World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.632.091
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Warcraft

ako igras original, nemoj ni pokusavat igrat na privatnim/piratskim serverima.

meni osobno je glupo davat novce svakih mjesec dana da bi mogo igrat tako da igram na privatnim.

prije sam igro na frendovom accu i stvarno se primjeti razlika.

original, naravno,puno bolji.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Tak sam si i mislio...   Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
D3ViL kaže...
Piranha kaže...

Ja upravo igram na molten wow na realmu deathwing i zakon je . igram sa taurenom shaman!! level 14 sam i dobro mi ide zasad. igrao bih ja na frostwolfu al pošto on ima qeue više od 700 neda mi se čekati.

Rasprava ovdje je u 99% slucajeva o orginalu tako da tvoji Deathwing problemi su krajnje suvisni i nepotrebni ovdje. . .

Dobro znači 99%je ovdje rasprava o originalu. ali ovih 1% je o privatnim serverima tako da nemoj više gluposti pisati jer si mi stvarno več dosadan. šta uvijek govoriš protiv mene' šta sam ti se zamjerio?

ubuduće šuti! znam da je original puno bolji al eto...

16 godina
neaktivan

ljudi, imam jedno glupo pitanjce.. onaj history of world of warcraft, ona prica, znate na sta mislim, ima to di na hrvatskom? igram WoW vec 2.5 godine, a ne znam tu pricu cijelu, a htjela bih znati.. i imam doma 3 knjige, warcraft dan zmaja, gospodar klanova, i posljednji zastitnik, ima to veze s tim sta?

16 godina
neaktivan

meni je nedavno ponestalo para jer se trebo curi poklon kupit pa sam odlučio da malo stanem s igranjem na blizz serveru. prije sam igrao na privatnom i bilo mi je super(naravno nisam znao kak je na originalu). tako ja otišo na privatni..neki pvp arena - zvuči savršeno za mene :). napravim ja lika, sve 5. kad ono neki najvažniji spellovi ne rade, lag spikovi, DC pa nemoš loginat, hrpa donora itd. blago rečeno užas..probo sam još par servera..većina raidova ne radi nigdje i bossovi nisu scrptani tak da je samo tank and spank, queue za dungeon ne radi ni na jednom privatnom a AH je totalno glup i ako ne igraš na nekom 100%blizzlike vidjet ćeš cijene poput 5k golda za gem il tak neš xD. poludio i reko da rađe neću ni igrat neg igrat na privatnom. ne isplati se nikako...sad do cataclysma pokušavam neki video napravit pa postam ovde ak mi uspije :)

Druid ftw!
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

meni je nedavno ponestalo para jer se trebo curi poklon kupit pa sam odlučio da malo stanem s igranjem na blizz serveru. prije sam igrao na privatnom i bilo mi je super(naravno nisam znao kak je na originalu). tako ja otišo na privatni..neki pvp arena - zvuči savršeno za mene :). napravim ja lika, sve 5. kad ono neki najvažniji spellovi ne rade, lag spikovi, DC pa nemoš loginat, hrpa donora itd. blago rečeno užas..probo sam još par servera..većina raidova ne radi nigdje i bossovi nisu scrptani tak da je samo tank and spank, queue za dungeon ne radi ni na jednom privatnom a AH je totalno glup i ako ne igraš na nekom 100%blizzlike vidjet ćeš cijene poput 5k golda za gem il tak neš xD. poludio i reko da rađe neću ni igrat neg igrat na privatnom. ne isplati se nikako...sad do cataclysma pokušavam neki video napravit pa postam ovde ak mi uspije :)

Znam da nije kao pravi server,ali molten wow je najbliži retailu od svih privatnih servera. Iako je i dalje dosta daleko od retaila ( "sitnice" poput nefunkcionalne ekonomije na AH,loše skripte nekih boseva koje ih uglavnom čine težima ( npr. Bronjham u drugoj fazi ima AoE fear,a ne single fear ) nego što trebaju biti i slično ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

no dajte recite koja je vama najbolja klasa u wowu.

0 0 hvala 0
16 godina
Piranha kaže...

Rogue

moram napomenut da nisam igrao oko godinu dana ili cak i vise i acc mi bio hakan pa sam sad u pokusaju povrata itema....

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 0:44 (Srednji).
15 godina
neaktivan
Piranha kaže...

MAGE  ( i to Fire mage ) :D

17 godina
neaktivan
Piranha kaže...

Retribution Paladin Belji se

Lijep pozdrav ;)
17 godina
World of Warcraft

Kako vas nije stid postat sta igrate bez Armory linka Belji se

Evo mog Deathborne The Deathknighta pravi sismisbaca steta sto sam odustao igrat prije koji mjesec moglo se jos i boljeg geara skupit. . .

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Darksorrow&cn=Deathborne

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Piranha kaže...

Destruction Warlock

btw. di ima za skiniti WotLK a da nije sa oni official blizz downloaderom, jer mi taj ne radi ?

takodjer onaj sa gamershella mi ne radi.

ne da mi se do frenda sutar ici po dvd pa onda...

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Frost/arcane mage. Linka na armory nema, jer nisam igral ohoho, 2 godine ako ne i više i ne prikazuje se više u armory-u. Još uvijek je na 70. lvl, a nažalost, tak će i ostat...

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Kako vas nije stid postat sta igrate bez Armory linka Belji se

Evo mog Deathborne The Deathknighta pravi sismisbaca steta sto sam odustao igrat prije koji mjesec moglo se jos i boljeg geara skupit. . .

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Darksorrow&cn=Deathborne

Zakon!

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Piranha kaže...

MAGE  ( i to Fire mage ) :D

bas ne. mage mi je main. ali arcane je puno jaci a fros je za pvp

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

izbrisati post- greška

Sic semper tyrannis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 13:09 (SPAWNK4MPER ti mama).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

evo i mog paladina- više od mjesec dana ne igram, možda ću opet počet kad dođe cataclysm- možda i ne{#}

btw inače imam druga dva trinketa, al eto ovako mi je ostalo od brewfesta, jer mi je taman isteko prepaid kad mi je to bilo equipano :DDD

znam da mi lik nije niš posebno, ebiga nemam ni vremena ni volje za neki vrhunski gear. imam još čisto solidni full pvp heal gear i tak...

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Lightbringer&cn=Coromigalo

Sic semper tyrannis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

evo i mog paladina- više od mjesec dana ne igram, možda ću opet počet kad dođe cataclysm- možda i ne{#}

btw inače imam druga dva trinketa, al eto ovako mi je ostalo od brewfesta, jer mi je taman isteko prepaid kad mi je to bilo equipano :DDD

znam da mi lik nije niš posebno, ebiga nemam ni vremena ni volje za neki vrhunski gear. imam još čisto solidni full pvp heal gear i tak...

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Lightbringer&cn=Coromigalo

hahaha najjaci mi je arena tim "Jazavci INC" :P

Nije da se hvalim ali ja sam sinoc napokon u pugu ubil yogga 25m 1 light, i sad mi fale samo jos razorscale i ignis za glory of uld raider 25m :DD

Ironbound Protodrake INC :D

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Silvermoon&cn=Dumgauta

Nis posebno:P

Imam i tier 10 za off spec tako da:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Sha%27tar&cn=Syllabear

evo mog druida. t1 wep i nešto wrathfula :) moglo je i bolje. u cati napadam gladiatora xD

Druid ftw!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Warcraft

Igra je dobila prinovu :D !!!

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Igra je dobila prinovu :D !!!

ooo doxy :D Na kojem si serveru?

17 godina
evo dado ja cu ti ustedjeti vrijeme koje bi potrosio na isprobavanje privatnog servera. igram na magic wow serveru. 3500 ljudi konstantno online, funkcionalne instance, pvp (bg, arena), skoro bugless, ali ima dosta propusta koji se fixaju na dnevnoj bazi, nema haxora jer gmovi su strasno aktivni i pomazu ljudima na svaki upit, exp rate je 12x, ekonomija funkcionira ko na retail smo su cijene vece zbog drop rate-a. igrao sam i na retail i neke guilde su cak bolje organiziranije. pvp igraca kolko oces i takodjer vecina ih igra bolje nego na retail. ja to povezujem s cinjenicom da ne zna svako doci na privatni server tak da onaj ko zna (bez obzira na godine) ima nesto u glavi.
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
17 godina
protjeran
World of Warcraft

Još mi se patchira..neznam. Najvjerojatnije ću Darkspear...ti?

Di ima trenutno najviše hrvata?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Daj dodi na silvermoon kod mene tamo ima dosta ljudi:d

17 godina
protjeran
World of Warcraft

Ak je istina o nebalansiranosti horde i alijanse, onda mi se i neda baš tamo.

EDIT:

Uletio na Darkspear...masovna nedoumica oko odabira strane/rase/klase

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 10:58 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
evo dado ja cu ti ustedjeti vrijeme koje bi potrosio na isprobavanje privatnog servera. igram na magic wow serveru. 3500 ljudi konstantno online, funkcionalne instance, pvp (bg, arena), skoro bugless, ali ima dosta propusta koji se fixaju na dnevnoj bazi, nema haxora jer gmovi su strasno aktivni i pomazu ljudima na svaki upit, exp rate je 12x, ekonomija funkcionira ko na retail smo su cijene vece zbog drop rate-a. igrao sam i na retail i neke guilde su cak bolje organiziranije. pvp igraca kolko oces i takodjer vecina ih igra bolje nego na retail. ja to povezujem s cinjenicom da ne zna svako doci na privatni server tak da onaj ko zna (bez obzira na godine) ima nesto u glavi.

Zar ne bi trebale biti niže zbog drop rate-a? Ono, veći drop rate, lakše farmanje, itema ko dreka = manje cijene? Ja sam malo iz zezancije zarolal locka na moltenu i fakat mi to nije jasno. Istina ima buganih questova, ali ništa strašno. Većina drugih bugova su uglavnom grafički glitchevi. Npr., tučem u nekom uskom hodniku i imp mi iza zida nestane, tj. prođe kroz zid. Exp rate je veliki, bio sam u Dun Moroghu, Loch Modanu, Redridge Mountainsima, tamo sam qs rješavao, 33. sam lvl. Po mom mišljenju, ubija igru. Al dobro, ja sam na retailu praktički rješio sve moguće questove (i svakoga isčitao), tak da mi to ne smeta nešto previše jer ih sve znam više-manje (još uvijek!). Isto tak, dizanje profesija. Dižu se po 5, umjesto po jedan, a s tim ogromnim drop rate-om jednostavno je prelagano to dizat. Još malo pa ću imat 225, a 33 sam lvl. LOL. Gear se neki ne isplati skupljati na low i mid lvlima jer je exp rate preveliki, u tren oka prerastem gear koji sam pred 2 h dobio i već mi je zelenjava jača od toga. Haxora zna biti (iako ni to ne razumijem, em dobiju donated gear - kolko sam skužio to valjda dobiju neki bolji gear na poklon?! - em još idu tak igru ubijat), ali jučer sam vidio, bannali su na godinu dana 4-5 accounta zbog nekih exploita i jednoga na 5 dana zbog korištenja anti-afk bota. Sve u svemu, nisam oduševljen. Meni koji sam igral retail, sve ovo je prelagano i takav mi je princip okej. Znam igru (osim Northrenda) i zapravo mi je cilj što prije se lvlat. Netko ko prvi put igra...hm. Mislim, biti 33. lvl, a samo u 3 zone rješavat questove i to ne sve... where's the fun? A opet, ja bi bio najsretniji kad bi bio neki privatni server, a da je stvarno dobar, s vanilla WoW-om. Ali blizzlike (u to vrijeme) u potpunom smislu. Dakle isti exp rate kakav je bio pred 4-5 godina, isti drop rate, svi attunementi da ostanu (Onyxia jeeej), sve sve isto. Još bolje, u ono vrijeme dok nije bilo niti BG-a. E to bi me stvarno usrećilo.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 11:35 (1domagoj1).
17 godina
ukay1000 kaže...

Svaka cast i ja sam igrao prvo na piratsko serveru pa sam otisao na org zbog PvP-a i exploita koje su likovi na "Blizzlike" radili, npr tad kad sam igrao grindao sam za Anarchy i to jako dugo, da bi lik iz istog klana odradio "donaciu" Blizz like timu i dva Anarchya su mu se stvorila u torbi.

Ili kada su exploitali arene, posto je populacia uzasno mala lako je uletiti u que s premade ekipom 2vs2 guilda bi namjerno feedala odredjene ljude dok pokupuju iteme, pa onda bi oni feedali druge i tako u krug. Da nepricam o buganim bossovima ili da bi u open world mogao sresti samo vjeverice i rakune a ne druge ljude.

Naravno sve je to besplatno i ko si nemoze prisutit pretplatu svaka cast, ali sad kad sam probao retail radije bih obrisao WoW i igrao nesto drugo kao LOL nego se vratio s konja na magarca. . .

P.S. kompleksna operacija upisivanja par slova u WTF fajl nije znak inteligencije i kvalitete igraca na nekom serveru naprotiv, google, prijatelji poznanici ti mogu rec kako to da uradis a ti si najveci debil i retard. . . Reci da su igraci nbolji nego na retail je ROFL s kakvog god cinjenicom ti to vezao :D

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
doxy kaže...

ja dok sam igro na offcial, igro sam na lightnings bladeu.

svako malo na nekog balkanca naletis.

ne znam jel jos tako, nisam igro da officialu od prije BCa

btw. di ima za skiniti WotLK a da nije sa oni official blizz downloaderom, jer mi taj ne radi ?

takodjer onaj sa gamershella mi ne radi.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dal zna neko neki privatni server koji je naravno blizzlike, nema high ratea i gdje ima puno populacije? i da je sve u svemu dobar?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 17:47 (Piranha).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice