World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.631.271
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Magibagi kaže...

Kako se uopće dolazi na broken shore? Mislio sam da je samo scenario onaj tamo prije odlaska u broken isles.

Baldurion kaže...
Samo preplivaš iz dalarana do broken shorea. Probaj ici sto kracom rutom gledajuci one sive obrube. I ne brini za fatigue, nestane negdje na pola :)

Baldurion kaže...
Preporucio bih ti da si kupis na ah water walking elixir da si ustedis vrijeme (ako nemas water stridera). Oko 25-50g dodje 5 komada (1 komad 10min hodanja po vodi). Na mobu sam pa nisam mogao editirati prijasnji post :)

Ili možeš kupit goblin glider kit (ako nemaš engineering) i skočit sa Dalarana i dođeš u bilo koju zonu na Broken Isle (ili bar blizu te zone)!

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 13:20 (Teknokyo).
10 godina
Baldurion kaže...
Preporucio bih ti da si kupis na ah water walking elixir da si ustedis vrijeme (ako nemas water stridera). Oko 25-50g dodje 5 komada (1 komad 10min hodanja po vodi). Na mobu sam pa nisam mogao editirati prijasnji post :)

Alo pa shaman sam, rješit ćemo nešt.  Hvala na informacijama, mislio sam da je taj dio samo za scenario. 

14 godina
Teknokyo kaže...

Ili možeš kupit goblin glider kit (ako nemaš engineering) i skočit sa Dalarana i dođeš u bilo koju zonu na Broken Isle (ili bar blizu te zone)!

Ili to da  Zaboravio totalno 

Battlenet ID: Mogy#21781
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

kojeg da odaberem?

1 Troll Druid
11 Tauren Druid
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 17:45 (wowrules).

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Iskreno, meni nikako ne paše dizajn samog trola kao rase. Izduženo tijelo uz preduge ruke i noge mi ga čine tako retardiranim. Meni osobno se gadi i ne bi ga nikad igrao. Nadam se da sam ti makar malo olakšao pri odluci 

Btw., sad vi meni pomognite. Koja klasa/spec radi konstantno dobar aoe dps (može preporuka i za melee i ranged dps)? Treba mi provjerena klasa prvenstveno za PVE za raidove i mythicse+ koja će uvijek biti dobra što se tiče dps-a i koja će uvijek biti tražena za iste (želim biti primarna opcija u svojem gildu, a ne sekundarna). Naime, mainam rogue-a, ali sam se zajebao što se tiče speca. Igram subtlety roguea i nije baš dobar za pve pogotovo što se tiče aoe, a to je najvažnije za raidove/mythicse(outlaw mi jednostavno ne paše i ne mogu ga igrati tako da sam odlučio okrenuti se drugoj klasi).

edit: nakraju sam se odlučio za Male Orc Mage  Igrati ću Fire Spec 

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 1:21 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo prvi put igram priesta pa ako netkoi gra priesta u legionu da mi dar par savjeta i odgovora na pitanja.? Kakvi su vaši dojmovi ? Dal je viable za PvE ? kakav je dps jer sam trenutno level 105 s ilvl 728 ( znam da je još prerano al ) i neradim puno dpsa kako piše u dps rankinzima, a i MM hunter na lvl 100 radi više DPS-a a na oba lika radim približno točne rotacije. Da li priestovi puno ovise o gearu ili artifact upgradeovima ?

I nevezano kako stoje MM hunteri po DPS-u na većim ilevelima.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ne zamaraj se dps ljestvicama dok levelas. Klase su naravnoizbalansirane za max lvl (kolko tolko uspjesno), i svaka klasa ovisi o iLvlu geara i jacini artefakta. Tako da moj savjet je ne zamaraj se tim stvarima i lagano uzivaj, sve ce doci na svoje.

10 godina
neaktivan

imam kreditnu karticu od otp banke; to je master card i iza na poleđini ima ona 3 broja. mogu li sa tom karticom kupiti pretplatu od blizzarda?

13 godina
Iv4n0u5 kaže...

Evo prvi put igram priesta pa ako netkoi gra priesta u legionu da mi dar par savjeta i odgovora na pitanja.? Kakvi su vaši dojmovi ? Dal je viable za PvE ? kakav je dps jer sam trenutno level 105 s ilvl 728 ( znam da je još prerano al ) i neradim puno dpsa kako piše u dps rankinzima, a i MM hunter na lvl 100 radi više DPS-a a na oba lika radim približno točne rotacije. Da li priestovi puno ovise o gearu ili artifact upgradeovima ?

I nevezano kako stoje MM hunteri po DPS-u na većim ilevelima.

Hvala

Za world content i dungeone spriest je slab,teska patnja sa njim ista napraviti,a uz to skill cap je dosta visok.Guildie sa kojim farmam dungeone  i world content je 851 ilvl a i dalje ne ide glatko kad radi stvari solo.Nemas burst,nemas aoe,nemas cd.Ako bas nisi jace zagrizao za tu klasu,nadji nesto zabavnije.Ako ce ti raidanje biti prio,onda spriest nije los uopce,ali izvan toga stvarno ga ne bi preporucio.

A sto se tice razlike u dpsu na razlicitim levelima,blizz je poprillicno usrao skaliranje,nisam jednom vidio da lvl 105 radi vise dmga od lvl 110.Tako da se oko toga nemoras brinuti.

Mm hunter je dobar,trenutno najbolji hunter spec u dungeonima koliko sam vidio,a kao i uvijek hunteri su uvijek jaki i korisni u pve.

16 godina
odjavljen
World of Warcraft

Kakvi su magovi u Legionu? Meni je još od 2004. main mage pa me zanima kako se drže u PvE-u :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Skullscar1989 kaže...

imam kreditnu karticu od otp banke; to je master card i iza na poleđini ima ona 3 broja. mogu li sa tom karticom kupiti pretplatu od blizzarda?

"payment was not authorised". a imam dovoljno na računu.... wtf

eh sad mi je jasno, debitne kartice tekućeg računa se ne mogu koristiti za kupnju online. moram izvaditi pravu kreditnu ili prepaid u banci :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 17:13 (Skullscar1989).
14 godina
Da... moja preporuka ti je da izvadis visa electron debitnu karticu. Visa electron je najzastupljenija kartica i podrzavaju je sve skoro sve internet trgovine.
14 godina
Trazi da ti obracun valuta na deviznoj kartici bude u eurima/dolarima jer ako ti je u kunama (kao meni), ti uzima jos dodatne pare zbog konverzije valuta. Nemoj kreditnu otvoriti jer ti se trošak po njoj naplacuje na kraju mjeseca dok na debitnoj moras imati raspoloziva sredstva na racunu da bi prosla naplata. Na mobu sam pa ne mogu editirati gornji post :D
14 godina
Opet zaboravio napisati sve do kraja.... ffs xd Tebi treba Visa Electron debitna devizna kartica da ti bude obracun u stranim valutama.

Isprike na 3. posta zaredom.
10 godina
neaktivan

https://www.otpbanka.hr/hr/gradani/kartice

otp banka ima prepaid kartice, znači visa web prepaid radi s blizzardom? ubacim na nju koliko mi treba i to je to. 

debitnu karticu već imam i sa njom ne mogu platiti

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 18:21 (Skullscar1989).
14 godina
Ti imas debitni tekuci racun master card koji rijetko koja online trgovina prihvaca. Ne znam kako te prepaid kartice funkcioniraju. Ja sam ti rekao moj savjet, a ti vidi malo kada budes isao u banku pa neka ti gospodja pomogne pri odluci. Sa ovim sto sam ti ja preporucio nece nikad imati problema. Uzmes si netbanking i na miru si(ako ga nemas). Ne moras skoro nikad vise u banku ici. Lijepo si prebacis sa tekuces svog di ti sjeda placa i prebacis na visa electron uz 2-3 klika. To ti je po meni najbolje i najjednostavnije. Olaksa zivot maksimalno :)
10 godina
neaktivan

ok, vidjet ću sutra ili prekosutra u banci. a sad dosta igranja trial wow jer treba i spavati prije smjene u 2 

13 godina
Tonči kaže...

Kakvi su magovi u Legionu? Meni je još od 2004. main mage pa me zanima kako se drže u PvE-u :)

Mage ko mage,uvijek jak :).Fire je trenutno optimalan izbor i za raidanje i za dungeone,opcenito je jedan od najjacih specova.

13 godina
Raidanje i mythic+ dungeoni će biti skup sport ako blizzard ne reagira, cijene potova, flaskova i hrane su nenormalne, bar ovdje na silvermoonu. Prosječni raid od 3 sata će koštati minimalno 20k golda. Podsjeća na stare dane kad se prije svakog raida farmalo sat-dva.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

bio sam u banci ali pošto sam tek počeo raditi u firmi prije cca 3 tjedna (nisam još dobio prvu plaću jer mi ugovor na poslu počinje od 01.09), ne mogu dobiti visa electron karticu. pa mi je sredila jednu drugu (visa web prepaid) sa kojom mogu raditi paypal itd. sredio sam odmah i onaj token pa mogu online prebaciti novac s tekućeg računa na ovu karticu bez da dolazim u banku. samo što ću čekati cca 2 tjedna da stigne kartica... uf. hoću wow SADA !!! ali sačekat ću, bit će veći gušt zaigrati haha

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 13:24 (Skullscar1989).
16 godina
geronimo4661 kaže...
Raidanje i mythic+ dungeoni će biti skup sport ako blizzard ne reagira, cijene potova, flaskova i hrane su nenormalne, bar ovdje na silvermoonu. Prosječni raid od 3 sata će koštati minimalno 20k golda. Podsjeća na stare dane kad se prije svakog raida farmalo sat-dva.

A navikli su ekipu na "plenty of mats" koji se danonoćno generirao u garnizonima u wod-u a sada treba dići guzicu i farmati po mapi.

Neki quest itemi za inženjeriju za koje trebaju rude koštaju po 15.000 golda što je suludo, shal'dorei silk 10-15 golda po komadu itd.  

16 godina
geronimo4661 kaže...

Kak to moze blizz ispraviti?

Slazem se s tobom inace :D cijene su smijesne. Na The Maelstrom EU serveru isto veze s vezom nemaju.

Htio kao kupiti Foxflower (biljka) i hoce 70g/KOMAD, stack(20kom) kosta 1400 golda...reko ma nemojte budalu delat s mene :D pa ne vredi to tog golda :D

A o questu onom za crafting hmm hmm kako li se zove, trebaju Tailor imbued braceri, jos neke 2 LW bedastoce i 1 BS armguards ili nekaj pa kad sam videl da to ide od 3-6k golda za jednu stvar...reko, molim??

Da se razumijemo, nije gold problem al kaje prevec je prevec.

Zal mi jedino (ak to mozemo tak reci) kaj nemam vise vremena pa da se i ja oparim malo. Tek sam neki dan digel lika na lvl110 i jucer tek dosel do iLvL815 -> HC 5man Dungeon reday :D kakvo raidanje hehehe

Uglavnom, trebalo bi 2 milje golda za pauk mounta.

I vjerujm da sad botovi farmaju da se sve prasi...eeee...da imam vise vremena :D

Sretno raiderima veceras!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 14:03 (smajlee).
15 godina
neaktivan
geronimo4661 kaže...

JackIsBack kaže...
geronimo4661 kaže...

A navikli su ekipu na "plenty of mats" koji se danonoćno generirao u garnizonima u wod-u a sada treba dići guzicu i farmati po mapi.

Neki quest itemi za inženjeriju za koje trebaju rude koštaju po 15.000 golda što je suludo, shal'dorei silk 10-15 golda po komadu itd.  

smajlee kaže...
geronimo4661 kaže...

Slazem se s tobom inace :D cijene su smijesne. Na The Maelstrom EU serveru isto veze s vezom nemaju.

Htio kao kupiti Foxflower (biljka) i hoce 70g/KOMAD, stack(20kom) kosta 1400 golda...reko ma nemojte budalu delat s mene :D pa ne vredi to tog golda :D

A o questu onom za crafting hmm hmm kako li se zove, trebaju Tailor imbued braceri, jos neke 2 LW bedastoce i 1 BS armguards ili nekaj pa kad sam videl da to ide od 3-6k golda za jednu stvar...reko, molim??

Zal mi jedino (ak to mozemo tak reci) kaj nemam vise vremena pa da se i ja oparim malo. Tek sam neki dan digel lika na lvl110 i jucer tek dosel do iLvL815 -> HC 5man Dungeon reday :D kakvo raidanje hehehe

I vjerujm da sad botovi farmaju da se sve prasi...eeee...da imam vise vremena :D

Situacija na mom realmu je opisana u ovom reddit postu:

https://www.reddit.com/r/wow/comments/53gqwg/the_current_state_of_alchemy_and_raid_supplies/

Kao raideru, po pull mi ide 1500g, 3h raidanja tj. 6 pullova na sat izađe me skoro 30k golda i to bez flaskova!!!

16 godina
World of Warcraft

Pfff, znaci sad kad imam alch/herb i kad bi trebal mlatiti pare ko lud nemam vremena :D super se potrefilo hehe.

Cirkus znaci. Ocito blizz smatra da ima previse golda u igri pa im pasu ovakve cijene.

I da, skuzil sam da Starlight Rose nije uvijek cvijet nego neka bedasta prasina,al sam si to tak uzel, zdravo za gotovo.

Nisam imal previse vremena mozgat zakaj je to tak. Mislim da imam 2 zvijezdice na njemu...a kak doci do trece...bude mi wowhead valjda rekel :)

Zanimljivo uglavnom...stvarno bi trebalo sad nekak skupit 2milje za puka :D -> Bloodfang Cocoon.

Btw,kaj nije da je bilo da se guild bank puni sa lovom od clanova ili je to samo ako je 5man dungeon i onda 3 clana iz istog guilda?

Tja, mozda na ovaj nacin mozda guildovi dobiju i neku/i funkciju/smisao u vidu zajednistva ili tak neceg :D flaskove i potove davat raiderima.

E sad, kriterij bude opet cirkus.

Nista, trebam posvetiti par sati da vidim kakve su cijene na mojem serveru i sta i kako da se namlati gold prije nego blizz odluci intervenirat.

30k golda za jedan raiding night :D :D

Sretno veceras u svakom slucaju ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Navodno će matsi biti nerfani tek u 7.1.

Mi u gildi smo se organizirali da smanjimo cijenu, imamo dvojicu koji forsiraju cooking a ja sam zadužen za alchemy. Kad se dobije rank 3, sve je ipak jeftinije, iz mog dosadašnjeg iskustva dobije se 30-40% extra potova I flaskova. Doduše, to i košta, za intellect i agility flask rank 3 potrošio sam cca 500k golda, trebalo mi je više od 200 craftova za svaki rank. Za ostale recepte ekipa mi je slala matse pa je to ipak išlo brže. Srećom pa sam na vrijeme počeo forsirati alchemy dok su cijene bile niže.

A treba uzeti u obzir i cauldrone, oni će bar malo pomoći.
16 godina
smajlee kaže...
geronimo4661 kaže...

Vezano za ovo boldano vjerojatno misliš na quest chain za obliterum forge. Za to se čak i isplati dati lova jer se na obliterumu da lijepo zaraditi. Ja sam potrošio 17.000 golda na taj quest ali kada sam napravio obliterum forge i krenu štancati obliterum povratio sam uloženo u roku 3-4 dana casual igranja.

9 godina
neaktivan
World of Warcraft

10k golda = 3flask za jučerašnji raid, ali za pots 2k po komadu nisam dao golde (ipak smo normal raid radili) pa koristio potse it wod-a. Enchante i food sam svu sreću nafarmao (neck enchant meni daje dobar boost, oko 3-5 % ukupnog dmg-a). Uglavnom na hunteru altu ostaje skining, a dropam jc za herbalism. Tko je imao gathering profesije i vremena/volje ovih dana je zaradio brdo golda 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 7:42 (BebacMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

da, priprema za raidanja nas vaća u TBC kada se farmalo prije raidova za matske za flaskove i hranu, jer na mom realnu je potrebno za jedan raid 15ak tisuća golda, št je po meni u redu. Nije nikakav izazov ugojiti i ubrati sve matse u svom garissonu kao u WODu.

Jučer sam odigrao dva mythic+ lvl2. Moram reći da je malo teže nego klasični mythic, ako se ne varam, mobovi imaju 8% vise HPa i 8% jači dmg, što je prihvatljivo, u halls of valor smo vajpali čak 3 puta i uspjeli smo u zadanom vremenu očistiti dungeon, a u Thicketu (onaj dungeon kao emeral nightmare, nisam upamtio ime) imali smo jedan wipe i poprilično brže sve čistili, lijepo izbjegavali trash packove koje smo mogli i jedva smo uspjeli u zadanom vremenu. Tako da neki dungeoni su lakši a neki teži za napraviti. Zanimljivo da neki frajeru već očistili mythic+4 što je s obzirom na cca 850 ilvl gear prilično impresivno.. Mišljenja sam da mythic+3 je dostižan uz odličnu koordinaciju i setup i nema prilike za ikakvu pogrešku.

Razočaralo me što nisam dobio nikakav loot, samo je jedan od nas 5 dobio item 855ilvl. Vidjet ćemo na kraju tjednu što će biti u class hallu, jer ovisno o usješnosti mythic+ dungeona, na kraju tjedna, odnosno nakon reseta dungeona utorkom dobije se kao nagrada..

Preporuka je da se mythic+ radi s poznatim ljudima, da li guildiji ili ljudi s kojima i inače radite mythice, ja sam ove dvije radio u random pugu i kao što se da isčitati, bilo je wipeova.

0 0 hvala 0
15 godina
smajlee kaže...
geronimo4661 kaže...

Treći token sam kupio jučer prodavajući to govno :)

live and let live
13 godina
Yvan kaže...

da, priprema za raidanja nas vaća u TBC kada se farmalo prije raidova za matske za flaskove i hranu, jer na mom realnu je potrebno za jedan raid 15ak tisuća golda, št je po meni u redu. Nije nikakav izazov ugojiti i ubrati sve matse u svom garissonu kao u WODu.

Jučer sam odigrao dva mythic+ lvl2. Moram reći da je malo teže nego klasični mythic, ako se ne varam, mobovi imaju 8% vise HPa i 8% jači dmg, što je prihvatljivo, u halls of valor smo vajpali čak 3 puta i uspjeli smo u zadanom vremenu očistiti dungeon, a u Thicketu (onaj dungeon kao emeral nightmare, nisam upamtio ime) imali smo jedan wipe i poprilično brže sve čistili, lijepo izbjegavali trash packove koje smo mogli i jedva smo uspjeli u zadanom vremenu. Tako da neki dungeoni su lakši a neki teži za napraviti. Zanimljivo da neki frajeru već očistili mythic+4 što je s obzirom na cca 850 ilvl gear prilično impresivno.. Mišljenja sam da mythic+3 je dostižan uz odličnu koordinaciju i setup i nema prilike za ikakvu pogrešku.

Razočaralo me što nisam dobio nikakav loot, samo je jedan od nas 5 dobio item 855ilvl. Vidjet ćemo na kraju tjednu što će biti u class hallu, jer ovisno o usješnosti mythic+ dungeona, na kraju tjedna, odnosno nakon reseta dungeona utorkom dobije se kao nagrada..

Preporuka je da se mythic+ radi s poznatim ljudima, da li guildiji ili ljudi s kojima i inače radite mythice, ja sam ove dvije radio u random pugu i kao što se da isčitati, bilo je wipeova.

Meni je vec polako pocela stvarati probleme ta priprema za raidanje,jednostavno mi je potrebno previse vremena svaki dan da bi ostao kompetitivan,da je farmanje za consumables jedina stvar,ajd jos i nekako,ali tu su jos i world questovi i obavezno artifact power farmanje.I jos na sve to mythic+ dungeoni.Nisam siguran koliko cu jos moci igrati ako  budem trebao svaki dan 2-3 sata igrati+raidanje 3 dana tjedno,jednostavno nemam toliko vremena na raspolaganju a da ne pocne utjecati na real life.Nije stvar izazova,nego jednostavno manjak vremena.

Ocistili jucer Emerald nightmare na normal,da vidimo kako to izgleda.Iskreno i nisam bas odusevljen,jedan od losijih raidova u zadnje vrijeme.Nadam se da ce dodatne mehanike u mythicu ucinit raid podnosljivijim.

A ovo sto se tice mythic+,sta se ne dobiju 2 itema na kraju svakog dungeona?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice