World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.361
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
kunof00 kaže...

Mentor ti je beskoristan, stavi radije sixth sense.

Stavio sam danas.....ali mentor skill beskoristan? lol ti si puko sine, mentor je jako koristan skill...

Sa wikija:

For every 1% of the Training Level of the Commander's Mentor Skill, all crew members except the Commander himself, receive an amount of 0.1% additional experience at the end of every battle, up to a maximum of 10% each when the Mentor Skill reaches 100%. If the Commander's Mentor Skill Training Level increases during the battle, the crew will benefit from the increase.

Useful on any tank you plan to keep indefinitely.

EDIT:

Intelovac123 kaže...

Da li valja ova posada za IS 7?

I da ne valja kasno je sad mijenjati ali mozete li mi reci sta da stavim sledece?

Ovog drugog loadera sam dodao kad sam kupio IS 7 tako da je on malo slabiji od ostalih..

Resetiraj i stavi ovako:

Ako hoćeš imat BIA svi crew memberi moraju imati to na full, ali i živi tokom igre. BIA ti daje 5% bonus na SVE mogućnosti ekipe, ali ako jedan krepa tokom igre ode to, ali tijekom ovih dana nešta serenda to jer imaju neki bug pa malo radi malo ne radi kad je jedančlan posade mrtav tokom igre.

Commander: BIA, 6th sense, repair

Gunner: BIA, snapshot, repair

Driver: BIA, Smooth ride (fire on the move skill), repair

Loader 1: BIA, safe stowage (manja šansa za ammorack hit/explode), repair - kad već imaš 3 skilla, a nećeš vjerojatno mijenjat često shellove tijekom igre jer je pen dobar na AP

Loader 2: BIA, repair

Ako nećeš BIA na ekipi onda:

Commander: 6th sense, recon, repair - recon ti daje više view range

Gunner: snapshot, repair, armorer (gun radi kad je i oštećen)

Driver: Smooth ride, off road drive ili preventive maintanance (da je manja šansa zapaljenja goriva) ili controled impact (manje ram dmg na tebi, više prema neprijatelju), repair

Loader 1: Safe stowage, camo, repairs

Loader 2: adrenaline rush, repairs

Ako si rusher i brawler kako bi se generalno trebalo igrat s IS-7 onda ostavi to na loaderima, za drugog loadera obavezno Adrenaline Rush

Opis sa wikija:

The Adrenaline Rush Perk enables a Loader to shorten the time to reload the gun by 9.1% if the vehicle has less than 10% of its hit points left. If two Loaders on the vehicle have the Perk, the effect is not cumulative. The effect of the Adrenaline Rush Perk is cumulative with that of the increased loading speed from using any installed Gun Rammer equipment.

Ako si više kao support i ne želiš previše riskirat onda samo loadere stavi ovako:

Loader 1: Safe stowage, camo, repairs

Loader 2: Camo, repairs

Ovako ako si u drugoj liniji tj. support si onima koji rush-aju onda ti je biti skriven dobar pokušaj, ono imaš manju šansu biti detektiran...

Ali svi bi rekli prvi skill set bolji nego ovo drugo. Svakako to je moj savjet, a ne naredba i da ti ja govorim da ti moraš tako napravit. Ne to samo ja savjetujem kako bi ja osobno stavio i kakav bi skill set bio najbolji za takav tenk i način igranja za isti.

Na tebi je kako ćeš iskombinirat. Ovdje imaš opis svih skillova i perkova pa pročitaj radi boljeg izbora. Znanje je moć! :D

http://wiki.worldoftanks.com/Crew#Skills_and_Perks

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 18:10 (Krešo91).
12 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Baš dobro dođe ovaj mod jer sada odmah vidim kakvi su ovi "botovi". Mislim, jesu li slučajno zapeli tu ili namjerno to rade. A taj T34 kojeg možete vidjeti na slici očito namjerno zeza tj. igrač.

A onaj mod za 4x zoom mi radi!

I zna li netko kakva je ono crvena crta na mapi na 3. slici? Isto tako me zanima što predstavljaju oni brojevi označeni također na 3. slici?

E daj mi link od tog moda plizz. {#}

17 godina
World of Tanks

VK 4502A je brutala tenk. Iskreno sam mislio da ce mi biti jedan od najmrzih ali eto oni tenkovi koje vecina mrzi meni budu dobri {#}

Najvaznije je da ne igras sa njim kao sa hevijem vec kombinuj. Kada si protiv drugih hevija cekaj, odzumiraj da vidis da su opalili na nekoga drugog pa iskoristi brzinu, izleti ispucaj i bjezi nazad. protiv medijuma se mozes slobodno isprsiti, mada opet mora se paziti i koji je medium u pitanju {#}

Mene je 25% bitki bacalo u tier X, ostalo VIII i IX. Kada si su tier X pozeljno je ispucati pokoju zlatnu granatu ili jednostavno igrati strpljivo {#}

I naravno najteza stvar u ovoj igri i stvar koja razdvaja unicur igrace od nas ostalih smrtnika je to strpljivo igranje {#}

3 0 hvala 0
17 godina
Krešo91 kaže...

Stavio sam danas.....ali mentor skill beskoristan? lol ti si puko sine, mentor je jako koristan skill...

Sa wikija:

For every 1% of the Training Level of the Commander's Mentor Skill, all crew members except the Commander himself, receive an amount of 0.1% additional experience at the end of every battle, up to a maximum of 10% each when the Mentor Skill reaches 100%. If the Commander's Mentor Skill Training Level increases during the battle, the crew will benefit from the increase.

Useful on any tank you plan to keep indefinitely.

Ah, uvijek ima uvjeta, no generalno na tvom screenshotu je is3 i sa onom postavom perkova mentor je cudan izbor kao drugi perk (izuzev mah posebnog slucaja ali taj slucaj ne odigra vise od 100 bitaka s is3).

Osim ako sa njime ne treniras posadu tj. ne mislis ju micati s tog tenka, ali cak i tada olaksat ces si zivot sa korisnijim perkovima prije mentora.

Ipak, vecina koja npr. t8 ostavlja za tc ili koji vec razlog, ima mentor od pocetka (ako zna sto radi) ili od treceg perka (prva dva ovise o opremi i kako zelis/nezelis igrat tenk), koji cim dode do 100% promijene za gold u koristan perk pa nanovo postave mentor kao sljedeci perk u razvoju.

Zanemarivsi cudan izbor opreme - imas repair na svima kao prvi, pretpostavljam da tada ne kampiras i da ne glumis snajper iz daljine (nemas opremu za to ionako); ako nije gradska mapa zar ti nije korisniji sixth sense, koji podrzava agresivnu igru? Jer ako je pasivna uloga tog is3 onda mu ne treba ni repair, ni vertikalni ni gld istovremeno.

Uglavnom, da na tom is3 imas drugaciju opremu ili perkove, ne bih rekao da ti je mentor beskoristan.

Mozda koristis nekog iz platuna za spot pa se nekako pokrpate, za solo igru zapravo sam trebao rec i da osim mentora uloga tog is3 nije bas nekako jasna. Mozda jest tebi pa tada ok.

Anyway, svatko slaze opremu/perk/skill kako misli da je ok, valjda znas sto radis, no eto bez nadopunjavajuceg platuna taj tenk se cini neadekvatno slozen;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 20:35 (kunof00).
16 godina
skenderovic kaže...
Izzy kaže...

Baš dobro dođe ovaj mod jer sada odmah vidim kakvi su ovi "botovi". Mislim, jesu li slučajno zapeli tu ili namjerno to rade. A taj T34 kojeg možete vidjeti na slici očito namjerno zeza tj. igrač.

A onaj mod za 4x zoom mi radi!

I zna li netko kakva je ono crvena crta na mapi na 3. slici? Isto tako me zanima što predstavljaju oni brojevi označeni također na 3. slici?

E daj mi link od tog moda plizz. {#}

Izvoli. A evo ti i onaj mod za zoom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 0:23 (Izzy).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo uzeo se jgpz4 na popustu da se skupi ace i da se obuci posada za nove njemce. U uletim u game sa Highflyerom tj riisingsunom i njegovim kolegom bili u su75 i at5 ja u game skupim 6killeva i ponadam se top gunu i aceu ofc kad na kraju sa 4:2 za nas izgubimo  

—_—

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jel ovaj IS-7 stvarno nemre ništa probit sprijeda ili sam ja retardiran, Jgdpz e-100 nemrem mu probit hatch na vrhu iz više pokušaja, Foch hatch u obliku slova "T" nemrem probit, T57 puknuo u sredinu dingao sa ~400m, došao mu na 50 metara puknuo mu u čmar i dingao mi lik, IS-7 mi prilazi sa 50 metara i 2 puta mi dingao, a pogodio mu lower plate, pogodio sam mu i kljun kad se zakosio i također dingao lik, T110e5 pucao odozdola (bio je na brdu) u lower plate i lik je dingao, T110E4 gađam onaj machine gun na sredini turreta, lik dinga, gađam turret pokraj gun mantleta dinga 2 puta dok nisam uzeo gold. To je sve u 6+ partija bilo.

128-ica je bar precizna, a S-70 nit precizan, nit ima penetracije. Zašt su budale smanjile penetraciju sa 260 na 250, konji jedni.

Jel se još kome to događa?

Fortune favours the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Hyperion kaže...

Jel ovaj IS-7 stvarno nemre ništa probit sprijeda ili sam ja retardiran, Jgdpz e-100 nemrem mu probit hatch na vrhu iz više pokušaja, Foch hatch u obliku slova "T" nemrem probit, T57 puknuo u sredinu dingao sa ~400m, došao mu na 50 metara puknuo mu u čmar i dingao mi lik, IS-7 mi prilazi sa 50 metara i 2 puta mi dingao, a pogodio mu lower plate, pogodio sam mu i kljun kad se zakosio i također dingao lik, T110e5 pucao odozdola (bio je na brdu) u lower plate i lik je dingao, T110E4 gađam onaj machine gun na sredini turreta, lik dinga, gađam turret pokraj gun mantleta dinga 2 puta dok nisam uzeo gold. To je sve u 6+ partija bilo.

128-ica je bar precizna, a S-70 nit precizan, nit ima penetracije. Zašt su budale smanjile penetraciju sa 260 na 250, konji jedni.

Top od is7 je komedija sta sve dinga i fali.

Kako kome druze kako kome,on ce dingat ako ti stojis u zadnjoj liniji odbarne ili ti napada,on je napravljen da ide naprijed i jedan je od boljih close combat tenkova{#},jer kad si blize neprjatelju manja je mogucnost rasipanja shella i veca je sansa za zeljeni pogodak,i probijanje.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Meni nije tako uopste,nzm kako ti ali ja sam JG PZ E 100 1 na 1 unistio,moze ga i iz daljine probiti sa strane.T57 mi do sad ni jednu nije dingao ali Fock 155 jest par puta.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Zar nije samo dio Fochovig hatcha weak point mislim da je to sredina a ono ostalo je "ukras" tj njje weakspot ista stvar sa e4 zar se njegov com hatch konta ko weakspot ili je to e3, znam da jednom od njih nema com hatch ko weakspot,  zesto se zbog toga zahebem u ingame :/

15 godina
neaktivan
someguy kaže...
Hyperion kaže...

Zar nije samo dio Fochovig hatcha weak point mislim da je to sredina a ono ostalo je "ukras" tj njje weakspot ista stvar sa e4 zar se njegov com hatch konta ko weakspot ili je to e3, znam da jednom od njih nema com hatch ko weakspot,   zesto se zbog toga zahebem u ingame :/

Moguće da je onako kao uši na t29 ili strojnica na is7.Registirati će penetraciju i pogodak,ali neće biti nikakve štete.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam pitanje,a43,kolika je muka igrati ga?

Izgleda mi kao t-34 na tieru 6,pa mislim da nije baš dobar.Da li je a44 dovoljno dobar da se pokuša doći do njega?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
someguy kaže...

Zar nije samo dio Fochovig hatcha weak point mislim da je to sredina a ono ostalo je "ukras" tj njje weakspot ista stvar sa e4 zar se njegov com hatch konta ko weakspot ili je to e3, znam da jednom od njih nema com hatch ko weakspot,  zesto se zbog toga zahebem u ingame :/

E4 bušiš di se sjetiš- 

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Na tesnom serveru možeš isprobat sva vozila koja te zanimaju.Zna li ko kada se ukida tesni 8.9.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Kada patch ide live. Najvjerojatnije do sljedećeg četvrtka(zadnji dan u mjesecu).

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 13:00 (mystik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
miholjac18 kaže...

Na tesnom serveru možeš isprobat sva vozila koja te zanimaju.Zna li ko kada se ukida tesni 8.9.

Nažalost ne.

Jer dok na live serveru gold puca 1/20(budimo realni,većina ljudi ne igra više od tiera 8 a tamo nema potrebe za goldom)) igrača,na test serveru fakat baš svi igraju sagold municijom i stvarno nemožeš testirati ni vlastiti top ni armor,a te dvije stavke me najviše zanimaju kod ta dva tenka.

16 godina

Zašto ne bi mogao testirati top?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
g12356 kaže...
miholjac18 kaže...

Nažalost ne.

Jer dok na live serveru gold puca 1/20(budimo realni,većina ljudi ne igra više od tiera 8 a tamo nema potrebe za goldom)) igrača,na test serveru fakat baš svi igraju sagold municijom i stvarno nemožeš testirati ni vlastiti top ni armor,a te dvije stavke me najviše zanimaju kod ta dva tenka.

napraviš sobu za trening sa nekim frendom i testirajte oklop tenkova koji vas zanimaju....

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Zašto ne bi mogao testirati top?

zato jer svi pucaju gold na test serveru.a ako ja želim testirati ap,onda sam u gabuli.

luka94 kaže...
g12356 kaže...
miholjac18 kaže...

Nažalost ne.

napraviš sobu za trening sa nekim frendom i testirajte oklop tenkova koji vas zanimaju....

preteško je ući na test server da bi se tako nešto dogovarao.a i gađanje u točno određeni dio oklopa nije baš tako dobar test kao prava live bitka.

17 godina
Intelovac123 kaže...

Meni nije tako uopste,nzm kako ti ali ja sam JG PZ E 100 1 na 1 unistio,moze ga i iz daljine probiti sa strane.T57 mi do sad ni jednu nije dingao ali Fock 155 jest par puta.

Da li je bio hull down kao u mom slučaju?

someguy kaže...

Znam za to, uvijek gađam u sredinu tog hatcha, ali nije prošlo niti jednom do sad ili shell padne malo ispod hatcha na rub 180mm zakošene ploče pa se odbije ili?

16 godina
Hyperion kaže...
someguy kaže...

Znam za to, uvijek gađam u sredinu tog hatcha, ali nije prošlo niti jednom do sad ili shell padne malo ispod hatcha na rub 180mm zakošene ploče pa se odbije ili?

Inače, to u principu nije weakspot...taj hatch ima 180 mm oklopa kao i prednja ploča, samo što nije nakošen kao prednja ploča pa se donekle smatra weakspotom...

Onaj okrugli machine gun port ima 120 mm oklopa na gornjem dijelu, ali ga je i teže pogoditi..

17 godina
World of Tanks

Point blank shot u lower plate i nisam ga probio -.-

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 17:01 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Lower plate od IS-a 7 je inače iste debljine kao u gornje ploče...:P

17 godina
It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Krešo91 kaže...
kunof00 kaže...

.........

Mentor je beskoristan jer su ti na komanderu vecina korisnih skilova. Sta ce ti dodatnih 50% beskorisnog skilla na nekom drugom crew memberu ako s time gubis 1 vazan skill na komanderu.

mihi
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 21:23 (mihi999).
15 godina
mihi999 kaže...
Krešo91 kaže...
kunof00 kaže...

.........

Mentor je beskoristan jer su ti na komanderu vecina korisnih skilova. Sta ce ti dodatnih 50% beskorisnog skilla na nekom drugom crew memberu ako s time gubis 1 vazan skill na komanderu.

Za farmanje skillova nije loš, ako na komanderu imaš biu i sixth sense, komotno možeš staviti mentora i dizati  posadu. Imao sam jedno vrijeme na komanderu kojeg sam vozio na T 34, al sam dropao jer nemam vremena za grindanje posade, a trebaju mi tenkovi za ESL i za CW s bilo kakvim skillom koji ima neki trenutni utjecaj.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li tko problema sa 100% usage of GPU? Počinje me živcirati već lagano taj WOT. Niti jedna igra mi ne pili grafičku toliko kao WOT. Ajde isključio sam Vertical Sync i sad ide do 80% (što nema logike).

http://bambytalica.blogspot.com/
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Prvi put da cujem da vot nekom zakuca gpu na 100%, obicno je do sada bilo zalbi da zakuca cpu jezgru na 100%...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A dobro, to za CPU jezgru je opće poznato jer koristi samo tu jezgru, odnosno, koristi nešto i 2. za neke kalkulacije, ali ništa bitno. WOT je uglavnom jednojezgrena igra :)

Čudno, baš... čitao sam malo po forumima i vidio da se to počelo dešavati sa zadnjim updateom, tj. od 8.0 pa nadalje, no samo nekima.. ako ima netko sličan problem neka se javi.

http://bambytalica.blogspot.com/
17 godina
moderator
World of Tanks

Ovaj T49 je baš moćan, ali ga prodajem čim otključam hellcata. Sinoć ostanem sam, uništim 6 tenkova, 2100 dmg napravim, pobijem sve cappere i ostane im stug3 i 3 artiljerije. Nestalo mi municije, pa sam plesao oko stuga i malo ga udario i pustio da me ubije.

Yebeni tenk golf klase i mali ammo rack, kad top jednostavno zove na pucanje.

Preko 1300 base xp-a za poraz, FUUUU.

7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice