Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.276
|
čitano: 1.043.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
Barbarosa kaže...

bitno mi je da primaju mastercard i da su pouzdani.

Ja te nisam savjetovao da im daješ podatke o Mastercardu niti sam rekao da su pouzdani Osmijeh Rekao sam da su se pokazali dobrima, ali ih držim na distanci s PayPalom (ne više, dao sam PayPal povjerenje direktno Codemastersu).
Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
17 godina
neaktivan
Barbarosa kaže...

kolko je pouzdan ovaj offgamers jel ko kupovao na njemu?

evo meni se nesto updatea do 3500% ima li to smisla?

ja sam 3 puta kupovao cd key za Lotro Eu za trojicu frendova i sve 5. cijena ključa je oko 120 kn.
LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50
17 godina
protjeran
Barbarosa kaže...

kolko je pouzdan ovaj offgamers jel ko kupovao na njemu?

evo meni se nesto updatea do 3500% ima li to smisla?

Ja sam kljuc kupio preko njih i sve 5, a pretplatu placam Codemastersu.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2008 23:43 (MorciTheCroat).
17 godina
neaktivan

veselju nikad kraja

instaliran lotro, apdejtan do kraja, kreiran acc sa trial kljucem, kreiran dwarf guardian Ridjobrki na eldaru, ali me lag unisti, nije do servera ubjedjen sam , do moje je konekcije kod kuce.

Kao kuriozitet da navedem da sam LOTRu uspjesno instalirao i pokrenuo na hp 6280s jeftikaner laptopu i igra je sama ponudila da detektuje setingse izabrala je 1000x600 sa low detaljima, ko nije vidio bolje mislim da bi vrlo zadovoljan bio i sa ovim jer vidio se i oziljak na licu mog Ridjobrkog iako su low detalji, naravno metar dalje na 8800 to izgleda puuuuno bolje i fluidnije a jos posto je posjen na HD samsunga veselju kraja nema, moram rijesiti problem latencije, mislim da cu postaviti prioritete portova koje koristi lotro na mom wirelessu(pokrivam sa tim citavo mjesto zato i jeste lag jer imam dvaest korisnika po APu)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Barbarosa kaže...

pokrivam sa tim citavo mjesto zato i jeste lag jer imam dvaest korisnika po APu

ROFL! Smijeh Bosanska vedrina i humor koja u ovom slučaju lagano prelazi u sarkazam Smijeh Bravo, Sherlock Holmes! Smijeh
17 godina
neaktivan

ma ne znam dal bih se smijao il bih plakao, izgleda da moja dva adsl flat linka koja imam po danu rade savrseno a navece ustvari dolazi do zagusenja kod provajdera(BH telecom btw)

a igrat cu ja lotru pa makar mi to zadnje bilo i morao kupiti bh telecom(e ovo je sarkazam jer ja sam bosanac nisam hercegovac :D)

Ali poslije preko nekoliko sati stimanja i ustrajne molitve za pospanost komsija (da ljudi idu spavati i oslobode mi link) kad sam se nasao na pocetku i cuo kako gandalf razgovara sa onim oakshildom srce mi je malkice zaigralo jer LOTR je zaista grandiozna tema.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Barbarosa kaže...

ustrajne molitve za pospanost komsija (da ljudi idu spavati i oslobode mi link)

Popovi kažu "moli se i radi" Osmijeh To u tvom slučaju znači da budeš dobar s komšijama i ponudiš ih predvečer sokom od borovnice s dodatkom tekućeg Prozaca, kolačima posutim šećerom u prahu pomiješanim sa sedativima, itd. pa onda se okreni prema Meki, zazivaj pola sata i upali LOTRO - link slobodan! Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh
17 godina
neaktivan

Book 14 patch notes:

http://www.lotro-europe.com/newspage.php?search=yes&keyword=&id=1927

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2008 10:07 (Sims).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e ljudi bas si mislim stvorit novog lika i na popisu nemam nikakav eldar server najslicniji je elendilmir jel ste mislili na taj?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako si instalirao EU verziju onda moraš imati eldar.

Da nisi možda instalirao US (američku) verziju LOTRA??

17 godina
neaktivan

jesam direktno is us of a

ali kakve to ima veze?

kaj nebi trebali biti isti serveri?

dal to ima veze koji je cd key ili dvd?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2008 21:36 (zizi).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Craftao sam bronze armour, ali ne mogu ga stavit na sebe vec mi veli "you are not proficient with that item".

U cemu je problem?

Update:

Trebam doc do lvl. 20

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2008 21:35 (MorciTheCroat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zizi kaže...

jesam direktno is us of a

ali kakve to ima veze?

kaj nebi trebali biti isti serveri?

dal to ima veze koji je cd key ili dvd?

Ima i te kakve.
Klijenti za instalaciju EU i US verzije su drugačiji i nemožeš sa EU verzijom igrati na US verziji i obrnuto.

Također cd key za US verziju nemožeš iskoristiti za aktivaciju na EU serveru.

Žao mi je ali ako  želiš igrati na Eldaru morat ćeš nabaviti LOTRO EU verziju i morat ćeš nabaviti key za EU verziju.
Znam da su s time puno zakomplicirali, ali eto instalacija lotra je njegova rak rana.
17 godina
neaktivan

a koji bull... jel to znaci da cu morat nabavit i us verziju morie?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zizi kaže...

a koji bull... jel to znaci da cu morat nabavit i us verziju morie?

Pa vrlo vjerojatno.
17 godina
neaktivan

joj nikak više dočekat taj book 14. dotad se malo zezam u age of conanu. ok je ali toliko bugovito. lotro je daleko ispred bio što se tiče samog izlaska (jer lotro igram od trećeg dana njegova izlaska i sve je bilo već tada puno stabilnije).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mene unisti lag : nevjerovatno kako su nam lose veze, jedino da igram ujutro u pet sabahile

novi router je narucen iz jedne trgovine na maksimiru valjda ce mi moci progurati lotrine portove na prioritetu pa da igram kako spada.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

što se tice konekcije, ja nasreću nemam prigovora. ping mi je od 55 do 65ms u Lotro-u.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja nemam problema sa lagom u LOTRU, ali mi se od prošlog četvrtka događaju pucanja veze.

Jednostavno znam izgubiti vezu na 30ak sekundi ili pak moram resetirati igru (to mi se dogodi 1-2puta tijekom dana).

To mi se događa i na stolnom računalu i na laptopu.

Par puta sam zginuo zbog toga.

Imam dvije lijepe vijesti jedna iz LOTRA, a druga iz RL.

1) Jučer sam po prvi puta bio u Carn Dum-u. Instanca je predobra. Upao sam u neki ludi FS i sve smo tamanili ko od šale.

2) Žena mi je sinoć rodila sina, zove se Antun. :-) Maleni je velik 50 cm i težak 3450g i totalno je presladak. :-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2008 12:27 (Brajki).
17 godina
neaktivan
Brajki kaže...

2) Žena mi je sinoć rodila sina, zove se Antun. :-) Maleni je velik 50 cm i težak 3450g i totalno je presladak. :-)

Gz.
Koja je klasa? Cool
17 godina
neaktivan
Brajki kaže...

GRATS! Divan osjećaj! Kako je život lijep, ha? LOTRO i obitelj Osmijeh

Znači Antun je još jedan noob na ovome svijetu. Baci ga odmah u LOTRO. Koja će klasa i koja profesija biti? Predlažem da ga odmah školuješ za guardiana, to nam treba Osmijeh
17 godina
neaktivan

Odigrao sam trial i zaključio da je igra odlična.Jedini problem je što igru ne mogu nigdje nabaviti.

Spike

0 0 hvala 0
17 godina

Brajki, primjetio sam da ti i ja slicno napredujemo :D

Ja takodjer jucer prvi puta bio u CD-u. 5 sati smo bili. Ubili 3 bossa, ukljucujuci i liganjca Helchgama.

Odlicna instanca!

I gz na bebachu!

17 godina
neaktivan

Cestitam Brajki, da ti svevisnji da bereket u prinovi i da bude bolji od oca.

Inace moj cetverogodac mi je u Cabalu sluzio za farmanje, odem u lakse podrucje, dam mu laptop i kazem: sinko klikni misem na hajvana  i onda pritisni 1 pa 2 pa 1 pa 2... nije mnogo xp-a ali zauhar je :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Barbarosa kaže...

Inace moj cetverogodac mi je u Cabalu sluzio za farmanje

Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh
Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

GRATS! Divan osjećaj! Kako je život lijep, ha? LOTRO i obitelj Osmijeh

Znači Antun je još jedan noob na ovome svijetu. Baci ga odmah u LOTRO. Koja će klasa i koja profesija biti? Predlažem da ga odmah školuješ za guardiana, to nam treba Osmijeh

He he he nisam još odlučio što će biti, ali čini mi se da će imat dobar Fate i Might te Vitality. he he he

Pa istina fakat je super, biti tata. :-)
17 godina
neaktivan

ej elf brajki cestitam na sincini ;) sve najbolje care

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bzsuspect kaže...

ej elf brajki cestitam na sincini ;) sve najbolje care

Hvala hvala. :-)

E da imam osim Brajkiora i dva alta.
1) Healbrajk - minstrel lvl 6 i s njime ću igrati ovih dana (dok mi se žena ne vrati iz bolnice) dosta puno jer kod mene dolazi kum pa igramo cijelo vrijeme u FS-u.
2) Brajki - burglar lvl 7

Altove sam pokrenuo iz razloga što polako želim shvatiti kako funkcioniraju i druge klase, a osim toga sa altovima želim pokriti što više kraft profesija. :-)
17 godina
neaktivan

Još jedna isprika Morgu i onom drugom kolegi, jučer nisu mogli sa Spartancima u Helegrod, jer se snimao film samo sa Spartancima, ali ćemo ih svakako zvati drugi put. O tome brinu Ceoli i Damba također.

Stavio sam dva screena

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi sinoć smo mi SWIMovci uz pomoć kolege Spartanca, a koji je također u duši SWIMovac rasturili Carn Dum.

Očito je naš kin sazrio da se nosi i sa najtežim iskušenjima. Kad još nekoliko ljudi dođe do 50lvl-a moći ćemo organizirati redovite Rift krkljance. :-)

Iznenađuje me koliko neki ljudi dobro poznaju igru. Pa sam često dobivao upute tipa ej pazi ovdje imaš bug (ne vidi se rupa u podu), ili na lijevo je cloakani Hornblower moramo ga odmah srediti, ili pak sad svi stani te tu radi tog i tog i slične spike. he he he

Ovo mi je bilo 3. put da sam u ovoj instanci, ali prvi puta da sam ju prešao gotovo cijelu.

Razbili smo 10ak bossova (više se ne sjećam točno koliko), mislim da ih nismo 2 ili 3 ubili.

Akcija je počela oko 22:30, a završili smo nešto prije 3 sata ujutro.

Naravno uz dobru zaradu i sam put i borba su se isplatili, palo je dosta dobre opreme i class quest itema, a ja sam hitao 49 lvl.

Nekoliko slika iz samog događaja možete vidjeti u topicu vezanom uz LOTRO slike. :-)

Što reći osim da je lotro predobar i da mi se sviđaaaaaaa, ajme meni igram ga već 5 mjeseci, a još nisam pravo bio ni u Ettenmoru (malo sam igrao kao monster), ni u Forochelu, samo sam zavirio i odlučio prvo počistiti questove u Misty mountains i u Angmaru, a već dolazi i  book 14 sa novim područjem i hrpom novih stvari.

PS. nemojte zaboraviti da je danas do 14h održavanje servera.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 9:26 (Brajki).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice