evo procitajte si ovo
po meni vrlo zanimljivo istraživanje
pobija predrasude i stereotipe
sad imamo kaj barit cak i dok igramo online
evo procitajte si ovo
po meni vrlo zanimljivo istraživanje
pobija predrasude i stereotipe
sad imamo kaj barit cak i dok igramo online
Hmmm...ja sam sreo samo dvije dok sam igrao COD 4...
Doči če vrijeme kad če žene igrati bolje od muškaraca,,jao,,kmeeeeeeeeeee,,hahahahaaaa, jao si ga meni ak me neka cura porazi u video igrici
Hah, svašta.
Ali neće žene nikad prestići muškarce što se tiče ovih multiplayer pucačina poput CoD4, CS, UT3, ...
Hah, svašta.
Ali neće žene nikad prestići muškarce što se tiče ovih multiplayer pucačina poput CoD4, CS, UT3, ...
Ovo bi moglo bit pogubno...Da su zene bolje od mene, u UT-u,COD-u ili PES-u ( lol ), neznam sta bi napravio...Al ima jedna igra u kojoj zene neće sigurno bit dobre, to je GRID. Zena moze naucit pucat, igrat nogomet, al da nauci vozit...nema sanse
Ovo bi moglo bit pogubno...Da su zene bolje od mene, u UT-u,COD-u ili PES-u ( lol ), neznam sta bi napravio...Al ima jedna igra u kojoj zene neće sigurno bit dobre, to je GRID. Zena moze naucit pucat, igrat nogomet, al da nauci vozit...nema sanse
Zene nece nikad ovo, zene nece nikad ono... presmijesni ste :)
NE. Žene nikada nece biti pravi gejmeri, nikada nece kupiti komad hardvera kako bi pokrenuli neku igru i nikad nece docekati jutro pred monitorom...
No s druge strane facebook i mini igre su im uvjek zanimljive. Meni je sestra prosla gotovo sve 'hidden objects' igre koje su izasle na demonoidu.
NE. Žene nikada nece biti pravi gejmeri, nikada nece kupiti komad hardvera kako bi pokrenuli neku igru i nikad nece docekati jutro pred monitorom...
No s druge strane facebook i mini igre su im uvjek zanimljive. Meni je sestra prosla gotovo sve 'hidden objects' igre koje su izasle na demonoidu.
Osobno imam dosta online prijateljica iz igara, glupo mi je i govoriti da mi tu nema apsolutno nista cudno..neki ovdje brkaju prosjek sa svima u populaciji
Ima i te kako ludih žena...Iz mog ogame iskustva, znam ih nekoliko koje su u 4 ujutro hvatale flote...A postoje zene koje igraju igre tipa COD, PES, al ih nema bas puno.Jednostavno nisu takve po prirodi, ne zanima ih nogomet, oružje, auti...Ali ipak ne vjerujem da ce ikad cinit vecinu gaming populacije
znam jednu koja igra cod4 samnom u serveru... katkad me zna dobit sto se tice scorova