World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.632.090
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Warcraft

Pa jel su nase kompenente slicne ili su tvoje bolje

17 godina
World of Warcraft

Sjećam se sys. zahtjeva kad je WOW tek izašao prosječna konfa 1gb ram, 17" CRT monitor..

a gle danas, nije gušt ako nemaš 27" monitor i Full HD rezu i grafu ranga 4000kn {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...

Sjećam se sys. zahtjeva kad je WOW tek izašao prosječna konfa 1gb ram, 17" CRT monitor..

a gle danas, nije gušt ako nemaš 27" monitor i Full HD rezu i grafu ranga 4000kn {#}

ako igrs wow casual nebitno je kakav pc imas...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
World of Warcraft

Jel moguce da je ne moram skinuti cata ekspanziju neko igrati the lich king ekspanziju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lovvro kaže...

Jel moguce da je ne moram skinuti cata ekspanziju neko igrati the lich king ekspanziju

Ti skines sve, Cataclysm nije samo od lvl 80-85 nego od lvl 1. Jedina razlika je u tome sto neces moc pristupid lvl 80-85 regijama/sadrzaju.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

upravo dobio

World of Warcraft: Mists of Pandaria Beta Test Invitation

jedva čekam da dojdem doma i isprobam

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Darky kaže...

upravo dobio

World of Warcraft: Mists of Pandaria Beta Test Invitation

jedva čekam da dojdem doma i isprobam

Nabaci koji screenshot ;)

17 godina
World of Warcraft

Gdje se u Osjeku moze kupiti Blizz autentikator i koja bi mu bila cjena. Ako netko zna ili moze provjerit bio bih mu beskrajno zahvalan.

Hackovali su mi acc, ostao sam u gacama gamad je sve prodala, cak su mi i keybinds promjenili {#} pa sad sam paranojican sto se tice osiguranja acc-a. . .

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 12:43 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Gdje se u Osjeku moze kupiti Blizz autentikator i koja bi mu bila cjena. Ako netko zna ili moze provjerit bio bih mu beskrajno zahvalan.

Hackovali su mi acc, ostao sam u gacama gamad je sve prodala, cak su mi i keybinds promjenili {#} pa sad sam paranojican sto se tice osiguranja acc-a. . .

pogledaj ovdje https://eu.battle.net/account/support/mobile-auth-download.html

možda ima za tvoj mobitel

ili si naruči http://eu.blizzard.com/store/search.xml?q=authenticator

17 godina
D3ViL kaže...

ja koristim mobilni autenthicator i fora je.. + sto je besplatan

i ako su ti vratili account, kontaktiraj support ili game mastera, vratit ce ti i gear

and the heavens shall tremble
17 godina
RonoN kaže...

ja koristim mobilni autenthicator i fora je.. + sto je besplatan

i ako su ti vratili account, kontaktiraj support ili game mastera, vratit ce ti i gear

Vraceno mi je vec sve, gear, goldi ali bih uzeo sebi autenticator da se "dodatno osiguram" mobitel mi je prahistorijski Samsung SGH-D900 tako da cu morat uzet privjesak. Mogu narucit al brze bi mi bilo kupit ako se prodaje negdje u okolici nego da cekam dosatavu. Smuljat cu nesto vec.

Uglavnom da nadjem cigana koji mi je ovo napravio zaradio bih robije, supak mi je cak prodao Vic War Woolf-a koji kosta kod vendora 2.5 G {#}

13 godina
World of Warcraft

Na wow mi izbacuje ovaj error#0(0x85100000)assertion faulier molim pomoc

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Zadnji put sam uso u acc prije jedno 3-4 mjeseca. Zasto ja sad se uopce ne mogu ulogirat na battle.net ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nakon downloadanja 18 GB pandarije (od jučer popodne do jutros) i malo lukanja evo prvih dojmova

lijepo izgleda, glatko se kreće, čak mi je sve malo glađe (iako je beta) nego cata (možda i zato jer nemam addone)

e sad likovi

moji 85 će biti na raspolaganju tek popodne kad se vratim doma (stavio sam ih kopirati jutros)

ali sam iz znatiželje otvorio (bubnjevi i fanfare) monka {#}

rekoh da vidim to čudo

e sad, ja nisam kreirao pandu već sam se okrenuo inače naj OP rasi u WOW-u Blood Elfovima

znači imam BE monka

nakon prvih levela dojam je kao da igram BE paladina (Retri+Holy u kombinaciji) na rogue način

• ako ste ljubovali sa DK. na monka ćete svršavati
  • ako ste pak proklinjali DK.a sad ćete stvarno plakati

stigla je nova über klasa i DK može u ropotarnicu povijesti

ne znam kaj je jače kod monka, tenk, healer ili dps

novi sistem talenata ću probati tek popodne kad budem imao na raspolaganju paladina i huntera 85 (njih sam kopirao u betu)

za sad nisam puno igrao, ali uskrsni je vikend pred menom, budemo se igrali ovaj vikend {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Darky kaže...

Nakon downloadanja 18 GB pandarije (od jučer popodne do jutros) i malo lukanja evo prvih dojmova

lijepo izgleda, glatko se kreće, čak mi je sve malo glađe (iako je beta) nego cata (možda i zato jer nemam addone)

e sad likovi

moji 85 će biti na raspolaganju tek popodne kad se vratim doma (stavio sam ih kopirati jutros)

ali sam iz znatiželje otvorio (bubnjevi i fanfare) monka {#}

rekoh da vidim to čudo

e sad, ja nisam kreirao pandu već sam se okrenuo inače naj OP rasi u WOW-u Blood Elfovima

znači imam BE monka

nakon prvih levela dojam je kao da igram BE paladina (Retri+Holy u kombinaciji) na rogue način

• ako ste ljubovali sa DK. na monka ćete svršavati
  • ako ste pak proklinjali DK.a sad ćete stvarno plakati

stigla je nova über klasa i DK može u ropotarnicu povijesti

ne znam kaj je jače kod monka, tenk, healer ili dps

novi sistem talenata ću probati tek popodne kad budem imao na raspolaganju paladina i huntera 85 (njih sam kopirao u betu)

za sad nisam puno igrao, ali uskrsni je vikend pred menom, budemo se igrali ovaj vikend {#}

utopi nas slikama!

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nadam se kad izadje Mists of Panderia da će WOTLK postat besplatan jer s tim ekspanzijama su stvarno poremitili dolazak novih igrača. Ja se još uvijek dvoumim da krenem igrat na retailu, trebam kupit BattleChest, WotlK, Cata i onda jos MOP.... još uz to pretplata.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bera kaže...

Nadam se kad izadje Mists of Panderia da će WOTLK postat besplatan jer s tim ekspanzijama su stvarno poremitili dolazak novih igrača. Ja se još uvijek dvoumim da krenem igrat na retailu, trebam kupit BattleChest, WotlK, Cata i onda jos MOP.... još uz to pretplata.

Bezveze se nadas, LK bi "mozda" mogao postat vanila tek sa expanzijom poslje MoP-a. U ostalom za prvo levelanje bez heirlomsa i lvl 25 guilde ce ti vjerovatno trebat vise vremena nego na "Blizz like serveru" a i Blizz cesto daje snizenja starih expanzija.

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Bera kaže...

Bezveze se nadas, LK bi "mozda" mogao postat vanila tek sa expanzijom poslje MoP-a. U ostalom za prvo levelanje bez heirlomsa i lvl 25 guilde ce ti vjerovatno trebat vise vremena nego na "Blizz like serveru" a i Blizz cesto daje snizenja starih expanzija.

Jel retail bolji od privatnog, privlači me taj WoW{#}, moram skoknut do Algoritma, samo koja je razlika???????, frend kaže: " Da ima jedna razlika, to što tamo plaćaš a na Moltenu ne". Nadam se da ovo nije istina

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
17 godina
Bera kaže...

Jel retail bolji od privatnog, privlači me taj WoW{#}, moram skoknut do Algoritma, samo koja je razlika???????, frend kaže: " Da ima jedna razlika, to što tamo plaćaš a na Moltenu ne". Nadam se da ovo nije istina

Normalno da ima razlika glupo je i nepotrebno da ti sad sve nabrajam. Svi questovi, dungeoni, raidovi, BGovi, arene rade. Nisi ogranicen na par stotina igraca s tvog privatnog servera nego mozes koristit random dungeon/raid/bg grupe koje se sastoje od vise servera znaci manje cekas. Sav sadrzaj ti dolazi trenutno nemoras cekat mjesecima da se tamo neko sjeti to popravit/skriptirat. Nemoze se "kupiti" ili dobiti na poklon gear kao sto je moguce na Blizz like serverima. (Ja sam davno, davno igrao na Blizzlike, GM servera je nekim likovima iz naseg guilda davao najbolje iteme koje se legalno u tom momentu nije moglo ni dobit jer raid nije bio skriptiran)

Samo se u startu raspitaj da odes na fino balansiran ally/horde server s visokom populacijom i uzivaj, ako si mozes priustit orginal definitivno je bolje od fake servera.

16 godina
World of Warcraft

gle ima razlike naravno,samo se pitaj jesu li te razlike vrijedne para.Na privatnom serveru(da se razumijemo lich king ekspanzija ne cataclysma)mozes iskusit sigurno 70% igre,odnosno uzivat ces sigurno.No ono sto ti je problem kod wow-a je ovisnost,igra prestaje biti gust i postaje sugava ovisnost koju jos placas.Bez uvrede igracima ove igre,al to vam je istina(znam iz iskustva).Isto tako da si me pitao to prije 3 godine,rekao bi ti wow je super,branio bi ga od svih koji bi rekli da stvara ovisnost,rekao bi isto tako da nije ovisnost,da se mozes kontrolirat,al to je sve magla,mozes ga ti ne igrat 2 tijedna i mijesec dana,al ti svaki dan razmislja o njemu,tako da ti dode na isto.Tako da ako nemas bas neku veliku zelju za njim,nemoj ni kretat.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Pošto spominje CVV, provjeri da si dobro prepisao broj (vidi sliku). Također, pitanje je koja kartica je u pitanju, te koja banka (ako je suditi prema nicku, nedavno je omogućen paypal za VISA-e ZABA-e, pa možda da preko PayPal-a radiš uplatu ako ti ovako ne želi prihvatiti VISA-u). Za MasterCard ZABA-e ti mogu potvrditi da prolazi bez ikakvog problema (i kupovanje u shopu i kupovanje game time - a).

Sad, kakva je situacija s drugim bankama, neka kažu kolege koji su u tim bankama.

Ma sve sam tocno upiso radi se o visi electron (Žiro račun) uspio sam preko paypala stavit novce na bnet acount i kupit diablo al nemrem s tim kupit bon za wow bas mora ic preko kredidtne kartice valjda

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel zna netko dali se jos moze kupovat za gold game time ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cale kaže...

gle ima razlike naravno,samo se pitaj jesu li te razlike vrijedne para.Na privatnom serveru(da se razumijemo lich king ekspanzija ne cataclysma)mozes iskusit sigurno 70% igre,odnosno uzivat ces sigurno.No ono sto ti je problem kod wow-a je ovisnost,igra prestaje biti gust i postaje sugava ovisnost koju jos placas.Bez uvrede igracima ove igre,al to vam je istina(znam iz iskustva).Isto tako da si me pitao to prije 3 godine,rekao bi ti wow je super,branio bi ga od svih koji bi rekli da stvara ovisnost,rekao bi isto tako da nije ovisnost,da se mozes kontrolirat,al to je sve magla,mozes ga ti ne igrat 2 tijedna i mijesec dana,al ti svaki dan razmislja o njemu,tako da ti dode na isto.Tako da ako nemas bas neku veliku zelju za njim,nemoj ni kretat.

Kava, cigara, sex, hrana, sokici, sport, kladionica, "igre", WoW sve su to ovisnosti i uvjek ce neko mastati o necemu. Ako se mozes kontrolirat i igrat dok te zabavlja te a ne radit "grindfest" da bi zaradio pare, i igrat da samo igras jer nemas sta pametnije radit trebao bi bit ok. Ako je neko toliki "nnnnarkoman" da ce ostavit sve ostalo u zivotu radi WoW-a i sanjat ga dok spava, nace on nesto drugo gore navedeno ili ne navedeno o cemu ce da masta. . . ., i bude ovisan.

Ako sebi moze priustit zasto da igra fake Wrath sa 70% sadrzaja kad moze bar isprobat Cataclysm, Wrath, TBC, Vanilla i uskoro MoP s 100% sadrzaja? Ako ce bit nnnnnnarkoman moze bit i na moltenu. . . .

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo par slika da pokazem kako prekrasno izgleda ova nova ekspanzija i siguran sam da ce vratit dosta starih igraca jer nijedna ekspanzija nije nudila ovoliko novih stvari do sad.

Ima dosta bugova, ali opet ovo je beta koja je pocela prije dva tjedna. Monkovi jesu op zasad ali evo u sljedecem patchu koji dolazi ovaj tj ce ih malo nerfat pa cemo vidjeti.

Postat cu jos kasnije ovo sam par njih uzeo dok sam q u prvoj novoj panda zoni koju su otvorili.

Questove su dosta poboljsali, npr na ovoj slici pokazuje ui iznad glave like s kojim trebas pricat Questove su dosta poboljsali, npr na ovoj slici pokazuje ui iznad glave like s kojim trebas pricat
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
kinsie kaže...

Evo par slika da pokazem kako prekrasno izgleda ova nova ekspanzija i siguran sam da ce vratit dosta starih igraca jer nijedna ekspanzija nije nudila ovoliko novih stvari do sad.

Ima dosta bugova, ali opet ovo je beta koja je pocela prije dva tjedna. Monkovi jesu op zasad ali evo u sljedecem patchu koji dolazi ovaj tj ce ih malo nerfat pa cemo vidjeti.

Postat cu jos kasnije ovo sam par njih uzeo dok sam q u prvoj novoj panda zoni koju su otvorili.

Beta nikako nemoze bit mjerilo balansa klasa, u prvom buildu su Shadow Priestovi bili toliko OP da su mogli oneshotat dungeon bossove {#}, beta je beta ne demo. Ko ima srece da ju dobije nek proba klase novi talent spec (koji opet nije gotov i moze se promjenit svaki build se nesto stalno nerfa/boosta) prijavi koji bug i dobro.

13 godina
World of Warcraft

Moze mi netko preporuciti private server ali da se pocne od lv1

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Taj wow se uopce ne isplati igrati iz pocetka jer si totalno sam cijelo vrijeme. Zao mi je tih 130kn sta sam bacio i doveo Elfa do 63 lvl i sve moguce q sam sam odradio. U Dungeonu su uvijek noob jer je on slucajno rikno zbog tebe i takve brije. Previse nabrijanih budala ima u toj igri koji briju da sve znaju. Pomoc nemozes dobit od nikog, nikad. 

Sad se spara za GW2 i to je to....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Taj wow se uopce ne isplati igrati iz pocetka jer si totalno sam cijelo vrijeme. Zao mi je tih 130kn sta sam bacio i doveo Elfa do 63 lvl i sve moguce q sam sam odradio. U Dungeonu su uvijek noob jer je on slucajno rikno zbog tebe i takve brije. Previse nabrijanih budala ima u toj igri koji briju da sve znaju. Pomoc nemozes dobit od nikog, nikad. 

Sad se spara za GW2 i to je to....

Iz toga razloga postoje guildovi u koje se možeš učlaniti, koji će ti pomoći i savjetom i zajedno s tobom  proći dungeone, i neće biti ljutnje i dernjave ako koji puta failaš...

13 godina
lovvro kaže...

Moze mi netko preporuciti private server ali da se pocne od lv1

Monster WoW/Molten WoW

13 godina

monster wow ima 4.3.0 a ja imam 4.3.3 kako downgradad patch

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice