World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.631.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Tonči kaže...

Meni je 3 puta po 3 sata i puno. 9 sati tjedno... weee, a i žena bi mi glavu skinula s ramena. {#}

A i tih 566... LOL? Jednostavnije i jeftinije kupiti gotovog lika, nego loviti 566 za početi raidanje.

Paa netreba ti baš 566, mi smo jučer boostali našeg novog tanka koji je bio 541 ilvl kroz prvih 10 HC bosseva bez problema, da bi na kraju rekao da mu se neda raidati i quitao {#} Mi smo ovu ekspanziju izmjenili jedno 5-6 tenkova,jednostavno nemamo sreće :P

[url=http://fxdteam.com/lastcloud/][img]http://fxdteam.com/lastcloud/i.php?i=Enthore-_-overall-_-black-_-electronic-_-electronica-_-indie[/img][/url] [align=center][url=http://fxdteam.com/lastcloud/]
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 11:20 (KaMiKaZa).
16 godina
odjavljen

Pa sad sam na 492 i eventualno mogu do 500 mislim s boljom opremom. Za raidanje očito nedovoljno, a jedino što se prodaje u currency vendora su max 496 mislim (tamo na otoku, na zidinama).

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...
Tonči kaže...

Meni je 3 puta po 3 sata i puno. 9 sati tjedno... weee, a i žena bi mi glavu skinula s ramena. {#}

A i tih 566... LOL? Jednostavnije i jeftinije kupiti gotovog lika, nego loviti 566 za početi raidanje.

Paa netreba ti baš 566, mi smo jučer boostali našeg novog tanka koji je bio 541 ilvl kroz prvih 10 HC bosseva bez problema, da bi na kraju rekao da mu se neda raidati i quitao {#} Mi smo ovu ekspanziju izmjenili jedno 5-6 tenkova :P

@ Sythus

Damn that sucks :S

Hvala bogu nasi tenkovi su solidni *knocks on wood*, a GM ima odlican Brewmaster spec pa uskoci po potrebi.

@ Tonci

3 puta tjedno po 3 sata je minimalno vrijeme koje trebas odvojit ako mislis ista postic sta se hc raidanja tice (znaci top end content tj.  pravo lice WoW-a, najzabavniji i najizazovniji aspekt igre)

Mi smo jedva uspili srusit Lei Shen-a par tjedana prije SoO patcha upravo radi ustupaka koje smo morali raditi radi 3x3 schedule-a naspram guildova koji raidaju 5-6 puta tjedno po 4 sata, takvi guildovi sebi mogu priustit reset svaki tjedan i konstantne gear upgrade-ove.

3x3 hc guild mora imat ustupke, kao cesti raid extension ( mi smo npr. 3 tjedna extendali raid lockout za Dark Animusa i Lei Shen-a) ako je boss kill blizu.

S obzirom koliko truda officeri ulazu u tactic threadove na guild forumu, raid analize, unaprijedenja pozicija, kretanja, cesto individualnih odgovornosti za svakog raidera osobno da raidamo npr. 5 puta tjedno vjerovatno bi bili top 50 u svijetu.

Ali cilj je guild za "zrelije" ljude s obvezama u RL i limitiranim online vremenom, guild s kojim mozemo proc citav top end content s minimalno ulozenog vremena.

Meni bolje od toga ne triba :)

P.S. tek sad vidim novi post.

Idi u SoO LFR, dropa gear 528, takoder pokusaj sredit legendary quest.

Finalna nagrada je legendary cloak ilv 600 s proc mehanikom. (Guide: http://www.wowhead.com/news=217993/mists-of-pandaria-legendary-cape-guide-updated-for-5-4)

Kad nabijes LFR gear, mozes preko open raida nalazit flex run-ove gdje dropa 540 gear( a navodno sansa je 25% za drop po bossu)

Takoder na Timeless Isle-u obavezno ubij jednog celestial bossa svaki tjedan, mozes dobit 553 tier legs ili gloves. nade se grupa na http://openraid.eu/ (samo odes u chat, npr. EU-Alliance ako si alliance, non stop se grupe organiziraju)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 11:39 (Ashelor).
16 godina
odjavljen

Nekoć je postojao (sada u novije vrijeme Licha i Cate mislim) addon koji je pratio točno gdje si u nekom chain questu. Postoji li to i danas? Inače da, ovaj celestial boss bude smijurija za ubit, a raida ima uvijek jer je Kazzak pun (osjećaj kao nekad).

A kad se max-gearam pokušat ću naći nešto 3x tjedno. :)

Inače, Naxrammas (stari) je bio dobar raid i rijetki smo koji smo ga ikad završili. U usporedbi, kakvi su raidovi danas?

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nekoć je postojao (sada u novije vrijeme Licha i Cate mislim) addon koji je pratio točno gdje si u nekom chain questu. Postoji li to i danas? Inače da, ovaj celestial boss bude smijurija za ubit, a raida ima uvijek jer je Kazzak pun (osjećaj kao nekad).

A kad se max-gearam pokušat ću naći nešto 3x tjedno. :)

Inače, Naxrammas (stari) je bio dobar raid i rijetki smo koji smo ga ikad završili. U usporedbi, kakvi su raidovi danas?

pa većina starih addona i danas radi

odi na curse wow addons i potraži

ali novi UI (od cate) jako dobro prati q i lokaciju na mapama (imaš pod seting)

16 godina
odjavljen

Mislio sam na to da detektira gdje sam u kojem chainu i što trebam uzeti za započeti neki novi i sl. Znači da analizira moj quest log i to zna.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Mislio sam na to da detektira gdje sam u kojem chainu i što trebam uzeti za započeti neki novi i sl. Znači da analizira moj quest log i to zna.

Hmm mozda Questcompletelist http://www.curse.com/addons/wow/quest_completist iako navodno ima nekih bugova (swatter instaliraj za to)ž

Takoder definitivno preporuka da instaliras http://www.curse.com/client

Curse client trivializira instalaciju i update-anje addona.

Ako zelis ic korak dalje postoji UI set koji je iznimno popularan od kraja WotLK-a

TukUI i kasnija inacica(koju ja koristim) ElvUI http://www.tukui.org/home.php

Naxx naspram current heroic content, iskreno tesko mi je usporedbe povlacit.

40 ljudi vs. 25, attunementi, opcenito nizi skill cap igraca u to vrijeme, kompleksnost boss sposobnosti.

Ali gledajuci striktno tacticswise Bossovi su neusporedivo kompliciraniji sada.

LFR i Flex su faceroll, skoro nikakav izazov (narocito LFR koji izbjegavam ako mogu :P )

Normal je s dobrim guildom faceroll, mi smo kao hc guild pocistili normal SoO u 4 raid noci i nastavili na hc.

Cak i normal bossovi su poprilicno kompleksni u usporedbi s Vanilla bossovima(ukljucujuci Naxx)

Heroic raidovi, e tu pocinje zabava :)

Evo usporedi sam end boss Naxx-a: http://www.wowwiki.com/Kel%27Thuzad_%28original%29

End boss Throne of Thunder: http://wowpedia.org/Lei_Shen_%28tactics%29

Evo i World First kill

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 14:23 (Ashelor).
15 godina
World of Warcraft

Evo male igre, da vidimo teške hardcore WoW igrače (no molim bez googlanja):

Tko je rekao ovo?

But the truest victory, my son, is stirring the hearts of your people. I tell you this, for when my days have come to an end, you shall be king.

A tko ovo (dobro ovo je lagano xd)?

You are not prepared.. You are not.. PREPARED!!!

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

lagano.  kralj terenas i illidan

16 godina
odjavljen
Ashelor kaže...
...

Postojao je Curse i kad sam ja igrao :) No, zadnji put je nosio sa sobom neki virus pa sam bio prestao. Imaš negdje i moj UI za magea koji je pratio sheep timer :), ali je odavno unmaintained.

luxxxfromhell kaže...

...

Lagano, posebno Illidan, od kojeg sam na rogueu uzeo main hand epic :) Drugi dio nikad nisam vidio :(

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima neko na Trešnjevci da ima wow, bas uzeo mjesec dana da vidim kaj ima novoga u 5.2, 5.3 i 5.4 kaj se priče tice, a kad ono nema wow foldera više na kompu.

U zamjenu nudi pivu, sok, kutiju pljuga ili kekse!

Dell Precision M6600
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...

Lagano, posebno Illidan, od kojeg sam na rogueu uzeo main hand epic :) Drugi dio nikad nisam vidio :(

Drugi dio ti je kralj Terenas, govori Arthasu, a samo pitanje, kakav je taj blade i može li se napraviti double kao u Illidana?

16 godina
odjavljen

Znam i drugi dio, ali nisam spomenuo, nego samo Illidana jer mi je bolna točka s obzirom da nisam nikad prežalio 2. komad. Blade zaboravi, mislim da se više ne može niti dobiti, a bio jest double u ono vrijeme:

http://www.wowhead.com/itemset=699/

Nisam siguran, možda ih još uvijek možeš pokupiti. Pitaj nekoga tko je više up-to-date, jer ja ozbiljno nisam igrao već od Licha.

16 godina

Duboko udahni i gledaj te bladaove sve dokle ti ne bude jasno jel ih još možeš pokupiti ili ne...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 20:27 (Bukva).
16 godina
odjavljen
Bukva kaže...

Duboko udahni i gledaj te bladaove sve dokle ti ne bude jasno jel ih još možeš pokupiti ili ne...

Kako to misliš?:) Dao sam mu prvi link guglanja https://www.google.hr/#q=wowhead+twin+azzinoth

Piše da se ne može više? (na mobitelu sam, ne mogu se zezat otvaranjem)

16 godina

Na svakom Warglaveu piše da ga može nostiti rogue, warrior, death knight i monk.

DK je klasa uvedena u WotLK.

Monk je uveden u MoP.

Da, još uvijek padaju.

Svi legendary još uvijek padaju. Loot tablei nisu dirani.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 21:18 (Bukva).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da, ja sam svoj Warglaive set kompletira unazad nekih 5 miseci

Solo BT runove sam radia odkad sam uspia skrpit nekakav decent t14 LFR gear (inace bi me bloodboil silova xD)

Equippam ih sad i cinim 100k+ dpsa na dummyima hahhahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ashelor kaže...

Da, ja sam svoj Warglaive set kompletira unazad nekih 5 miseci

Solo BT runove sam radia odkad sam uspia skrpit nekakav decent t14 LFR gear (inace bi me bloodboil silova xD)

Equippam ih sad i cinim 100k+ dpsa na dummyima hahhahaha

Zar ne bi trebalo bit relativno jednostavno soloat i s običnom epic opremom?

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

teoretski da, praktički skoro nemoguće

Naime u svakom raidu postoji jedan Boss koji ne radi relative dmg nego dmg u %

E sad recimo Hial summit Raid - tamo bez 2 dobra hilera nema prolaza, jer prvi boss kad udari skine odma 20% healta cijeloj grupi odjednom, uglavnom ubije tebe prije nego ti njega

stari Bossevi i dalje znaju bit za***** {#}

zato i "manijaci" koji raidaju po starim instancama idu u grupi barem 5 (da su sigurni iako neki put i takve grupe znaju failati) - pričamo o 25 raid instancama

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 12:22 (Darky).
14 godina
Darky kaže...
Tonči kaže...

teoretski da, praktički skoro nemoguće

E sad recimo Hial summit Raid - tamo bez 2 dobra hilera nema prolaza, jer prvi boss kad udari skine odma 20% healta cijeloj grupi odjednom, uglavnom ubije tebe prije nego ti njega

zato i "manijaci" koji raidaju po starim instancama idu u grupi barem 5 (da su sigurni iako neki put i takve grupe znaju failati) - pričamo o 25 raid instancama

Ja sam solo hyjal na locku,da malih poteskoca sa prvim bossom ali ostatak je lagan,black temple takodjer solo,najteziji boss je essence of desire.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Rage winterchill rado death and decay koji % based napad, iako ja ga ubijem prije nego ga iskoristi (rekord mi je ja mislim 7 sekundi)

Na pocetku MoP je bia problem soloat takve bossove jer nije bilo moguce radit 600k burst,

S 463 gearom sam jedva ubija Gurtogg Bloodboila i to uz pomoc engineeringa (dropa bi stackove preko dummy-a) vec sa nekim 480 gearom sam ga moga ubit bez trikova.

Takoder Illidari Council je bia bitch, radi konstantnog healanja i bubble-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Warcraft

Koja si klasa uopće?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Ljudi, kakav gear da napravim za svog Fire Magea?? Lvl 85, baziram se na PvE, također koji statsi, talent tree kako da otprilike izgleda itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
luxxxfromhell kaže...

Ljudi, kakav gear da napravim za svog Fire Magea?? Lvl 85, baziram se na PvE, također koji statsi, talent tree kako da otprilike izgleda itd.

Definitivno Fire spec uzmi za PvE.

http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=227026

Majke mi
16 godina
Darky kaže...

Kaj da?

Ja igram s hunterom - boss je prije mrtav nego ja uspijem sve CDove postiskat. :D

Mislim da sam prošao sve raidove do Catae sa ilvl 545 (znači u to vrijeme T15 HC sa kojim itemom iz normala). Nisam siguran koji je ilvl LFR SoO, ali vjerojatno je tu negdje (ovaj tier, nažalost, zbog posla moram prosjediti sa strane, pa sam malo out-of-date). Doduđe, ima nekih bossova kod kojih se ne može ići na čisti brute force već treba poznavati encounter (Arthas recimo -> knockback sa platforme), međutim, sve je više manje - CD burn i to je to. Jedini boss koji mi je stvarao probleme je, mislim, Thorim (Ulduar, boss u areni), međutim, to je zbog dizajna (fight se resetira) i tu sam tražio pomoć samo da netko stoji u areni i čačka nos kod se ja penjem do samog bossa.

17 godina
neaktivan

dobro, ja sam zadnji put bio na hyalu na lev 85 i bogme smo se trojica dobro namučili da prođemo prvog bosa

sad sa 90 full gear nisam isprobavao...

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Koja si klasa uopće?

Rogue :)

17 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Rogue je klasa za one koji ne znaju igrati, kukavice koje se skrivaju {#}

14 godina
neaktivan
Darky kaže...
Ashelor kaže...

Rogue je klasa za one koji ne znaju igrati, kukavice koje se skrivaju {#}

Hahaha, whatever :P

Igram rogonju od vanille, par puta sam switcha maina na DK-a i Huntera, ali nije to to.

U vecini RPG-ova preferiram, thief/assassin klase ili neki warrior/paladin archtype (WoW Paladin i Warr mi nisu bas sjeli tako da...).

Castere obicno izbjegavam u sirokom luku iz nekog razloga :P

Za cudo u sam subotu dignia mage-a na 90 i sad se malo zezam s njim, zabavna klasa jedva cekam skupit malo geara da mogu fire isprobat, frost mi je vec dosadan.

Moj prvi max level caster.

Imam Roguea,DK-a,Monka,Paladina,Huntera i sada Mage-a na 90, problem je sta je imho nemoguce vise od 2 lika istovremeno gearat osim ako nemas vremena igrat 24/7.

Mozda do WoD izlevelam Warr-a koji mi je lv85 atm.

Tada prestajem for sure, muka mi je od levelanja vise xD

16 godina
odjavljen

Vječno igram Magea, ali sam jedno vrijeme igrao Roguea i Warriora. Oboje je bilo jako dobro i zabavno i to sam najviše i ostvario s R i W (elitni eu guild), nešto i s Mageom (US guild jer mi je odgovaralo noćno igranje), ali onda sam se vratio na jedan acc i Maga, prodao ostale. Sad mi žao. :P

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice