World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Kill Frenzy kaže...

Idite na T54!!

Premoćan tenk a još nemam ni zadnji top koji je brutalan. Zabavan,vrlo ubitačan a i može se zaradit s njim od zadnjem update-a.Majstor dinganja :)

Zaletim se u tri neprijateljska tenka i roknem ih svu trojici(t32,tiger i onaj vk-a) :D

Ti se šališ, opet. 

Pricaj mi malo o zaradi.

16 godina
World of Tanks

?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

?

Pa kazem ti, pricaj mi malo o zaradi.

15 godina
Kill Frenzy kaže...

Idite na T54!!

Premoćan tenk a još nemam ni zadnji top koji je brutalan. Zabavan,vrlo ubitačan a i može se zaradit s njim od zadnjem update-a.Majstor dinganja :)

Zaletim se u tri neprijateljska tenka i roknem ih svu trojici(t32,tiger i onaj vk-a) :D

U 90 posto slučajeva taj tenk viđam kako se zalijetava među 5, 6 protivnika odmah na početku partije i umire u roku pola minute. Ne kažem da nije dobar, čini se odličan štoviše alo još nisam sreo nekog da zna igrat s njim.

Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Igrao sam sa T54 na frendovom accountu, ja sam mu otključao zadnji gun...anyway, taj tenk u dobroj partiji može zaradit max 5k. U lošoj partiji kad si uništen i potrošio nekih 10-15 granata bude repairs oko 25k i municija računaj oko 1.2k za svaku AP granatu jer tko danas koristi 100 mm HE {#}

Zabavan tenk, šta je je....ali opet to je previše para za izgubit.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
dedaa kaže...

Pa kazem ti, pricaj mi malo o zaradi.

Nekužim.Oćeš reć da ne zarađuje dobro? Prije nije bio je jedan od najgorih ako ne i najgori a sad je dobar.zaradim i po 40k po partiji(imam premium)

The Unforgiven kaže...

U 90 posto slučajeva taj tenk viđam kako se zalijetava među 5, 6 protivnika odmah na početku partije i umire u roku pola minute. Ne kažem da nije dobar, čini se odličan štoviše alo još nisam sreo nekog da zna igrat s njim.

Tak sam i ja igrao na početku.Ustvari tak sam igrao sa svakim novim tenkom jer mislim da je neuništiv ali naravno odma odeš u plamen i bro se spustiš na zemlju. Sad igram tako da sačekam malo dok se ne razvije borba i onda ulet i flank.ili na arty pa nazad flank ili odma  s guza :)

17 godina
World of Tanks

Vidio sam svakakvih T-54, većinom loših koje ja i moj tim ubijemo vrlo brzo.

Osobno mi se više sviđa batchat iako je od papira, ali onih 6 roundova po 300 damage-a koje ispuca u 9 sekundi me itekako privlače.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Moćeš u bilo kojoj banci dignuti gift card samo sa osobnom, platis 5 km i stavis na nju koliko ti treba, kad potrošiš baciš...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja imam istražen t44 ali još ni blizu dosta para.. ali nekako me trenuto više privlači ISU152 koji isto čeka da se kupi {#}

svakako hoću probati t54, jer mi medovi odgovaraju i jako sam se zabavljao sa kv13 i t43, ali me još više privlači surova sila bl10 {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nine kaže...

ja imam istražen t44 ali još ni blizu dosta para.. ali nekako me trenuto više privlači ISU152 koji isto čeka da se kupi {#}

svakako hoću probati t54, jer mi medovi odgovaraju i jako sam se zabavljao sa kv13 i t43, ali me još više privlači surova sila bl10 {#}

T44 je okretniji od t54 ali gotovo svaki shel uredno popije.Malo toga bounca.Top mu je dobar ali ne za tier 9 i 10 tenkove.

14 godina
World of Tanks

kv je kav bez premiuma {#}

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

{#}.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 0:01 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

{#}.

premium -.-"

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
Krešo91 kaže...
Kill Frenzy kaže...

{#}.

premium -.-"

I?

Baš gledam malo po njihovom forumu i kako ljudi pazi sad osuđuju one koji imaju premium.pa čak i ovdje ima nekih koji govore lako s premiumom.pa da nema nas koji kupujemo tko zna kakva bi igra sad bili i dali bi je uopće bilo

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Krešo91 kaže...
Kill Frenzy kaže...

{#}.

premium -.-"

I?

Baš gledam malo po njihovom forumu i kako ljudi pazi sad osuđuju one koji imaju premium.pa čak i ovdje ima nekih koji govore lako s premiumom.pa da nema nas koji kupujemo tko zna kakva bi igra sad bili i dali bi je uopće bilo

Ne osuđujem te, nego nemožeš reći da T54 dobro zarađuje a igraš s premiumom....premium se ne računa kao normalna igra nego kao dodatak što si platio...doslovno si platio za svoj dobitak, tako da to ne smatram kao dijelom igre kakva bi trabala biti: F2P

Oni koji imaju premium otkako znaju za WoT kao moj clan commander nema pojma kako je igrat bez premiuma i stalno zajebava nas koji nemamo premium da loše igramo naravno iz šale, ali opet ide mi na živce kad netko kaže da neki tenk zarađuje a zapravo jedva zaradi i onda ista osoba postavi score i vidi se da je premium {#}

T54 kao takav tenk N-E M-O-Ž-E zaradit...End of discussion

16 godina
Krešo91 kaže...

Ne osuđujem te, nego nemožeš reći da T54 dobro zarađuje a igraš s premiumom....premium se ne računa kao normalna igra nego kao dodatak što si platio...doslovno si platio za svoj dobitak, tako da to ne smatram kao dijelom igre kakva bi trabala biti: F2P

Oni koji imaju premium otkako znaju za WoT kao moj clan commander nema pojma kako je igrat bez premiuma i stalno zajebava nas koji nemamo premium da loše igramo naravno iz šale, ali opet ide mi na živce kad netko kaže da neki tenk zarađuje a zapravo jedva zaradi i onda ista osoba postavi score i vidi se da je premium {#}

T54 kao takav tenk N-E M-O-Ž-E zaradit...End of discussion

Šta baljezgaš?

Premium nije dio igre?{#}

Bez problema se i sa premiumom bude u minusu.

End of discussion???{#}

14 godina
World of Tanks

Pitaju me neki zašto volim T1-Heavy i imam 656 bitki sa njime . Evo odgovora :

T1-HT T1-HT
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Šta baljezgaš?

Premium nije dio igre?{#}

Bez problema se i sa premiumom bude u minusu.

End of discussion???{#}

Ja baljezgam? Čujte vi ovo, lol.

Ajd ovako da skužiš šta sam mislio reći:

1. Što se tiče T54, ja sam igrao barem 100 bitaka u njemu i brzo sam skužio kako se igra s tenkom i uočio prednosti i nedostatke.

Njegova prednost je mobilnost i kol'ko-tol'ko bouncy, a nedostatak je gun koji radi jedva 350 damage a treba oko 7 sekundi reload sa gun rammer i 100% crew. Popravci su skupi iako je tier 9 medium ali opet je previše oko 25k za fucking popravak -.-"

Znači shitty gun, više je za hit and run i scouting nego za "direct assault"...

2.Opet brzopleto odgovaraš, nisam rekao da nije dio igre. Nego sam rekao da ne smatram ga kao regularnim dijelom igre. Znači novak si, viidš F2P ratnu igru i želiš se zabavit. Skineš ju, instaliraš, počneš igrat i dođeš do dijela kad prelaziš na veći tier, npr. tier 8 heavy kao IS3. Danas se ljudi muče ko budale da dođu do BL9 gun-a i u dobroj partiji izgube dosta love, živaca i ništa exp ne dobiju. Tako da premium je jedini način da možeš igrati, zabavit se i opet napredovat. E pa to je WG syebao u zadnjih 6 mjeseci; prvo je došao 7.0 patch koji je syebao HE granate, onda je 7.1 popravio armor, ajd makar nešta dobro ali opet onda nemožeš više oštetiti nikoga u fucking artyju jer su nerfali ih i još dodali novi armor sustav. Znači efektifno su povećali svim tenkovima oklop za nekih 40% (+/- 10-15%)

3. "End of discussion" koristim kad ne želim više raspravljati o nečemu jer nema se više o tome šta raspravljat jer svatko ima svoje mišljenje i većina ljudi su tvrdoglavi kao mazge i nedaju si dokazat nešta očito, a ti očito nemaš dovoljno mentalne i kognitivne sposobnosti meni normalno odgovorit nego nabacavaš nasumične zaključke i praviš se pametan.

Seljački rečeno (tebi razumljivije): Mali, puno sereš a nemaš pojma...

EDIT: @Mirda, ti si izgleda jedini koji uživa u igranju T1 heavy i još uspiješ nešta ubit....i zaradit. Isto kao kad meni ljudi kažu kako mogu igrat u ARL-u, pa jednostavno mogu :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 2:09 (Krešo91).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji da uzmem? I zasto? :)

To mi je sad jako bitno jer tu biram da li da idem na Maus ili VK 100 (tako se valjda zove xD)

17 VK3601H
5 VK3001P
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 2:24 (DJecko23).

0 0 hvala 0
16 godina
Krešo91 kaže...

Ja baljezgam? Čujte vi ovo, lol.

Ajd ovako da skužiš šta sam mislio reći:

...

1.popravak unišenog tenka 17k i još 10% dodano na zaradu sa zadnjim pečom.zadnji gun nije seljački nego super dobar top

3.Vrijeđanje nije lijepo i ako netko ne misli isto kao ti ne znači da je mentalno zaostao i slično.To samo govori o tebi i tome kako lagano vrijeđaš ljude koji ne misle isto kao i ti.

i još nešto.Neko tko je dosta stariji od tebe nije lijepo govoriti "mali"

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 2:30 (Kill Frenzy).
15 godina
World of Tanks

pa sa premijumom zarađuju svi tenkovi...... osim ako si očajan igrač........

sad za rođendan su dijelili jedan dan premijuma...... i uzeo ja da probam.......

sa pattonom zaradio više od pola miljuna kredita u jednu večer...... nisam se previše ni trudio......

inače muku mučim da ostanem na nuli......... i neki prosjek mi je da gubi 1-2k po partiji (bude partija di zaradim dobru paru, ali prosjek je da se ide u minus)

......

inače prosjek pobjeda mi je u pattonu 61% (računajući samo partije sa elitanim tenkom..... prije topa je bio najmizernijih ikad 38% ,a trebalo mi je cca250 partija da ga opremim)

efficiency sa njim mi je 1790 i raste........

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 8:52 (ushirlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

T-54 ni sa premiumom ne zarađuje nesto odlicno. Bez zadnjeg topa, da. Cijena granata na zadnjem topu je 1230, sto je najvise od svih tier 9 mediuma i jos radi najmanje stete prosjecno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

OK, ja se više neću nikada hvalit svojim rezultatom u igri jer imam premium, pa me treba biti sram.  {#}

6 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

sve gore i gore..jučer 1 partija s VKom i na Himmelsdorfu sretnem IS-7 i E100...imate pravo pogađati koliko sam dugo "živio" {#}

1 0 hvala 0
15 godina
smola3005 kaže...

OK, ja se više neću nikada hvalit svojim rezultatom u igri jer imam premium, pa me treba biti sram. {#}

pa stvar je u tome da nije neki poseban doseg zarađivat pare u tieru9 sa premijum računom........

pa ja sam bio profitabilan i sa ausfB i sa JT bez premiuma.......

sa pattonom mi fali malo da budem.....

ali sa premijumom je to normalna stvar..... bar bi trebala bit (s obzirom kakve igrače sve vidim).....

14 godina
ushirlo kaže...
smola3005 kaže...

OK, ja se više neću nikada hvalit svojim rezultatom u igri jer imam premium, pa me treba biti sram.  {#}

pa stvar je u tome da nije neki poseban doseg zarađivat pare u tieru9 sa premijum računom........

pa ja sam bio profitabilan i sa ausfB i sa JT bez premiuma.......

sa pattonom mi fali malo da budem.....

ali sa premijumom je to normalna stvar..... bar bi trebala bit (s obzirom kakve igrače sve vidim).....

Potrudit ću se bit češće u minusu.

EDIT: sram me bilo što plaćam igru i podržavam developere. Idem se kaznit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 10:09 (smola3005).
17 godina
smola3005 kaže...

EDIT: sram me bilo što plaćam igru i podržavam developere. Idem se kaznit.

Izudaraj se p...som po čelu {#}

14 godina
Lupio sam glavom od zid vise puta u zadnjih par dana citajuci ovu temu.
13 godina
neaktivan
DJecko23 kaže...

Koji da uzmem? I zasto? :)

To mi je sad jako bitno jer tu biram da li da idem na Maus ili VK 100 (tako se valjda zove xD)

VK3001P i sa tigera P se mozes jos vratit na obicnog Tigera,osobno ja sam uzeo oba 2 jer svaka linija ima svoje motore,KT koristi Maybachove motore,a Tiger P Porscheove

Xc
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nemrete mi pricati o profitabilnosti sa tier 8, 9, 10 tenkova bez premiuma jer je jednostavno nema.

Izuzev jagdtigera, beba stvarno zaraduje bez premiuma ako se zna. Ali E75, ausfB i ekipa nema teorije.

Naravno, moze ti se zaredati nekoliko dobrih partija zaredom di recimo zaradis 150k, ali onda ce doci isto tako nekoliko losijih partija di ce se svi novci prethodno zaradeni izgubiti.

Tako da nema govora o profitabilnosti tih tenkova bez premiuma.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice