Evo ja sam danas nagurao na 45 lvl. :-)

Evo ja sam danas nagurao na 45 lvl. :-)
Ma igrao sam jučer od 3-7 sati, tako da mi se navečer više nije dalo sjedit za kompom, osim toga došlo mi doma društvo pa...
Ja sam evo doguro na 19-i lvl...
Jos malo do 20-og.
Imam pitanje.
Jeli imo neko broblem od vas kad pokrenem klijent on se minimizira i nemogu da ga maximiziram nikako...?
Ja sam evo doguro na 19-i lvl...
Jos malo do 20-og.
Imam pitanje.
Jeli imo neko broblem od vas kad pokrenem klijent on se minimizira i nemogu da ga maximiziram nikako...?
Kako je ova igra predobra.
Vec 2 tjedna questam po Angmaru, jer sam temeljit, mozda i previse.
No danas mi je malo dosadilo, i isao sam na konju exploreat.
I dodjem do Nan Gurtha! E! Koji krajolik, koja tvrdjava Barad Gularan, monumentalno!
A igram na 6800GT, na medium. Kak bi tek bilo na high!
Uglavnom, ima jedan tezak deed, koji ukljucuje obilazak svih 8 brdasaca tamo, i pozvala me ekipa iz kinshipa, svi lvl 50 da idem s njima (ja sam jos uvijek 48).
3 sata!! smo bili tamo!! Fantasticno!
Svi mobovi teski ko bossovi u instancama, preko 20-30k hpa (morala), elite master, lvl 53-54.
Strava!
Na kraju smo radili suicide runs, jer drukce nije islo, taman ubijes 2-3, i spawnaju se novi.
Ovo je prestrasno! A nisam bio ni u Goblin Townu, Carn Dumu, Helegrodu, nigdje jos! :)
bok, evo slucajno sam naisao na ovaj forum
igram lotro vec skoro godinu na landroval pa me zanima na kojim ste serverima vi ostali....vec mi fali razgovarat s nekim na hrvatski:)
Angmar mi je najbolji dio u LOTRO-u. Dizajn Urugartha i Carn Duma je nevjerojatan. A također i Barad Gularana. A o Riftu da ne pričam :)
Ja sam jučer sa svojim altom loremasterom bio sa frendovima u Garth Agarwenu. obožavam taj dungeon. prebili smo Ivar the Blood-handa ali nismo uspjeli prebit red maiden (blood maiden) jer nas je bilo četvero a ona je ipak Nemesis :-D
igram lotro vec skoro godinu na landroval pa me zanima na kojim ste serverima vi ostali....vec mi fali razgovarat s nekim na hrvatski:)
Kako je ova igra predobra.
.....
...
Ovo je prestrasno! A nisam bio ni u Goblin Townu, Carn Dumu, Helegrodu, nigdje jos! :)
a ja sam tri dana skidao 6 giga probni klijent i dobio poruku da je fajl corupted ili kako vec i sad polako razmisljam da to sve posaljem u persin materin i nastavim sa cabalom ili slicnim freeplayom
a ja sam tri dana skidao 6 giga probni klijent i dobio poruku da je fajl corupted ili kako vec i sad polako razmisljam da to sve posaljem u persin materin i nastavim sa cabalom ili slicnim freeplayom
neda sejtan da insan uziva u rahatluku nego sve podbada skidaj skidaj probaj opet, pa sam bezbeli zakacio nov nekakav fajl od osam giga sa fileplaneta nebil' sad hajra vidio.
turcizmi na stranu moram probati bar jos jednom al u slucaju moje veze na net rezultat ce biti poznat za par dana.
neda sejtan da insan uziva u rahatluku nego sve podbada skidaj skidaj probaj opet, pa sam bezbeli zakacio nov nekakav fajl od osam giga sa fileplaneta nebil' sad hajra vidio.
turcizmi na stranu moram probati bar jos jednom al u slucaju moje veze na net rezultat ce biti poznat za par dana.
:P
nevezano za fudbal definitivno, ni na kraj pameti nije bilo ali eto ako vec zvuci provokativno trazim halala efendum ako sam vas uzbihuzurio.
prakticno pitanje
da li se moze LOTRo igrati sa gamepadom?
Iskreno nemam pojma.
To mi nije ni palo na pamet.
ma, znao sam da sam fulao server, ja sam sa glupim amerima tam i vec mi idu na k.......
dal neko znam dal se vec moze narucit moria i gdje???
ma, znao sam da sam fulao server, ja sam sa glupim amerima tam i vec mi idu na k.......
dal neko znam dal se vec moze narucit moria i gdje???
dajte momci smanjite dozivljaj, lotro je fina tema i nemoj da je unistavamo svadjom, ako sam koga provocirao izvinjavam se nije bila namjera, ja turcizme koristim u svakodnevnom govoru, to je dio moga naslijedja i nije nikakva provokacija, Luka kaze da se salio i ja sam prihvatio kao salu njegovu opasku, rasprava vasi-nasi mi je poglupa, volim fudbal ali cisto sumnjam da je radi NAS, bilo koga odavde sa foruma, iko od igraca trcao terenom, prije ce biti za novac, slavu ili bar za vlastiti gust tako da svadja,rasprava ili nedo Bog tuca radi fudbala je ultimativna glupost.
A i cisto sumnjam da je Faerdhur turcin , ako jeste onda mehraba arkardash taze burek jok, hehehe
Inace danas sam gledao one snimke na youtubeu svirke(led zeppelin i slicno) u lotro-u pa me interesuje da li ima mozda jos takvih fazona, ples, karate kata ili nesto slicno. U Guildwarsu to ima divno razradjeno svaka klasa ima svoj ples pa monk stvarno izgleda kao da je juce iz shaolina, a shamanist gospojice koda su iz Mulen Rouge-a, nekromanceri su bili metalci koliko sam skuzio po gestikuliaciji
:).
Nije ni meni bila namjera neki ostri start, ono je stvarno trebalo biti nesto izmedu sale i zbilje, nisam stavio niti usklicnik ni smile! Mislio sam da potkopavas zbog poraza.
Ne zanima me sto je Faerdhur, imam svoje misljenje o njemu, dobro sam ga procijenio! No necu ga pljuvati ovdje u javnosti kao sto je on mene prvi, vec na private ako bude i dalje pametovao i "srao sebi pod nos" ...jer to smrdi svima nama!
dobro sam ga procijenio
moze li se u lotrou ullovit OLIFANT?
Naravno da još nigdje nema navedene cijene za Mines of Moria expanziju kada još nije izašo ni Book 14. Strpite se još par mjeseci :-)
Inace danas sam gledao one snimke na youtubeu svirke(led zeppelin i slicno) u lotro-u pa me interesuje da li ima mozda jos takvih fazona, ples, karate kata ili nesto slicno. U Guildwarsu to ima divno razradjeno svaka klasa ima svoj ples pa monk stvarno izgleda kao da je juce iz shaolina, a shamanist gospojice koda su iz Mulen Rouge-a, nekromanceri su bili metalci koliko sam skuzio po gestikuliaciji
:).