World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.274.621
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo je bilo bizarno, 3 sata ujutro, ne mogu spavati od vrucine, zato su svi drugi spavali u partiji. Kada sa ovim samohodnim ljesom napravis 6000dmg... Kako je ovaj M103 proljev od tenka to nije istina. Treba mu dati jos 2 stupnja depresije i ispraviti kosinu na krovu kupole, trenutno je ovo najgori tenk u igri, bez konkurencije.

Moj PC  
4 3 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
AirLive kaže...
anarky1988 kaže...

Ne nego 20k aktivacija koda... al bi morao sad potražit gdje sam našao...

... http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/580772-qb6m6crzgsalj-bonus-code-from-qbs-stream/ 

Aha, vidim sad. Ma mislio sam da se zezaš sa mnom pa sam nastavio u istom tonu. Ništa probat ću ga aktivirat pa ako radi - radi, ako ne nema veze.

I jedno pitanje za sve. Što je sa onom t62a sport edišn opcijom da kad istekne misija dobijem commandera za ms1 i opremu vraćenu nazad u garažu? Nisam ništa od toga dobio.

Pretpostavka je da ako oni na svojoj stranici nisu objavili kod i rekli da svi iskoriste , možda je broj aktivacija ograničen :P

11 godina

Moguće, pošto mi kod ne radi. :D

EDIT: A ovo za t62a je moja greška, vozilo mi je još u garaži, valjda mi je bio uključen filter vozila pa ga nisam vidio. Samo ne mogu ništa sa njim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 10:51 (AirLive).
10 godina
neaktivan
@MijoC

M103 najgori tenk bez konkurencije? Misljenja su razlicita ;)
Budi ponosan!
13 godina
World of Tanks

igram sad i zgubim 8 od 9, u svakoj medu prva 3 po dam il xp....mogo bi zadavit nekog,zivcan ko pas

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FrankMartin kaže...
@MijoC

Nisam vozio tenk koji ima vise ammo rackova i kome cesce uniste gun, a voli i goriti. Doduse tenk mi nije elitiran, nemam jos zadnji gun i zadnji motor, vjerovatno ce tenk postati nesto bolji sa zadnjim topom, a i mrvicu mobilnosti ce pomoci. Ali opcenito, onaj kosi krov na kupoli gdje te moze busiti t37, pa visok hull bez armora kao stvoren za autoaim, nesto s tenkom kao trebas izvirivati jebavat mater, sakrivat se, nevolim heavy tenkove koji to nisu.....

15 godina
Žiga82 kaže...

igram sad i zgubim 8 od 9, u svakoj medu prva 3 po dam il xp....mogo bi zadavit nekog,zivcan ko pas

Ne igram aktivno već godinu i nešto, prodao acc i napravio neki na kojem imam T6. Nema nervoze uopće više :) .. pogledam tu i tamo forume dali ima nešto novo... al ne isplati se igrat ako se živciraš :)

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Dal se po vama isplati kupit excelsior? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xperiax1 kaže...

Ako trazis neku peticu za novce onda definitivno Churchill III uzmi, ako ti treba za trening posade britanski heavy onda se isplati, nije los tenk, ali Churchill III je ipak po meni za nijansu bolji

15 godina
MijoC kaže...
FrankMartin kaže...
@MijoC

Nisam vozio tenk koji ima vise ammo rackova i kome cesce uniste gun, a voli i goriti. Doduse tenk mi nije elitiran, nemam jos zadnji gun i zadnji motor, vjerovatno ce tenk postati nesto bolji sa zadnjim topom, a i mrvicu mobilnosti ce pomoci. Ali opcenito, onaj kosi krov na kupoli gdje te moze busiti t37, pa visok hull bez armora kao stvoren za autoaim, nesto s tenkom kao trebas izvirivati jebavat mater, sakrivat se, nevolim heavy tenkove koji to nisu.....

git gud

One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
anarky1988 kaže...
Ne nego 20k aktivacija koda...

t62a sport edišn opcijom da kad istekne misija dobijem commandera za ms1 i opremu vraćenu nazad u garažu? Nisam ništa od toga dobio.

Pretpostavka je da ako oni na svojoj stranici nisu objavili kod i rekli da svi iskoriste , možda je broj aktivacija ograničen :P

na njihovoj stranici pise 15k aktivacija

a t62 $port je jos u garazi,(ali je maknut na etaziu -1)  samo nije mod vise aktivan

znas da im treba do iduceg patcha uvijek da maknu te event tenkove, sjeti se samo kak su ljudi prodavali one rent togove i jgtigre 88

Žiga82 kaže...

velika vecina forumasa kune se u NORMABEL

Xperiax1 kaže...

da ali samo kad bude u pola cijene, znaci 750 škuda

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
World of Tanks

sry na spamu s novom porukom, al ovak je preglednije

treba mi zabarski prem trener

10 CDC
8 FCM
1 M4 Revardsfsrd
0 Renault 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Može prijedlog, šta stavit za drugi skill na chaffe-u, najradije bi stavio bia, al to neće dugo bit aktivno...

EDIT: Prvi skill je cammo na cijeloj posadi, slabo se vidi...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 16:40 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
6th sence na commandera, na ostale ona shranja za bolji terrain resistance i pucanje on the move
One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Može prijedlog, šta stavit za drugi skill na chaffe-u, najradije bi stavio bia, al to neće dugo bit aktivno...

EDIT: Prvi skill je cammo na cijeloj posadi, slabo se vidi...

mislim da bi trebo lampicu mislim ako na lightu nemas lampicu a spotajute da neznas mrtav si
vidim da imas dvije oznake to znaci da se snalazis i bez lampice al svjedno mislim da bi trebo ic na lampicu

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 18:17 (wowrules).
11 godina
ED63 kaže...

sry na spamu s novom porukom, al ovak je preglednije

treba mi zabarski prem trener

CDC je zabavan al je ammo rack na kotačima, fcm je dobar al nekad je dosadan za igrat( naviko na is 6 alfu rolat :P)   isto ima relativno loš ammo rack, al je mislim ipak bolji jer ima pref MM tj vida samo t 9 dok cdc mora s t10....

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
LordNIbbler kaže...
 CDC je zabavan al je ammo rack na kotačima, fcm je dobar al nekad je dosadan za igrat( naviko na is 6 alfu rolat :P)   isto ima relativno loš ammo rack, al je mislim ipak bolji jer ima pref MM tj vida samo t 9 dok cdc mora s t10....

hvala kolega na misljenju, ici cu na FCM zbog:

1)pref MM-a koji ce ga kad tad kostat izljetanja iz premium shopa

2A) 5 clanova poade, da mogu trenirat radio operatere za hvy liniju i loadere za medium liniju

2B) vise je sexy sa onom desert-camo-dijete-se-zaigralo-sa-sprejom kamuflazom

p.s. nakon ovog mediuma fcm 50t, jednom cu si kupit i onaj lajt cdc

u ovakvom meta gejmu di je view range i mobilnost sve, nema mi smisla kupovat lowe-ta ili m4 revert™

15 godina
AirLive kaže...
Trebao si organizirat nagradnjaču za avione pa da vidiš odaziv. 

mislis za mrtvu igru na jos mrtvijem forumu?

zadnja tri posta na wowp bug forumu su moja i mjesecima se niko ne javlja

p.s.

Purchased:
'FCM 50 t' successfully purchased. Spent gold:  10,115.

Accelerated crew training 'FCM 50 t' is on.

11 godina
ED63 kaže...

a t62 $port je jos u garazi,(ali je maknut na etaziu -1)  samo nije mod vise aktivan

znas da im treba do iduceg patcha uvijek da maknu te event tenkove, sjeti se samo kak su ljudi prodavali one rent togove i jgtigre 88

A ja se baš ponadao da imam bug i da mogu ući u bitku sa 999 armorom. Dosad sam jedine 3 devetke u igri vidio u gornjem lijevom kutu. 

Šta znači ništa do tog sljedećeg jesenskog patcha ili bude neki mikropatch za te stvari? Šteta, mislio sam se malo vozikati po mittengardu sa ms1 dok dobijem 6th za ruske lightove tier 6+, ali izgleda da će to morat pričekat do daljnjega.

ED63 kaže...

mislis za mrtvu igru na jos mrtvijem forumu?

zadnja tri posta na wowp bug forumu su moja i mjesecima se niko ne javlja

Ma šta mrtva? Evo wiki kaže da preko 250 ljudi igra igru trenutno. I to samo na EU serveru!

10 godina
neaktivan
Svaka cast na kupnji vjerujem da nisi pogrjesio:)

On je i moja tiha patnja...ako se skupi golda bit ce pravac garaza da ga nebi uklonili radi pref mm :S

Po meni uz pref mm ima sve sto se trazi danas u randomu top i mobilnost ;)
Budi ponosan!
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Svakih par partija mi se desi lag spike od oko 10 sekundi u igri, skype radi normalno, nema ni najmanjeg prekida veze, zamo wot zeza, da li netko ima isti problem?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2016 0:04 (MijoC).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
MijoC kaže...

Svakih par partija mi se desi lag spike od oko 10 sekundi u igri, skype radi normalno, nema ni najmanjeg prekida veze, zamo wot zeza, da li netko ima isti problem?

Ja imam isti problem , sve mi savrseno radi samo wot steka non stop ... 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

A šta će tek biti kad mi kamuflaža dođe na 100% ajooj

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

// Netko za tier 8/9/10 platoon? :)

Nvm

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2016 18:33 (smola3005).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ima ko iskustva sa T54E1?

Prije par danas sam ga uzeo... nemam freexp-a za istražit sve module, ostao mi je nesitražen top (trebam još 20k xp-a). T9 tenk sa 180mm stock pena ili 210 upgraded pena!? Jesu oni normalni? Oklopa nema. Nije brz. Velika meta za artije!? WTF!?!?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
tnakir kaže...

Prije par danas sam ga uzeo... nemam freexp-a za istražit sve module, ostao mi je nesitražen top (trebam još 20k xp-a). T9 tenk sa 180mm stock pena ili 210 upgraded pena!? Jesu oni normalni? Oklopa nema. Nije brz. Velika meta za artije!? WTF!?!?

Dobar je sa zadnjim topom, odličan ako pucaš gold 

WoT IG: PENTA_RavenHR
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno dobro djelo jutros, steta sto imam 45 dana chat ban pa ne mogu odgovoriti liku. 

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ja sam ga igrao, otključao T 57 Heavy, i prodao ga. Nemoj ga uopće igrat dok ne istražiš taj drugi top sa free xp. 

17 godina
iAvenger kaže...
tnakir kaže...

Ja sam ga igrao, otključao T 57 Heavy, i prodao ga. Nemoj ga uopće igrat dok ne istražiš taj drugi top sa free xp. 

Ma imam jos 20k, to skupim na x2 i x3... 

Znaci toliko je gadan? A poslije, sa upgraded topom?

Rvat katolik!
15 godina
neaktivan

ja ga imam i po meni je zvijer sa zadnjim gunom.. 

naucio sam vec da tenk ne sudim dok ga ne zgrindam full i ekipu dignem barem na 100%

malo je razocaravajuce kad dodes poslije na t57h i shvatis da je gun skoro slican samo sa kracim punjenjem

uglavnom zabavna linija..

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice