Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.276
|
čitano: 1.043.470
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
Kapetan kaže...

Znaci ja mogu iz program files-a da kopiram cijeli folder preko svog foldera (ili ono da preimenujem sto ste rekli)

Da, samo c/p gotovog foldera, patchane igre, na drugi disk i sve radi. Ovo s preimenovanjem - ja sam ti samo predložio da originalnu instalaciju, folder, preimenuješ radi backupa, inače možeš i obrisati pa napraviti c/p foldera patchane igre.

Kapetan kaže...

A moram li to iz mydocuments-a?

To ti je Sims samo rekao ako želiš gotove iste postavke igre kao i na prvom kompu. Ako ti je konfiguracija na drugom bitno različita onda ne moraš to iz My Documents, nego samo pokreni igru i podesi grafiku i ostalo.

Cenzuriranje odražava nečiji nedostatak samopouzdanja, jer samo sitne duše i impotentni se plaše malih napisa.
17 godina
neaktivan

Hvala ti puno...

Kompovi su isti...

Kopiracu kad imadnem vremena...

8.25 GB je velika u program filesu...(tako nesto)

Faerdhur kaže...

ja sam ti samo predložio da originalnu instalaciju, folder, preimenuješ radi backupa, inače možeš i obrisati pa napraviti c/p foldera patchane igre.

Znaci da uninstalliram ovu na novom kompu sto sam instaliro?

I kneel only to God, I don't see him here!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2008 13:48 (Kapetan).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kapetan kaže...

Znaci da uninstalliram ovu na novom kompu sto sam instaliro?

Viče NE! Osmijeh

1) Instaliraš sa DVDa, normalno. Bitno je da se igra upisala u registry od Windowsa

2) odeš u Program Files, ili gdje već, obrišeš kompletan folder "Lord of the Rings Online..."

3) na istome mjestu zalijepiš kompletan folder "Lord of the Rings Online..." sa onog prvog kompa gdje si igru već patchao

4) popiješ dvije Bavarie (ako ovo ne uradiš, LOTRO neće raditi)

5) igraš LOTRO

Capisci?
Cenzuriranje odražava nečiji nedostatak samopouzdanja, jer samo sitne duše i impotentni se plaše malih napisa.
17 godina
neaktivan

Smijeh

Hvala hvala...

Izvinjavam se na ovoliko pitanja ali jbg...nisam imo iskustva sa ovakvim kopiranjem igre...

Svaka cast za objasnjenje...

I kneel only to God, I don't see him here!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2008 17:53 (Kapetan).

0 0 hvala 0
17 godina

Ako igra ne radi ponavljas korak broj 4 dok ne uspijeNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nema frke, zato i postoji ovaj forum da se nađe lijek za sve LOTRO tegobe. :-)

Nakon 4. ponavljanja koraka br. 4 biti će ti svejedno što se događa u koraku br. 5. he he he

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo još 1 irl friend je došao na lotro. u zadnjih 2 tjedna trojica (sada već) bivših WOW fanatika je došla na ovu igru i oduševljeni su jer više nisu mogli trpit WOW i ljude tamo. derali su oni end-content (pvp, black temple, sunwell...) ali im je sve nekak dosadilo...  oduševljeni su Lotro ekipom jer ovdje uistinu nema tipičnih n00b spika i psovanja majke i cijele obitelji čim nisi full epiX :)

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50
17 godina
neaktivan
Brajki kaže...

Nakon 4. ponavljanja koraka br. 4 biti će ti svejedno što se događa u koraku br. 5. he he he

He, he, evo na slici dolje odmah cijeli paket lijekova za Kapetana Namigiva A i nama dobro dođe u raidu neki put Belji se
17 godina
neaktivan

Volim čuti da se skuplja sve više ekipe. :-)

Lotro igram već 4 mjeseca i svaki dan naučim hrpu toga novoga i uvijek se nađe nešto što mogu raditi i kako mogu unaprijediti svog lika.

Sada sam 42 lvl i još nisam ni vidio dobar dio igre, a kamoli iskusio sve njene čari.

3 velika područja, a monsterplay nisam pravo ni zaigrao.

E da jučer sam posjetio i ono mjesto na kojem su skamenjena 3 trola koja su htjeli pojesti Bilba Bagginsa.

Baš je predobro posjetiti mjesto koje se tako živopisno opisuje u knjizi. :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brajki kaže...

E da jučer sam posjetio i ono mjesto na kojem su skamenjena 3 trola koja su htjeli pojesti Bilba Bagginsa.

Onda će ti kanuti suza u Goblin-Townu, u Golumovoj pećini Osmijeh Ulomci iz knjige samo naviru u sjećanje.
17 godina
neaktivan

Gdje se LOTRO može nabaviti u Hrvatskoj?

Spike

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spike kaže...

Gdje se LOTRO može nabaviti u Hrvatskoj?

Crovortex, 199,00 kn

17 godina
neaktivan
Brajki kaže...
...

Jedno od najljepših mjesta u igri. A konkurencija je ogromna. :) 

>>  Spoiler alert! <<

Tri trola, okamenjena Tri trola, okamenjena
Ghostara Ashvaraga, Guardian/50 lvl/[EN]Eldar http://swim.forumh.net/index.htm
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2008 0:17 (Ghostara).
17 godina

Jedno pitanje. Malo mi je teze naci ekipu za fellowship questove, p ame zanimaju vasa iskustva... Dal se ti questovi daju proci solo ili??? Inace sam pocetnik na lvl 14 i tek istrazujem Bree-Land na Eldar serveru.

Di mogu pronaci domacu ekipu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nazalost ili na srecu, ekipa iz Turbine/Codemastersa redovito olaksavaju igru, tako da 90% igre mozes proc solo.

A nase ekipe bi bar na Eldaru trebalo biti puno.

S tim da mi je malo cudno da u Breeu nemozes nac nikoga za questove, tamo stalno vrvi ljudima.

Probaj se malo igrat sa novim lff sustavom.

E da, u kojem terminu trazis? Sad preko dana je malo teze. Lotro vecinom igra starija ekipa koji imaju obitelji i rade, tak da su online vecinom tek navecer.

17 godina
neaktivan

@Dachande

Slažem se. Moj dojam već mjesecima je kako vrvi od igrača i uvijek se može naći ekipa, uz malo strpljenja, a ponekad odmah.

Inače, javite se SWIM, pomozite čovjeku! :)

Ja ću mu ostaviti podatke na PM.

17 godina
neaktivan

ehhh...da imam flat isprobao bih to obavezno...no vjerujem da cu za dva mjeseca se prebaciti no vidjet cu još...cheers

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sova kaže...

Jedno pitanje. Malo mi je teze naci ekipu za fellowship questove, p ame zanimaju vasa iskustva... Dal se ti questovi daju proci solo ili??? Inace sam pocetnik na lvl 14 i tek istrazujem Bree-Land na Eldar serveru.

Di mogu pronaci domacu ekipu?

Ajmo ovako!

Ceoli mns lvl 50

Bzlas hunt lv 50

Gardinius lvl 32

Anamaria lvl 25

24/7/365 lotro

bilo tko novi nek se javi meni na ova 4 nicka

nije bed drago ce mi biti pomoci domacoj ekipi

17 godina
neaktivan

SWIM je uvijek na usluzi! :)

pošalji /tell nekome od sljedećih:

- Morgo

- Kadargo

- Durmitor

- Orhelm

- Patuljak

- Talumaril

- Ghostara

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2008 9:20 (Ghostara).
17 godina
neaktivan
Ghostara kaže...

SWIM je uvijek na usluzi! :)

pošalji /tell nekome od sljedećih:

- Morgo

- Kadargo

- Durmitor

- Orhelm

- Patuljak

- Talumaril

- Ghostara

No no no... Mene si zaboravio :-(
- Brajkior.
17 godina
neaktivan

evo malo po malo napreduje i moj drugi lik (alt). Loremaster Mophia od jučer jaše. dingao lv 35 i odmah riješio questove za mount i sad jašim konjićem po middle-earthu :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo skidam si book 11 opet... 8 i sitno gigabajta... ostalo jos neka 3 sata pa onda patchanje. (pod hitno trebam povećat brzinu s 2 na 8 Mbita :P)

Uzet cu si 14-dnevni trial pa da vidim kakve su novosti donijeli zadnji bookovi.

Inače, zanima me jel prisutan kakav RP ili je vecinom samo PvE, i kako se to prakticira među domaćima na Eldaru?

Nije mi to najbitnija stvar, al volim ponekad malo roleplayat, pa da za promjenu to radim u Međuzemlju umjesto na Azerothu.

I još nešto, koja su ograničenja trial accounta? Samo manjak tradeanja i AH ili ima još nešto?

CPU: Intel Pentium D 2.8GHz MoBo: Abit AW8-MAX GPU: PowerColor Radeon x1950Pro 256 MB RAM: 3 GB DDR2 HDD: Seagate Baracuda 160GB MON: agNeovo K-A19 19" LCD Wide OS: Windows XP SP2 "I have half my keyboard bound to taunt and the other half bound to sunder. I just smash my face on my keyboar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brajki kaže...

No no no... Mene si zaboravio :-(
- Brajkior.
 Isprike, danas posjedujem pileći mozak.

Nevinašce

17 godina
neaktivan
Hadriel kaže...

Evo skidam si book 11 opet... 8 i sitno gigabajta...

Kaj?! Iznenađen Knock-knock!

Sorry, ali toliko nema ni cijeli LOTRO klijent do book 8, kad instaliraš! Pa tek onda dolaze patchevi (book 9, 10, 11, 12 i 13), sve skupa s klijentom ~10 GB (nisam doma, pa ne vidim točno).

Gdje si zeznuo stvar?

Hadriel kaže...

Inače, zanima me jel prisutan kakav RP

RP serveri u EU su ti: Laurelin (EN-RP), Belegaer (DE-RP), Estel (FR-RP).

Inače, lore na LOTRO serverima omogućava da se i na običnim PvE serverima osjećaš kao da si u RP okružju. Prejak je doživljaj Tolkienove mitologije da bi igrač se osjećao prazno i besciljno. Čak su i većina imena igrača u skladu s LOTR lore, pa i chat komunikacija često iznenadi koliko ima ljudi koji znaju taj svijet. Ima svega, ali velim da je ekipa uglavnom OK.

Na RP serverima očekuj mnogo čistiji pristup LOTR svijetu, od imenovanja avatara do ponašanja. Pročitaj pravila:

17 godina
neaktivan

Ljudi, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Viče (urlik uzbuđenja i pokazivanje prstom na vijest dolje)

Book 14: Ring Forge of the 3 Elven Rings

The sixth free content update has been discussed in an interview with developers and is scheduled to come out during the first half of summer of 2008.

• Climax of the "Shadows of Angmar" storyline
  • Will add part of Eregion (Region leading towards the Gates of Moria)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Hadriel kaže...

Evo skidam si book 11 opet... 8 i sitno gigabajta...

Kaj?! Iznenađen Knock-knock!

Sorry, ali toliko nema ni cijeli LOTRO klijent do book 8, kad instaliraš! Pa tek onda dolaze patchevi (book 9, 10, 11, 12 i 13), sve skupa s klijentom ~10 GB (nisam doma, pa ne vidim točno).

Gdje si zeznuo stvar?
 Pardon, moja greška. Nisam mislio da book 11 ima 8 gigabajta, već lotro client do booka 11. Znači fale mi sad još samo book 12 i 13. Uglavnom, to je link koji sam slijedio kad sam išao download za 14-dnevni trial.

I hvala na linku. Ipak mislim da cu sad prvog lika napravit na Eldaru.

CPU: Intel Pentium D 2.8GHz | MoBo: Abit AW8-MAX | GPU: PowerColor Radeon x1950Pro 512 MB | RAM: 3GB DDR2 | HDD: SG Baracuda 160GB "I have half my keyboard bound to taunt and the other half bound to sunder. I just smash my face on my keyboard and mobs aggro to me." - Prot Warrior
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2008 17:45 (Hadriel).
17 godina
neaktivan

Dali lik iz trial accounta mogu igrati u punoj verziji igre i koje su razlike između US i EU servera?

Spike

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

na trial accountu ne možeš tradeat i ne možeš craftati. razlike između EU i USA servera? ne znam na šta si mislio pod time? bolje ti je igrati na EU serverima, budući da je većina amera u krevetu kada mi u europi možemo igrati, što znači da bi na USA serveru našao znatno manje ljudi za udružit se.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spike kaže...

Dali lik iz trial accounta mogu igrati u punoj verziji igre i koje su razlike između US i EU servera?

Da tiral acc možeš upgradati u full version. Tako da na codemastersovoj stranici klikneš upgrade to full acc (ili nešto slično piše). I uneseš key koji dobiješ uz igru koju si kupio.

Razlike među EU i US servera ne znam jer igram samo na EU Eldar serveru.

Evo polako nam stiže i book 14 :-)
17 godina
neaktivan

u subotu je još 1 irl friend (također bivši WOW-ovac) joinao Lotro. dosad sam 6 irl frendova WOW-ovaca navukao na Lotro Cool

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice