World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.631.817
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Warcraft
meni jos updatea tools. ja sam i majicu dobio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

sviđa mi se SW iz zraka :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Meni sve super, u 00:05 sam se ulogira i nikakvih problema nije bilo osim sta sam sad na poslu totalno neispavan {#}

Bia sam u potrazi za artifaktima (Archaeology) :)

Palo i prvih par zelenih dropova: ako se dobro sicam 274 item level za 77+ lvl igrace...

Sva srica da se mobovi brzo rezaju pa se da zavrsit quest uredno.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Na mom serveru vec ima 84 lvla :S

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
lucky_look kaže...

ma to su bolesnici... i kaj sad?

danas bude 85, do kraja tjedna bude ostalih 9 likova na 85 i onda će baciti igru i reč to je bezveze....

nema za njih uživanja, za njih je samo levalnje.

16 godina
Darky kaže...
lucky_look kaže...

ma to su bolesnici... i kaj sad?

danas bude 85, do kraja tjedna bude ostalih 9 likova na 85 i onda će baciti igru i reč to je bezveze....

nema za njih uživanja, za njih je samo levalnje.

ma da idu na server first valjda xD to im je jedini cilj, ja sam sad 69 lvl i polako lvlam nastojim uzivat u lvlanju kolko god mogu ^^

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Vec je u 6:30 ujutro bio prvi 85 tako da:P

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

POMOC!!!Ja se idem logirat i onda pise nesta invalid log in tako nesta.Molim pomoc!

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Caps lock jel uključen?Da nisi fullo koje slovo/brojku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ma nek radi svatko sta ga veseli. Npr. u mojoj guildi vecina rusha prema 85 ( ili su vec 85 ) zbog server firsta ali najvise da mogu poceti raidati nove instance cim prije. 

Evo trenutno na silvermoonu red za ulazak na server....to nisam vidio jos od vanille na skullcrusheru {#}

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 16:50 (toTheCore).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Je li mi može itko reći koliko je točna pretplata za hrvatsku mjesečno? Je li se to može plaćati preko interneta ili samo prepaid kartice?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

imam pitanje:zasto nitko ne igra s alliancom svi zivi su horda!!!btw mozete mi preporuciti pvp servere di ima dosta hrvata..e da bilo je prebrutalno na ponoćnoj prodaji ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
digital.zero kaže...

Je li mi može itko reći koliko je točna pretplata za hrvatsku mjesečno? Je li se to može plaćati preko interneta ili samo prepaid kartice?

pretplata ide kroz dva tipa

- bonovi (kao kod simpe i vipa) kupiš u algoritmu ili tko ih već nudi (imaju 1, 3 i 6 mjeseci)

- internet - u samom računu možeš odabrati pretplatu preko kartica

Amex

Mastercard

Visa

Visa elektron

pretplata je u periodima

12.99 EUR One-Month Subscription
    35.97 EUR Three-Month Subscription
    65.94 EUR Six-Month Subscription

Vrlo važna stvar kad uplatiš ostane ubilježena kartica i nakon isteka automatski se produžuje pretplata (ukoliko ti neko drugi plaća, onda samo nakon izvršene uplate obrišeš karticu)

17 godina
neaktivan
Matk044 kaže...

imam pitanje:zasto nitko ne igra s alliancom svi zivi su horda!!!btw mozete mi preporuciti pvp servere di ima dosta hrvata..e da bilo je prebrutalno na ponoćnoj prodaji ;)

imaš jedanar pvp tamo ima dosta aliance i dosta naših

no server je jako težak (pro horda, pa ako si imun na batine onda je to za tebe {#} )

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

za poludit, jos mi nije stigla katica! {#}

ma trebao sam čekat u redu, a ne preko neta......

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nobles kaže...

hehe tebi bar putuje...

ja sam preorderao od e-plati dobra 2 mjeseca prije releasa. pitam ga tjedan dana nakon narudžbe koji dan da ocekujem key u mailu. on veli u utorak prakticki odmah nakon releasa. ja reko super, cata rijesena.

ponedjeljak navece, pitam kad dolazi, provjeravam za svaki slucaj itd. tolazi tijekom dana (utorka). dobro.

utorak, 5 popodne, pitam ja di je taj kljuc vise, mislec mozda je zaboravio poslat meni. odgovara on - kontaktira ljude okolo, da mu daju ta 3 (!!) kljuca koja duguje, i da su svi out of stock (naglasavam, preorderao sam, a preorder je tu upravo da bi se ovo sprijecilo :S).

sad sam vec relativno ljut, al reko pojest cu malo gov*na, pa pitam jel bi mi mogao on to online preko blizza napravit pa mu jos ostane 40 kuna, s obziorm da je na blizzu 35€(=260kn).

ne nemoze jer je vec u minusu i bla bla nema sanse da vise ide u minus. WTF!?!? nakon tog ga pitam zasto se to zove preoder ako ja sad ko moron moram cekat, a on mi veli da s obzirom da vise ne narucuje na veliko, da mora pojest malo dr*keca da bi mogo dobit na vrijeme i po povoljnoj cijeni stvari. ja sam sad vec bijesan, pa mu velim da ode u ducan, kupi cate i posalje nama kojima duguje kodove i da vise ne zajebava ovak ljude. nista. kasnije navecer mu posaljem mejl da ako ujutro nebudem imo kod na mejlu da cu trazit povrat novca i da cu si sam otic kupit u ducan, al kak sam iz zagreba ko i on jel bi mi mogo dat pare na ruke. nista. 11 sati jutros, pitam jel ima kakvih novosti ili bu mi dal pare. nista. onda sam mu reko da me prestane ignorirat il cu pocet po forumima postat ovo, pa da ljudi ne kupuju od ser*nje. i dalje nista. sve u svemu pop*zdio sam, i dragi moji forumasi, uzmite ovo moje iskustvo s e-plati kao lekciju.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

da da prvi  85lvl sa mog servera Neptulona,digao je u 5 i pol sati 85lvl

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Ja sam zato lijepo uzeo preko G2play.net ,imaju super cijene,moj cd key je došao u ponedjeljak popodne (uzeo sam Wow+BC+WotLK+Cata u kompletu) a jedino je od frendova malo kasnilo,došla su u utorak u 12 dva keya (Uutro sam im poslao mail,ispričali se ,rekli da imju tehničkih problema i kasnije poslali keyeve) i sve pet.A kod njih još dkupljaš i bodove koje možeš zamijeniti za nešta tak da mi se činila kao bolja solucija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
Nobles kaže...

hehe tebi bar putuje...

ja sam preorderao od e-plati dobra 2 mjeseca prije releasa. pitam ga tjedan dana nakon narudžbe koji dan da ocekujem key u mailu. on veli u utorak prakticki odmah nakon releasa. ja reko super, cata rijesena.

ponedjeljak navece, pitam kad dolazi, provjeravam za svaki slucaj itd. tolazi tijekom dana (utorka). dobro.

utorak, 5 popodne, pitam ja di je taj kljuc vise, mislec mozda je zaboravio poslat meni. odgovara on - kontaktira ljude okolo, da mu daju ta 3 (!!) kljuca koja duguje, i da su svi out of stock (naglasavam, preorderao sam, a preorder je tu upravo da bi se ovo sprijecilo :S).

sad sam vec relativno ljut, al reko pojest cu malo gov*na, pa pitam jel bi mi mogao on to online preko blizza napravit pa mu jos ostane 40 kuna, s obziorm da je na blizzu 35€(=260kn).

ne nemoze jer je vec u minusu i bla bla nema sanse da vise ide u minus. WTF!?!? nakon tog ga pitam zasto se to zove preoder ako ja sad ko moron moram cekat, a on mi veli da s obzirom da vise ne narucuje na veliko, da mora pojest malo dr*keca da bi mogo dobit na vrijeme i po povoljnoj cijeni stvari. ja sam sad vec bijesan, pa mu velim da ode u ducan, kupi cate i posalje nama kojima duguje kodove i da vise ne zajebava ovak ljude. nista. kasnije navecer mu posaljem mejl da ako ujutro nebudem imo kod na mejlu da cu trazit povrat novca i da cu si sam otic kupit u ducan, al kak sam iz zagreba ko i on jel bi mi mogo dat pare na ruke. nista. 11 sati jutros, pitam jel ima kakvih novosti ili bu mi dal pare. nista. onda sam mu reko da me prestane ignorirat il cu pocet po forumima postat ovo, pa da ljudi ne kupuju od ser*nje. i dalje nista. sve u svemu pop*zdio sam, i dragi moji forumasi, uzmite ovo moje iskustvo s e-plati kao lekciju.

This sucks.

Iako ne kužim zašto kupujete sa tih nesigurnih i neprovjerenih stranica. Ja sam kupio Catu jučer tokom dana u Algoritmu za 299 kn. Nikad, ali nikad ne bih kupovao nešto (pogotovo preorder) sa nekog lijevog site-a. Čemu, pored Blizz službene trgvine. Za 10ak KN se sigurno ne isplati.

16 godina
neaktivan
Klirr kaže...
Nobles kaže...

hehe tebi bar putuje...

This sucks.

Iako ne kužim zašto kupujete sa tih nesigurnih i neprovjerenih stranica. Ja sam kupio Catu jučer tokom dana u Algoritmu za 299 kn. Nikad, ali nikad ne bih kupovao nešto (pogotovo preorder) sa nekog lijevog site-a. Čemu, pored Blizz službene trgvine. Za 10ak KN se sigurno ne isplati.

acctually, kostalo me vise. 40 kn vise. i 3 dana vise. :S

a od njega sam uzeo samo i jedino zato jer sam tu na forumu procitao dostakomentara kak je dobar, brz, jeftin, pouzdan, bla bla. E PA NIJE!

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

imam problem ljudi pomagajte. U 9 mj mi je istekao acc, i nisam ga htio produzivati, cekao sam catu. Odem na wowarmory i vidim da nema uopce mojih likova, nezz u cem je problem, a sad gledam moje likove i vidi se datum da je neko igrao sa njima poslije 9 mj ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dooma kaže...

imam problem ljudi pomagajte. U 9 mj mi je istekao acc, i nisam ga htio produzivati, cekao sam catu. Odem na wowarmory i vidim da nema uopce mojih likova, nezz u cem je problem, a sad gledam moje likove i vidi se datum da je neko igrao sa njima poslije 9 mj ...

znači da su ti hacknuli acc

pošalji mail blizardu i moli boga da još imaju backup (mislim da sam čuo da 45 do 60 dana imaju, a nakon toga ti ne mogu vratiti iteme

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 16:23 (Darky).
15 godina
neaktivan
K

a od njega sam uzeo samo i jedino zato jer sam tu na forumu procitao dostakomentara kak je dobar, brz, jeftin, pouzdan, bla bla. E PA NIJE!

Razmisli, ako je 40kn i više razlika u cijeni, odmah mi "smrdi" na neki abuse, na neki šverceraj. Hvala, ali ne bih. :)

17 godina
neaktivan
Klirr kaže...

a zašto nisi uzeo direktno od blizzarda ?

elektronska verzija, ionako ti već bila na hdd.

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

jel ja mogu vidit svoje likove na wow armory iako nisam produzio key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dooma kaže...

Nakon određenog perioda neaktivnosti - ne. 

16 godina
neaktivan
Klirr kaže...
K

Razmisli, ako je 40kn i više razlika u cijeni, odmah mi "smrdi" na neki abuse, na neki šverceraj. Hvala, ali ne bih. :)

ne 40 kn manje, nego vise. ja sam platio 300 a na blizzu je 260 LOL

Darky kaže...
Klirr kaže...

a zašto nisi uzeo direktno od blizzarda ?

elektronska verzija, ionako ti već bila na hdd.

eh zato jer sam ja to htio rijesit cim prije pa da mogu se ne brinut, a u to vrijeme blizz nije nudio preorder :S

16 godina
neaktivan
Klirr kaže...
dooma kaže...

Nakon određenog perioda neaktivnosti - ne. 

kad se moze vidit?

jel ima neko xf, msn tko se razumije u to? hitno mi je

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 16:35 (dooma).
17 godina
neaktivan
dooma kaže...

kad se moze vidit?

jel ima neko xf, msn tko se razumije u to? hitno mi je

probaj preko ove stranice http://wow-heroes.com/

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 16:40 (Darky).
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ja vidim sve te likove, oni su moji... ali nemogu na battle net otic i aktivirat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice