World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.859
|
čitano: 1.444.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ne znam što bih mislio o ovoj vijesti danas kako će na godinu uvesti mogućnost plaćanja pretplate sa in game goldom.

Baš me zanima kolike će cijene staviti i na kolike periode (tjedan, mjesec,..)?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
chaselol kaže...
Skillzor70 kaže...

Ja ne igram wow nije to za mene hahah, znači trebam kupiti battle čest,  WoD dlc i pretplatu uz to?

World of Warcraft

+

World of Warcraft: Warlords of Draenor

ti treba :)

Nadjes promo code za wow da ti bude 5-7 evra, expanziju za 34 i sve te dodje 40 evra.

Uz to dobijes mjesec dana besplatnog gejmanja. 

A sada još moram naći za kupiti wow izvan battleneta jer bih mu kod htio dat kod, a ako kupujem preko battleneta neću dobiti kod nego će mi game odmah doći na account preko koga sam kupio i biti će lockan na account 

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Proud to be Mrcina "www.mrcine.org" multigaming clan
15 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ne znam što bih mislio o ovoj vijesti danas kako će na godinu uvesti mogućnost plaćanja pretplate sa in game goldom.

Baš me zanima kolike će cijene staviti i na kolike periode (tjedan, mjesec,..)?

Nece oni nikakve cijene golda stavljati.

Jednostavno ce dodati ingame tokene za mjesec/3mjeseca/6mjeseci/1godina u svoj battle.net store po cijeni po kojoj se sad prodaju (rl novac).

Kad ih netko kupi, moci ce ih prodavati ingame na AH / trade. Sve cijene ce playeri odredjivati - kao i u Wildstaru. Sve ovisi koliko tko cijeni svoj novac.

Blizzardu je svejedno za koliko se prodaje, ionako oni dobiju novac od toga kao da se netko pretplatio jer je taj token netko morao i kupiti novcem prije nego se pojavio ingame.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap/simple
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 15:37 (mrsmith).
16 godina
World of Warcraft

Po meni je ta odluka odlična. I ovako se sve i svašta ingame prodaje za $. Ja sam recimo prodao 2 od 3 mounta iz TCG-a za $ a trećeg za 600k golda (swift spectral tiger, spectral tiger i magic rooster). Ljudi iz mog guilda imaju po par milijuna golda kojeg prodaju da bi kupili gametime. Ovako će to sve Blizz držat u svojim rukama i nema više scammova sa kodovima kao sada. Samo što bi ekonomija mogla malo trpit u početku ali to će sve doći na svoje

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Samo da nedodje dan kad ce blizz poceti prodavati golde u game shopu :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav!
Okorjeli PvP-er ovdje. Ima li tko da je jako iskusan u PvP-u i da redovno pegla arenu 2v2 i 3v3 i da zna što radi? I da je barem trenutno na 2100 rating ili više i da ima overall exp. 2400+. Igram DISC priesta pa ako ima tko zainteresiran neka mi se javi.

Hvala!

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jučer mi u Shadowmoon Burial Grounds-u Normal s obicnog moba padne 665 plate waist, te ga prodam na AH za 28k. Sta znaci sreca {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Runiks kaže...

Jučer mi u Shadowmoon Burial Grounds-u Normal s obicnog moba padne 665 plate waist, te ga prodam na AH za 28k. Sta znaci sreca {#}

svaka cast, dobro je da ga nisi prodao za 28 golda,kao ja svoj ring xD

12 godina
Bevis kaže...

Pozdrav!
Okorjeli PvP-er ovdje. Ima li tko da je jako iskusan u PvP-u i da redovno pegla arenu 2v2 i 3v3 i da zna što radi? I da je barem trenutno na 2100 rating ili više i da ima overall exp. 2400+. Igram DISC priesta pa ako ima tko zainteresiran neka mi se javi.

Hvala!

Ja sam recimo prespavao pandariju sto se tice pvp i pve contenta, nisam je ni igrao ali trenutna situacija u PVP-u je smece nevidjeno.

Nista gluplje, dosadnije nisam vidio otkad je na kraju TBC paladin mogao AW+bubble da upali i 1shota ljude.

Kako ti se da igrati pored nekih retardiranih klasa tipa feral/ret u igri? Smijesno :D

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
10 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Bevis kaže...

Pozdrav!

Hvala!

Ja sam recimo prespavao pandariju sto se tice pvp i pve contenta, nisam je ni igrao ali trenutna situacija u PVP-u je smece nevidjeno.

Nista gluplje, dosadnije nisam vidio otkad je na kraju TBC paladin mogao AW+bubble da upali i 1shota ljude.

Kako ti se da igrati pored nekih retardiranih klasa tipa feral/ret u igri? Smijesno :D

Hehe, možda jer me uhvatilo...ja sam igra wotlk i sve ostalo od ovih usranih exp-ova preskočio... Sad nije balansirano, istina, ali jebiga, nerfaju lagano...a ja se samo pripremam uvatit opet 2.6+ :)

edit: btw, hunteri su trenutno najretardiranija klasa i faceroll pored DK i RET paladina...jebeš im m...

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2014 12:34 (Bevis).
16 godina
World of Warcraft

Iako mi je trenutno main ret moram priznat da je malo neizbalansiran, pogotovo u PvP. Nikad dosad nisam viđao na tradechatu da netko traži reta za 2v2 i 3v3 pa čak i 5v5 rating chase. Probao sam 3v3 sa još jednim retom i holy i imali smo 90% winova (18/20) što je yebeno puno s obzirom da mi je ovo prvi puta da igram reta pvp (ostala dvojica nikad preko 2.2k). U PvE je dps situacija manje-više ista kao i na kraju MoP-a osim što sad uopće ne trebaš rotaciju da bi bio u top 3 dps u HM. Samo lagano pritišćeš random tipke na tipkovnici i ako neka eventualno zasvijetli stisneš nju (u mom slučaju stićeš tipke na Nagi). Znaći ne faceroll klasa i spec nego dickroll. Teška srca i sa suzom u oku moram priznat da je Ret OP i da treba neki nerf.... a možda i ne {#}

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bevis kaže...

edit: btw, hunteri su trenutno najretardiranija klasa i faceroll pored DK i RET paladina...jebeš im m...

ja igram DK, frost doduse mada za pvp unholy je retardirano OP, imas 5 stun/interuptova tacno ga treba nerfati

a sto se tice healinga dk je jedini izbalansiran, moras preci blood pressence, death strike i sav runic na healing trositi, znaci dajes dps da bi se healao dok druid ili ret nema potrebe za tim....

10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Znam da sam dosadan, ali stvarno se nebi htio zajebat, ovako oni koji ne znaju kupujem frendu poklon za rođendan tocnije WoW Retail i danas/sutra sam odlucio kupiti kodove pa mi samo kazite dali je ovo ispravno i dali je ovo sve sto se treba kupiti....

WoW Battlechest: https://www.g2a.com/world-of-warcraft-battlechest.html

+

WoW WoD DLC: https://www.g2a.com/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-cd-key-eu.html

+

Pretplata: https://www.g2a.com/world-of-warcraft-180-days-time-card-eu.html

Ako negdje ima jeftinije stavite linkove 

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina "www.mrcine.org" Hrvatski multigaming klan, 10godina djel
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Warcraft

ne treba ti pretplata, dobijes 30 dana uz battlechest free

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pricate gluposti za ferala ,ja ga igram i mogu reci da nije toliko op koliko govorite.

Ima burst : /cast Berserk
/cast Tiger’s fury
/cast Incarnation
/cast Lifeblood

koji mu je na kuldaunu 3 min kad njega nema ne radi nikakavv dmg(daosta slab), a ima moze to efektivno koristit 15 sec

Sta se tice heala ima http://www.wowhead.com/spell=102351 i one ostale ubicajene stvari koje moze instat korsit kad mu se ukljuce (ali opet nije to bas toliko jako) ,te stvarno brzo pada kad ga se uhvat

neki put toliko brzo padnem da se pitam koji kur_c

meni je najgore igrat protiv paladina(ret) i mage (frost)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2014 23:28 (Zodiak).
Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Ma znam mislim za kasnije.

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina "www.mrcine.org" Hrvatski multigaming klan, 10godina djel
16 godina
Zodiak kaže...
a ima moze to efektivno koristit 15 sec

Pa tih 15sec ti je dovoljno da skineš reta bez problema čak i ako iskoristi LoH. Ako je dovoljno pametan da iskoristi bubble i malo se heala imat ćeš problema ali opet ovisi o skillu. Znam zato što igram i ret i ferala i svaki puta ovisi tko koju klasu igra bolje.

12 godina
Zodiak kaže...

Pricate gluposti za ferala ,ja ga igram i mogu reci da nije toliko op koliko govorite.

Ima burst : /cast Berserk
/cast Tiger’s fury
/cast Incarnation
/cast Lifeblood

koji mu je na kuldaunu 3 min kad njega nema ne radi nikakavv dmg(daosta slab), a ima moze to efektivno koristit 15 sec

Sta se tice heala ima http://www.wowhead.com/spell=102351 i one ostale ubicajene stvari koje moze instat korsit kad mu se ukljuce (ali opet nije to bas toliko jako) ,te stvarno brzo pada kad ga se uhvat

neki put toliko brzo padnem da se pitam koji kur_c

meni je najgore igrat protiv paladina(ret) i mage (frost)

ko jos koristi taj ability, decko sve i jedan feral je na Ysera's gift, dodaj tome svoje hotove sto retardirano drzis 100% uptime, bez da trejdas sta dps-a, to je jadno i smijesno. Ne pricaj gluposti stvarno, svi kukaju po forumima za reta i ferala, a jos kad upali taj heart of the wild, cao zdravo haha retardirano do bola

11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nakon par dana igranja shvatil da jednostavno nemam više snage da igram WoW,jednostavno nemam više volje.Pa da account ne propadne bezveze(ima još 27 dana igranja gore i sve ekspanzije do WoDa),ak netko želi za 2,5 eura psc(ima lvl65 huntera gore)ak ne dam vam ga zabadava.

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ma to sam linka neki s interneta burst macro jer mi se nije dalo pisat svoj i ja korsitim Ysera's gift ,ali uglavnom ocitio da nemas dovoljno skila za prezivit protiv ferala

Moze te svi kukat ,ali i sam blizzard zna da je feral balansiran

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 22:53 (Zodiak).
Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
Zodiak kaže...

Moze te svi kukat ,ali i sam blizzard zna da je feral balansiran

not sure if stupid or troll

13 godina
chaselol kaže...

Trebas setupati subscription ili unjeti gamecard prije nego te pusti u igru. Tek se onda aktivira besplatnih 30 dana.

12 godina
Minneyar kaže...
chaselol kaže...

Trebas setupati subscription ili unjeti gamecard prije nego te pusti u igru. Tek se onda aktivira besplatnih 30 dana.

hm ne, kad aktiviras battlechest dobijes 30 dana odma :)

12 godina
neaktivan
World of Warcraft

pozdrav svima!

ovaj battlechest učinio mi se dobra a ne tako skupa prilika da i ja probam WoW. noob sam tako da tražim bilo kakve savjete, prijedloge i odgovore na pitanja :D

ono što me zanima je, jel mogu nekako znati da item kojeg sam pokupio je vrijedan zadržavanja odnosno prodaje na aukciji? te isto tako dali su svi crafting reagenti koji nađem vrijedni skupljanja zbog prodaje(npr. meat, cloth)?

0 0 hvala 0
12 godina
syncro kaže...

pozdrav svima!

ovaj battlechest učinio mi se dobra a ne tako skupa prilika da i ja probam WoW. noob sam tako da tražim bilo kakve savjete, prijedloge i odgovore na pitanja :D

ono što me zanima je, jel mogu nekako znati da item kojeg sam pokupio je vrijedan zadržavanja odnosno prodaje na aukciji? te isto tako dali su svi crafting reagenti koji nađem vrijedni skupljanja zbog prodaje(npr. meat, cloth)?

Pa provjeri cijenu na ah pa vidi dali se isplati prodati :p

A sto se tice reagenta,sve skupljaj,fino stavi na autoloot i nista ne ostavljaj.Low level matsi znaju imati solidnu cijenu pa provjeri ah svako malo,ili ih sacuvaj za alta.

12 godina
neaktivan
geronimo4661 kaže...

nemoj zezat :D

često su mi torbe pune, pa onda moram nešto dropat da bi nešto drugo uzeo pa samo zato mislio...

generalno green itemi su thrash?

13 godina
syncro kaže...
geronimo4661 kaže...

nemoj zezat :D

često su mi torbe pune, pa onda moram nešto dropat da bi nešto drugo uzeo pa samo zato mislio...

generalno green itemi su thrash?

Generalno. Medutim postoje green itemi koji vrijede od par stotina do vise tisuca golda, pogotovo lvl 20-60 itemi iz starih kontinenata, jer se koriste za transmog. Osobno imam instaliran addon i desktop aplikaciju koji povlace cjelokupni AH svakih sat vremena i u igri mi u tooltipu prikazuju prosjecni Market price, Globalni market price i Regionalni market price, kao i trenutni minimalni buyout na AH za svaki item na koji stisnem. na taj nacin nikad ne propustis nista dobro.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 16:15 (Minneyar).
12 godina
neaktivan

instalirao sam addon auctionar (mislim da se tako zove), dobra stvar  ty

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Trazim nekog za blood infusion icc kvest . treba mi pomoc.

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 12:45 (razbijac).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft
Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice