Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.276
|
čitano: 1.044.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
Brajki kaže...
Barbarosa kaže...

Inace danas sam gledao one snimke na youtubeu svirke(led zeppelin i slicno) u lotro-u pa me interesuje da li ima mozda jos takvih fazona, ples, karate kata ili nesto slicno. U Guildwarsu to ima divno razradjeno svaka klasa ima svoj ples pa monk stvarno izgleda kao da je juce iz shaolina, a shamanist gospojice koda su iz Mulen Rouge-a, nekromanceri su bili metalci koliko sam skuzio po gestikuliaciji
 :).

Evo prekjučer se ispred Prancing Pony-a u Bree-u skupila hrpa ekipe i tri tipa su svirala instrumente fakat dobro.
Evo prilažem i sliku da se vidi kako je bila luda zabava. :-)
Iznenađuje me koliko ljudi truda ulože u razvijanje takvih skillova u igri.
Ja sam uspio naučiti svirati zvončiće i bratec martin, doduše zvuči jadno ali rulja skuži što sviram he he he
 Imas neki trik na nekim tipkovnicama, uz neki program mozes nariktati da kada satisnes neku tipku, program pocne izvoditi kombinaciju tipki koju moras ranije zadati. Recimo napravis raspored nota (brojeva) i namijestis razmak vremena izmedu njih i sve samo svira kada pritisneks tu tipku. A te gotove "note" se mogu na netu naci.
17 godina
neaktivan

odustajem :(((((( nakon 8 i nesto giga  skinutih  opet  unexpected end of archive greska ebga nista od lotre

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa skini preko njihove stranice trial. Nemoj torrentom!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Zanima me dali se neki itemi mogu (npr. BOILED LIGHT LEATHER) kupit samo na aukcijama ili ima neki drugi nacin.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svaka osoba sa Woodworker profesijom ti ju moze napraviti.

EDIT: Oprosti, forester samo moze, ne woodworker.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2008 9:48 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam forester i također mogu "boilat" kože.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel planira SWIM ići u Rift ovih dana (danas je reset)? Zanima me četvrtak-pet-sub večer.

Cenzuriranje odražava nečiji nedostatak samopouzdanja, jer samo sitne duše i impotentni se plaše malih napisa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moj champion bi također mogao uskočiti u riftanje, danas i sutra imam vremena a vjerojatno ću imat i početkom idućeg tjedna, za eventualni nastavak :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ekipa danas sam uletio na server i našao 'Ghostaru' za sada i dodao ga pod 'friends'. Tko još igra tam? Ima netko par imena za staviti?

Za sada sam krenuo sa human Championom na Eldaru i dosta dobro ide..  koji lvl moram biti za timsku igru i instance?

Javite se u igri i ako može da upadnem u gildu tj. kinship Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima hrvatski kin zove se SWIM (Simply Walking Into Mordor) :-)

Za sve informacije i možebitne prijave za upad u kin skoknite na:

http://swim.forumh.net/

Što se rifta tiče, mogao bih i ja danas možda zaigrati iako sam lvl 46. Znam da mi nedostaje barem 2 lvl-a, ali bolje išta nego ništa. :-)

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Tko još igra tam? Ima netko par imena za staviti?

Kao prvo, nisi nam dao ime svojega ratnika da i mi tebe vidimo online Osmijeh

Welcome!

Ako ti se moja persona ne gadi, možeš staviti na listu mog lika, Thinna, pa vrišti kad me vidiš online da ti uskočim koji put.
Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
17 godina
neaktivan

Hvala na infu, učlanih se na forum pa ćemo vidjeti...

Namigiva

Dadomir sam ja...

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2008 20:33 (Dado_ZG78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja imam 2 lika. Skullcrusher i Morphia.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Brajkiore, zaposleni ratniče, nemaš vremena za chat?! (slika dolje)

Javljao sam ti se dva puta, pa tek onda poslao mejl (petak, oko 22h)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sorry sadio sam krumpir, blackberries, raspberries, green onion i slično, a to tako da sam u krevetu i bežičnim mišem kliknem da sadi i bere, ali ništa ne vidim na ekranu jer sam udaljen oko 4 metra. Tak da ne vidim ako mi se tko javi. Osim toga gledao sam i film na telki tako da bi bilo pravo čudo da sam i vidio da mi se javljaš.

Sorry. :-8

17 godina
neaktivan

evo prelistao sam novi bug sa opisom lotre i sad mi fakat drago sto ne krenuh sa konanom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemrem izdurat da mi dođe BUG u firmu, budem ga odmah danas kupio da vidim što su napisali. :-)

Pa znao sam da nešto ne štima jer u našem Kinu imamo već 2 AoC prebjega.

Dado zašto se tebi AoC nije svidio. Koliko sam skužio da si igrao AoC pa si prešao na LOTRO.

PS. Dobro nam došao u SWIM. :-)

17 godina

Ajde hvala Bogu da je LOTRO u novom Bugu. I to na dvije strane Iznenađen

Brajki imam i ja prigovor na tebe. Vec te lovim par puta ali odgovora nema!! Hocu i ja u SWIM... Nevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sova kaže...

Ne možemo zamjeriti što je BUG odlučio iznijeti svoje mišljenje o LOTRO više od godinu dana nakon izlaska. Ipak to nije gejmerski časopis, pa da baš sve prate. I ovako je dobro kako pokrivaju igre, nije loše.

Jedino, velim, bolno je bilo gledati zimus neki mali siromašni članak u kome je LOTRO na drugome mjestu iza WoW ekspanzije u vrijeme kada je LOTRO na nekoliko vodećih gejmerskih sajtova dobio titulu igre godine i desetine stranica opisa.

Neka, i ovo je hvale vrijedan potez redakcije.
17 godina
neaktivan
Sova kaže...

Brajki imam i ja prigovor na tebe. Vec te lovim par puta ali odgovora nema!! Hocu i ja u SWIM... Nevinašce

He he he, a kad sam u nekoj akciji ili kad kraftam onda baš ne pratim tekstove. :-(

skokni na

i obavi proceduru i sve će bit ok. :-)
17 godina

zar je istina da lotro ima samo 250.000 igraca?

citam u bugu i nevjerujem.. igra mi se doima predobra! iako za sada prasim samo trial

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To je spekulacija cista.

Turbine/Codemasters ne zele izbaciti broj igraca. Kazu da im to ne treba :D

17 godina
neaktivan
RonoN kaže...

citam u bugu i nevjerujem.. igra mi se doima predobra! iako za sada prasim samo trial

Da istina je to je procjenjeni broj pretplatnika.

Igrača ima više, budući da dosta ljudi igra trial.
17 godina
neaktivan

250000 je pedeset servera po 5000 ljudi, ne bih rekao da je to malo

podsjeca me ovo na jednog jarana koji se pa dana druzio sa nekim jacim privatnicima i onda krenuo pametovati kao sta je miliun eura danas to nikakve pare nisu a on ima deset eura u dzepu tako sad poslije WoW cifri svi gledaju sa podsmjehom na 250k, to je ljudi 3M eura svaki mjesec na racun od pretplate, kamo srece da mogu i znam napraviti tako "losu" i slabo prihvacenu igru

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RonoN kaže...

Mislim da su recenzenti gledali onaj dijagram procjene sa nekih web portala (jer Turbine i Codemasters drže u tajnosti podatke) koji se odnosio na EU servere. Ako je istina za EU, treba dodati i US servere, a uskoro i azijske, jer je bila rasprava hoće li prilagoditi grafiku Azijatima. Mislim da je do početka 2008. bilo govora na nekom webu o cifri od 800.000 naviše, nisam siguran otkud mi ta informacija, iskreno, samo se sjećam da se tako vrtilo nešto.

Ja ne mogu zamisliti više ljudi na Eldaru, jednostavno je ovo više nego dovoljno. Sve više bi se zvalo gužva.
17 godina
neaktivan

Kako god, da bi se neki MMORPG održavao na životu i da se deveoperima isplati razvijati ga i unaprijeđivati (patchevi, expanzije), treba mu 50 000 aktivnih pretplatnika. zato i neki dosta stariji MMORPG naslovi još uvijek postoje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uz ovaj ritam nadogradnji LOTRO vrlo brzo postaje sve bolji i bolji, tako da ne sumnjam da će broj pretplatnika stalno rasti.

Evo ja LOTRO igram 4 mjeseca i svaki dan naučim nešto novo, a još nisam ni lvl 50.

LOTRO igram oko 2-3 sata dnevno svaki dan.

Nema nepotrebnog grindanja ko u Lineage 2 i to mi je super.

Questovi su zanimljivi i inovativni.

Grafika je predobra, a ekipa s kojom igram još bolja.

Otkad sam zaigrao LOTRO ne igram više niti jednu igru, to valjda dosta govori. :-)

17 godina
neaktivan

Ja trenutno igram AoC i LOTRO u paraleli narednih mjesec dana.

Naime što je - u AoCu nakon lvl-a 45 mi fali dosta sadržaja nekako, a i engine je prilično neoptimiziran trenutačno još, no na tome rade. LOTRO imam doma original i igrao sam ga u početku kada igra isto nije bogzna što valjala, te mi stoji na polici. Kako sam se uvjerio da su igru popravili i nabrijali (što će se dogoditi i sa Conanom kroz neko vrijeme) reko idem malo to proigrati kad sam već kupio prije godinu i nešto.

Sada sam odlučio kako ću igrati LOTRO narednih par mjeseci pa kad se AoC do kraja ispolira i sredi kroz još 50tak zakrpa (a bude samo je pitanje vremena) onda ću se vratiti u Hiboriju za ziher.

LOTRO je prilično lijepa igra sa predivnim krajolicima i 'štimungom', no AoC je opet hebeno dobar na svoju stranu. Vrijeme će pokazati što će me jače 'čopiti' Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

no AoC je opet hebeno dobar na svoju stranu. Vrijeme će pokazati što će me jače 'čopiti' Namigiva

Da, LOTRO je kompletan svijet, za provesti tamo sate, dane, itd. za ostvariti sve što čovjeka zabavlja - craftanje, fajt, kuća, pecanje, itd. ali AoC ima "ono nešto" po pitanju borbe, to je mene već drogiralo. Ima još par kvalitetniih stvari, ali za kompletnu zabavu treba čekati dosta, nažalost, na dogradnju.
17 godina
Brajki kaže...

Otkad sam zaigrao LOTRO ne igram više niti jednu igru, to valjda dosta govori. :-)

Tak je meni s Wow-om bilo... i puno predobrih igara propustihPlač
ali kak mi je wow na pendingu do expanzije, lagano nadoknadjujem... izmedju ostalog igram i lotro koji me, unatoc mnogim slicnostima s wowom (kojeg znam uzduz i poprijeko) fascinira i odusevljava svakim novim otkricem!

FOR THE HORDE!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice