WoW:WotLK preorder

poruka: 6
|
čitano: 1.407
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ima li netko da zna odakle se moze preorderat WotLK a da stigne u HR na kucnu adresu prije/na 13.11. Naime nema rezervacija nigdje, neda mi se cekat ponocna prodaja u Algoritmu, nitko ne garantira da ce biti 13.11. za kupit dovoljno, izvan Zagreba mi se neide, a bome ni po Zg cijeli dan sim-tam da eventualno nadjem negdje za kupit ako bude rasprodano u Algoritmu na trgu i Megastore-u... pitao sam na nekim online shiping stranicama tipa Sendit.com, oni "nemaju informaciju kad ce im taj proizvod stici" samo kazu "the game is being released on 13th of November (daaa, like i don't know that alrdy)" i da im treba do 15 radnih dana da dostave... ne zelim narucit preko neta i da mi se desi da cekam 25.11. da to stigne, a u Algoritmu bude 13. za kupit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: WoW:WotLK preorder
Rhodin kaže...

Ima li netko da zna odakle se moze preorderat WotLK a da stigne u HR na kucnu adresu prije/na 13.11. Naime nema rezervacija nigdje, neda mi se cekat ponocna prodaja u Algoritmu, nitko ne garantira da ce biti 13.11. za kupit dovoljno, izvan Zagreba mi se neide, a bome ni po Zg cijeli dan sim-tam da eventualno nadjem negdje za kupit ako bude rasprodano u Algoritmu na trgu i Megastore-u... pitao sam na nekim online shiping stranicama tipa Sendit.com, oni "nemaju informaciju kad ce im taj proizvod stici" samo kazu "the game is being released on 13th of November (daaa, like i don't know that alrdy)" i da im treba do 15 radnih dana da dostave... ne zelim narucit preko neta i da mi se desi da cekam 25.11. da to stigne, a u Algoritmu bude 13. za kupit

kampiraj ispred ulaza ^^
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
Crvortex ti ima opciju preordera WoW WOTLK-a Odi na njihove stranice i nađi.
Viva La Vida
17 godina

crovortex, kaj nebi rekel da nebre najti ^^

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina

da, crovortex, moze se predbiljezit.... ali nis ne garantiiraju niti tvrde kad bi doslo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uzmi si od crovortexa. Dobiti ce 50 CE-a, ali oni su svi vec rezervirani. Obicnih verzija koliko se ljudi predbiljezi toliko oni naruce. Naravno nemoj se predbiljeziti zadnji dan...

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice