vidim dugo ce se ovo skidat
pa ima li kakvih savjeta na koje stablo da prvo krenem
ne
obavezno probaj sve za koje vidiš da su ti zanimljivi, ne znam kako je sada sa ovim novim updateom, dosta toga su mjenjali/dodali, no imaš single battle gdje možeš svaki avion probat kako ti leži protiv botova (nije kao u pravoj borbi gdje ti je netko stalno za repom, ali za probati letjeti je odlično)
mogu farmat xp protiv botova ?
mogu farmat xp protiv botova ?
Ne, samo u pravoj borbi, isto kao u WoT.
Pozdrav ljudi, evo i mene u beti...
Jel ima kakvog nacina da se vide preformanse modula? Npr. brzina pucanja pojeding gun-a, snaga motora ili tak nesto pa da imam na temelju cega odluciti koju cu grupu modula staviti na avion. uspjevam vidjeti je da je jedan top u hijerarhiji iz drugog i naziv modula to je to. Ima kakva fora za to?
I ja sam se prijavio, ali nisam još dobio :/
A vidim da vas je tu nekoliko dobilo.
Kako ste zadovoljni?
Jel valja?
Ja ovo namjeravam jako intenzivno igrati
Jer su mi zrakoplovi, pogotovo borbeni puno draži od tenkova.
pekao sam zanat s mišem na Il-Sturmoviku, BF2 (avionima), BF3 i Tom Clancys H.A.W.X
Samo da oni meni daju invite!
stigao invite
skida se igra 3,1Gb, čekao ovo oko 2 mjeseca...
stigao invite
skida se igra 3,1Gb, čekao ovo oko 2 mjeseca...
ja sam prijavio još jedan mail.
Moguće da mi je stiglo na prvi koji sam napravio ima jedno 4 mjeseca, je li moguće kako tražiti ih da resendaju?
Možda sam obrisao!
FUUUU
kratki opis igre...
lošeeee, smotano, neizrađeno.
najgore utrošenih 3Gb prometa zadnjih nekoliko godina i tih par sati igranja kao vječnost se čekalo na početak partija jer je malo igrača.
DEINSTAL uradio i vraćam se na tenkiće
sretno društvo pripremite živce ako ste toliko voljni letjeti.
Preporuka svima koji vole pilotirat. Nemojte se zamarati ovim naslovom. WG jednostavno ne zna odraditi dobar posao. Pokazali su na tenkovima koji su daleko manje komplicirani. Ovdje je očekivani fail još veći.
No na sreću, ova igra će imati poštenu konkurenciju, nažalost nije toliko razglašena po internetu jer očito nemaju previše love za bacanje na marketing. Rađe su se posvetili da naprave igru vrijednu igranja. Ipak imaju iskustva s tim tipom igara.
igra nije simulacija, nemojte se zavaravat
trenutno je igra čista arkada, ali s vremenom će se povećat sadržaj i mogućnosti, igra sigurno neće izgledat isto kao sada
ako očekujete igru stvorenu za užitak simulacije letenja, a pak bitaka s puno igraća u malom prostoru - to ne postoji, ali il2 j prilično blizu tome i možete si birati postavke - od skoro arkade do full realizma
wowp je samo jedan u nizu naslova franšize i budući izvor zarade za WG, a trenutno je jako zabavna kada svladate kontrole
lol evo mi i drugi acc koji sam registrirao upao u betu
evo i meni beta. skidam cisto jer sam zagrizeni WW2 fan. IL2 nista nece nadmasiti kaj se tice letenja..a ni ne ocekujem..ovo je ipak arkada bas me znaima kaj su izbrijali.
Evo i ja sam dobio key u novom reboot casopisu :D
Odigrao one trening misije i jedam match protiv ostalih igraca.
Nisam neki fan ovakih igara, sto sp-a a sto mp-a. Ali wowp mi se cini sasvim ok.
Ugl ako postoji postoji nekakva ingame frend lista, evo mog nicka pa da bacimo koju rundu mi domći: DkiLLa46
meni ovo za sad nikak ne lezi..jednostavno kad sa simulacije IL2 probas ovak nekaj ne mozes se nista nego smijat...letenje ima feeling da letis u vakuumu.
tankovi su za ovo mila majka.
imajte na umu da ovo nije simulacija već arkada iako je potrebno igrati s joystickom
nemojte je uspoređivati sa simulacijama i odmah ćete shvatiti kako je igra zabavna kao i wot, a možda za 5 mjeseci bude i sadržajno velika kao i wot ( "realizam" je tu samo da pruži određene taktičke opcije )
ja sam isprva samo gledao kako faila u svemu što se tiče simulacije, ali kad je promatrate kao arkadu odlična je i ima potencijala
samo ako niste dobri u igranju igre ne znači da je igra sr*nje
ja sam iskusan s palicom pa mi igra i nije pretjerano komplicirana
Ako već niste vidjeli, u novom broju Buga dobivate mogućnost igranja bete WoWP.
Osobno sam još u alphu upao tako da ako netko treba ključ za betu evo kôd: GR84X9KY3WEX5HN (molim samo osobu koja ga uzme klik na hvala pa da ga maknem)
Link za download
Link za registraciju
Link za upis kôda
Evo registrirao sam se na njihovoj stranici, polako mi updejta directx, polako skidam skoro 3 GB.
Nick - Sky_Phantom
Edit:
Sinoć sam odigrao 4 borbe za američkim dvokrilcem i nisam nešto impresioniran igrom. Dobro radi se još o beti, iako igra osim lijepog neba kao eye candy nema drugo što za ponuditi ipak zna zatrzati uz frame dropove na high postavkama. Na medium postavkama radi fino. Vrlo je teško igrati sa mišem i tastaturom jer nemam joystick.
Da li je netko probao sa gamepadom i kakva su mu iskustva, je li šta bolje upravljati avionćićima?
Da li ima opcija da se prebaci na igranje iz "prvog lica"?
Nekidan sam dobio invitaion code.
I evo skida se.
Jedva čekam zaigrati.
WoT nisam previše igrao, ali zrakoplove bih mogao svakako.
Puno su mi draži od tenkova.
Neznam kolko ste upoznati s tim i da li ste već prije sudjelovali u closed beta testiranju, ali tako to ide. Igra je sad sirovi dijamant koji treba izbrusiti, a za to im je potreban feedback (kvalitetan, a ne igra sucksa i točka) od testera koji su za to dobili priliku. Onda će još krenuti open beta test u kojem će moći svi sudjelovati i tek nakon 3-4-5 mjeseci otvorenog beta testiranja će igra biti donekle gotova, jer WG-ov model nije izbaciti gotovu igru koja dosadi nakon 6 mjeseci, rađe će izbaciti solidnu igru koja će (nemojmo se zavaravati) privući mnogo igrača, pogotovo iz amerike, jer budimo realni ameri su ludi za avionima, za razliku od rusa i europljana koji više otkidaju na tenkove i brodove - te će tu igru konstantno unapređivati i balansirati.
Nemojte još okretati igri leđa, postoji velika mogućnost da će na kraju iznenaditi.
Sjećam se WOT-a u open beti i što mi je prijatelj pričao o closed beti. Oni su u closed beti imali prvo tenkove do tiera 5, kasnije se tek dorađivalo, bilo je jedno vrijeme kad je PantherII bio najjači medium tenk u igri iz prostog razloga što je bio prvi uvededni T8 medium, a danas je igra srušila svakave rekorde i strašno napredovala od onoga što je nekad bila.
Pozz evo da se i ja javim posto vidim da je ovdje jedina HR tema o WoWp-u..
Imam 4700 partija u WoT-u i 230 u WoWp-u i mogu reci da su mi avioni puno zanimljiviji od tenkica (cak i s 8.0 updejtom).
Prije instalacije sam ocekivao cisti World of Tanks ali s avionima i tocno je tako. Znaci da igra NIJE simulacija pa bi se ljudi koji igraju IL-2 sturmovik mogli neugodno iznenaditi.
Igra je odlicna kao arkada s avionima isto kao sto je WoT odlican kao arkada s tenkicima.
Nikad nisam nista igrao s palicom pa ne igram ni ovo, a za naucit osnove upravljanja i ciljanja s misem mi je trebalo 100 borbi (tesko da treba 3-5 borbi kao sto je netko prije rekao).
Probao sam igrati sa svim avionima s time da s bomberima do T3-4 a s fighterima sam trenutno na t5 (svima).
E sad me zanima s kojim fighterima da nastavim igrat dalje, neki pros-kons t6 i t7 fightera... Moze na private posto se nesmije javno komentirat o detaljima igre? Puno hvala.
PS. nick mi je nerevaar
bf109 ftw
imam pitanje, primili su me u betu i sad sa mojom kofniguracijom ja i na low i na very high imam frame dropove i to ispod 30 , pa cak to traje i duze vremena. Sve ostale igre rade normalno, ali ova mi malo steka....ima neko slicnih problema? Ne verujem da mi je PC toliko slab za ovu igru.
Igra je neoptimizirana. I sam sam je igrao i nije bilo dobro i joystick je također loše radio. Radije pričekaj još neko vrijeme.
logitech attack 3 našao na njuškalu za 50 kn i odtad leti se da je milina. jedini problem u tome je da iako možeš letjeti ko manijak i provlačiti se kroz ušicu igle, onaj tko ti se nalazi na repu i igra s mišem može te nišaniti preciznije nego ti s joystickom nekog. male korekcije prilikom lova na nekog su nužne i konstantne dok mišem se može odrediti preciznije smjer leta i ciljanje. guram lagano sad IL-8, ME209A1 i t6 njemački bombarder zaboravih mu ime. IL-8 ima razoran firepower i avionima do t7 je vrlo nezgodno sjesti mu na rep sa ipgradeanim gunnerom. naravno, spor je za poplzdit ali precizan u pikiranju na metu. hp bodova na bacanje. me209a1,t7 njemački lovac, moguće jedan od top user friendly aviona u igri, kome sjedne na rep neće ga moći otresti. može skrenuti bolje od gotovo svih aviona u rasponu od t5 do t8 što bi mu ttebale biti glavne mete. agilnost i brzina su strašne ali zato ima samo 2 topa, koji se brzo pregriju. i mora ga se voziti filigranskom preciznošću da se nekom solidnom igraču smjesti olovo u guzu. sa svima drugima je piece of cake. t6 njem bomber ima 2 propelera pa vuče ko blesav, može nositi 2 krmače od 500 kila ili 4 rakwte pa može biti nomber ili attack aircraft. upgradean ima 50 cal strojnicu koja zna napraviti one ahot kill.
Hoće bit zeppelina u igri?
Ne...
U WW2 zeppelina gotovo da nije ni bilo (mislim da ih se koristilo tek nekoliko za izviđanja).