Kad sam ja kupovao bon na Offgamers (sad sam dao Codemastersu da mi skida preko PayPala svaka 3 mjeseca) telefonska verifikacija je nastupila odmah nakon što na webu potvrdiš svoj telefonski broj (cca. 1 minutu poslije), javi se automat i diktira ti tajni broj koji utipkaš na webu i potvrdiš svoj status. Ako nešto zapne, imaš LiveChat uslugu, odmah se javljaju, samo daš svoj broj ordera za bon i oni to rješavaju. Dobri su.
17 godina
neaktivan

nije lotrina instalacija nista posebno ni bolja ni losija od drugih mmo igara, odmah u startu se pomiris da treba pola dana za to i to je to, nedo bog samo instalirati ovako nesto sa CDova.

Uglavnom client je instaliran i nadogradjen veceras ide prvi probni key.

Znaci sa ovima online je rijesen i problem kljuca ako budem isao na punu verziju, bitno mi je da primaju mastercard i da su pouzdani.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice