Zasto svi misle da su skils player citeri?

poruka: 47
|
čitano: 7.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Neznam da li da se ja priključim multiplayeru u GRIDU, bojim se da ću se osramotitiSramim se iako u singelu derem na savage

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zasto svi misle da su skils player citeri?

Prema takvom razmišljanju, polovicu vozača F1 bi trebalo izbaciti jer:

a) voze lošije od drugih,

b) imaju lošiji bolid, pa izgleda da su lošiji od drugih.

Biti majstor nije samo pobjeđivati, majstor je i onaj koji se može prilagoditi nepovoljnoj situaciji. Uostalom, ako vas vozi 10, a od toga su 2 početnika ( poštena početnika ), vas ostalih 8 ste u istoj situaciji, vozite u istim uvjetima. A svaki velikan mora imati i sportske sreće ( vidi Massa ).

S druge strane, početnik će isključivo napredovati ako vozi/igra protiv boljih od sebe.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan

Ne znam kako drugi al eto kazem moj problem u mojoj igri u kojoj sam jako dobar...Fora je sto znam i najmanju pukotinu na svim mapama i znam di ce drugi znaci isto ko ja dobar igrac doc da on ubije mene pa ko brzi... Zivcira me sto su i oni dobri igraci i kad ih ownam stalno odmah sumnjaju u mene..dapce oni su uvjereni da varam...A ja nikad nikad nisam posumnjo ni u jednoga od njih

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

Prema takvom razmišljanju, polovicu vozača F1 bi trebalo izbaciti jer:

a) voze lošije od drugih,

b) imaju lošiji bolid, pa izgleda da su lošiji od drugih.

Biti majstor nije samo pobjeđivati, majstor je i onaj koji se može prilagoditi nepovoljnoj situaciji. Uostalom, ako vas vozi 10, a od toga su 2 početnika ( poštena početnika ), vas ostalih 8 ste u istoj situaciji, vozite u istim uvjetima. A svaki velikan mora imati i sportske sreće ( vidi Massa ).

S druge strane, početnik će isključivo napredovati ako vozi/igra protiv boljih od sebe.

Upravo to sam htio reći. POTPIS!
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
neaktivan

Sva sreća što Mađari neznaju niti riječ engleskog pa ti nemogu reć ništa drugo osim csiter buzi ili megbaszom az anjadat - to su navodno psovke

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dali se jos u MP igrama(fps) oznacavaju igraci s:

low---, low--, low-, low, low+, low++, low+++, med--, med-, med, med+, med++, high-, high i high+ ?

Ovo inace predstavlja koliko je koji igrac kvalitetan. Prosjek je low-(vecina igraca je na toj razini). med-- ih ima par tisuca, med+ par stotina, high- mozda 100 i high+ su sam vrh. Najbolji igraci svijeta.(odnosi se za pojedinu igru)

Bar se tako oznacavalo dok sam ja igrao W:ET.

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igram i ja COD4 mp, i po kategorizaciji bih se svrstao u low+/med- , dakle, barem u codu jos ima takvih oznaka igraca, al rijetko se viđaju

a sad, i ja isto nekad sumnjam na nekog da je cheater, al nikad nista ne kazem, osim ako nema ocitih dokaza :P

@Armor

lol, ako vam njubovi uletavaju na sessione, mozda bi bilo pozeljno napraviti neki locked session sa pwd, ak se to moze u GRIDU ( inace igra je totalna koma, toca3 rulz/moje misljenje)

normalno, nikako se ne slazem s tvojim misljenjem da se treba praksat u SPu, dobro mozda to u GRIDU i ima smisla, jer su staze iste, al npr. kak ces se u codu praxat u SPu, kad se totalno razlikuje od MPa, kako je netko već uocio, jedini nacin da se naucis igrat je da igras protiv boljih od sebe, tak je, i mogu rec da pomaze

a sad, malo ohladi, fakat ti trebaju sessionsi kod psihica :P, preozbiljno to shvacas, a uostalom, ako si pro trebao bi igrat po lanovima, a ne prek neta

slazem se sa svim sto je uk1000 rekao, usput vidjao sam te na rabbits pub serveru i to često, sad vise ne igram tamo (nabavio origigi)

i nezaboravimo da smo svi mi na početku bili njubare :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zasto svi misle da su skils playeri citeri?

A cuj ja sam dobar igrac cod 4 ono dođem na server neki recimo na gamezone i rasturam ih likovi kazu citer a ono pa to me izluđuje.   Jednom mi je admin prijetio banom pa sam morao livat igru inace ban lol.OsmijehEto sto mislim o tom.

16 godina
neaktivan

LoL, 5 postova zaredom od istog korisnika.

Da to nije za žuti karton?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hihi

Ko pogleda neka mi odgovori sto mislite.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2008 20:01 (solidan igrac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sto nisam znao novi sam danas sam se uloginao

17 godina
neaktivan

Probaj koristit gumb "uredi".

Jako korisna stvarcica.

I pravila foruma je korisno  procitat.

Štiti od neugodnih modova Nevinašce

C2Q Q9550@3825mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
uffffffffff

Znaci kolko porukav smijem dnevno sory ljudi nisam znao novi sam.Plač

17 godina
neaktivan
RE: uffffffffff

sinko, smalji doživljaj i broj postova, i pročitaj Pravila...

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan

Eto ja igram samo CoD4 online i mogu reći da sam dobar igrač a koji put predobar. Sve mi ovisi od dana do dana! I onda kad rasturam neku ekipu me pila kad me počnu za*ebavat i pravit se pametni i onda kad me ubije zbog moje nepažnje onda je on najbolji itd. TO su za mene noobovi. A mislim da je prije par brojeva u Bugu bio članak o noobovima i da smo svi jednom bili noob tako da nemojte tako prenaglo reagirat! Ako je netko nov u igri trebalo bi mu pomoći! Ja sam bezbroj puta već pomagao ekipi u CoD4 u vezi postavljanja bombe ( jer nije znao igrač koja tipka mu je za plant ) pa onda za bindove i pisanje texta u boji itd. Ali kad su onako "pametni" i mudruju ti mi jedini dižu živce i onda ih izrokam i pokupim se!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

cheaters

0 0 hvala 0
17 godina

Slazem se s onim 50% luck, jer sve je u sreci.

Ali mrzim ono upane lik izmedu nas 5-6 i od toga 4 HS, onu dvojicu izrafalo, njemu nis, i onda kaze to ti je skill, ja sam PRO. i sto je najgore admin to potvrdi. a kad ti nekoga HS, ono slucajno odmah kick, jer si koristio cit.

Ne postoji skill da me ubije kroz zid, dok stojim, nemoguce. kad se krecem, hajde kuzim, cuje korake, ali stojim i ono puca po meni. KAKO???  PA SKILL, on ti je PRO!!!!

We are born naked, wet and hungry. Then things get worse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice