World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 617.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Warships

The most valuable rewards have the smallest chance of occurring. However, players are in no way limited in the number of containers they can receive regularly (but no more than three per 24-hour period) by simply playing the game and earning XP. Moreover, every container will always contain a reward. More often than not, the reward will be useful for the player – in other words, there are no empty containers. Preliminary calculations indicate that for players who regularly collect containers, their economic balance, in terms of the in-game economy, will improve by approximately 25% owing to the possibility of getting extra credits (direct profit), as well as various useful items such as camouflages and consumables (which can be used on ship servicing). What's more, there is always a chance of getting an epic reward such as several thousand Doubloons or a rare Premium ship like Gremyashchy, which sets the system of containers apart from Daily Missions as being more advantageous to players.

http://worldofwarships.eu/en/news/updates/update-0-5-13/

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

OK, flourescentni Atago (Takao) spušten na T8-T10 range za otkljucavanje. Ajmo reći, ima smisla, može se, i će bidne jeftinije  WG Forum Link

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
World of Warships

aloha. ewo sam se malo vratia u igru ...

hvatam lovu i xp za T8 i T10 ...

tko igra sa DD-ovima neka me doda ingame (nixaG) pa da bacimo skupa ... gleda sam dobre sheme kad dva DD ubojito potapaju skupa 

trenutno igram samo T7 I T9 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: World of Warships

Dodam te, ali fokus mi je trenutno na T8

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
10 godina
neaktivan
World of Warships

Osvojio sam jučer ARP Hiei kojeg već imam.

Nisam dobio nikakvu naknadu za brod, a kapetanice imam sada 3, Hiei na brodu i dvije Hiei sa strane koje ne mogu odpustiti.

0 0 hvala 0
16 godina
MoF0 kaže...

Osvojio sam jučer ARP Hiei kojeg već imam.

Nisam dobio nikakvu naknadu za brod, a kapetanice imam sada 3, Hiei na brodu i dvije Hiei sa strane koje ne mogu odpustiti.

Stavili su jučer na njihovom forumu post da ako već imaš ARP brod kada ga osvojiš, dobiješ samo dodatni slot za brodove.

17 godina
moderator
World of Warships

Koji mod za dmg u toku trajanja bitke i koje ikone koristi Jingles?

Ne furam nikakve modove ni XVM, ali često igram stišanim zvukom a ove njegove ikone vizuelno pokazuju bounce i overpenetration što je odlično.

Ako neko zna kako se zove mod bio bih zahvalan. Probao sam Aslain ali nisam tamo vidio. Možda sam preskočio jer u njegovom instaleru ima puno modova, sve je nakrcano i sitno.

0 0 hvala 0
14 godina
Nije to mod ako se ne varam.
To ti je integrirano u igru,samo treba u postavkama upaliti-
robimarko@gmail.com
10 godina
neaktivan

To nije mod. Vanilla.

Potraži u settings gdje se to uključi.

17 godina
moderator
World of Warships

Hvala obojici, potražiću večeras.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

imam t5i t8

Admiral_Luka mi je nickname pa neka doda ko oce zaigrat 

severina

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warships

Najbolja sa destroyerima do sada

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

ewo napokon i ja da kupim T10   dok je popust akcija jedva skupia za njega

moja flotica .samo DD 

T2  Storozhevoi

T5  Minekaze

T8  Tashkent 

T10 Shimakaze 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

APR TAKAO . ovo je neki plavi Atago .dobit ga besplatno i nije tako loše .T8 Cruiser

jel tko igra s ovim obojenim APR brodovima ?? i ima li smisla ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ima ga smisla igrati kao Atago (heal), s druge strane nema Premium multiplier; i ne moze trainati IJN kapetane. IMO, isplati ga se imati, Atago zbog heala/Firechance/torpeda smatram Atago najjačim T8 CL (ovo bi bio next best thing).

9 godina
neaktivan
World of Warships

ne znan od kojeg je materijala napravljena Iowa ali uredno me izbuše ka zadnju budalu svaki jebeni put...jad samo takav,nešto slično ka i Mogami koji je eliminiran brzom brzinom iz štale

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

Ma da se i sa jednim i sa drugim, ali moras biti jako oprezan sa anglingom i nigdje ne jurcati nego samo taktika.

Provjereno radi... u 1 od 10 slucajeva :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 18:29 (Wespen).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

haha evo hull B pa ću dulje trajat,ali Mogami je stvarno truba...Myoko je za njega brodina  a virujen da je i Ibuki neloš za svoj tier...nek je bar blizu Roona plus japanska torpeda-odlično

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Da ne bude nismo znali, mogući skill tree revamp...  Podvojenog sam mišljenja trenutno.  Nije potvrđeno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sta kazete valja li Tirpitz? Svidja mi se jako kao brod i dosta ga hvale pa sam planirao uzet ga, dosta je brz, i okretan koliko sam vidio, a reload i traverse su ok, cak i bolji od vecine BB-a ako se ne varam. Netko probao, i opcenito sta kazete za njega? Sta se tice armora i belta+ citadel koliko su zapravo zasticeni?

Origin ID: ReaLazio
9 godina
neaktivan
World of Warships

Tirpitz - 338kn  .ono mislim da je dobar jer u većini bitaka je prisutan . bizim od njega uredno kad igram sa Takaom . ja osobno bi poludia da ćekam cc 25 sek za reload.

Arp Takao - oćekiva sam više od njega .triba dosta taktike za igrat s njim .onu lovu za Atago nebi nikad da sad kad vidim kakav je to brod

Tashkent - ovaj je ka od papira .ono predobar reload brzina al jedva ga ćekam preskoćit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...

Sta kazete valja li Tirpitz? Svidja mi se jako kao brod i dosta ga hvale pa sam planirao uzet ga, dosta je brz, i okretan koliko sam vidio, a reload i traverse su ok, cak i bolji od vecine BB-a ako se ne varam. Netko probao, i opcenito sta kazete za njega? Sta se tice armora i belta+ citadel koliko su zapravo zasticeni?

Ako ti nije zao novca onda def uzmi jer brod je poprilicno brz, okretan i po meni je odlican brawler jer moze primiti dosta udaraca, nije los ni u zaradi love 

13 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
TheDarkSide kaže...

Ako ti nije zao novca onda def uzmi jer brod je poprilicno brz, okretan i po meni je odlican brawler jer moze primiti dosta udaraca, nije los ni u zaradi love 

Ma nije problem u novcu, samo sam malo istrazivao koji brod najbolji ispada od tih premiuma, ne zato jer su premiumi nego njemacka linija mi se svidja, al opcenito me tirpitz i njemacki brodovi privlace, scharnhorst isto, tako da mislim da bi mozda i mogao obadva uzet al tirpitz 99% dolazi

16 godina
robimarko kaže...
I onda izgrindaš do Baltimorea i bude ti žao što si New Orleansa prodao a Des Moines je jako daleko

Au uuuu u potpuno te razumijem....ali    !!!!

Kada ga ufuliš i imaš max camo.....razvaljuje....zaboravi zadnje topove...drži ga ravno i rokaj..

Frka85
13 godina
World of Warships

Razmišljam da kupim Fletchera.. Nemam premium i koliki su troškovi održavanja broda nakon partije, da li se uopće može biti u pozitivi ako nemam premium. Ako moram grindati sa ostalim da bi igrao tier IX onda odustajem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

@the dark side

kupuj bez razmišljanja...moj jedan a vjerovatno i jedini premium,sve sagrađeno na kreditima s tripica...dobro,posralo me dva puta sa superkontejnerom (20 m +10 M) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2016 15:28 (rodjo1608).
9 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Razmišljam da kupim Fletchera.. Nemam premium i koliki su troškovi održavanja broda nakon partije, da li se uopće može biti u pozitivi ako nemam premium. Ako moram grindati sa ostalim da bi igrao tier IX onda odustajem.

dobro si ti dogura do fletchera bez premiuma

13 godina

Može se svašta bez premiuma, samo treba vremena i živaca

15 godina
TheDarkSide kaže...
 Ma nije problem u novcu...al opcenito me tirpitz i njemacki brodovi privlace, scharnhorst isto, tako da mislim da bi mozda i mogao obadva uzet al tirpitz 99% dolazi

obavezno cekaj da su na popustu, bice sigurno sad za bozic, tir 8 nekih 15% a tir 7 mozda i 30%

ne bacaj bare bezveze sad, strpi se mrvicu

rodjo1608 kaže...

...dobro,posralo me dva puta sa superkontejnerom (20 m +10 M) 

kad te oce onda te oce

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...
TheDarkSide kaže...
 Ma nije problem u novcu...al opcenito me tirpitz i njemacki brodovi privlace, scharnhorst isto, tako da mislim da bi mozda i mogao obadva uzet al tirpitz 99% dolazi

obavezno cekaj da su na popustu, bice sigurno sad za bozic, tir 8 nekih 15% a tir 7 mozda i 30%

ne bacaj bare bezveze sad, strpi se mrvicu

rodjo1608 kaže...

...dobro,posralo me dva puta sa superkontejnerom (20 m +10 M) 

kad te oce onda te oce

Ni nisam mislio odma odjednom uzet, nego prvo Tirpitza, pa kasnije Scharnhorsta. gledao sam i analizirao malo po YT...sa tirpitzom se moze igrat kao brawlerom, a i ima torpove pa moze postat jako zanimljivo i frontalni armor mu se nemoze penetrirat takorec, tako da bit ce to zanimljivo za igrat i vidit kako ce funkcionirat :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice