Ja imam japanski O-I Experimental spor je i velik al nije loš ahhaha ... Pogotovo top od 155mm :D
Ja imam japanski O-I Experimental spor je i velik al nije loš ahhaha ... Pogotovo top od 155mm :D
O-I exp je među bržim heavy tenkovima u igri, ide on 40, za heavya dosta, jedino je mekan dosta, a teško ga je sakrit, svaki malo bolji igrač ga gađa u kupolu i probije svaki put, O-I je što se toga tiće bolji, tvrđi oklop ima, al je skoro duplo sporiji od expa i ima dosta dobar front and rear armour, samo mu je bok mekan, ali sa njim nikada ne smiješ ići sam, uvijek treba biti u društvu, jer te mediumi i lightovi lako izvrte...
inace sam se zivciro kad sam gubio... sta vi radite kad gubite?
prvo lupam $akom po stolu
onda idem kupit pive
ak se zareda, realno pomaze promjenit server i tir koji igras
i jako je bitno gledat mapu, nek te vlakic paradajza ™©® zastiti svojim hp-ima i nek ti spotaju
nema smisla ic s hevijem na choke pont, sa td-om na snipe point i medsom na flenk ka se vlakic pokrene u krivu stranu il svi ostaju u bazi
znaci apsolutno je bitno prvih pola minute cekat i gledat di ide vecina tima i ostat s njima, jer bit sam na flenku i poginut bezveze ne pridonosi timu ni pobjedi
posto je ovo timska igra a tim se sastoji od ludih morona najcesce, trebas se prilagodit timu: ak svi kempaju, kempaj i ti, ak svi rushaju, rushaj i ti
puno je djece, debila i gold spaming ljubicica, a botova jos vise
moras logicki razmisljat na ludi debilni nacin da si nalik timu
si cuo za carevo novo ruho? nesmijes vikad car je gol je ti to rusi WR i WN8
p.s. meni nekad pomaze i kad ulijevam rakiju u i cekam u grmu u bazi i rokam svakog ko naleti
i ne puknem tolko da krenem team killat jer zaista nema smisla
nekad je imalo, sad vise nema
bolje napisat u chat "press V for 1000 gold" ili "pres Alt + F4 to get free Lowe in the garage after the match"
probaj
Tako sam i ja. Lupim par puta sakom po stolu.. nakon toga otvorim pivo, popijem pola i krenem igrat. odmah u prvoj rundi poslije toga, opet lupim sakom po stolu. pivo poskoci, padne na bok i pocne curit po kucistu, koje je odmah pored stola.... saginjem se, cupam kabel od napajanja - kabel nece van! NECE VAN!!! PIVO CURI I DALJE PO KUCISTU!!! onda kad sam ga povukao, da je bio u Kini pricvrscen, mislim da bi ga iscupao.... sva sreca, evo ga, 6600k i dalja "goni" tenkice kao da nije bio na tusiranju... ;)
TOG zapeo na erlenbergu.
Ove dane naletio na jednog ozbiljnog artiljerca.
http://worldoftanks.eu/en/community/accounts/519574459-fakinarty/
PS. Kad smo već kod artiljerije, 1. skill da stavim popravke ili da nešto iskombiniram tipa smooth ride i slično. Sad baš gledam ovaj smooth ride opis i pošto tu na temi često ljudi preporučuju da je dobra opcija na "klasičnim" tenkovima svima repair, a onome jednom snapshot. Pošto snapshot pomaže dok se kupola okreće, a smooth ride dok se tijelo tenka okreće, što nije onda korisno i jedno i drugo imat kad se npr. vrtimo oko nekoga ili samo u pokretu pucamo?
6600k active coolikn mode ENABLED:
Press wot launcher
Press battle
Bang fist on the desk
Spill your beer
Intel inside, gets cooler with every beer you spill on it !
Quad Core, Cool It More - Cool Beer Mode Cooling
p.s. probaj prolit dva piva , mozda bi cak mogo onda malo i povecat razinu detalja ingame za isti temp
p.s.s. salu na stranu, imao sam slican incident sa mobitelima, pa koristim pravilo gravitacije: sve sto pada pada nadole
lap je na stolu (gore) a pivo na malom frizideru pored stola na pola visine (dole) i ak prolijem, zalit cu si samo noge (skroz dole)
Poceo sam i ja malo sa artiljerijom igrati.Kupio si S-51 stavio 203mm top i udri
Na posadu sam prvi skill stavio kamuflazu,koji bi jos skill bio koristan na artiljeriji?
Planiram si kupit churchill 3,koliko sam skuzio moci cu konventirati njegovo iskustvo za istrazivanje nekog tenka bez placanja?Nisam nikada kupovao premium tenk pa zato pitam.
@ED63 hahaha
a jbg, kad sam nervozan, ne znam sta radim! ali da, od toga trenutka je i meni pivo na drugom komadu namjestaja, koji nije stol po kojemu lupam sakom! :D
EDIT: Sto se tice Arty-a. meni je prvi skill BIA! ostalo pobacam od kamo do mentora, itd... sad sam gunneru stavio za treci skill onu pizdariju da mi neprijatelji budu vidljivi dodatne dvije sekunde....
Poceo sam i ja malo sa artiljerijom igrati.Kupio si S-51 stavio 203mm top i udri
Na posadu sam prvi skill stavio kamuflazu,koji bi jos skill bio koristan na artiljeriji?
Planiram si kupit churchill 3,koliko sam skuzio moci cu konventirati njegovo iskustvo za istrazivanje nekog tenka bez placanja?Nisam nikada kupovao premium tenk pa zato pitam.
ne
1) TOG zapeo na erlenbergu.
2A) Ove dane naletio na jednog ozbiljnog artiljerca.
2B) PS. Kad smo već kod artiljerije, 1. skill da stavim popravke ili da nešto iskombiniram tipa smooth ride i slično. Sad baš gledam ovaj smooth ride opis i pošto tu na temi često ljudi preporučuju da je dobra opcija na "klasičnim" tenkovima svima repair, a onome jednom snapshot. Pošto snapshot pomaže dok se kupola okreće, a smooth ride dok se tijelo tenka okreće,što nije onda korisno i jedno i drugo imat kad se npr. vrtimo oko nekoga ili samo u pokretu pucamo?
1) tog NASUKAN na erlen-bregu
2A) stvarno je lik dedicirani "topdžija" ™
2B) zavisi koji arty, oni koji su manji i imaju bolji camo bonus, obavezno camo da budu dodatno nevidljivi
onaj "jedan" kojem ide snapshot je gunner, i taj snapshot smanjuje (kad je na 100% skila) nisan topa za 7.5% prilikom okretanja kupole
dole u linku ces vidit da djeluje i na arty i na vozila bez kupole (td-e)
smooth ride ide driveru, i daje 4% manji nisan SAMO prilikom voznje bez skretanja i okretanja kupole i moze se staviti i na arty, NE radi kad vozilo stoji ili rotira hull ( !!! )
oba ova skila se nadopunjuju na vertikal, i na vent isto tako, prilikom ponasanja topa i nisana (utjece i hrana kao consumable, BiA perk i stupanj tj. postotak na guneru, koji direktno ovisi i od comandera jer dobije njegovih 10% od ukupnog skila- max comander 120% bia, vent i hrana, i onda guner ima 120 + 12=132%)
zato ja na sve medse veceg tira stavljam vent, optiku i vertical- sve djeluje na view range, camo i ponasanje topa, djabe brze punjenje ak cesto fulam, onda je bolje malo se sakriti dok napunim (i nestanem s radara protivnicima) i onda izvirim i opalim
view range i camo osigurava da cu ja prvi spotat protivnika a on mene nece vidjet, a gun skilsi omogucuju da kad puknem da cu i pogodit
iako se hrpa ekipe kune u ramer i stavljaju ga kao primarni komad opreme, po meni je najbitnija optika, nakon nje vertikal, i onda vent jer djeluje apsolutno na svaki dio ponasanja tenka
mozda se to sve promjeni nakon sandbox testa i nece se tolko napucavat na daljinu pa ce DPM imat smisla i ulogu, ali za sada u ovakmoj meti optika je jaca od ramera u svakoj situaciji
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/157034-fatkiddowns-guide-to-skills-perks/
ovo sto si napisal da na "klasicnim" tenkvima ide svima repair- nije tocno !!!
lightovima ide svima camo jer zadrzavaju isti camo bonus dok stoje i u pokretu, i to ih razlikuje od ostalih klasa
hevijima ide repair, i velikim medsima isto, kao i velikim td-ima koji imaju slab camo i lako ih se uoci (jg tiger)
malim medsima koji imaju dobar camo ide camo, jer tenka kojeg ne vidis nemozes ni upucat
isto tako neki stavljaju na sve td-e camo, a po meni oni koji su jako vidljivi i jos k tome se sporo okrecu treba repair
ali dok dodjes do velikih tirova di su td-i jako veliki, mislim da bi trebo imat posadu koja ima i camo i repair
arty isto svima camo, a velikim articama repair - makar sumnjam da ces pocet od velikog tira, ali repair ima smisla jer veci tirovi imaju dovoljno hp-a da prezive prvu granatu i tada trebaju pobjeci ili se okrenuti prema napadacu i precizno pucati (u biti trebaju NE BITI SPOTANI uopce)
nema djabe u wargaminka
njegovo iskustvo se konvertira u slobodno iskustvo po cijeni 1 gold za 25 expa, osim na akcijama koje su rijetke, kad dobijes 35 expa za 1 gold
bit premium tenka je treniranje posade- ak kupis npr churcha koji je rus hvy premium, u njega mozes stavit bilo kojeg clana posade bilo kojeg ruskog hevija bez penaltija (znaci biti ce efikasan kao i u tenku za koji je treniran) i tako trenirat posadu
mani se konvertiranje expa u free expe, preskupo je to
i da, OBAVEZNO kupuj tir 5 premium tenkove kad su na 50% popusta jer se ovak ne isplate
a kaj se tice s-51, kaj je nekad bio statusni simbol i znacil je da je covjek sa kv (tada tir 5) napravil prek 100 soma expa i otkljucal arty (jedino se tak moglo do njega, isto ko i danas, ali je sa svim popustima puno lakse)
npr na guneru ja imam snapshot, za preciznije ciljanje tokom micanja topa, na driveru clutch braking da se malo brze okrece cijelo vozilo jer se ocajno sporo okrece, i na ostalima repair jer je glomazno i lako se spota (od opreme ramer i EGLD i camo net)
bia je isto dobra opcija ak si na drugom skilu, ali je najbitnije za SVAKI TENKimat 6th sense na comanderu jer to spasava zivot i drzi te dalje u mecu
da bia je korisna na artiju, posebno na otvorenima koji nemogu stavit vent (zatvoreni mogu primit vent: fv304, su-14-2, obj 212, obj 261 i jos neki)
to na guneru je designated target i NIJE skil nego PERK a to znaci da je aktivan SAMO kad se napuni do 100%- posto je jos sutra popust na reskilanje, preporucam ti da gunera reskilas i stavis BiA, designated target i snapshot kao treci koji se tek puni, tako ce ti dobit od snapshota na 100% biti daleko nadidjena sa des.trgt koji ti daje extra 2 sekunde dok nekog nisanis da ti bude vidljiv, a to znaci vise pogodaka, expa i credsa i brzi grind
ali to je samo "moje misljenje" ™©® koje kao i svaki puta do sada nemora odgovarati misljenju ljudi na forumu ili misljenju Babe Vange
Pozdrav, imam neki accountić za prodati pa ako je netko zainteresiran neka baci pogled
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-procjene/procjena-wot-eu-acc/241306.aspx
zna neko kad ce bit garaze ne popustu ,trebam jedno 5,6 :)
Ovo za klasične tenkove sam mislio više prema izgledu, tu bi kao išli i lightovi, a zapravo ne idu (zaboravio, moja greška).
Treba mi za rusku arty tier 6, tj sad je posada na tieru 5, ali ću je prebaciti na 6. Tier 5 koliko vidim ima neloš camo, ali ovi poslije jako loše, tako da onda vjerojatno repair. Ne znam, možda neki skill za bolju okretnost da brže pobjegnem kad je gusto...
Kad kažeš da "smooth ride ne radi prilikom voznje bez skretanja i okretanja kupole" pretpostavljam da se pozivaš na ovaj link koji si stavio. Sad možda ja krivo kužim ili se nešto u međuvremenu mijenjalo, ali wiki malo drugačije kaže.
EDIT: Vidim da si dolje nekome odgovarao i spomenuo taj skill za okretnost vozila o kojem sam govorio. Za arty bi mi bilo korisno da imam veću preciznost da skinem scouta ako mi uleti pa tu možda snapshot i ako ima nešto što pomaže u bržem ciljanju/sužavanju u arty modu a da nije oprema.
Nije mi jasno zašto je cammo net koristan za arty ako ima tako mali kut topa kao ruske arty pa se stalno mičeš lijevo-desno i čim se cammo upali za sec/dvije se izgasi.
PS. Vidim da organiziraš nagradnu igru za brodiće.
Ponekad jednostavno nije sudeno da pobjedis
Good job MM!
Jucer je i mene Match making trollovao.udem sa O-ni u bitku,kad ono ja jedina sedmica u tier 9,ne racunam scouta,i poslije toga upadnem u mm di je jedan tier 9 i ja jedini tier 10 i ostalo sve osmice,lijepo lagano natuko 7k dmg :)
Ne znam, možda neki skill za bolju okretnost da brže pobjegnem kad je gusto...
Kad kažeš da "smooth ride ne radi prilikom voznje bez skretanja i okretanja kupole" pretpostavljam da se pozivaš na ovaj link koji si stavio. Sad možda ja krivo kužim ili se nešto u međuvremenu mijenjalo, ali wiki malo drugačije kaže.
EDIT: Vidim da si dolje nekome odgovarao i spomenuo taj skill za okretnost vozila o kojem sam govorio. Za arty bi mi bilo korisno da imam veću preciznost da skinem scouta ako mi uleti pa tu možda snapshot i ako ima nešto što pomaže u bržem ciljanju/sužavanju u arty modu a da nije oprema.
PS. Vidim da organiziraš nagradnu igru za brodiće.
taj skil je clutch braking i pomaze okretanju hulla i kod skretanja u voznji da imas manji radijus okreta, kao i kod rotacije hulla dok je tenk na mjestu, i daje 5% na traverse speed
e sad je to dvosjekli mac: ak neki tenk ima dobar traverse taj 5% ce biti dista velik i povecanje je bolje u ponasanju tenka
a ako je neki spor u okretanju, dobitak je mali ali ipak pomaze da se nadvlada tromost
e sad ono kaj jos pomaze je Off road skil vozaca za malo bolji ground resistance, 105 i 110 octane gas kao consumable koji daju 5% i 10% na snagu motora i traverse kupole, i jos tu ide removed speed governor kao konsumable kod rusa i kineza i hrana kao univerzalni consumable
bas sam gledal nekog domaceg igraca na jubitou kak fura obj261 i za konsumable ima speed governor, benzin i hranu - tad je tenk tj. arta puno okretnija i responzivnija
p.s. na svabe jos ide oprema additional grousers- na manje tirove, pzr 3/4 i neke, znam da ide na hummela
ono sto pomaze brzini ciljanja i punjenja i u tenk modu i u arti modu je isto, arti mod daje samo drugi pogled
pomazu vent, BiA, hrana, EGLD za nisanjenje, ramer za punjenje, a jos benzin za traverse topa
kao sto sam obiljezio gore, smooth ride radi samo dok se mice tenk ali ne skrece i ne okrece top tj. kupolu, npr dok vozis ravno i desnim klikom misa drzis top na jednom mjestu, korisno za ocano sporo nisanece tenkove kao elc, kv-2, pzr4 derp, vk2801
p.s.s. da organiziral sam nagradnjacu na brodicima al je bio slabi odaziv, neki su diskvalificirani, kolega strucnjak je nafektal murmanska ko pravi gusarski capt. jack sparrow
danas bi trebala bit plata pa cu vidit mozda za vikend ak bude neki popust na tonkove, neznam ovak unapred
al da je forum debelo aktivniji, JE. stronk aktive tonkers fair plane
Hmm, da tih 5% na tromo vozilo mi malo znači, ništa fokusirat ćemo se na repair i možda nešto ako mi bude odgovaralo. Cons. mi se neda trošiti ništa osim popravaka, prve pomoći i aparata.
Jbg neću plaćat benzin ako imam ovaj sad besplatno.
Ovaj elc ima dosta spor top, pz IV H npr. mi je odlično legao sa derpom i nije mi se uopće činilo da je tako spor, a nemam ni gld, kv2 ne znam kakav je, pošto ima ogroman kalibar, pretpostavljam da je najgori.
Trebao si organizirat nagradnjaču za avione pa da vidiš odaziv.
I ne baš, osim ako nisu mjenjali ili sam ja zamijenio za su 152, kad sam ga grindo imo je rld oko 17 sec, dok usporedbe japanac ima 23 sec, što nebi bio problem da i mu pen nije manji za 10 mm što možda i ne zvuči mnogo al ja se ne sjecam nego jednog one shota s japancima i to ironično na kv2,dobro cromwele ne kontam oni imaju omot od kutije za čaj dok sam s kv 2 redovno rebalansiro ljude, ht svog tira ili vece pogtovo pantere ili tigrove.
QB Bonus Code: QB6M6CRZGSALJ
Ako netko još uvijek nema... :)
Jeli se zna što se dobiva tim kodom?
HPV, bolje ga nemoj iskoristiti...
Pa ako je npr. dan premiuma neću ga odmah aktivirati ako mislim igrati npr. tek za dan ili dva jer mi bezveze teče vrijeme.
Pa ako je npr. dan premiuma neću ga odmah aktivirati ako mislim igrati npr. tek za dan ili dva jer mi bezveze teče vrijeme.
Pročitao sam negdje da je 20k aktivacija...
20k kredita kažeš? Ništa onda, čekat ćemo da dođe na popustu za 10k.
20k kredita kažeš? Ništa onda, čekat ćemo da dođe na popustu za 10k.
Ne nego 20k aktivacija koda... al bi morao sad potražit gdje sam našao...
... http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/580772-qb6m6crzgsalj-bonus-code-from-qbs-stream/
Dobiješ 5x drugih šansi za daily double. Tj, ako si već odradio first win u tenku, sljedeća pobjeda u istom tenku gdje završiš u top 5 po experiencu ti daje x3 exp.
Ne nego 20k aktivacija koda... al bi morao sad potražit gdje sam našao...
... http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/580772-qb6m6crzgsalj-bonus-code-from-qbs-stream/
Aha, vidim sad. Ma mislio sam da se zezaš sa mnom pa sam nastavio u istom tonu. Ništa probat ću ga aktivirat pa ako radi - radi, ako ne nema veze.
I jedno pitanje za sve. Što je sa onom t62a sport edišn opcijom da kad istekne misija dobijem commandera za ms1 i opremu vraćenu nazad u garažu? Nisam ništa od toga dobio.