Mentor ti je beskoristan, stavi radije sixth sense.
Stavio sam danas.....ali mentor skill beskoristan? lol ti si puko sine, mentor je jako koristan skill...
Sa wikija:
For every 1% of the Training Level of the Commander's Mentor Skill, all crew members except the Commander himself, receive an amount of 0.1% additional experience at the end of every battle, up to a maximum of 10% each when the Mentor Skill reaches 100%. If the Commander's Mentor Skill Training Level increases during the battle, the crew will benefit from the increase.
Useful on any tank you plan to keep indefinitely.
EDIT:
Da li valja ova posada za IS 7?
I da ne valja kasno je sad mijenjati ali mozete li mi reci sta da stavim sledece?
Ovog drugog loadera sam dodao kad sam kupio IS 7 tako da je on malo slabiji od ostalih..
Resetiraj i stavi ovako:
Ako hoćeš imat BIA svi crew memberi moraju imati to na full, ali i živi tokom igre. BIA ti daje 5% bonus na SVE mogućnosti ekipe, ali ako jedan krepa tokom igre ode to, ali tijekom ovih dana nešta serenda to jer imaju neki bug pa malo radi malo ne radi kad je jedančlan posade mrtav tokom igre.
Commander: BIA, 6th sense, repair
Gunner: BIA, snapshot, repair
Driver: BIA, Smooth ride (fire on the move skill), repair
Loader 1: BIA, safe stowage (manja šansa za ammorack hit/explode), repair - kad već imaš 3 skilla, a nećeš vjerojatno mijenjat često shellove tijekom igre jer je pen dobar na AP
Loader 2: BIA, repair
Ako nećeš BIA na ekipi onda:
Commander: 6th sense, recon, repair - recon ti daje više view range
Gunner: snapshot, repair, armorer (gun radi kad je i oštećen)
Driver: Smooth ride, off road drive ili preventive maintanance (da je manja šansa zapaljenja goriva) ili controled impact (manje ram dmg na tebi, više prema neprijatelju), repair
Loader 1: Safe stowage, camo, repairs
Loader 2: adrenaline rush, repairs
Ako si rusher i brawler kako bi se generalno trebalo igrat s IS-7 onda ostavi to na loaderima, za drugog loadera obavezno Adrenaline Rush
Opis sa wikija:
The Adrenaline Rush Perk enables a Loader to shorten the time to reload the gun by 9.1% if the vehicle has less than 10% of its hit points left. If two Loaders on the vehicle have the Perk, the effect is not cumulative. The effect of the Adrenaline Rush Perk is cumulative with that of the increased loading speed from using any installed Gun Rammer equipment.
Ako si više kao support i ne želiš previše riskirat onda samo loadere stavi ovako:
Loader 1: Safe stowage, camo, repairs
Loader 2: Camo, repairs
Ovako ako si u drugoj liniji tj. support si onima koji rush-aju onda ti je biti skriven dobar pokušaj, ono imaš manju šansu biti detektiran...
Ali svi bi rekli prvi skill set bolji nego ovo drugo. Svakako to je moj savjet, a ne naredba i da ti ja govorim da ti moraš tako napravit. Ne to samo ja savjetujem kako bi ja osobno stavio i kakav bi skill set bio najbolji za takav tenk i način igranja za isti.
Na tebi je kako ćeš iskombinirat. Ovdje imaš opis svih skillova i perkova pa pročitaj radi boljeg izbora. Znanje je moć! :D