World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 617.159
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
World of Warships

Jao kakav sam fail napravio jučer, Jingles worthy.

Nisam igrao cruisere dugo, pa upao da se zaj.ebavam sa Myokom, jer su narpavili ranked tako glupo da nemam čim igrati (treba tier 8).

Uglavnom, počelo je sve ok, lijepo capao, pratio battleshipe, nakupilo se dmga. Nakon toga krenuo njihov jedan battleship (Scharnhorst mislim) i ja ga htio topredirati jer je pwnao našeg warspite-a. Ali u tom okretanju da mogu poslati torpeda sam se previše okrenuo, presjekao put warspiteu, nisam vidio otok i nasukao se. Ovaj j.ebao mene, a warspite udario u moju olupinu pa je i njega j.ebao torpedima. Psuje čovjek sve po spisku, reko jbg, zaj.ebao sam :D

Utjeha mi je što sam završio mislim drugi po xp-u na kraju, 61k dmga sam imao :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warships

Jesu oni što mjenjali u vezi računanja dmg? Dok sam igrao betu nije se desilo nikad da s bs skinem kruzeru 80%+ hp-a u šutu a sad se to redovito događa. Naleti mi kruzer s skoro punim hp i oneshotam ga. Tako isto i meni kad sam kruzer. Imam tipa 80% hpa i jedan šut me skine.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: World of Warships
DrNasty kaže...

Nisam igrao cruisere dugo, pa upao da se zaj.ebavam sa Myokom, jer su narpavili ranked tako glupo da nemam čim igrati (treba tier 8).

Treba T6.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
10 godina
neaktivan
World of Warships

Do ranka 16 ide tier VI, dalje ide VIII.

Myoko je VII.

Btw, trebamo u diviziju pa riješiti te rankove lakše.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Jovanka kaže...

Treba T6.

Ma t6 do 15og ranka, nakon toga je t8.

Ja sam od zvjezdica iz prošle sezone dobio odmah 17. rank pa sam kroz par partija došao do 15og i sad ništa.

13 godina
neaktivan
Brijem da sam na 14 .... moral opet fubukija kupovat ali kapetan sa shime ... sa svim skillovima ... ajme ... tko je dogural do tu .... slobodno zovite ...

A kaj se tice gore pitanja kak da ti sad skine 80% hp .. nkj su mijenjali u vezi granata i oklopa na brodovima ... tak da sada ak dobro pogodis sa ap ... desava se i one shot ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MoF0 kaže...

Btw, trebamo u diviziju pa riješiti te rankove lakše.

Ranked nemere u diviziji :(

DrNasty kaže...
Jovanka kaže...

Treba T6.

Ma t6 do 15og ranka, nakon toga je t8.

Ja sam od zvjezdica iz prošle sezone dobio odmah 17. rank pa sam kroz par partija došao do 15og i sad ništa.

Tako da! Krenuo od premise da su svi 25rnk kao ja, tj nisam znao da su prebacili rankove iz prosle (koju nisam igrao uopce) :D

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
neaktivan
World of Warships

Kad nakon ovakve partije u T4 izgubim onda kvragu sve...

1 0 hvala 1
13 godina
World of Warships

.

Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warships

Sutra dolaze lake krstarice Britanske kraljevske mornarice + kontejneri umjesto dnevnih misija.

Cijepanje japanske DD linije izgleda još nije spremno?

http://worldofwarships.eu/en/news/common/update-0-5-13/

0 0 hvala 1
13 godina

Mislim da je zadnji info za IJN DDove, do kraja godine...

14 godina
neaktivan
Jovanka kaže...

Mislim da je zadnji info za IJN DDove, do kraja godine...

Što je s njihovim destroyerima?

13 godina

Rade split i shuffle na T6, i biti će novi T6, T7 i T8 DDovi, koliko sam shvatio, vise ce naginjati gunboats nego torpedo boats.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 12:58 (Jovanka).
10 godina
neaktivan
Jovanka kaže...

Rade split i shuffle na T6, i biti će novi T6, T7 i T8 DDovi, koliko sam shvatio, vise ce naginjati gunboats nego torpedo boats.

Da, i taj novi t8 Akizuki bi trebao biti jako, jako dobar.

13 godina

Uz Bensona, Yo Langa (mladji brat Bensona) i Tashkenta na drugoj strani, trebati ce biti Misterija mi je kakva torpeda ce im ostaviti, ali brijem nesto tipa Minekazea i 7km rangea (iako i to bi moglo biti premalo) s obzirom da je Benson na 9.2. Bumo vidli :)

14 godina
neaktivan
Jovanka kaže...

Koji je smisao gunboat DD? Da rješavaju torpedo DD? Ima li to smisla pošto kruzeri jako dobro rješavju sve vrste DDa

14 godina
neaktivan
World of Warships

Koju municiju koristite? Meni se kod kruzera pokazao dosta bolji HE, dok kod BB AP zna napravit dobar dmg posebno vs kruzera. DD isto bolji s HE

3 HE
0 AP

0 0 hvala 0
13 godina
axos kaže...

Koji je smisao gunboat DD? Da rješavaju torpedo DD? Ima li to smisla pošto kruzeri jako dobro rješavju sve vrste DDa

Smisao je da budes dosadan ko proljev (Kiev, Farragut i slicna ekipa), lovis druge DDove (brzi si od cruisera i imas bolji ROF), Ameri poslije Farraguta i dalje imaju "invisifire" torpeda, dok su ruski DDovi malo downsizani kruzeri koje ne mozes citadelirati; Tako da mislim da ce se naci namjenu IJN gunboats ;)

axos kaže...

Koju municiju koristite? Meni se kod kruzera pokazao dosta bolji HE, dok kod BB AP zna napravit dobar dmg posebno vs kruzera. DD isto bolji s HE

E kad bi to bilo tako jednostavno...

Ima tu nekoliko faktora koji dovode do rezultata te jednadzbe; kalibar topa, debljina oklopa neprijatelja, udaljenost neprijatelja, kut neprijatelja... 

Ali ugrubo, gađam DDove i BBove HEom; CLove ovisno o kutu broda i mojem kalibru, ponekad AP najcesce HE. iako po defaultu broadside CLove i BBove tuces APom.  Iako HE ima dvije prednosti (Chance of fire i skoro garantirani dmg), AP citadele su te koje su odlucujuce u kljucnim trenucima ;)

16 godina
Jovanka kaže...
axos kaže...

Smisao je da budes dosadan ko proljev (Kiev, Farragut i slicna ekipa), lovis druge DDove (brzi si od cruisera i imas bolji ROF), Ameri poslije Farraguta i dalje imaju "invisifire" torpeda, dok su ruski DDovi malo downsizani kruzeri koje ne mozes citadelirati; Tako da mislim da ce se naci namjenu IJN gunboats ;)

axos kaže...

E kad bi to bilo tako jednostavno...

Ima tu nekoliko faktora koji dovode do rezultata te jednadzbe; kalibar topa, debljina oklopa neprijatelja, udaljenost neprijatelja, kut neprijatelja... 

Ali ugrubo, gađam DDove i BBove HEom; CLove ovisno o kutu broda i mojem kalibru, ponekad AP najcesce HE. iako po defaultu broadside CLove i BBove tuces APom.  Iako HE ima dvije prednosti (Chance of fire i skoro garantirani dmg), AP citadele su te koje su odlucujuce u kljucnim trenucima ;)

Ovisi koji kruzer voziš....xd

Recimo sa hipper AP je zakon, Mogami HE rastura, Chapayev HE na sve osim ako ti je BB baš okomito na 10-12 km rasturaš ga, na ostalima HE i AP kombinirano.

Osobno gađam sa HE osim ako mi baš ne pokažu bok onda prebacim na AP, dd uvijek samo HE. Hipper samo AP jer mu je HE katastrofa.

Frka85
16 godina
World of Warships

Igra li netko ranked, zapeo sam na 6 lvl i ne makac naprijed, samo nazad. Ima li neki brži način za uspon :=)

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 21:02 (stručnjak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam na 4 i vjeruj mi, samo sve vise debila... i to uvijek u tvom timu :D

13 godina

:)))

17 godina
moderator

Jesi se prijavio za onaj contest? Možda dobiješ kakvu nagradu ako je to base xp.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 10:39 (DrNasty).
13 godina

Jest base je. Nisam imao nikakav flag atm ,niti kamuflažu. Naked nakeda

13 godina
World of Warships

Kratka priča o #Ranked u 9 sličica i kako se ne gube zvjezdice na porazima, ilitiga "Kako poželjeti baciti kućište kroz prozor..."(TM) #Debili #SamoStress

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 10:49 (Jovanka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

ja sa Tirpitzom i NC-om (puno više ovaj prvi) dogurao do rank 10,skupio zastavu i to je to za ovu sezonu

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

bacite oko na nove arp misije, ko oce imat kongo u 17 okusa ( i boja ) nek navali, a usput i jedno 4-5 onog t7 kruzera japanca...

a dijeli se i takao, al treba imat tir 9 za njega,

dobra stvar je da se svi ti brodovi mogu maknut promjenom luke, steta kaj se nemreju prodat za slot

btw sa svabima i amerima sam na t6 kruzeru, ostalo sve t5

kaj je po vama najbolje za najbrzi grajnd do tira 9 za taj (k)[T]akao

jel su usa CA ok, a i sprema im se neki split na CA i CL i neko doba?

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ED63 kaže...

Sada ici od Aobe ili Cleva do Ibukija/Baltija mi djeluje kao SF izgrajndati do 1. mjeseca. I onda grajndati 50 pobjeda sa Ibukijem/Baltijem; sve skupa, brijem 500 partija Javi kako si prosao, ja sam odustao od investicije 100k free XPa na Bensonu da bi dosao do Fletchera i onda ganjao brod; jednostavno florescentni Mogami Atago bi mi bio napet, ali je previse; toliko previse da bi radje dao lovu za pravi Atago nego prolazit kroz ovo sve Dovoljno mi je što sa pravim Mogamijem moraju se zvijezde poklopiti na 3 strane da bi uopće dobio partiju s Mogamijem (živio low tier i Mogami vs Yamato).

Za split; na CA i CL prvi put čujem; ali s obzirom na IJN DD split, nista me nece iznenaditi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2016 22:58 (Jovanka).
14 godina
I onda izgrindaš do Baltimorea i bude ti žao što si New Orleansa prodao a Des Moines je jako daleko
robimarko@gmail.com
15 godina
Jovanka kaže...
ED63 kaže...

Sada ici od Aobe ili Cleva do Ibukija/Baltija mi djeluje kao SF izgrajndati do 1. mjeseca. I onda grajndati 50 pobjeda sa Ibukijem/Baltijem; sve skupa, brijem 500 partija Javi kako si prosao, ja sam odustao od investicije 100k free XPa na Bensonu da bi dosao do Fletchera 

Za split; na CA i CL prvi put čujem; ali s obzirom na IJN DD split, nista me nece iznenaditi.

idem od Nürnberga / Clevelanda prema tir 9, imam pun kufer zastava, 50 soma free expa

mogu ubost mjesec premiuma preko wot golda, konvertat jos 2.5k golda u free expe i imam taman za preskocit mozda pepsikolu, dok bi rjesio stock klivlenda, skupilo bi se

da se razumijemo, imam opciju skoro preko pola milje expa konvertat i odma doc do tira 9 al cemu bacat pare kad se ne dobiju premiumi nego obicni brodovi

tu su jos u igri i ove kamuflaze kaj se dobiju 3 po gejmu za +100% expa

mislim da bi to islo, a i onak imam hrpu USA premium barki , samo treba malo zapet i da se premium pogodi s godisnjim

a kaj se tice splita CL/CA to je nekaj kaj notser zna spomenut, pa ak razdvajaju japanske destroyere, mozda ce i murica krstarice

evo ti kak rjesit investiciju 100 soma free expa !!!

nego jeste vidli kaj se sve moze dobit u superkontejnerima?

i jel iko snimio onu liniju di pise u patch notesima da se moze dobit i gremyaschi??!?

btw jel neko dobio vec neki ARP koji vec ima i koja je naknada? kolko pise po forumima, dobije se samo komander i slot ak je brod u luci vec odprije

P.S. naravno da sam djetinjast i da ocu takao, makar je to samo plavi atago sa 10 point comandirkom

p.s.s. kolko je to uopce sveukupno brodova kaj se dobije? bice ciojela kasarna curica da se minglaju po tim broodovima...

imam samo jedan sareni kongo, ( hare) KIRISHNU™

sori kaj je ovo na siemka jeziku  slobodno iskljucite ton 

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2016 23:09 (ED63).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice