World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.521
|
čitano: 9.343.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ziga kaže...

sto na malog Hetzera od modula uz Ventilaciju? necu ici na Stuga, ima ocajan radio..... tako da cu se zadrzati na Tieru4 TD jer je zabavno

Neces ici zbog radija na visi tier?!

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
17 godina
dedaa kaže...
Ziga kaže...

sto na malog Hetzera od modula uz Ventilaciju? necu ici na Stuga, ima ocajan radio..... tako da cu se zadrzati na Tieru4 TD jer je zabavno

pa stignem, imam KV, KV-3, VK3001P koji je uskoro pred Tigrom P, SU8, otkljucan SU-14...ne moram i u TD ici na tier 5.. zabavno je igrati malo s ekipom u nizim tierima..

btw.. ventilacija + kamuflaza.... netko mi je rekao da treci modul bude "teleskop" dakle +25% vidokruga do 500m.... i to bolje nego Rammer..

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 21:37 (Ziga).
17 godina
World of Tanks

Ajde da si stao na stugIII pa da ne ideš na jagedpanzeriV (kojeg mrzim)  ali hetzer wtf

0 0 hvala 0
17 godina
Gajotres kaže...

Ajde da si stao na stugIII pa da ne ideš na jagedpanzeriV (kojeg mrzim)  ali hetzer wtf

Što mu fali? ubijam s njime na svakoj mapi, evo zadnje 3 bitke imam 9 killova, kredita oko 14.000 po partiji, iskustva 700njak po partiji, granate jeftine...

osim toga imaju iste topove 105mm, Hetzer ima bolji radio, nesto je sporiji, ali se okrece kao lud na mjestu.

Evo slikice iz bitke prije 2 minute... tenkić ne može biti bolji

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 22:38 (Ziga).
15 godina
neaktivan

Kad bi trebao izac pacth u kojem t34 prelazi u premium.

=XII=SandMan....
17 godina
World of Tanks

Ne bih baš rekao da ima veči damage pošto imaju iste gunove.

0 0 hvala 0
14 godina
@y2k2: kazu do kraja godine...
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...
dedaa kaže...
Ziga kaže...

pa stignem, imam KV, KV-3, VK3001P koji je uskoro pred Tigrom P, SU8, otkljucan SU-14...ne moram i u TD ici na tier 5.. zabavno je igrati malo s ekipom u nizim tierima..

btw.. ventilacija + kamuflaza.... netko mi je rekao da treci modul bude "teleskop" dakle +25% vidokruga do 500m.... i to bolje nego Rammer..

iskreno. ti si lud -.- daje na tenk milion a on ne kosta ni 10k :S i zbog radia ne ide na drugi tenk ojjjj pa ja sa amerima ne bi isao dalje od t1 kad bi gledao ko ti .. 

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
15 godina

Ovaj vikend ce opet bi neka akcija,zbog El-alameina.

This post is signed by Ivanoile
14 godina
pa neka su svaki vikend jer tad jedino i mogu na wot
15 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
pa neka su svaki vikend jer tad jedino i mogu na wot

Da bilo bi odlično kad bi davali svaki vikend, ovaj su oborili rekord za EU server prvi put 52.969 igrača, kad bi tako možda bi i dostigli onih RU 100 000.

Evo liste francuskih tenkova koji dolaze uskoro

Initial Package of French Tanks

Initial package of French tanks (18 units) planned for 7.x update (Q4 2011).

Light:
Renault FT
D1
Hotchkiss H35
AMX 38
AMX 40
AMX 12t
AMX-13/75
AMX-13/90

Medium:
D2
Bat.-Chatillon 25t
Lorraine 40t.

Heavy:
B1
BDR G1 B
ARL-44
AMX M4 (1945)
AMX 50 100 mm
AMX 50 120mm
AMX-50 68t.

14 godina
je se zna datum?
13 godina
Sint1 kaže...

Ja sam i dalje totalna pusiona sa GW Pantherom. Po svemu je bolji od Hummela, a ja s njime ne mogu pogoditi kur.a, a s kime god igram i na koju god mapu me stave totalne pusione. Najgori omjer poraza i pobjeda imam s njime i sve mi se cini da ce tako i ostati.

Ja sam isto mislio na početku, ali sam se naviknuo i sad imam bolji omjer s GW-om nego s Hummelom. Pokušaj iskoristiti činjenicu da GW ima velik radijus okretanja kupole, pa se ne treba okretati s gusjenicama, što rezultira bržim nišanjenjem. Moj omjer s GW-om: 320 partija, 340 killova, oko 400.000 dmg-a. Bilo bi vjerojatno i bolje, da nema gradskih mapa :)

14 godina
neaktivan
World of Tanks

sta staviti na t-28 od modula?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MrXleader kaže...

sta staviti na t-28 od modula?

Ruski T-28 ? Apsolutno nista ne treba stavljati gore

14 godina
neaktivan
World of Tanks

zas ne? zasad sam stavio onu kupolu i motor najaci kupio sta dalje?gusjenice i koji top?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MrXleader kaže...

zas ne? zasad sam stavio onu kupolu i motor najaci kupio sta dalje?gusjenice i koji top?

oprosti ja mislio na "Equipment"

17 godina
World of Tanks

E, ljudi, nedavno sam nabavio T-50-2 {#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

E, kolko sam bio oduševljen sa T-50, sa T-50-2 sam oduševljen još 3x tolko :D:D:D

Evo rezultat od sad zadnje dvije partije:

Battle: Abbey 20. listopad 2011 4:16:42
Vehicle: T-50-2
Experience received: 2.256 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 17.560
Battle Achievements: Scout

Battle: Erlenberg 20. listopad 2011 4:25:12
Vehicle: T-50-2
Experience received: 2.113
Credits received: 27.108
Battle Achievements: Master Gunner, Scout, Sharpshooter, Sniper

Eto kaj brzina i okretnost radi {#}{#}{#}{#}

P.S. screenshot je od zadnje partije

P.P.S. mislim da T-50-2 zaslužuje jedan pošteni skin, nakon ovakve partije :D

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 4:39 (Berko).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

kak si Lowe ubio s tim {#} i moze netko pomoc sa topom oko t-28?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

kak si Lowe ubio s tim {#}  i moze netko pomoc sa topom oko t-28?

Ja sam lowe-a ubio sa panzerom iv(l-70 top)+rammer + advanced giun laying drive...

...ali ćeš ga teško dovesti sa 100% na 0 nego ćeš ga najvjerojatnije samo cappati.

Inače,moram nešto napisati o ova 2 tenka:

Tiger I-Ako si u borbi sa tenkovima kojisu veći tier od tebe biti ćeš samo kanta za napucavanje,obični ''experience bag''.Jedino dobro je što sam po prvi puta penetrirao neki tier x tenk(bio je to t-30).Tiger II je još daleko.Naravno upgradean mi je do kraja(i sa zadnjim motorom) i ima rammer.

T-28-Tenk ima siluetu otprilike kao kv(znači ogroman je),ništa ne bounca sa njega,prespor je za tier 4 tenka,zbog dužine ga je teško sakriti.Top F-30 je dobar kad pogodi ali pogodi svake prijestupne.Sva sreća KV je blizu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 10:16 (g12356).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

jos samo da mi netko pomogne sa t-28 koji top stavit {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...
MrXleader kaže...

Ja sam lowe-a ubio sa panzerom iv(l-70 top)+rammer + advanced giun laying drive...

...ali ćeš ga teško dovesti sa 100% na 0 nego ćeš ga najvjerojatnije samo cappati.

ja sam ga bez tih svih sranja doveo sa 50 na 0 -.-

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo krenuo igrati WoT sa malim iskustvom od 20-ak partija, ali sve u svemu igra otkida za ubijanje vremena i odmaranje od dosadnih FPS pucacina ;) {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad sam vozio bt-7 i vidio kv ili t -28 , rep pod noge xD , 107 mm gun stavi

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
shad1eh kaže...

Upravo krenuo igrati WoT sa malim iskustvom od 20-ak partija, ali sve u svemu igra otkida za ubijanje vremena i odmaranje od dosadnih FPS pucacina ;) {#}

Kad budes trebao skupljat expe za vece(jace) tenkove,vidjet ces kako ce te i ova igra postat dosadna bez premiuma.Dobivat ces 200-300 exp po igri,a trebat ce ti 40000(nemora bit,moze bit i manje,ovisi o tenku).Pa kad budes imao vise troskova nego zarade po igri-Kad bude 4 arty sa svake strane u igri,pa te razguze cim opalis .Pa kad ti dodje ekipa,svih 15 na jednu stranu,svi crknu i izgubite.Kad te bude stavljao u igre gdje neces moc ni sa HE nis napravit,ima toga joss puunoo...Al bez premiuma neces daleko(osim ako imas  puuuuuuunnnooo  vremena,zivaca i zdravlja)

This post is signed by Ivanoile
14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
shad1eh kaže...

Kad budes trebao skupljat expe za vece(jace) tenkove,vidjet ces kako ce te i ova igra postat dosadna bez premiuma.Dobivat ces 200-300 exp po igri,a trebat ce ti 40000(nemora bit,moze bit i manje,ovisi o tenku).Pa kad budes imao vise troskova nego zarade po igri-Kad bude 4 arty sa svake strane u igri,pa te razguze cim opalis .Pa kad ti dodje ekipa,svih 15 na jednu stranu,svi crknu i izgubite.Kad te bude stavljao u igre gdje neces moc ni sa HE nis napravit,ima toga joss puunoo...Al bez premiuma neces daleko(osim ako imas  puuuuuuunnnooo  vremena,zivaca i zdravlja)

Daj odmah ubij čovjeka u pojam :)

Nije sve tako crno, sve to ide u rok službe, bez premiuma se da do tier VIII bez nekih dramatičnih problema, sa premiumom je to sve skupa 50% brže... 

17 godina
MrXleader kaže...

kak si Lowe ubio s tim {#} i moze netko pomoc sa topom oko t-28?

Lowe-a sam ubio solo sa 100% ;) Lik je bio malo glup/retardiran/slijep :D Stajao je na Erlenberg-u na vrhu onog brda di su dvije kuće i gledao na drugu stranu prema našoj bazi...  A ja sam ga prvo gađao od tamo di se oni spawnaju, a onda mu došao skroz do njega iza leđa. Lik se nije micao, nego je samo pucao po mojima, a top je prema meni okrenuo tek kad sam ga skinuo na cca 10%, a onda nije više bio problem raditi krugove oko njega i skinuti mu još tih 10%.

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...
MrXleader kaže...

Inače,moram nešto napisati o ova 2 tenka:

Tiger I-Ako si u borbi sa tenkovima kojisu veći tier od tebe biti ćeš samo kanta za napucavanje,obični ''experience bag''.Jedino dobro je što sam po prvi puta penetrirao neki tier x tenk(bio je to t-30).Tiger II je još daleko.Naravno upgradean mi je do kraja(i sa zadnjim motorom) i ima rammer.

T-28-Tenk ima siluetu otprilike kao kv(znači ogroman je),ništa ne bounca sa njega,prespor je za tier 4 tenka,zbog dužine ga je teško sakriti.Top F-30 je dobar kad pogodi ali pogodi svake prijestupne.Sva sreća KV je blizu.

Daj molim te vise nemoj pricati gluposti. Prvo, Tiger 1 je daleko od tenka za napucavanje ako znas kako igrati s njim. To kaj se ekipa po forumima nonstop zali na njega jer su ocekivali legendarnog tigra kojeg nista nemoze penetrirat, to je njihov problem.MM ga stavlja u partije sa Mausovima, E75, IS4 ekipom, dok je u 2.svj ratu bio protiv Shermana i T34. Tenk je mrcina u pravim rukama, s njime imam 38% survival rate, 186 razvaljenih u 186 partija i 51-48 win rate.

Sto se tice brzine T28 opet pricas gluposti. Po meni je on najbolji Tier 4 tenk. Brz, mobilan, sa ubojitim topovima (57 mm i 85 mm) moze poniziti svakog tenka s kojim ga mm stavi.

Kako mozes uopce ocekivati da moze nesto bouncati, pa nema sloped armor, Tier 4 je pobogu. Ako ti je problem F30 onda si stavi ZiS 4, ako s njime neznas gadati onda je u tebi problem. Opet ponavljam, svaki tenk je dobar ako imate volju i zelju igrati s njime, i ako znate ulogu tog tenka. Ako ne onda naravno da cete kriviti tenk a ne sebe.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
17 godina
World of Tanks

t-28 to je tenk koji ima najbolje sise u igri

3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gajotres kaže...

t-28 to je tenk koji ima najbolje sise u igri

Sad bar znamo što te uzbuđuje. {#}

Jaco,moja mater te traži!
E-mail: