World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.277.724
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
smanjili su zaradu na is-3 s ovim patchem. s premiumom jedva 3-4k zarade.
AMD u <3 Intel u 8===3
16 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...

Ja sam dobivao po 15-20k s premiumom.

17 godina
GeneralPag1997 kaže...

nema šanse da ponovo im uzmem premium lol. da su barem ostavili da se možeš pokriti koliko tolko, ne kažem da nemea dobrih fajteva sa njime ali moraš pobiti i oštetiti pola protivničkog tima da bi zaradio išta.

lol odigram sa shermanom,kv3 i kv-om 10-tak partija zaradim neku kenju, da bi sve to popušio u 2-3 loše partije sa is-3 lol

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 12:02 (sokre).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jutros masa dingova.Stvarno se zapitas pa koji je qurac sa ovom igrom. Ide E75 gadam mu stranu i nista.Gadam ga naprjed okinem mu 937 pa iduca dva hitca dinga. Gadam is7 u stranu i nista. Gadam ga naprjed i probijem ga za 790. Dinga mi tigar naprjed,malo ukosen ali treba da mu poslajem kupolu na drugu stranu mape.Objecta svi razvale,justro me KV ubio. Stoji object bocno i samo ga trackam. 

Josip666 One Shoot Panzer
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 12:06 (Zaja).
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

To je zbog tih novih 16 armor grupa i kada gađaš pod određenim kutom određen armor group će odlučiti kojom putanjom će se granata kretati kroz hitboxove. Imaš na stranici detaljno objašnjeno kako se odbija i pod kojim kutevima.

15 godina
World of Tanks

Neznam bas ,jednu partiju sa e 75 busim sve ko sir,drugu nemogu nikom nista!

Po meni nema nikakve logike,a najjace mi je kad level 4-5-6 nemogu probusit sa lvl 10 pljucom kaj ima 245mm penetration,a da ne pricam o is 4!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:06 (lmutak).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jučer odigrao 5 partija s Ausf B, najviše što sam dobio 47.000 kredita, najmanje 28.000.

Kad odbijemo cijenu granata + popravke, u plusu sam.

ne loše :)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Jučer odigrao 5 partija s Ausf B, najviše što sam dobio 47.000 kredita, najmanje 28.000.

Kad odbijemo cijenu granata + popravke, u plusu sam.

ne loše :)

Bas me zanima kak bi ti bez premiuma islo.

15 godina
World of Tanks

Nemojte piti kavu vani 7 puta i imate za premium!

Nemojte kupit pljuge 5 puta i ...........................!

....

...

..

.

Ja sam doso bez premiuma do VI tigera i snjim mozete igrati dabe beskonacno,ali vib tiger i e 75 nije moguce bez premiuma iliti tier 8,9,10!

E tu je sad caka, s visim tierovima je puno veci gust igrat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:20 (lmutak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

Ma nije , meni je uzitak s malim tierima igrati, uvijek se iznenadim, evo krenio sam s novim acc ispocetka ... tj. krecem ... T1 Cunningam ... zakon ... ubrzanje, kupola, top ... 5killova u prvoj partiji, strasno ... Malinovka ... do pol mape moras doci da nekog skuzis, nema na 500m da te neko busi ...

meni su mali tieri zakon, moze ko sta oce da kaze ali s Tier 1 2 3 je najbolje igrati, najzabavnije, i nikad nisi u minusu ...

9 0 hvala 0
17 godina
JozicA kaže...

Ma nije , meni je uzitak s malim tierima igrati, uvijek se iznenadim, evo krenio sam s novim acc ispocetka ... tj. krecem ... T1 Cunningam ... zakon ... ubrzanje, kupola, top ... 5killova u prvoj partiji, strasno ... Malinovka ... do pol mape moras doci da nekog skuzis, nema na 500m da te neko busi ...

meni su mali tieri zakon, moze ko sta oce da kaze ali s Tier 1 2 3 je najbolje igrati, najzabavnije, i nikad nisi u minusu ...

da istina, fakat je koma kad se teškaši počnu tražiti,pa onda te arty traži, masu partija popiz od odsade.ovo se zaletiš za 30 sec si u poziciji za pucanje i udri, pa tko bolji. a sa većim tirevima partije se fakat znaju odužiti, posebno kad krene kampanje. i nebi me bilo previše frka zaletiti se ali kako raste tier, pada zarada i onda je frka popiti granatu u startu tj. popušiti tenk.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
neaktivan
wizard599 kaže...

To je zbog tih novih 16 armor grupa i kada gađaš pod određenim kutom određen armor group će odlučiti kojom putanjom će se granata kretati kroz hitboxove. Imaš na stranici detaljno objašnjeno kako se odbija i pod kojim kutevima.

Super je to,teskasima ja odlican ovaj patch.Svi ostali mogu da jedu ....... Ja bi stavio 200 mm oklopa JT i Objectu pa bi onda bilo fer. Evo prije 2 min E100 dinga granatu u bok i naravno okrene se i bez problema me odvali za 700.{#}{#}

16 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Super je to,teskasima ja odlican ovaj patch.Svi ostali mogu da jedu ....... Ja bi stavio 200 mm oklopa JT i Objectu pa bi onda bilo fer. Evo prije 2 min E100 dinga granatu u bok i naravno okrene se i bez problema me odvali za 700.{#}{#}

S kojim si topom igra na isu-152 dok nisi otključa BL10?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj Tigar 2 je životinja...ubija ko lud {#}{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo jedan fail od jučer i jedna od boljih partija.

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 16:55 (Anti-fa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

To nije kriva igra, nego je taj traktor u vodu sa T-50.

15 godina
neaktivan
Peacekeeper kaže...

Ovaj Tigar 2 je životinja...ubija ko lud {#}{#}

Tenk je čudo jedno.

Makar mi se VK4502Pb sviđa više od Tiger II,iako koristim isti gun na njima.

Svaka čast,ja sam svog skoro sam izgrindao u TC,preko 60% winrate imam na njemu.

WoT: BlackRainCRO
16 godina
World of Tanks

Meni se ova igra sve više i više gadi...tako da ide uninstal, nemos zaradit nista...sve su usrali, nema vise gusta

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Da se zaraditi...Sherman Tier VI, i VK3001P Tier VI ... bez obzira na ishod partije, nikad ispod 15 000, samo više. Prosjek 18-20 000. Popravci ako je uništen oko 5000.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nejde s j*benim IS3 pa sam krenuo s VK na KingTigera, predobar je taj mali VK..

RHCP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks
AMD u <3 Intel u 8===3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bruno11 kaže...
Zaja kaže...

S kojim si topom igra na isu-152 dok nisi otključa BL10?

Stock top.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dali su u clan warsu još uvijek popularniji t-54 ili je type 59 popularniji?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ako i ide medium, ide 54, 59 nema sta trazit u cw...
13 godina
World of Tanks

ovo se zove gospodarski kriminal u WOT-u, što su to napravili od GW Pantera

bitka 1:

Draw

4 kila

2 dmg

Kredita: 13000

Granate:12000

Popravak: 3500

minus 2500

Bitka 2

Pobjeda

8 kila

2 dmg

kredita:37000

granate:17000

popravak 0

plus 20 000 i nešto sitno

Od kilova 3 su bila oneshot (KV, VK3001,GW panter) i jedan vrhunski kill king Tigera kojeg sam skinuo sa 62%

Drugi King Tiger sam skinuo s tri granate na 8% pa su ga moji dokrajčili

Uglavnom, vrhunska partija, a zarada mizerna. Ako sam dobro shvatio GW Panteru su skinuli 20% od zarade s novim patchem, i još su dodatno oslabili djelovanje HE granata.

Znači dvostruko nerfanje.

Odigram 15-ak partija dnevno nakon kojih sam u plusu 20ak tisuća. Do Tigera cu doći 2018g.

Napomena: gornja računica je ugrubo, +/-300 kredita

2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Novi rekord po dobivenim kreditima. Za kraj mi je ostalo niš energije, rokali su me non stop, arty me pogodio jedno 5 puta...

žilave švabe nešto {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 22:20 (Ziga).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

7.1 prijetelju, a ne 7.2 ( taj ako bude dogodine bit ce dobro)

AMD---ATI
14 godina
bit ce kroz mjesec dana, pogotovo jer ce odgodit zamjenu t34/m103 radi brzeg izdavanja patcha :P
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Novi rekord po dobivenim kreditima. Za kraj mi je ostalo niš energije, rokali su me non stop, arty me pogodio jedno 5 puta...

žilave švabe nešto {#}

Yebe se tebi, ti imaš premium......

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Hahah bitch please.

Pobjeda!
Bitka: Karelija 31. prosinca 2011. 3:02:39
Vozilo: VK4502 (P) Ausf. B
Dobijeno iskustva: 5.252 (x2 za prvu pobjedu svakog dana)
Dobijeno kredita: 99.078
Dostignuća u borbi: Čelični zid, Najbolji tenkista, Boelterova medalja, Strijelac

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice