Žene(hehe) sve vise igraju igre - fenomen

poruka: 16
|
čitano: 4.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Žene(hehe) sve vise igraju igre--------fenomen

evo procitajte si ovo

http://www.tportal.hr/funbox/funtime/3937/Sve-vise-gejmerica-u-virtualnim-svjetovima-online-igara.html

po meni vrlo zanimljivo istraživanje

pobija predrasude i stereotipe

sad imamo kaj barit cak i dok igramo online

Smijeh

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 18:25 (angel of fire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hmmm...ja sam sreo samo dvije dok sam igrao COD 4...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Doči če vrijeme  kad če žene igrati bolje od muškaraca,,jao,,kmeeeeeeeeeee,,hahahahaaaa, jao si ga meni ak me neka cura porazi u video igrici

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 19:01 (Xero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hah, svašta.

Ali neće žene nikad prestići muškarce što se tiče ovih multiplayer pucačina poput CoD4, CS, UT3, ...

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Žene(hehe) sve vise igraju igre--------fenomen
Prison Breaker kaže...

Hah, svašta.

Ali neće žene nikad prestići muškarce što se tiče ovih multiplayer pucačina poput CoD4, CS, UT3, ...

Vas hoce al mene ne ! XD

sala Namigiva
OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
17 godina
neaktivan

Ovo bi moglo bit pogubno...Da su zene bolje od mene, u UT-u,COD-u ili PES-u ( lol ), neznam sta bi napravio...Al ima jedna igra u kojoj zene neće sigurno bit dobre, to je GRID. Zena moze naucit pucat, igrat nogomet, al da nauci vozit...nema sanse Cool

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Ovo bi moglo bit pogubno...Da su zene bolje od mene, u UT-u,COD-u ili PES-u ( lol ), neznam sta bi napravio...Al ima jedna igra u kojoj zene neće sigurno bit dobre, to je GRID. Zena moze naucit pucat, igrat nogomet, al da nauci vozit...nema sanse Cool

Ja cu ti samo rec da sam igrao PES 4 godine a onda je moja cura sjela za PS i gazila me do nebesa...
onda sam otkacio sa PESa sad se samo sexamo :p
tu mogu pobjedit
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
protjeran
Ige kaže...

legendo!!!
ja znam jednu curo sta igra cs 1.6 i igra odlicno,,,,
Intel e5200, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Vista Ultimate
17 godina

Zene nece nikad ovo, zene nece nikad ono... presmijesni ste :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

NE. Žene nikada nece biti pravi gejmeri, nikada nece kupiti komad hardvera kako bi pokrenuli neku igru i nikad nece docekati jutro pred monitorom...

No s druge strane facebook i mini igre su im uvjek zanimljive. Meni je sestra prosla gotovo sve 'hidden objects' igre koje su izasle na demonoidu.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Žene(hehe) sve vise igraju igre - fenomen
pixelatem kaže...

NE. Žene nikada nece biti pravi gejmeri, nikada nece kupiti komad hardvera kako bi pokrenuli neku igru i nikad nece docekati jutro pred monitorom...

No s druge strane facebook i mini igre su im uvjek zanimljive. Meni je sestra prosla gotovo sve 'hidden objects' igre koje su izasle na demonoidu.

Hm... onda mora da mi je usadeno neko musko sjecanje jer mi je palo na pamet kako sam davnih dana kupovala novu graficku samo kako bih mogla igrati CoD2. Da ne spominjem kako sam kasnije sama pokupovala sve komponente i slozila si komp da mi moze bolje povuci igre na najvecoj rezoluciji. A tek neprospavana jutra. Da... sigurno to nisam bila ja. I one frendice koje poznajem, a rade isto, sigurno nisu zene nego neki balavci sto misle da su igre rezervirane samo za njih. Prestrasno...
17 godina
neaktivan
Kinder kaže...
pixelatem kaže...

Hm... onda mora da mi je usadeno neko musko sjecanje jer mi je palo na pamet kako sam davnih dana kupovala novu graficku samo kako bih mogla igrati CoD2. Da ne spominjem kako sam kasnije sama pokupovala sve komponente i slozila si komp da mi moze bolje povuci igre na najvecoj rezoluciji. A tek neprospavana jutra. Da... sigurno to nisam bila ja. I one frendice koje poznajem, a rade isto, sigurno nisu zene nego neki balavci sto misle da su igre rezervirane samo za njih. Prestrasno...
 take it easy girl
damn

ali opet

IMAS PRAVOSmijeh

molimo cijenjene korisnike foruma da ne diskriminirajuSmijeh uvažene korisnike ženskog roda
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran

Osobno imam dosta online prijateljica iz igara, glupo mi je i govoriti da mi tu nema apsolutno nista cudno..neki ovdje brkaju prosjek sa svima u populaciji

Intel C2Q q8200 @2.8 /Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima i te kako ludih žena...Iz mog ogame iskustva, znam ih nekoliko koje su u 4 ujutro hvatale flote...A postoje zene koje igraju igre tipa COD, PES, al ih nema bas puno.Jednostavno nisu takve po prirodi, ne zanima ih nogomet, oružje, auti...Ali ipak ne vjerujem da ce ikad cinit vecinu gaming populacije

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...

Hmmm iz iskustva na um mi dolaze bar dvije postarije gospođe koje baš ovo rade, a od jedne sam čuo i osobnu "ispovijed", jer je na poslu drijemala, pa kad sam je pitao zašto, rekla je da je prošlu noć provela uz igranje na kompu (žena 50+ godina, majka, supruga). Nije igrala ni jednu verziju CoDa tada, ali igrala je nešto.

Ima svega, nije baš stereotip da se žene igraju kao muškarci, ali tko visi u MMOG uvijek će naići na podosta žena, mladih i starih, solo ili igraju u paru sa svojim suprugom (dečkom). Definitivno.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
neaktivan

znam jednu koja igra cod4 samnom u serveru... katkad me zna dobit sto se tice scorova  Plač

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.39V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice