World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.735
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
dedaa kaže...

Nemrete mi pricati o profitabilnosti sa tier 8, 9, 10 tenkova bez premiuma jer je jednostavno nema.

Izuzev jagdtigera, beba stvarno zaraduje bez premiuma ako se zna. Ali E75, ausfB i ekipa nema teorije.

Naravno, moze ti se zaredati nekoliko dobrih partija zaredom di recimo zaradis 150k, ali onda ce doci isto tako nekoliko losijih partija di ce se svi novci prethodno zaradeni izgubiti.

Tako da nema govora o profitabilnosti tih tenkova bez premiuma.

ja sa ausfB, nakon što sam risrča zadnji top, nisam iša u minus..... čak je teže bilo zaradit u ausfA

doduše nema govora ni o nekakvom gomilanju kredita.......

JT je definitivno generira profit..... ne velik, ali konstantan......

ferdinand je bio tvornica kredita......

sad sam na pattonu i jedva plivam na površini....... dok je peršing zarađiva i više nego pristojno.....

pošto ja skoro isključivo igram samo sa jednim tenkom..... definitivno je tako (lako se vidi na ukupnoj bilanci)

u garaži još imam hummela (s kojim apsolutno nemam volje igrat..... kupljen je u obrazovne svrhe)

i mardera sa kojim igram svake prestupne jednu...........

imam risrčanog mausa kojeg ću kupit nikad.... osim ako počnem upražnjavat nekog manimejkera, a to mi se neda...........

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 10:58 (ushirlo).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne razumijem šta se sad nadovezali ko ima premium a ko nema..

Koga briga??!! Ja osobno plaćam premium iako ispočetka nisam htio ni čut..zašto plaćam?

pa ponajprije što mi je tih 10eura jedna runda da zavrnem tu u birtiji...Ja u biti plaćam 10eura da uštedim 100e mjesečno :)

budući da sam manje po raznim zadimljenim rupama dobro je i za moje zdravlje {#}

e sad to je moja situacija a svako ima druge razloge..

isto tako razumijem da je to ozbiljna lova i da je najskuplja igra u povijesti(bar za mene)..i da puno njih ne plaća iz principa..

jesmo mi sa premiumom u prednosti?naravno..brže dođemo do tenkova i ne igramo tako oprezno(ne kažem da je to loše niti dobro)ali budući da puno nas radi, nema vremena igrati poput studenata,učenika..tako da to dođe na isto..

uglavnom, da skratim..potpuno nebitno ko igra s kojim acc...nećete nigdje doć s tom prepirkom..

ili ako vam je draže, nastavite u istom tonu {#}

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ushirlo kaže...
dedaa kaže...

Nemrete mi pricati o profitabilnosti sa tier 8, 9, 10 tenkova bez premiuma jer je jednostavno nema.

Izuzev jagdtigera, beba stvarno zaraduje bez premiuma ako se zna. Ali E75, ausfB i ekipa nema teorije.

Naravno, moze ti se zaredati nekoliko dobrih partija zaredom di recimo zaradis 150k, ali onda ce doci isto tako nekoliko losijih partija di ce se svi novci prethodno zaradeni izgubiti.

Tako da nema govora o profitabilnosti tih tenkova bez premiuma.

ja sa ausfB, nakon što sam risrča zadnji top, nisam iša u minus.....

doduše nema govora ni o nekakvom gomilanju kredita.......

JT je definitivno generira profit..... ne velik, ali konstantan......

sad sam na pattonu i jedva plivam na površini.......

pošto ja skoro isključivo igram samo sa jednim tenkom..... definitivno je tako (lako se vidi na ukupnoj bilanci)

u garaži još imam hummela (s kojim apsolutno nemam volje igrat..... kupljen je u obrazovne svrhe)

i mardera sa kojim igram svake prestupne jednu...........

imam risrčanog mausa kojeg ću kupit nikad.... osim ako počnem upražnjavat nekog manimejkera, a to mi se neda...........

.

Ni jagdtiger, ni ausfb ni niti bilo koji drugi tier 8,9, 10 tenk nisu konstantni izvori kredita.

A to da sa ausfb nikada nisi isao u minus, i pogotovo sa tako losim topom, to jednostavno ne vjerujem. Barem sto se standardnog accounta tice.

14 godina
Mirda 1 kaže...

Pitaju me neki zašto volim T1-Heavy i imam 656 bitki sa njime . Evo odgovora :

To je premium acc?
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
dedaa kaže...
Ni jagdtiger, ni ausfb ni niti bilo koji drugi tier 8,9, 10 tenk nisu konstantni izvori kredita.

A to da sa ausfb nikada nisi isao u minus, i pogotovo sa tako losim topom, to jednostavno ne vjerujem. Barem sto se standardnog accounta tice.

nisam ni tvrdio da nikada nisam otišao u minus sa ausfB......

samo tvrdim da sam sa njim bio generalno u plusu (kroz duži broj partija)............

peršing je definitivno bio manimejker (meni), jer sam sa njim zaradio za pattona.......

a sa ferdinandom sam zarađiva ko blesav........

ps. premijum sam imao ukupno dva dana.... sad kad su slavili rođendan, i još jednom (tamo negdje oko nove godine su isto davali neki kod).....

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 11:37 (ushirlo).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ali ipak, ISU152 s BL10 s premiumom, prosjek 40-50k po partiji, kakav je to moneymaker, za nepovjerovat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja se slazem da nema smisla raspravljat ko ima premium, a tko ne. Ali neki ljudi ocito misle da ako placas premium, manje si vrijedan igrac. Igra je f2p i ja sa premium accountom imam jednake sanse u borbi nego igrac prekoputa sa standard. I to je jedino bitno.
15 godina
neaktivan
Mirda 1 kaže...

Dragog kolege koji također uživa u T1.
Ma momci taj tenk je bolji od KV-a,pustite spora ruska govanceta i vozajte

brze amerikance :) 

WoT: BlackRainCRO
15 godina
smola3005 kaže...
Ja se slazem da nema smisla raspravljat ko ima premium, a tko ne. Ali neki ljudi ocito misle da ako placas premium, manje si vrijedan igrac. Igra je f2p i ja sa premium accountom imam jednake sanse u borbi nego igrac prekoputa sa standard. I to je jedino bitno.

nemam apsolutno ništa protiv premium igrača......

sa premiumom se samo olakšava grind i situacija sa kreditima........

premium igrač nema nikakvu prednost u samoj borbi.....

jedina stavka koja me stvarno smeta, a da se kupuje goldom, je gold municija...... i u manjoj mjeri premium tenkovi (pod tim mislim na invaziju type59... pogotovo dok im nisu promjenili MM).....

14 godina
Stolnik kaže...
Mirda 1 kaže...

To je premium acc?

Ne.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 12:31 (Mirda 1).
17 godina
dedaa kaže...

Slažem se u potpunosti! Ausf B konstantno vuče u minus, u protivnom moraš imati je*ački ultra dobre partije s pobjedom na kraju da bi bio u plusu, a to je rijetko (npr 1000 kredita zarade kad se odbiju svi troškovi je plus koji nije vrijedan spomena). Jučer sam igrao s tim tenkom opet, u 4 partije sve smo izgubili makar sam ja pogađao i uništavao... prosječna zarada 20-25.000 a gubitak 35.000

jer nisi sam na mapi već i hrpa leminga igra s tobom (na ovaj i onaj način)

Imam isti tenk i igram ga bez premiuma pa znam o čemu pričam (s premiumom je posve druga priča)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 12:39 (Ziga).
17 godina
Ziga kaže...

sve gore i gore..jučer 1 partija s VKom i na Himmelsdorfu sretnem IS-7 i E100...imate pravo pogađati koliko sam dugo "živio" {#}

MM sad nimalo nemazi niže tireve. u kv-u sam se također nagledao t9 ko nikad u životu!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 12:39 (sokre).
17 godina
sokre kaže...

MM sad nimalo nemazi niže tireve. u kv-u sam se također nagledao t9 ko nikad u životu!

Slažem se, pogodi još koji je najslabiji tenk bio u partyu? Type 59 !!

skauta 0, artya 0.

16 godina
neaktivan
smola3005 kaže...

OK, ja se više neću nikada hvalit svojim rezultatom u igri jer imam premium, pa me treba biti sram. {#}

LOL, onda ovako {#}

16 godina
neaktivan
ushirlo kaže...
... risrča ...

Koji je ovo dijalekt?

15 godina
World of Tanks

KV elitan...{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

najbolja borba s kvom do sad, bez premiuma

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WHO2fckru kaže...
ushirlo kaže...
... risrča ...

Koji je ovo dijalekt?

bugarski............

17 godina
World of Tanks

evo danas cijeli dan u kv3 i kv i imam dojam da kv3 puno bolje prolazi u MM.

dok o kv netrebamo niti raspravljati stalno se kotrljaš zajedno sa t9,

čini mi se ko da su ga smućkali tako da imaš puno veću šansu završiti sa t9 zbog 152mm topa i potencijalne štete koju možeš napraviti i samim time više gineš tj. manji dmg radiš i manje zarađuješ.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

I ja potvrđujem da već dugo nisam bio top tier sa kv-om...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

najvaznije je vrijeme u kojem igrate jer sto vise igraca ima veca je vjerovatnost da cete biti top tier (ili bar pri vrhu) ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
toliko o zaradi sa T-54... bez premiuma
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Netko je prije par strana imao moddani HUD-mogu li dobiti link?

Neznanje nije opravdanje za glupost.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Igam WOT od 7-og mjeseca prošle godine i tek sam sad prvi put primjetio dvorac na mapi Westfield {#}

Vec sam prije pitao, da li negdje ima cijenik granata za pojedine topove? Naime, kad sam neodlučan oko izbora na osnovi karakteristika, pomogla bi cijena granata.

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

brisano.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 21:52 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

Dakle, potrošiš puno više nego što zaradiš...Vrlo profitabilno {#}

15 godina
neaktivan
Riker kaže...
Sheeva kaže...

Dakle, potrošiš puno više nego što zaradiš...Vrlo profitabilno {#}

naravno da je, 40+ k za non premium je dosta, da si bog u T-54 tesko da si u plusu, jako isplativ tenk.

13 godina
neaktivan
sokre kaže...

evo jedna zgodna sličica!

eh,da su smo bar u drugoj partiji imali istu stranu

Xc
15 godina
World of Tanks

inače ne stavljam ss, ali ova je stvarno bila zanimljiva....

sam obranio bazu..... pa osvojio njihovu.......

bez komentara..... bez komentara.....
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ushirlo kaže...

inače ne stavljam ss, ali ova je stvarno bila zanimljiva....

sam obranio bazu..... pa osvojio njihovu.......

Cestitke na kolobanovoj medalji! sad kad vidim da ju ti i DedicatedGamer imate izgleda ko da ju je lako dobiti :P doduse nesto malo kredita su ti dali

Xc
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice