World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.631.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Warcraft
lukica123 kaže...

ako netko moze pomoci:

imao sam dva diska, c i d, na d su bile sve igrice (i wow+bnet client). Zamijenio sam c disk sa ssdom, stavio nove 64bit windowse, sve je radilo, wow se sam pokretao u 64bitnoj verziji. Medutim, zna mi se desiti da se wow dok igram smrzne i ne mogu nista, alttab niti ctrlaltdel?

Jel bih trebao sve igrice (sad sam gledao, lol mi se isto ne zeli pokrenuti) reinstalirati ili nesto drugo mislite da bi mogao biti problem? Hearthstone mi radi, tj mozda ga nisam dovoljno dugo igrao da dode do smrzavanja.

I meni,a i prijatelju zadnjih 15/20ak dana WoW smrzne Windowse ili u najboljem slučaju, samo se igra sruši.

I na win 7, a i na win 8.1 se isto dešavalo, očigledno u zadnjem ažuriranju ima nešto šta smeta sistemu ili samoj igri.

Hardver testiran, optimizacija sistema, driveri novi, ali isto se nastavilo dešavati.

Priki je problem nestao otkad je deinstalira Blizzard launcher, a kako ga ja ne koristim, meni je problem još prisutan.

Nije svakodnevno, ali tjedno barem 2-3 puta bloka PC.

Danas ide novi Win 8.1 pa ću vidit ima li napretka :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
16 godina
World of Warcraft

ja imam 8.1 i niti jednom mi se nije wow smrznuo, srusio ili nekaj tak....medjutim, zadnjih tri dana mi se desi da me izbaci iz igre u screen sa likovima i kad se hocu opet ulogirati kaze mi server offline...tako jedno minutu i pol i onda se opet ulogiram bez problema...nekaj prtljaju po serverima izgleda...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

hvala na odgovorima.

medutim, kako mi se wow sada skida nanovo, upalio sam homm3 malo, da ne trosim bandwidth od skidanja wowa. I onda mi se i heroesi smrznu nakon nekih 40ak minuta, na isti nacin kao i wow. Nista ne reagira osim force shutdown.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lukica123 kaže...

hvala na odgovorima.

medutim, kako mi se wow sada skida nanovo, upalio sam homm3 malo, da ne trosim bandwidth od skidanja wowa. I onda mi se i heroesi smrznu nakon nekih 40ak minuta, na isti nacin kao i wow. Nista ne reagira osim force shutdown.

Baci oko imaš li kreiran minidump (C:\Windows\Minidump).

17 godina
neaktivan
lukica123 kaže...

hvala na odgovorima.

Jesi siguran da nije hardverski problem? Igre ti se smrzavaju nakon određenog vremenskog intervala, provjeri temperature grafičke kartice. Grafička ti ima već dosta godina.

Kad si mijenjao disk nisi nešto slučajno isključio? Jel ti uključeno napajanje na grafičkoj? To znaju ljudi zaboraviti ukopčati.

http://www.rabbits-clan.com
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav,

imam huntera i rogue na 90lvl server stormscal,treba mi neko na low population server tko ima 90lvl da me inva radi farmanja nekih rare mobova.

Zodiak#2476

Bez obzira na ovo gore dodajte me ako ocete ili ako vam nesto treba.(Rado cu pomoc ako budem imao vremena)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Zodiak kaže...

Pozdrav,

imam huntera i rogue na 90lvl server stormscal,treba mi neko na low population server tko ima 90lvl da me inva radi farmanja nekih rare mobova.

Zodiak#2476

Bez obzira na ovo gore dodajte me ako ocete ili ako vam nesto treba.(Rado cu pomoc ako budem imao vremena)

ček kako to uopće funkcionira? kako se prebaciš na drugi server sa svojim characterom?

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ako te 90lvl  inva onda ti odes na njegov server,a za manje lvl ne vrijedi onaj ko inva vec onaj koji je vec lvl(na njgov server se prebacis)

ja ima na low serveru warr na ally pa ako oce neko farmat  Zandalari rare mobove(http://www.wowhead.com/npc=69841/zandalari-warbringer) od kojih pada mount i reputacija neka javi .(samo volio bi da mi dopusti da uzmem Shado pa rep jer to farmam,a ovo drugo roll)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 16:25 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Naposlijetku se pokazalo da je do ram memorije. Kako sam stavio 64bit windowse umjesto starih 32bitnih (windows 7), cini se da dio ram memorije nije radio ispravno.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

slično sam pitanje već postavio na drugome forumu, ali već kad se potakli raspravu oko rare mobova, zanima me isplati li se low level igraču tražiti rare mobove i razne chestove u low level područjima?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mislm da se isplati jer danas sam s warrom na low serveru naletio na par rareova koje sam trazio te ih ubio oko 5 u 1h , na stormscale-u bi mi za to trebalo 2-3 sata

Jedini problem sta sa warrom ubijam 10min tog rare jer je prot i ovaj ima 21M

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 17:14 (Zodiak).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Mislm da se isplati jer danas sam s warrom na low serveru naletio na par rareova koje sam trazio te ih ubio oko 5 u 1h , na stormscale-u bi mi za to trebalo 2-3 sata

Jedini problem sta sa warrom ubijam 10min tog rare jer je prot i ovaj ima 21M

a koliko je profit toga?

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja sa njima ne farmam gold ali dropa neka vreca u koj ima dosta dobrih materijala.

Farmam te rare-ove radi reputacije i mounta

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ako imas 90lvl na ally javi se jer mi treba jedan za te rare-ove a ti mozes svaki put uzet tu vrecicu s materijalima(meni netreba)

iz te vrece mi je palo 17 [Black Trillium Ore],16 [White Trillium Ore],12  [Tiger Opal],5 [Primordial Ruby],5 [Wild Jade] i mozda jos nesto

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 17:21 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

ako te 90lvl  inva onda ti odes na njegov server,a za manje lvl ne vrijedi onaj ko inva vec onaj koji je vec lvl(na njgov server se prebacis)

ja ima na low serveru warr na ally pa ako oce neko farmat  Zandalari rare mobove(http://www.wowhead.com/npc=69841/zandalari-warbringer) od kojih pada mount i reputacija neka javi .(samo volio bi da mi dopusti da uzmem Shado pa rep jer to farmam,a ovo drugo roll)

Instaliraj addon oqueue i s njim se prebacuješ između servera. 

I'm very large!
14 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Ja sa njima ne farmam gold ali dropa neka vreca u koj ima dosta dobrih materijala.

Farmam te rare-ove radi reputacije i mounta

aha, ja pitam ponajprije radi golda. barem zasada. mountovi i reputacija će me zanimati na višim levelima. i ne, nemam niti blizu 90lvl :D

12 godina
protjeran
World of Warcraft

Pozdrav momci , je mi moze netko ko igra retri paladina pvp lupit screenshot dda vidim malo kako ste tipkovnicu namjestili i raspored (key bindings) . Poceo sam igrat nakon godinu i pol pa mi je sve to cudno . bio bih zahvalan . ;) 

btw . server stormscale pa ako je netko za igru nek mi posalje pm pa cemo se addat . cheers

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 11:31 (Adict).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Warcraft

U kakvom je WOW stanju sad? Frend me zove da se vratim pa razmišljam... Koja klasa je main healer sad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Azmo kaže...

U kakvom je WOW stanju sad?

U drugom stanju.

Rodit će ekspanziju kroz koji mjesec.

12 godina
protjeran
Adict kaže...

Pozdrav momci , je mi moze netko ko igra retri paladina pvp lupit screenshot dda vidim malo kako ste tipkovnicu namjestili i raspored (key bindings) . Poceo sam igrat nakon godinu i pol pa mi je sve to cudno . bio bih zahvalan . ;) 

btw . server stormscale pa ako je netko za igru nek mi posalje pm pa cemo se addat . cheers

any?

17 godina
dekstroza kaže...
Azmo kaže...

U kakvom je WOW stanju sad?

U drugom stanju.

Rodit će ekspanziju kroz koji mjesec.

{#}

16 godina

@Adict :

Ovisi kako se naviknes, svatko ima svoj setup koji mu odgovara, meni je ovako bilo poslozeno dok sam igrao wow jos u cati, nekih abilitya vise vjerojatno nema i rotacija je drugacija ali ovaj raspored tipki bi trebao odgovarati vecini.

Movement sa WASD, A i D su strafe a ne okretanje lika, Q hammer of wrath, E exorcism, to su uglavnom proc ability, R word of glory, F templars verdict, V bubble, 1 inquisition , 2 zealotry, 3 avenging wrath,.

Na mousu, MOUSE4 crusader strike, MOUSE5 judgement, MOUSEWHEELUP hand of freedom, MOUSEWHEELDOWN repentance.

Od ostalog, otvaranje svih torbi na B, mount na G, eventualno neki dodatni spell na T i to je uglavnom to.

Nadam se da sam ti donekle pomogao :D

I knew a man who once said : Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 15:27 (Backdraft).
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Trebo bi pomoć, nemogu nigdje pronać kako da upgradeam sa startera za 4 eura. Šta god sam probam dobio sam samo onu opciju za 15 eura...

Pa ako bi mi netko mogo malo jasnije to objasnit di i kako doći do toga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Azmo kaže...

U kakvom je WOW stanju sad? Frend me zove da se vratim pa razmišljam... Koja klasa je main healer sad?

Što se tiče same igre, nikada nije bilo toliko puno stvari za raditi i toliko raznolikosti.  

Teško je reči koja je klasa main healer trenutno. Neki kažu da je disc priest OP.

Ja igram druida healera i jako sam zadovoljan. Trenutno je healanje dosta lagano a u WoD-u će ga napraviti izazovnijim. Koliko sam skužio neće više biti instant spellova.

Mislim da će ova ekspanzija opet dignuti bazu na 10milijuna igrača. Dosta ljudi se vraća.

http://www.rabbits-clan.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 8:37 (Andeo).
16 godina
Robocraft22 kaže...

dijele ali samo onima koji imaju diablo 3 a nemaju wow. tko bi rekao da blizzard nešto daje badava hehe

evo frend mi isto kaže da je dobio mail i na poklon wow ekspanzije + 30 dana game time. blizzard pokušava namamiti ljude da počnu igrati i kupe novu ekspanziju

Da li ovo još vrijedi, malo sam se zaželio wow-a. Igrao zadnji put još cata. Nemam wow pandaria expanziju a imam diablo 3 i expanziju.

17 godina
neaktivan
JackIsBack kaže...

Da li ovo još vrijedi, malo sam se zaželio wow-a. Igrao zadnji put još cata. Nemam wow pandaria expanziju a imam diablo 3 i expanziju.

Mislim da je to bilo samo za one koji nemaju WoW uopće.

12 godina
Andeo kaže...
Azmo kaže...

Što se tiče same igre, nikada nije bilo toliko puno stvari za raditi i toliko raznolikosti.  

Teško je reči koja je klasa main healer trenutno. Neki kažu da je disc priest OP.

Ja igram druida healera i jako sam zadovoljan. Trenutno je healanje dosta lagano a u WoD-u će ga napraviti izazovnijim. Koliko sam skužio neće više biti instant spellova.

Mislim da će ova ekspanzija opet dignuti bazu na 10milijuna igrača. Dosta ljudi se vraća.

Konačno netko normalan a ne ko ovi "genijalci" iznad. Hvala na odgovoru!

10 godina
protjeran
dekstroza kaže...
JackIsBack kaže...

Mislim da je to bilo samo za one koji nemaju WoW uopće.

te starter pakete šalju ljudima bez wow-a, ne svima već samo nekima. da sakupe ljude za novu ekspanziju

11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Realm - The Maelstrom, ako nemate s kim igrati dodjite ima nas par Ally guild "BAGRA" :) pa da levelamo :):):) i raidamo i sve :):):)

/whisp Mimax ili Aronn za inv svi su dobrodošli.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice