Nakon 7 mjeseci ponovno skidam igru. Koliko se promijenila u smislu hardverskih zahtjeva i kako bi mogla raditi na mome računalu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon 7 mjeseci ponovno skidam igru. Koliko se promijenila u smislu hardverskih zahtjeva i kako bi mogla raditi na mome računalu?
Ja bi rek'o malo gore bi trebalo radit jer će biti novi negine, ali možda bude promjena na bolje
Kakve su prije performanse bile i na kojim postavkama?
Ja trenutno igram sve na low i imam 35fps na 0.7.5, a na ovom testu 8.0 na istim postavkama imam od 45 do 50 fps.
Pa, koliko se sjećam mislim da je bilo sve "Low" i najviša rezolucija (1280x1024) i trzalo je ponekad. No, znam da sam također bio skinuo neki program s kojim su se mogle isključiti neke stvari kao dim iz cijevi i auspuha i tako nešto. Mislim da se zvao WoT Tweaker i podigao mi je performanse za par slika u sekundi.
Možete staviti i hrvatsku zastavu na turret (150 golda su zastave),
te sam primjetio i nove texture od rupa u trupu koje mi se ne sviđaju baš... I što se tiče markera sada namještavate za friendly, enemy i destroyed, svako posebno. I nezaboravite maknuti zloglasni assault iz random battle :)Još bih preporučio da ugasite efekte u sniper modu jer ništa nećete vidjet od prašine i dima, zato sam i spušio jednu partiju, nisam mogao naciljat.
Probao sam object 263, 268, e-100, is-7, t-50-2, T110E4, batcrap (zaboravio sam mu bio stavit zadnji top XD pa sam spušio gadno) itd.
Sada probavam dali je šta bolji armor na is-7.
Jeli se ikome ovo pokazuje?
To je novi battle results iliti na naški rezultati bitke, treba se prikazat na kraju bitke u garaži...ko neki detaljni prikaz. Odigrao sam već 10 bitaka i ništa tako se nije pojavilo o.O
Jeli se ikome ovo pokazuje?
Također nemam toga.
Trebalo bi čitati release note.
Please be aware that the extended battle statistics feature will not be activated until 7th September.
Iako sam i ja bio najprije wtf? dok nisam pitao na forumu.
t110e5 mi uopće nije sjeo.svi ga probijaju i nisam zadovoljan.m103 mi je bio iks puta bolji. dinago je sve živo a ovaj ništa.svaki šus uredno popije
Daj neko opis novih ruskih td!
Brzi okretni i imaju odlicne topove, a i oklop im je odlican.
Daj neko opis novih ruskih td!
Mogu ti dati opis objecta 263, nitko ne vozi tenkove ispod Tier X pa za ostale neznam.
Ima tako malo igrača low tiera da MM baca tier V-VIII u mečeve protiv čistih Tier X tenkova, jedan lik je u jednoj partiji rekao da je u prošloj partiji (tier V meč) bilo samo 5 igrača na što sam se lijepo začudio.
Object 263 se uvjerljivo najviše igra od svih TD-ova, a mogu i razumiti zašto.
Tenk je nevjerovatno brz, ima odličnu akceleraciju, odličan traverse speed, armor je gotovo neprobojan sprijeda, a sa boka vjerujem da ima spaced armor jer mi je 2 puta za redom apsorbirao 12.8-icu sa mausa.
Jedini veći weakness sprijeda mu je lower plate koji je manji i jači nego na IS-7. Sprijeda koliko sam našao sam 4 potencijalna weakspota + lower plate, koja sam označio na slici, no kako su me ostale 263-ojke rasturivale našao sam još jedan weakspot gledajući gdje me probijaju, a to je spoj trupa i kupole.
Onu rupu pokraj topa sam za sada jedinu uspio penetrirati, one driver viewportove sam 2-3 puta pogodio i nisam ih probio, dok onaj viewport na vrhu nisam ni uspio pogodit koliko je sitan XD
Što se tiče boka tu nebi trebalo biti problema, no vjerujem da je ovaj dio spaced armor, samo neznam dali se proteže cijelom dužinom no ovaj zadnji dio tijela se probije ko sir.
Jedan pogled s odozgo da vidite debljinu armora. Gun mantlet bi trebalo biti najlakše za probit jer nije nakošen kao trup.
250mm nakošenih pod 50-60° daje 326-388 armora tj. T95 je mala beba prema ovome.
I još karakteristike topa i tenka:
Reload je točno 8,70 sekundi sa rammerom i posadom na 100%.
EDIT:
Osposobili su onaj novi prikaz izvještaja nakon borbe i mogu reći da mi se sviđa. Prikažu koliko si puta koga pogodio i koliko si im hp-a ukupno skinuo, u drugom tabu je stari prikaz cijelog tima, a u trećem je detaljni izvještaj zarade i prikaz nekih statistika kao kilometraže. (dobio sam siću jer sam na kraju pogodio svog objecta 263 između kupole i tijela i prošlo je XD. Bouncao sam GW Typ E sa 20m blizine sa bočnim armorom i nitko me nije penetrirao, a pogodili su me lijepi broj puta sav hp koji sam izgubio sam izgubio na rammanju is-7)
Da i ja nes napisem u ovoj temi :)
Igrao sam wot dok je bio u javnoj beti, a onda prestao do skoro i naravno opet se navukao pa vidit cemo koliko ce me sada drzati :)
Uglavnom ovaj post posvecujem Tigeru. Legendarni tenk iz istorije mi je bio jedan od primarnih ciljeva u igri i toliko sam mu se radovao i prizeljkivao, a onda kada sam ga nabavio, samar u facu :) Jednom rijecju uzas, em je tenk spor (iako sam imao motore sa VK 3601), em upija svaku granatu (ne sjecam se da sam nekada bouncao) ali ubjedljivo najveci problem je nemilost MM ili jednostavno ja fakat nemam srece u stavljanju u partije :)
MM me u 85% slucajeva stavlja u bitke sa tier IX tenkovima, a sa kratkom 88-om ne mozete ni gusjenice ostetit na tier IX tenku :D
Medjutim stvari postaju puuno bolje kada se tenk unaprijedi sa gusjenicama, narocito sa dugom 88-om i zadnjim motorom. Tada vec pocinje zabava ukoliko znate pravilno da igrate sa njim i naravno da ne upadnete u tim sa debilima :)
Sta mi preporucujete od opreme?? Igram pretezno kao snajper...
Nigdje nepise kome ide Buff, a kome nerf....
Kolega me stigao pa sam pobrisao, no evo nešto o novom topu na T-54.
D-10T2S has 7,5 RoF and 212mm penetration (D-54 has 7,32 and 218mm) with the same damage, accuracy and aim speed - barem je tako bilo u 8.0 physics test serveru
i kolko exp treba da ga se istraži?
i kolko exp treba da ga se istraži?
Nisu onakve specifikacije topa, promjenili su ga u odnosu na physics test server, ovo je s public test servera.
59.300 XP-a
Jel ima netko savjet kako igrat t110e5?
tenk mi je katastrofa. probijaju ga svi ma šta god napravio. facehug nevalja jel ima onaj otvor ogorman i svi me u to rokaju.od naprijed me probijaju kao od šale a top radi relativno mali damage.
užaš.lakše mi je igrat sa amx50b a o is7 i is4 da ne govorim
tenk mi je katastrofa. probijaju ga svi ma šta god napravio. facehug nevalja jel ima onaj otvor ogorman i svi me u to rokaju.od naprijed me probijaju kao od šale a top radi relativno mali damage.
Po meni on dobro funkcionira na većim udaljenostima, jer mu tada nemogu gađat lower hull i onaj tumor pa ga jako teško možeš probit dok on ima precizan top koji brzo reloada.
U close fightu uvijek moraš imat okrenut prednji armor prema protivniku osim kada on reloada tada možeš izvodit manevre. Dok neprijatelj cilja moraš se micat lijevo desno i ići napred nazad tako da ti nemože naciljat weakspot, tako mene PRO T110E5 stalno prca u close fight-u.
Po meni on dobro funkcionira na većim udaljenostima, jer mu tada nemogu gađat lower hull i onaj tumor pa ga jako teško možeš probit dok on ima precizan top koji brzo reloada.
U close fightu uvijek moraš imat okrenut prednji armor prema protivniku osim kada on reloada tada možeš izvodit manevre. Dok neprijatelj cilja moraš se micat lijevo desno i ići napred nazad tako da ti nemože naciljat weakspot, tako su mene PRO T110E5 stalno prca u close fight-u.
Hvala
boldano: :D znam ja sve to.imam preko 8k bitaka. samo me zaniumalo neki savjet za baš tog tenka jel me baš ne ide s njim
Procitao sam ovdje negdje da ako skinem 8.0 i da se samo loginam da dobijem 20 000 golda :O ? zna li netko o tome sto ?
I vrijedi li to ako napravim i novi acc ?
tnx
Procitao sam ovdje negdje da ako skinem 8.0 i da se samo loginam da dobijem 20 000 golda :O ? zna li netko o tome sto ?
tnx
Da dobijes, na testnom serveru. Cak dobijes i 100 milijuna credits i experiencea.
tnx
To vrijedi samo za novi test server i ne ne vrijedi sa novim accountom jer se na test server ne mogu spojit noviji acc-ovi od 2.9.
:O super sada hoce li mi to ostati nakon sto ugase testni server ?
tj. ako istrazim i kupim neke tenkice na testom hoce li ostati nakon gasenja tog server ?
bilo bi lijepo,ali ne..
Ljepo su pokopali 110E4 i usput se posrali na moj cjeli grind i placanje da bi prebacio 90k exp majku im hebem jadnu. Kupola ce mu imat 152 mm oklopa,pada rof i sad postaje najgori tu i jos pun qurac sranja. Debili stvarno mrze usa tenkove!
Kakav sam ja debil, ostavio sam si 2 tenka (tier VI) VK3601 i Hellcat (M38) ... sa VKom polako grindam do novog motora pa na Tigera, a Hellcatu novi radio.... ali nije problem u grindanju vec u parama, zaradjujem 2-3k po partiji (ako i toliko) :S
Sta napraviti? Krenuti na nekog money makera (to mi je bio pzIII/IV, ali sam ga prodao)? Kupiti ga ponovno?