World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.650.365
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

Po meni, ako zelis uzivat, dozivit WoW izaberi recimo pun realm sa balansiranim horde/alliance odnosom - valjda ovaj Outland iako se to mijenja relativno brzo (osobno igrao na serverima Doomhammer, Burning steppes i Tarren Mill) Napravi lika u klasi koja ti se najvise svidja (Paladin from 2005)

i jednostavno se leveliraj. U ovoj zadnjoj ekspanziji leveliranje je dodatno prilagodjeno, ubrzano, ali vise zanimljivo. Cak bih i napravio vise likova u razlicitim rasama kako bi pricu/povjest proigrao kroz vise strana. Pa probaj igrati Human paladina, pa npr Orc shamana, pa Gnome maga, Dwarf Huntera, Undead warlocka itd. Rekao bih da ti igru nece pokvarit ako instaliras sve ekspanzije, imat ces vise rasa za birat a i leveliranje ce biti brze.

Po meni, bolje je levelirat dva lika u 30 dana na razlicitim kontinentima nego grindat 30 dana jednog u originalnom WoW-u.

Najbolji dio WoW-a mi je osobno bilo prvo leveliranje i upoznavanje novih ljudi, kad si jednom na top levelu i kad ti dosadi leveliranje, igra se transformira u pvp/pve posao u kojem nakon dva tjedna vidis 90% battlegrounda, arena, dungeona i raidova, a nakon toga krece gear grind :)

14 godina
World of Warcraft

Prednost prot paladina je što možeš povući nekoliko mobova na sebe, radit jebačku AoE štetu i pritom izaći iz fajta na 100% hp-a i mane. Kad sam probao prvi put svidio  mi se princip, al kad sam uspio solirati elitu za koju ti quest preporučuje 5 man grupu, skužio sam da do 85 sigurno neću ništa drugo igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skyburn kaže...

Prednost prot paladina je što možeš povući nekoliko mobova na sebe, radit jebačku AoE štetu i pritom izaći iz fajta na 100% hp-a i mane. Kad sam probao prvi put svidio  mi se princip, al kad sam uspio solirati elitu za koju ti quest preporučuje 5 man grupu, skužio sam da do 85 sigurno neću ništa drugo igrat.

eh da, ali ni elite nisu što su nekad bile.... {#} osim stražara koji su sad jako opaki i opasni

U TBC si se plakao kad si vidio elitu, a danas je soliraš

kad se samo sjetim fel reavera u helfire, koliko sam ga se bojao, a danas je samo jedna malena smetnja....

17 godina
Skyburn kaže...

Sve je to relativno, kad Prot War uleti u gomilu koja daje honor, Rend, Thunderclap, Inner Rage, a onda samo prasis Cleave+Revenge s kojim Shockwave. Vic Rush ti se proca ko lud i izadjes iz fighta s 100%HP-a i 100% rage spreman za sljedeci pack.

Sve je zabavno igrat u WoW, bitno je da odabere nesto sto mu se svidja.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 12:28 (D3ViL).
14 godina
neaktivan

Komentar u vezi paladina..

Iako je tankanje dobro i zanimljivo pogresno bi bilo misliti da neces nista drugo moci raditi osim toga.

Osobno sam vecinu vremena proveo sa dual buildom holy/retribution gdje sam u pravilu mogao birati svoju ulogu u arenama/pug grupama ili raidovima.

Na kraju je zapravo najbitniji gear, barem na prvi pogled tj da te ostali u pug-u prihvate,  a kasnije ce sve ovisit koliko ces se dobro kretat i izbjegavat aggro :)

Prvih par dana kad stignes na lvl85, ako nisi u aktivnom gildu je istodobno i najzanimljivije i poprilicno frustrirajuce, ovisno kako prihvatis stvari.

Ako dobro iskombiniras i isplaniras mozes u dva tri dana biti skoro full epic geared sa kombinacijama rep geara, lakih dungeona i eventualnih PuG raidova. I uvijek gledas da pokupis koristan gear za offspec ako nikome ne treba. (I wear leather below my plates you know) :p

Ako imas dva tri frenda s kojima mozes igrat arenu, mozes birat sto ces, dps ili healing, sve pali, nigdje nepise da moras bit u top 5% ili da vam kombinacija bude tzv flavor of the month..

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 13:06 (dravid).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Za prvog lika bi ti preporucia human ili dwarf warriora ili ako nemas nista protiv igranja amazonskog stereotipnog (matrijarhalno nelf drustvo) zenskog lika,nelf warriorku jer odlicno izgledaju na max levelu.

Nikad ne zaboravljam naseg main tanka u Burning Crusadeu,nelf female warrior u full t6 s "Bulwark of Azzinoth" i "Unbreakable Will" macem s Anatherona stvarno je mocno izgleda lik.

Imam paladina na 85 ali dosadia mi je jako brzo(prot main i holy offspec),iako je stvarno OP za levelanje.

Ako zelis igrat castera preporucia bi ti Arcane Mage-a za pocetak(iznimno jednostavna ali jaka klasa)

A ako se ne bojis izazova probaj Warlocka koji ima nesto kompleksniju rotaciju(u svim specovima) te nesto micro-a radi petova(ali stvarno minimalno)

P.S. D3ViL ,prijatelju stvarno trebas malo ohladit i prestat se nervirat toliko oko foruma.Po lako raspaljivoj prirodi pretpostavljam da nemas vise od 17 godina,samo polako proc ce i taj pubertet ubrzo {#}

I ne boj se za moje misice,aktivni su i previse, ne visim citave dane po forumima ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

S obzirom na date mi savjete, pretpostavljam da vas vecina preferira Alliance. Neki konkretan razlog?

I vidjeh ranije da spominjete migracije po realmovima koje se placaju. Citam na WOW stranici da je to dopusteno ako se nalazim na gusto naseljenom realmu, no ne pise nista o placanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

mozes se ti prebaciti na alliance/horde kad god hoces, samo trebas platit. bilo je slucajeva kad je server jako nisko sto se tice populacije pa je blizzard davao mukte.

također mozes promijeniti izgled, ime, rasu. sve ti pise na forumima

a sto se tice odabira klase i rase to ti ide ovako:

sto se tice rase ako si bas pro igrac onda biras rasu na temelju njezinih racial bonusa.

sto se tice klase, trenutno stanje ti je ovakvo: najbolji ranged dps ti je shadow priest, warlock i mage. najbolji melee rekao bih rogue. tank paladin i warrior. naravno to se sve mijenja patchevima i nerfovima. ali uglavnom ove klase su uvijek top.

a ako si casual i zaje*ancija onda biraj sta oces. bitno je samo da izguras klasu do lvl 85, a ne odma ko svaki noob dignit do lvl koji ti daje za napravit dk-a

It's not who u are, it's who u know.
15 godina

Šta nitko ne igra PvP,svi samo PvE?Ja igram godinu i pol na PvP realmu Auchindoun i nisam još bio ni u jednom raidu a želja mi je otić u IC i ove nove raide.

Moj savjet ti je da se najprije zapitš da li te više zanima PvE ili PvP pa onda po tome birš server.Ja sam otišao na svoj jer je bio PvP i full.Na Korgal mi se neda ić jer su naši tamo Horda a horda mi se gadi...

Igram Worgen rogača koji je PvP ok ali mi se u Zandalari tamnicama baš i ne pokazuje neš bez mačeva i jačeg geara.Paladini su ti još uvijek OP a i tako će još dugo ostat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 19:33 (Sideswipe).
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Onda super. Pocet cu na Ravencrestu, pa ako mi se ne svidi, Outland ili neki novi.

Nikakav DK. To me podsjeca na pricu da svaki kiddo zeli biti Legolas (NE Hunter {#}). DK je isto u tom rangu. Bas sam se nasmijao na "Dork Knightove". {#}

Ono prema cemu imam afinitete (barem sto se tice vidjenoga na privatnim serverima) sam vec naveo. Paladin, Warlock i Druid. {#} Kako nisam nikada igrao na retailu, ne znam kako je to u arenama i slicno, no znam da volim grindanje i tumaranje nepreglednim prostranstvima Azerotha. {#}

Bit ce sve dobro. Kako obozavam plate armore,  cekice i stitove, a i koncept tvrdoglavog i nepokolebljivog paladina, odluka je donesena. Jedino jos razmatram je da li da poslusam savjet i uzmem human Paladina, ili srce pa uzmem Dranei. Dranei je fizicki veci, tj. sirji, sto mi se svidja. No oni papci su ruzni.. {#}

Imam jos viken da se odlucim. {#} Hvala svima na brzim odgovorima. Jos cu vam se ja javljati ovdje. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prilikom kreiranja battlenet accounta vidjet ces cjenik WoW usluga. Od transfera, preko promjene imena, spola itd. Cijene se krecu od 10-25Eura.
Sto se tice rase, human ili Draenei Paladin ... human all the way, why , racial bonus .. http://www.wowwiki.com/Racial_trait .

Eh, da, kada sam pisao o serverima, to sam pisao okvirno. Ako pogledas malo http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu/lang.en vidjet ces da niti jedan od tih prvih 5-6 servera nije los, dapace. Ukoliko trazis ekipu sa naših prostora, prije ces ih naci negdje gdje su istakli svoju prisutnost kao sto su EU-Kazzak i EU-Outland , nego na ostalim relmovima. Napominjem nasih ljudi ima posvuda, no vecina se ipak "skriva" po stranim guildovima i nisu pretjerano zainteresirani za "balkansku" komunikaciju. ;)

In the end there will be only ( c )haoss ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 0:34 (Leglo).
14 godina
World of Warcraft

Igram ja sad PVP, s tu i tamo nekim heroicom. PVP jedini ima donekle nekakvog izazova za mene, al otkad sam dobio Justicara na rogu, čak sam i tu popustio. Smiješno je da sam u mjesec dana uspio dić lika sa 80 na 85, full epic pvp gear nabaviti, i sasvim solidan pve set (370 item level). Doslovno nemam ništa za raditi sad. Nema tu ko u TBC-u farmanja reputacija i heroika cijeli dan samo da dobiješ jedan dio plavog geara koji će ti boostati dps mrvicu tako da se iskažeš u raidu. Sad gdje god dođeš, što god da napraviš dobiješ epic item. Onaj quest kod spavašavanja thralla mi je vrhunac bio, napraviš manji chain (neusorediv sa onima za Attunmente u TBC-u) i za nagradu dobiješ sasvim solidan cape. Srećom pa sad manje igram pa mi ovaj sustav paše, da je po starom sad bih bio u full plavom setu i živcirao bi se još mjesec dana da skupim nekakav gear. Sad sve riješiš za 2-3 sata dnevno i aj bok. Malo kasno počinješ sa wow-om, propustio si vrhunac...i sretno sa human paladinom, mislim da nema bolje rase za njega.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ithuriel kaže...

Onda super. Pocet cu na Ravencrestu, pa ako mi se ne svidi, Outland ili neki novi.

Ono prema cemu imam afinitete (barem sto se tice vidjenoga na privatnim serverima) sam vec naveo. Paladin, Warlock i Druid. {#} Kako nisam nikada igrao na retailu, ne znam kako je to u arenama i slicno, no znam da volim grindanje i tumaranje nepreglednim prostranstvima Azerotha. {#}

Bit ce sve dobro. Kako obozavam plate armore,  cekice i stitove, a i koncept tvrdoglavog i nepokolebljivog paladina, odluka je donesena. Jedino jos razmatram je da li da poslusam savjet i uzmem human Paladina, ili srce pa uzmem Dranei. Dranei je fizicki veci, tj. sirji, sto mi se svidja. No oni papci su ruzni.. {#}

Imam jos viken da se odlucim. {#} Hvala svima na brzim odgovorima. Jos cu vam se ja javljati ovdje. {#}

vidi ako te zanima arena PVP onda imaš samo dva izbora

Paladin - Human ili Blood Elf - zbog racial bonusa

Druid - feral ili resto - ovdje je svejedno NE, taurin, worgen jednako su dobri

warloci su pušiona u areni, bar ja sa paladinom obožavam warlocke, smažem ih za predjelo {#}najdraže su mi mušterije

14 godina
neaktivan
Ithuriel kaže...

Nikakav DK. To me podsjeca na pricu da svaki kiddo zeli biti Legolas (NE Hunter {#}). DK je isto u tom rangu. Bas sam se nasmijao na "Dork Knightove". {#}

Nemoj muskog draeneia nikako,nesto najruznije sta postoji,ok je kad stoji na mistu,ali  kad se pocne micat {#} katastrofa.

Ako vec zelis draeneia napravi zensko,one izgledaju odlicno.Otherwise...human all the way

16 godina
Darky kaže...
Ithuriel kaže...

vidi ako te zanima arena PVP onda imaš samo dva izbora

Paladin - Human ili Blood Elf - zbog racial bonusa

Druid - feral ili resto - ovdje je svejedno NE, taurin, worgen jednako su dobri

warloci su pušiona u areni, bar ja sa paladinom obožavam warlocke, smažem ih za predjelo {#}najdraže su mi mušterije

najlakse je uzet paladina,al koji je gust,koju god klasu uzmes mozes bit dobar u areni,samo moras znat igrat i to je to

13 godina
neaktivan

Opa. Da, vidim zasto je Human prikladniji od Draeneia.

Vidim da je na tom Outlandu dosta uravnotezen omjer A:H. Ni on se ne cini los.

@skyburn

Da, svjestan sam nostalgije koju ljudi gaje za Vanillom, no vidim da je to osobno. Netko pati za Vanillom i ne priznaje niti jednu ekspanziju, netko priznaje samo TBC.. Sve je to osobno. No, koliko vidim, svi se slazu da je prije bilo besmisleno igrati ako si casual tip, a kako sam ja zagazio u ovisnost kroz neke druge igre u neka prosla vremena, "hook-me-up" je zadnje sto trazim. {#} 

Tako da, nesto sam propustio, nesto dobio. No ne sumnjam da igra moze pruziti dosta sadrzaja i zabave, pogotovo za nove igrace. Stari igraci imaju questove, zone, taktike i sve ostalo vec u malom prstu, pa to ide znatno brze za njih. No, kako stvari teku, vjerujem da Cata nece biti posljednja ekspanzija, a smisao ekspanzija i jest dodavanje novog sadrzaja, pogotovo za penzice. {#}

Btw da li ljudi jos uvijek idu u stare instance, recimo u BT? Ili je sve na Northrendu i Maelstromu?

I koja je razlika izmedju Arene i Battlegrounda? Ovo sto sam nasao na internetu mi bas i ne pokazuje na nekakvu razliku izmedju toga dvojega..

14 godina
World of Warcraft

Bttleground ti je masivni fajt baziran na nekakvom objektivu. Warsong ti je capture the flag, arathi je domination itd itd. Dok je arena fajt do smrti u 2v2, 3v3 i 5v5 bracketu. U areni dobivaš Conquest pointe, a u battlegroundu honor. Conquest trošiš za najnoviji i najbolji pvp oklop, a honor za malo lošiji, ali i dalje vrlo dobar oklop. Stvar je da u battlegroundu možeš radit što hoćeš, ić na objektive, klati ili biti afk i čitat neki portal na webu. i da Battlegroundi su veći od 10vs10 do 40vs40.
Po meni je TBC bio zadnja dobra ekspanzija. Stvarno si se morao truditi da napraviš kakav takav progress. Sjećam se frenda kako je mjesec dana svaki dan po par sati wipao na Mu'ru-u. Nije bilo heroic moda, jednostavno ubij bosa da napraviš progress. Smatram da su ti bossovi tad bili već na heroic modu, jer nije pola servera bilo u sunwellu i sličnim raidovima. To je bilo za par guildi na vrhu koje su imale igrače i gear potreban za to. Tipa za brutallusa su se tražili rogueovi i warriori s glaveovima jer su mogli ako su znali napraviti tonu dps-a zbog tih weapona i donjeti onu potrebnu prevagu. Ja sam npr obožavao BT i Sunwell. Dok recimo ulduar mi nije bio nešto. Quitao sam na yoggiju jer je gilda lagano počela gubiti core ljude i jednostavno zabava je nestala. i  btw onaj koji nije probao Kaela i vashj na 70 dok je to bilo aktualno po meni (znači moje mišljenje, nemojte flejmat odmah) nije vidio pošten PVE encounter što god se pričao o heroic ovom i heroic onom bossu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

WoW ce imat jos najmanje dvije expanzije, tako da za to ne moras brinut. ;)
Stare instance/raidovi su popularne i na lvl-u 85 zbog achievementa http://us.battle.net/wow/en/character/blackrock/Maldazzar/achievement tj. nekog prestiža. Realno, 50% tih achievementa nece nikad napravit, ali lijepo je znati da si nagraden nekim bodovima, titulom , tabardom, mountom ako npr. porazis bossa na odreden nacin ( npr. boss casta spell i moras ga ubiti prije nego casta taj spell.. ili da nitko ne pogine ).
Arena je pvp borba izmedu dva time od 2-3 ili 5 membera, protiv drugoga tima sa istim brojem membera koja se odvija kao sto samo ime kaze u areni. Dakle ti i frend napravite Arena tim i sudjelujete u 2vs2 natjecaju. Svakom pobjedom dobivate arena bodove i svaki porazom ih gubite, te sa tim bodovima kupujes iteme. S druge strane Battlegrounds su "vece mape" gdje se pvp odvija izmedu random igraca, po sistemu 10 vs. 10 , 20 vs. 20 ili 40. vs. 40. U battlegroundsima se dobiva "samo" honor, a itemi koje mozes kupit su dosta losiji od onih koje dobivas u Areni. Isto tako ciljevi BG-ova variraju od "zauzmi tower, bazu ili zastavu", dok u Areni postoji samo jedan cilj .. kill the opponent. Dake BG-ove mozes slobodno dozivit kao pripremu za Arenu.

http://www.xfire.com/live_video/ tu imas cijeli dan live streamova ekipe koja igra WoW, pa malo pogledaj posto su prikazani svi aspekti igre. ;)
17 godina
neaktivan
Ithuriel kaže...

I koja je razlika izmedju Arene i Battlegrounda? Ovo sto sam nasao na internetu mi bas i ne pokazuje na nekakvu razliku izmedju toga dvojega..

ovako

danas u WOW-u imaš od PVP

• world pvp - ako nisi na pvp serveru vrlo rijetko, makar se ekipa žali da i na pvp serverima taj tip zabave je minoran u zadnje vrijeme (jer svi lete)
  • Battleground - masovna koljačina u obliku 10vs10, 15vs15 te masovke 40vs40
  • Arena - kad skupiš opremu iz BG možeš krenuti u arenu, tu se igra 2vs2, 3vs3 te 5vs5, imaš ovdje od teških noobova do elite, jako je važno i odabir partnera (što po znanju, što po klasi i rasi ako želiš biti na vrhu)
  • Rated Battleground - ovo je zadnja izmišljotina blizzarda - u praksi je to elitističko klanje za gildove, igra se na normalnim battlegorund mapama, ali nema honora i onaj koji izgubi ne dobije ništa, pobjednička ekipa dobiva gomilu conquest pointa, rating i title iznad glave, igra se 10vs10 i 15vs15

14 godina
neaktivan
Leglo kaže...

WoW ce imat jos najmanje dvije expanzije, tako da za to ne moras brinut. ;)
Stare instance/raidovi su popularne i na lvl-u 85 zbog achievementa http://us.battle.net/wow/en/character/blackrock/Maldazzar/achievement tj. nekog prestiža. Realno, 50% tih achievementa nece nikad napravit, ali lijepo je znati da si nagraden nekim bodovima, titulom , tabardom, mountom ako npr. porazis bossa na odreden nacin ( npr. boss casta spell i moras ga ubiti prije nego casta taj spell.. ili da nitko ne pogine ).
Arena je pvp borba izmedu dva time od 2-3 ili 5 membera, protiv drugoga tima sa istim brojem membera koja se odvija kao sto samo ime kaze u areni. Dakle ti i frend napravite Arena tim i sudjelujete u 2vs2 natjecaju. Svakom pobjedom dobivate arena bodove i svaki porazom ih gubite, te sa tim bodovima kupujes iteme. S druge strane Battlegrounds su "vece mape" gdje se pvp odvija izmedu random igraca, po sistemu 10 vs. 10 , 20 vs. 20 ili 40. vs. 40. U battlegroundsima se dobiva "samo" honor, a itemi koje mozes kupit su dosta losiji od onih koje dobivas u Areni. Isto tako ciljevi BG-ova variraju od "zauzmi tower, bazu ili zastavu", dok u Areni postoji samo jedan cilj .. kill the opponent. Dake BG-ove mozes slobodno dozivit kao pripremu za Arenu.

http://www.xfire.com/live_video/ tu imas cijeli dan live streamova ekipe koja igra WoW, pa malo pogledaj posto su prikazani svi aspekti igre. ;)

Jel to tvoj char?

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nova ekspanzija ce se zvati:

Mists of Pandaria

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 21:19 (toTheCore).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nešto sam malo navratio na livestream Blizzcona i čuo da će svi subscriberi WoW-a dobit free Diablo 3...jel to istina ili?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Unworthy_For_Life kaže...

Nešto sam malo navratio na livestream Blizzcona i čuo da će svi subscriberi WoW-a dobit free Diablo 3...jel to istina ili?

nesto gluplje jos nisam cuo... a i ako je to istina, onda su svi u blizzardu popi*dili

edit: kako kaze moj izvor, koji je 100% pouzdan, dobije diablo 3 mukte, ali samo onda ako 12 miseci platis pretplatu na wow, tj platis 1.2k kn i eto ti mukte diablo 3...

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 21:30 (Obi Wan).
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

nesto gluplje jos nisam cuo... a i ako je to istina, onda su svi u blizzardu popi*dili

edit: kako kaze moj izvor, koji je 100% pouzdan, dobije diablo 3 mukte, ali samo onda ako 12 miseci platis pretplatu na wow, tj platis 1.2k kn i eto ti mukte diablo 3...

Znao sam da je tako nešto..evo trailer https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nyeZ8khSEC0

Meni osobno nije nešto..al eto..

16 godina
Obi Wan kaže...

Znao sam da je tako nešto..evo trailer  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nyeZ8khSEC0

Meni osobno nije nešto..al eto..

daj ne zezaj

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

znaći mislo opet za 5 levela uzet 300 kuna ,dobro da nam ne uzmu po 300 kuna za svaki level

e nečeš razbojniče

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

jel ima tko na molten serveru neki account s bilo kojim 80lvl charom s kojim NE igra?

bio bih mu jako zahvalan ako bi mi ga donirao.Moguće da vam i dam nešto za account :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft
odeš na warcraftmovies i imaš filmove pvp i pve

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Video nove ekspanzije:

Iskreno, tek sam sad saznao svoju ovisnost o WoW-u.... Kad sam maloprije vidio da izlazi novi nastavak, POLUDIO SAM!!!

I meni izgleda kao da se wow pretvara u neku bajku...ono: vukodlaci, pande i tak to....

E, da....baš me zanima koja je naigranija rasa i klasa u WoW-u? Jesu li ljudi opčenito za Hordu ili za Alijansu?

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 13:54 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To je malo relativno, posto Blizzard tvrdi da ima 12mil. aktivnih accountova, dok statistike taj broj stavljaju oko 3-4 mil. aktivnih igraca. Prema WoW Censusu, najigranije rase su Human i Blood Elfs, a klase Paladin i Hunter. Igraca Alijanse ima nesto vise oko 55% ..
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice