Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.276
|
čitano: 1.043.563
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
Brajki kaže...

Evo ja sam danas nagurao na 45 lvl. :-)

Grats!

Ali vas nema sinoć (subota) online, ni tebe ni Ghostare. Čekao sam gotovo 2 sata, craftao i mlatio malo creepove po Moorsima, pa otišao.

Šta ste utapali tugu zbog HR repke u pivu negdje vani?Osmijeh
Cenzuriranje odražava nečiji nedostatak samopouzdanja, jer samo sitne duše i impotentni se plaše malih napisa.
17 godina
neaktivan

Ma igrao sam jučer od 3-7 sati, tako da mi se navečer više nije dalo sjedit za kompom, osim toga došlo mi doma društvo pa...

17 godina
neaktivan

Ja sam evo doguro na 19-i lvl...

Jos malo do 20-og.

Imam pitanje.

Jeli imo neko broblem od vas kad pokrenem klijent on se minimizira i nemogu da ga maximiziram nikako...?

I kneel only to God, I don't see him here!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kapetan kaže...

Ja sam evo doguro na 19-i lvl...

Jos malo do 20-og.

Imam pitanje.

Jeli imo neko broblem od vas kad pokrenem klijent on se minimizira i nemogu da ga maximiziram nikako...?

Ja ne.
Cenzuriranje odražava nečiji nedostatak samopouzdanja, jer samo sitne duše i impotentni se plaše malih napisa.
17 godina

Kako je ova igra predobra.

Vec 2 tjedna questam po Angmaru, jer sam temeljit, mozda i previse.

No danas mi je malo dosadilo, i isao sam na konju exploreat.

I dodjem do Nan Gurtha! E! Koji krajolik, koja tvrdjava Barad Gularan, monumentalno!

A igram na 6800GT, na medium. Kak bi tek bilo na high!

Uglavnom, ima jedan tezak deed, koji ukljucuje obilazak svih 8 brdasaca tamo, i pozvala me ekipa iz kinshipa, svi lvl 50 da idem s njima (ja sam jos uvijek 48).

3 sata!! smo bili tamo!! Fantasticno!

Svi mobovi teski ko bossovi u instancama, preko 20-30k hpa (morala), elite master, lvl 53-54.

Strava!

Na kraju smo radili suicide runs, jer drukce nije islo, taman ubijes 2-3, i spawnaju se novi.

Ovo je prestrasno! A nisam bio ni u Goblin Townu, Carn Dumu, Helegrodu, nigdje jos! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bok, evo slucajno sam naisao na ovaj forum

igram lotro vec skoro godinu na landroval pa me zanima na kojim ste serverima vi ostali....vec mi fali razgovarat s nekim na hrvatski:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Angmar mi je najbolji dio u LOTRO-u. Dizajn Urugartha i Carn Duma je nevjerojatan. A također i Barad Gularana. A o Riftu da ne pričam :)

Ja sam jučer sa svojim altom loremasterom bio sa frendovima u Garth Agarwenu. obožavam taj dungeon. prebili smo Ivar the Blood-handa ali nismo uspjeli prebit red maiden (blood maiden) jer nas je bilo četvero a ona je ipak Nemesis :-D

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zizi kaže...

igram lotro vec skoro godinu na landroval pa me zanima na kojim ste serverima vi ostali....vec mi fali razgovarat s nekim na hrvatski:)

Eldar server. Ja znam negdje 30-ak hrvata.
17 godina
protjeran
zizi kaže...

Evo ja sam na Eldaru kao i vecina ekipe ovdje, ali ja sam jos uvijek nOOb :-)  lvl.16 hehe
17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Kako je ova igra predobra.

.....

...

Ovo je prestrasno! A nisam bio ni u Goblin Townu, Carn Dumu, Helegrodu, nigdje jos! :)

Meni su recimo Urugarth(puno puta sam bio) i Carn Dum dvije najdraže(u Carn Dumu mi je iz prve dropao [Stone-Biter]).

Definitivno nisam našao bolju igru za profil igrača kakav sam ja. Nije mi žao ni lipe.

Jedino još čekam svehrvatske Rift(instanca od 12 ljudi) i Helegrod(od 24) ekspedicijie.Šutim
Ghostara Ashvaraga, Guardian/50 lvl/[EN]Eldar http://swim.forumh.net/index.htm
17 godina
neaktivan

a ja sam tri dana skidao 6 giga probni klijent i dobio poruku da je fajl corupted ili kako vec i sad polako razmisljam da to sve posaljem u persin materin i nastavim sa cabalom ili slicnim freeplayom

0 0 hvala 0
17 godina
Barbarosa kaže...

a ja sam tri dana skidao 6 giga probni klijent i dobio poruku da je fajl corupted ili kako vec i sad polako razmisljam da to sve posaljem u persin materin i nastavim sa cabalom ili slicnim freeplayom

meni je jucer skidao nekih 16-17 sati, jutros instalirah i pokrenuh - sve 5! al tek cu veceras/nocas stici isprobati detaljnije :D
FOR THE HORDE!!!
17 godina
neaktivan

neda sejtan da insan uziva u rahatluku nego sve podbada skidaj skidaj probaj opet, pa sam bezbeli zakacio nov nekakav fajl od osam giga sa fileplaneta nebil' sad hajra vidio.

turcizmi na stranu moram probati bar jos jednom al u slucaju moje veze na net rezultat ce biti poznat za par dana.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Barbarosa kaže...

neda sejtan da insan uziva u rahatluku nego sve podbada skidaj skidaj probaj opet, pa sam bezbeli zakacio nov nekakav fajl od osam giga sa fileplaneta nebil' sad hajra vidio.

turcizmi na stranu moram probati bar jos jednom al u slucaju moje veze na net rezultat ce biti poznat za par dana.

...nemoj izazivati turcizmima.
17 godina
neaktivan

:P

nevezano za fudbal definitivno, ni na kraj pameti nije bilo ali eto ako vec zvuci provokativno trazim halala efendum ako sam vas uzbihuzurio.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

Baš je simpa i osvježenje da se netko ovdje tako malo zeza kao Barbarosa s turcizmima.

A ti, ako se zezaš s ovim prigovorom, lijepo te molim kao fellow-forumaš bar stavi neki emoticon, a ako si ovo mislio ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2008 8:12 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
Sims kaže...
zizi kaže...

Eldar server. Ja znam negdje 30-ak hrvata.
 Da i ja sam sa Eldara i znam hrpu hrvata. :-)
17 godina
neaktivan

prakticno pitanje

da li se moze LOTRo igrati sa gamepadom?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iskreno nemam pojma.

To mi nije ni palo na pamet.

17 godina
neaktivan

ma, znao sam da sam fulao server, ja sam sa glupim amerima tam i vec mi idu na k.......

dal neko znam dal se vec moze narucit moria i gdje???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Luka kaže...

Baš je simpa i osvježenje da se netko ovdje tako malo zeza kao Barbarosa s turcizmima.

A ti, ako se zezaš s ovim prigovorom, lijepo te molim kao fellow-forumaš bar stavi neki emoticon, a ako si ovo mislio ozbiljno...
Bila je sala! A to sto nisam stavio smile nije tvoja stvar, u ostalom, zaboli tebe sto cu ja i kako napisati!

Ako je moj bivsi post za karton, neka ga admin da. Ne da mi se svadati, a pogotovo u ovoj temi jer mi je najdraza tema na forumu! Ako imas nesto reci vezano za mene reci direkt preko privatne poruke a ne tu!

Pozdrav i evo ti nekoliko kiselih smileova! Osmijeh Osmijeh
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2008 15:24 (Luka).
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
Bila je sala! A to sto nisam stavio smile nije tvoja stvar, u ostalom, zaboli tebe sto cu ja i kako napisati!

A ne, nećeš me se tako lako otresti. Briga me je itekako što pišeš isto kao što i tebe biti briga što ja napišem ili netko drugi ovdje.

Nije tvoj izostanak emoticona za žuti karton, ali zamalo da zvuči diskriminirajuće, pa sam zato bio uljudan i zamolio te za pojašnjenje, jer ipak svoje mišljenje stavljaš na javno mjesto, ne sereš samo sebi pod nos.

Ovako je sasvim OK, mogao si samo odgovoriti da je šala i onda odbacujem prvi loš dojam i iskreno se smijem na tvoju foru. (ovdje ide emoticon pljeska, aplauza, ali BUG to nema, kao ni mnoge druge)

Luka kaže...

Pozdrav i evo ti nekoliko kiselih smileova! Osmijeh Osmijeh

Hvala Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2008 15:35 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
zizi kaže...

ma, znao sam da sam fulao server, ja sam sa glupim amerima tam i vec mi idu na k.......

dal neko znam dal se vec moze narucit moria i gdje???

Kad smo već kod Morie dal tko zna koliko će koštati??
I kad su predvidjeli lansiranje morie?

17 godina
neaktivan
Brajki kaže...
 Kad smo već kod Morie dal tko zna koliko će koštati??
I kad su predvidjeli lansiranje morie?

Ma vjerojatno manje ili jednako kao original (10 funti). Nigdje jos nisu stavili preorder ili najavu (dvd.co.uk. hut.com itd). U nasim ducanima je cijena originala bila dosta visoka u odnosu na strane web ducane pa se bojim da bi mogli opet veliku marzu nabijat!:(

@Faerdhur - Gle rekao sam ti da ovo nije mjesto za takve price jer ovime krsimo pravila a to sto ja nisam stavio smile ne krsim nikoje pravilo! Ako imas sto za reci budi faca i pisi privatne poruke! Ocito te uvrijedilo to sto sam se zezao protiv turcizma (zbog utakmice u kojoj su tvoji pobijedili nase), ali mogao sam ja i grublje reagirati, poput tebe sada!Namigiva ...Ti si nitko i nista meni i neces ti mene nista uciti! Od tebe niti jedne pametne izjave, samo pametujes i pljujes po svemu dok ne uvidis da si u krivu, tako pljujes i sada "ali BUG to nema, kao ni mnoge druge"! Namigiva

...Covjece nauci zivjeti zivot, pa navodno si stariji od mene, ne smijes se spustati na "moju" razinu a kamoli i nize... gdje se realno i nalazis... (smile/smile)! P.S. ja od sada tebi na ovu temu samo private odgovaram (ukoliko opet napises neku bedastocu)! Smijeh
17 godina
neaktivan

dajte momci smanjite dozivljaj, lotro je fina tema i nemoj da je unistavamo svadjom, ako sam koga provocirao izvinjavam se nije bila namjera, ja turcizme koristim u svakodnevnom govoru, to je dio moga naslijedja i nije nikakva provokacija, Luka kaze da se salio i ja sam prihvatio kao salu njegovu opasku, rasprava vasi-nasi mi je poglupa, volim fudbal ali cisto sumnjam da je radi NAS, bilo koga odavde sa foruma,  iko od igraca trcao terenom, prije ce biti za novac, slavu ili bar za vlastiti gust tako da svadja,rasprava ili nedo Bog tuca radi fudbala je ultimativna glupost.

A i cisto sumnjam da je Faerdhur turcin , ako jeste onda mehraba arkardash taze burek jok, hehehe

Inace danas sam gledao one snimke na youtubeu svirke(led zeppelin i slicno) u lotro-u pa me interesuje da li ima mozda jos takvih fazona, ples, karate kata ili nesto slicno. U Guildwarsu to ima divno razradjeno svaka klasa ima svoj ples pa monk stvarno izgleda kao da je juce iz shaolina, a shamanist gospojice koda su iz Mulen Rouge-a, nekromanceri su bili metalci koliko sam skuzio po gestikuliaciji
 :).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije ni meni bila namjera neki ostri start, ono je stvarno trebalo biti nesto izmedu sale i zbilje, nisam stavio niti usklicnik ni smile! Mislio sam da potkopavas zbog poraza.

Ne zanima me sto je Faerdhur, imam svoje misljenje o njemu, dobro sam ga procijenio! No necu ga pljuvati ovdje u javnosti kao sto je on mene prvi, vec na private ako bude i dalje pametovao i "srao sebi pod nos" ...jer to smrdi svima nama!Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

dobro sam ga procijenio

Smijeh Nasmijao si me, "Tonsone". OK, ako te budem ikada trebao, javim ti se privatno. Smijeh
17 godina
neaktivan

moze li se u lotrou ullovit OLIFANT?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Naravno da još nigdje nema navedene cijene za Mines of Moria expanziju kada još nije izašo ni Book 14. Strpite se još par mjeseci :-)

17 godina
neaktivan
Barbarosa kaže...

Inace danas sam gledao one snimke na youtubeu svirke(led zeppelin i slicno) u lotro-u pa me interesuje da li ima mozda jos takvih fazona, ples, karate kata ili nesto slicno. U Guildwarsu to ima divno razradjeno svaka klasa ima svoj ples pa monk stvarno izgleda kao da je juce iz shaolina, a shamanist gospojice koda su iz Mulen Rouge-a, nekromanceri su bili metalci koliko sam skuzio po gestikuliaciji
 :).

Evo prekjučer se ispred Prancing Pony-a u Bree-u skupila hrpa ekipe i tri tipa su svirala instrumente fakat dobro.
Evo prilažem i sliku da se vidi kako je bila luda zabava. :-)
Iznenađuje me koliko ljudi truda ulože u razvijanje takvih skillova u igri.
Ja sam uspio naučiti svirati zvončiće i bratec martin, doduše zvuči jadno ali rulja skuži što sviram he he he
Tulum ispred Prancing Ponya u Breeu Tulum ispred Prancing Ponya u Breeu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice