World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.631.777
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Warcraft

samo copy paste folder....bar je prije to radilo

ili te muci bas account....mislim da samo trebas potvrdit kad ti dode kao zastita ta,na mail promjenis pass i mozes mislim nastavit na tom novom....

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 23:06 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Warcraft
Bez problema napravi copy paste na drugo racunalo.Ja sam tako uvijekcuvao instalaciju prilikom reinstalla,pa cak i promjene komponenti.Jedino ja,prije nego sto vratim folder na mjesto gdje sam instalirao,pokrenem instalaciju,da zapise registry kjuceve u sistem i nakon sto pokrenem launcher da krene download,ugasim ga,prebrisem folder sa svojim i opet pokrenem launcher.Uvijek radi bez problema.
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

ako igram free edition i nabijem lvl 20 i onda kupim original full cijeli set jel nastavljam od 20 lvl ili moram opet od 1 ! :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nastavljas ofcourse

sup
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nakon vremena probao pande expanzija je uzasna i dosadna bas je razocarala igra od bugova botova stvarno uzas pvp ne balansirano cak i gore od ikad pa smo nas 15 otkrili odlicni tbc server nema bugova s2 arene bgovi sve kao i tbc pa ako je tko interesiran

http://www.wow-one.com/forum/topic/139-243-tbc-client-download-and-install/

ne placa se nista samo skinit pokrenit igru i napravit acc to je to igramo na hordi pa ako je tko interesiran jer ovaj wow pravi je stvarno presmjesan 

0 5 hvala 1
15 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Nakon vremena probao pande expanzija je uzasna i dosadna bas je razocarala igra od bugova botova stvarno uzas pvp ne balansirano cak i gore od ikad pa smo nas 15 otkrili odlicni tbc server nema bugova s2 arene bgovi sve kao i tbc pa ako je tko interesiran

http://www.wow-one.com/forum/topic/139-243-tbc-client-download-and-install/

ne placa se nista samo skinit pokrenit igru i napravit acc to je to igramo na hordi pa ako je tko interesiran jer ovaj wow pravi je stvarno presmjesan 

Pvperi baš neamju što radiit u ekspnaziji to sam primjetio, ali pve je dosta dobar.

Btw ja sam na tom serveru isto, horda.  Ne igram često jer nemam vremena za t5 raidanje, ali spojim se tu i tamo. AKo ste tek počeli znam da će vam goldi biti problem za prve skillove i mounteve tako da me dodajte, Caffe je nick. Mogu vam i skraftati dosta toga od bs. Ljudi dosta scamaju na serveru tako da se pripazite.

I'm very large!
13 godina
neaktivan

Sve mi je jasno u vezi pvp lipo skinuo sam si bota pa neka farma ka i 90% u bgovima.

Sta se tice pve nemam sta da kazem 

http://www.wowprogress.com/ 

Razocaravajuce + sta su nabili one puste kvestove uzas blizzard 

15 godina
neaktivan
Ako itko igra na outlandu nek doda Eyedied (horda).
Jucer krenuo igrati, da mi pomogne malo :)
NISAM ANDROID FANBOY NI APPLE HATER OK? http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja sam na outland ali ally :D

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jedno pitanje .... Moram li imati prijasnje ekspanzije da bi igro MoP ?

Great minds think alike :)

0 1 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Naravno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prodajem ili mijenjam WoW acc za LoL acc, ili Paysafe card u vrijednost od 100kn, koji mozete kupiti u svim tisak media centrima.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Uzeo bi zadnji expanziju WoW-a...Mist of Pandaria i WoW prepaid 60 dana, Naso sam expanziju za 150 kn na sninjeznu direkt preko blizzarda, i naso sam prepaid za 135 kn. Zna li tko da ima negdje jeftinije od toga? Hvala..

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

kolko ja znam nema,a di si na sao prepaid ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi ... na kojem serveru ima najviše balkanaca? neki balkanski guidlovi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako oces hordu Kazzak ako oces alliancu Ravencrest

17 godina
Upalil 7 dana i prebacil lika s horde na Ragnaros alijancu.
Jos nist nisam probal ali izgleda ok, nist posebno.
Inace sam mislil igrat samo pvp ali kao u kcu je?
Fakit, onda nem uzel pretplatu kad istekne sedmi dan.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo nakon pauze od godinu dana, prije par dana sam aktivira MoP 10 day trial da vidim tu novu ekspanziju i za sad sve 5. 

Nisan bas predaleko zagazia u Pandariu tek par questova na DK (main u Cataclysmu), nakon cega sam odlucia da cu se vratit Rogueu koji je nazalost bia tek lv81 (main u vanilli,TBC-u i WotLK-u)

Talenti su mi bili malo konfuzni, ali nakon malo detective posla po MMO champ forumima i Icy Veins siteu(slucajno naletia na taj site) i jednon 30 min podesavanja novog ElvUI-a i addona sve je bilo "back in gear" :)

Sta se desilo s Elitist Jerksima?

Odem tamo vidit theorycraft za Fury Warriore i nema nicega skoro...

Prije je postoja compendium za svaku klasu/spec

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kupim li igru preko neta (njihove stranice mislim) dobim li nekoliko dana igranja ili moram odma kupiti game card ili se subs?

Great minds think alike :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Evo nakon pauze od godinu dana, prije par dana sam aktivira MoP 10 day trial da vidim tu novu ekspanziju i za sad sve 5. 

Nisan bas predaleko zagazia u Pandariu tek par questova na DK (main u Cataclysmu), nakon cega sam odlucia da cu se vratit Rogueu koji je nazalost bia tek lv81 (main u vanilli,TBC-u i WotLK-u)

Talenti su mi bili malo konfuzni, ali nakon malo detective posla po MMO champ forumima i Icy Veins siteu(slucajno naletia na taj site) i jednon 30 min podesavanja novog ElvUI-a i addona sve je bilo "back in gear" :)

Ej Ash. I ti odmaraš od GW 2 hehe, na kojem si serveru? Horde/Ally? A da, talenti su mi malo nagore, nema onog tweakanja kao što je bilo, ako skontaš ponovno počet očekuj dailie. Mnogo.Hebenih.Dailia! Elitisti su malo posustali, gledao sam za dk-a theorycraft, isad od preMoP-a stoji, ali je većinom točno. Ima tu još puno stvari, trebao bi jedno dobar satak da sve pohvaćaš :D

A da nije slučajno...?
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Elitisti baš nemaju više podloge za theorycrafting sve je dosta pojednostavljeno sad su tu ulogu preuzeli razni wow  "guruji" na jubitu. Osobno mi je to prije bio gušt čitati njihove rasprave nakon svakog patcha.

Danas sam i sam se vratio u igru i ni jedan od mojih 4-5 high lvl likova mi ne sjeda. Warr je toliko nagužvan spelovima i ne osjeća se onaj prijašnji heavy efekt od skilova. SVe je nekako mlako i dosadno. Shadow priest mi sada ima onaj efekt koji su Dk nekad imali (made-up-bullshit-class). Mage mi je pušiona od wotlka, ele shaman je isto razvodnjen do bola, resto je solidan. Nakraju sam počeo s frost DK jer su ih sada baš lijepo složili, nadam se da će i tenkanje biti ok.

I'm very large!
17 godina

eh moj ele shaman koliko god je dobar gear imao (icc 25 hc gear) nikad nije imao pristojan dps. mada je u wotlk bio solidan. kad je dosla cata otislo sve u pm...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

eh moj ele shaman koliko god je dobar gear imao (icc 25 hc gear) nikad nije imao pristojan dps. mada je u wotlk bio solidan. kad je dosla cata otislo sve u pm...

Ja sam uvijek koristio shammya kao healera, a OS enhance, no enhace mi je bio nekako, mlak i spor, DK jos od wotlka mi je main. Samo problem je što svaki put nakon što prestanem igrat ili prodam ili poklonim acc...

A da nije slučajno...?
17 godina
World of Warcraft

Ala ove GW2 ekipe šta se hvali i baca znanje {#}

J*bo te magije i toteme, ja sam nevidljiv, ponekad se i tražim po ekranu di sam... tiho šaputam nagnut prema TV-u "roga, roga, di si majku ti..." {#}

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Šamani su plaćali porez na dpsu zato što su hibridi. To je bila blizarrdova politika i još je se drže, doduše sjećam da sam zbilja razvaljivao kao shadow tada. Iako nisam mogao prići dk sa shadowmournom. Sve se moglo zaboraviti onaj tren kad se poklope trinketi s heroismom i haste potom. Nikad se nisam više zabavljao kao dps, pogotovo jer sam prešao s maga. Mislim da mi je odumrlo par moždanih stanica od igranja pvea s magom.

I'm very large!

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gozz kaže...
Ashelor kaže...

...

Ej Ash. I ti odmaraš od GW 2 hehe, na kojem si serveru? Horde/Ally? A da, talenti su mi malo nagore, nema onog tweakanja kao što je bilo, ako skontaš ponovno počet očekuj dailie. Mnogo.Hebenih.Dailia! Elitisti su malo posustali, gledao sam za dk-a theorycraft, isad od preMoP-a stoji, ali je većinom točno. Ima tu još puno stvari, trebao bi jedno dobar satak da sve pohvaćaš :D

Da GW2 je stvarno super igra, ali malo me "stufalo" pusto grindanje, pa pauziram till further notice.

Od bete sam vjeran Alliance-u , a od TBC-a sam na Frostmane PvP serveru (Imam jednog lv85 warriora na Silvermoon PvE serveru)

A u vezi elitista... Nekad davno (citaj kad sam ima vrimena igrat po 12 sati dnevno) uziva sam u theorycraftingu i beskrajnim raspravama na EJ-u, sad kad imam mozda 2-4h max dnevno cak mi i odgovara ovo pojednostavljanje.

Za daily-e sam cua, ali za sad se vecinom glupiram pa me ne dira to previse.

Sinoc sam napokon diga Roguea na 85 (jos je u t10 heroic setu, s jednookom vrecom na glavi xD) i rekoh iden isprobat taj pet battle....

3 sata poslije skuzim da zena vec odavno spava, da je jedan sat ujutro i da se dizem na posal u 7 sati -.-

Preko vikenda cu se uvatit malo questanja po Pandariji, ako mi pet battle dopusti >.<

On the side note, ima sam Enhancement Shaman alta u TBC-u i znam da sam s njim demolira dps metre u Black Temple-u (nakon sta mi je droppa Rising Tide <3 )

Kakvi su Enh Shamani u Pandariji?

17 godina

u cati znam da je resto shaman bio smece... dok u wotlk je bio chain heal spam...

13 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
Gozz kaže...
Ashelor kaže...

...

Enhancmente nisam ni probao, ali u LFR ih nevidim baš da su na vrhu sa dmg-om, no ipak u ovim raidovima dosta bosseva je cleave dps, multidot klase fino topaju skadu. Ja sam na "Outlandu" ally side iako nevolim alliance ali šta je tu je, IRL frendovi zvali :D

Obi Wan kaže...

u cati znam da je resto shaman bio smece... dok u wotlk je bio chain heal spam...

Ma u wotlku healenje je bilo {#} meh, nula bodova, tek sa catom i mana managementom je postalo zanimljivije...

A da nije slučajno...?
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 20:46 (Gozz).
17 godina

to je istina medutim neke su klase bile toliko op (paladin, druid) dok su druge bile straca (resto shaman)

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

to je istina medutim neke su klase bile toliko op (paladin, druid) dok su druge bile straca (resto shaman)

Za PvE da, shammy je bio UP, dok za PvP je bio dobar iako se ja pvp-om nebavim jos od ICC patcha...

A da nije slučajno...?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice