WoW problem.,vise neznam sta da radim!

poruka: 21
|
čitano: 7.469
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Neznam di da pocnem. Imam Windows xp professional sp3 verziju. Instaliram WoW. Cim ga instaliram upalim ga da mogu skinuti patch. tako sam barem htio. prvo orididi wow.,zarim patch zatim Burning crusade onda patcheve za BC i onda zadnji Litch king. Ali ocito nije sve kako sam zamislio.

Kada sam instalirao WoW i upalio igru da mi pocen skidat patch otvori mi se prozor instal wow! idem to instal i on pocen preko blizard downloadera ponovno skidat wow. Zasto to radi? kad je vec instaliran?

drugo: ugasim taj dowload i instaliram Burning crusade. kada upalim BC da skinem patch sad mi pak kaze da trebam instalirat BC. nakon sto sam ga instalirao!!! krene mi opet downloader blizardov i pocne skidat od 3 gb burning crusade.

htio sam i litch king instalirat da vidim dal ce na neki cudan nacin bit sve u redu.,dal ce normalno samo skinut patcheve nakon sto je sve instalirano. i nije mi htio niti otvoriti DVD litch kinga!!!!!

kako sad to? sa dvd-om je sve u redu jer mi na drugom kompu otvara?

stvarno ne kuzim u cemu je problem.

ako itko zna neka pomogne.,radi se o zivotu i smrti =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ovo napravi, instaliraj wow, onda burning crusade onda wotlk te TEK ONDA patcheve mora da sljaka

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

1 0 hvala 0
18 godina

Jednu stvar koju znam je da nemoras patchirat poslje svake ekspanzije.

Instaliraj WoW>TBC>WOTLK> i onda pačiraj.

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WoW problem.,vise neznam sta da radim!
autorov komentar
Psiho246 kaže...

Jednu stvar koju znam je da nemoras patchirat poslje svake ekspanzije.

Instaliraj WoW>TBC>WOTLK> i onda pačiraj.

probat cu.,al kad sam ovo isporbavao nije mi uopce htio ocitat dvd Litch kinga
16 godina
neaktivan

prvo sve instaliraj i onda ga pokreni da skida patcheve - i pripremi se da neces nekih 10 sati igrati nista dok se to ne skine.....ja jucer isla instalirat i na laptop da ga imam na GO :)

17 godina

Koliko ja znam WOTLK je stand-alone što znači da on sam instalira prva dva WOW-a te je nepotrebno instalirati WOW i TBC. Samo ubaciš dvd od WOTLK, instaliraš ga i patchiraš.

Sometime the best defense is to attack!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Instaliraj to što imaš, pa ga pusti da downloada patcheve...ima toga dosta i zna potrajati...

strpljivost je ovdje ključna rječ....

17 godina
Hummer kaže...

Koliko ja znam WOTLK je stand-alone što znači da on sam instalira prva dva WOW-a te je nepotrebno instalirati WOW i TBC. Samo ubaciš dvd od WOTLK, instaliraš ga i patchiraš.

e pa krivo znas
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan

Odes kod frenda i kopiras si njegov wow.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

ma neznam nikog tko igra wow u mojo okolici.

evo dode mi na 22 % instaliranja Litch kinga da je error u kopiranju podataka.

sad skidam od blizardove stranice od 5 giga.

poslije cu probat patcheve pa vam javim

17 godina
neaktivan

Imao sam slične probleme, sa instalacijama i patchevima poslije TBC-a na laptopu koji je malo preslab za wow,

a stvari sam usio riješiti instalacijom i patchiranjem kroz Win Safe mode sa networkingom.... Vrijedi probat!

S time da se meni rušio pa bacio opciju Send i Don't send error report....

Mudar ko čovjek-jesetra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

isti problem imam evo upravo sad!

pokušavam instalirati wow na novi laptop, instalacija samog wowa je dobro prošla, instaliro sam BC, upiso šifru i pokrenuo mi se installer za burning crusade opet!!!

i reko ajde dobro idem probat, kad ono dođe do 2% i pojavi se neki faking error:

The installer was unable to read the file "C:\Users\Public\Documents\Blizzard Entertainment\World of Warcraft Installer\". This error may be caused by problems with the media or drive at C:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer.dajte što da radim molim vas...probo sam run as administrator nije pomoglo...

šta gledaš u ovaj potpis, rađe zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

pokušavam instalirati wow na novi laptop, instalacija samog wowa je dobro prošla, instaliro sam BC, upiso šifru i pokrenuo mi se installer za burning crusade opet!!!

i reko ajde dobro idem probat, kad ono dođe do 2% i pojavi se neki faking error:

The installer was unable to read the file "C:\Users\Public\Documents\Blizzard Entertainment\World of Warcraft Installer\". This error may be caused by problems with the media or drive at C:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer.dajte što da radim molim vas...probo sam run as administrator nije pomoglo...

ti mozda imas malo drukciji problem nego ja. ja sad skidam Litch kinga sa blizardove stranice i onda cu probat patcheve. valjda ce uspjet. probaj ti prvo obrisat dobro cd ako nece morat ces skinut sa njihove stranice http://www.wow-europe.com . ili mozda postoji neko drukcije rijesenje ali ja to neznam
zato sam i otvorio ovu temu
16 godina
neaktivan

ja sam takoder imao slicnih problema nakon nekih 30-40 % wotlk-a pojavio se error....Meni se to desavalo radi strih postavki i cak nekih addona u BC i WOW-u. Probaj izbrisati sve sta ima veze sa wow-om(ukljucujuci addone i sve fajlove) nakon toga redom instaliraj WOW, BC, WOTLK pa skini patcheve ili pokusaj WOW->BC->patchevi->Wotlk.... Tako sam ja na kraju napravio pa radi. Takoder neznam kolko je bas sigurno kopirati WOW od drugih meni je par susjeda uzelo od mene i svi su imali nekakvih problema(rusenje ili neke slicne bug-ove)

0 0 hvala 0
18 godina
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Isti problem koji sam riješio nabavkom DVD verzije.
Jednostavno cd verzija instalacije nije prolazila.
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Rijesio sam problem. Instalirao sam prvo WoW zatim BC i onda mi nije htio ocitat DVD od Litch kinga. i to sam rijesio tako sto sam skinuo s neta. od 5 gb. zatim pathece od 2 gb sveukupno sto je veoma cudno. valjda je ostatak bio u Litch Kingu.

eto thxn svima sada do kraja dana ( noci ) sam po dungeonima =))

16 godina
neaktivan

sry autoru teme, ali imam jedan problem, jel mi moze netko objasiti gdje mogu skupiti "Rage" jer kad se s nekim šoram u pol borbe mi piše "Not enough rage"? a nekad se ne mogu nikako šorat...

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 14:33 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Mogao si bar u općenitu temu o WoW-u.

Rage se generira u borbi, kad radiš ili primaš damage. Charge ti u startu generira dodatni rage, ali ga možeš koristiti samo van borbe (odnosno za ulazak u borbu). Neka oprema ti isto dodaje rage. Mislim da je tvoj glavni problem što previše trošiš rage. Gledaj što ti troši koliko rage-a, što ima šansu da ti vrati rage ako je critical strike, što ti diže treat, što ti je korisno kad se boriš protiv više neprijatelja, pa malo prilagodi taktiku.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina

I mene bi zanimalo kako to instalirati.....

Znači..... skinem obični WoW, TBC pa onda WOLK i patcheve ? ? ?

Na ovom linku? http://www.wow-europe.com/en/downloads/client/

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 3:13 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

dolje ti pise koji game installer da odaberes, uzmi eng pc i kad to krene onda bi ti trebalo sve obavit samo jer slikice od wowova nisu clickable

malo podulji download

ili uzmi od frenda wow, tbc i woltk, instaliraj wow, ne patchiraj nista, pa tbc, ne patchiraj nista pa woltk i onda patchiraj.

ako mislis igrati na private serveru pazi da se ne "prepatchas" jer neki uglavnom nisu na zadnjem patchu hehe, u tom slucaju opet sve iznova.

sritno

17 godina
LIX kaže...

jer neki uglavnom nisu na zadnjem patchu hehe, u tom slucaju opet sve iznova.

hvala, e samo još nešto..... misliš samo patchati iznova ili RE-instalirati cijeli WoW zajedno sa ekspanzijama?

I sada ovo zadnje, radije bi skinuo njemačku verziju pošto mi bolje ide od engleskoga...... e sad jel ima kakvih nekompatibilnosti između engleske i njemačke verzije? uzmimo u obzir da imam njemačku verziju, hoću li moći igrati zajedno s frendom koji ima englesku verziju?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice