World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.496
|
čitano: 9.272.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
tnakir kaže...
iAvenger kaže...
tnakir kaže...

Ima ko iskustva sa T54E1?

Prije par danas sam ga uzeo... nemam freexp-a za istražit sve module, ostao mi je nesitražen top (trebam još 20k xp-a). T9 tenk sa 180mm stock pena ili 210 upgraded pena!? Jesu oni normalni? Oklopa nema. Nije brz. Velika meta za artije!? WTF!?!?

Ja sam ga igrao, otključao T 57 Heavy, i prodao ga. Nemoj ga uopće igrat dok ne istražiš taj drugi top sa free xp. 

Ma imam jos 20k, to skupim na x2 i x3... 

Znaci toliko je gadan? A poslije, sa upgraded topom?

Nije on toliko gadan ali nije ništa posebno. Gun ( zadnji gun ) nekad trolla na veće udaljenosti ali u close combat ubiješ skoro svaku osmicu u jednom klipu ako ti je dobar dmg roll. Kad si top tier, samo ih gazi ali uvijek budi uz nekog kada ispucas klip da se mozes povuc. Protiv tier X obavezno gold puni ako misliš imat bolje rezultate i više gledaj da uhvatiš neprijatelje sa strane ili leđa..uz naravno svog timskog igrača.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 19:35 (iAvenger).
12 godina
protjeran
World of Tanks

Ak je nekom dosadno na poslu il doma, nek dođe malo.

www.twitch.tv/dokmanic

Fokus na OI i MT 25

http://www.twitch.tv/dokmanic
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/2826089#fiery_salient-evil_tank_commando-type_62

Ovo vrjedi pogledati, koje trolanje sa scoutom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Mrzim ovaj tenk ali najzanimljivije partije sam u njemu imao...i napokon Ace Tanker u AMX 13 90

http://wotreplays.com/site/2826948#murovanka-lemalina-amx_13_90

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 18:12 (malina22).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

kako stojite zadnjih dana sa win rateom meni je pao sa 52,42 na 52,11 a wn 8 ide gore sve borbe gore od goreg sta se ovo dogada zadnjih dana 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sa 52.43 na 52.38...

WN8 raste.

A to se dogadja stalno :) MM je tako napravljen. 

Vise: https://www.google.com/patents/US8425330

"According to another aspect, the matchmaking server may store a win/loss percentage for each user (or vehicle) at a given battle level. As the player's win/loss ratio decreases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the lower end of the allowable range, whereas as the player's win/loss ration increases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the upper end of the allowable range. Thus, when a player has been repeatedly put into too many difficult battles, the balancing is done in favor of easier battle sessions, thereby encouraging the player by providing an easier game environment. Similarly, when the player has been repeatedly put into too many easy battles, the balancing is done in favor of harder battle sessions, thereby keeping the player challenged instead of letting the player become bored with easy games."

Cak je izasla i neka racunica ako imas vise od 1.9 killova po partiji, da ti teoretski ne treba premium account za "ugodno" igranje.

http://www.winblogs.net
17 godina
World of Tanks

Dragi tenkisti evo vam fotka mene i Fidelovog SU100 :)

Nisu mi dali napravit djir.

Rvat katolik!

16 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

IS-3 najbolji ace do sad

REPLAY

Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Jel to neko turisticko mjesto...posto vidim da se jedva moze proci od guzve...

17 godina
malina22 kaže...
tnakir kaže...

Jel to neko turisticko mjesto...posto vidim da se jedva moze proci od guzve...

Centar Havane, ispred muzeja revolucije.

Rvat katolik!
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije los ovaj E5, odradio sam misije za personalne rezerve i sada nek stoji i skuplja prasinu. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ne da nije loš, nego je doslovno 'press w to win' tip tenka, pogotovo ako su 3 u platunu, najbolji način za nabit winrate
One ring to bring them all and in the darkness bind them
10 godina
neaktivan
Ne kupujes valjda municiju iliti ammo za gold?
11 godina
neaktivan
World of Tanks

koji od tier 8 prem ima povlasteni mm znam za fcm i t34 znam da nema a ostali

0 0 hvala 0
17 godina
wowrules kaže...

koji od tier 8 prem ima povlasteni mm znam za fcm i t34 znam da nema a ostali

KV-5, IS-6, JagdTiger 8.8cm, T26E4, Type 59, T-34-3, 112, WZ-111, M6A2E1

Come to the dark side, we have cookies.
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam frenda rerola ,a sada imam i T95E2. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

kad ce proradit  prem. shop?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
MijoC kaže...

Imaš i plavi nick vidim. Neko te naljutio, a? 

Nego, to je onaj premium što se dobije preko refer a friend opcije jeli? Čuo sam da su premium 8-ice dobri za kredite, nego inače jeli dobar tenk? Da znam ako mi neko od kolega bude voljan početi igrati wot pa da iskoristim i tu opciju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 1:42 (AirLive).
15 godina
malina22 kaže...

Mrzim ovaj tenk ali najzanimljivije partije sam u njemu imao...i napokon Ace Tanker u AMX 13 90

svaka cast kolega, kad vidim ostatak tima i njihov dmg

steta samo da nije bila mapa LeMalinovka™

Alesandro kaže...
A to se dogadja stalno :) MM je tako napravljen. 

Cak je izasla i neka racunica ako imas vise od 1.9 killova po partiji, da ti teoretski ne treba premium account za "ugodno" igranje.

e stvarno svaka cast, kaj si to iso iskapat

tnakir kaže...

da da bas sam primjetio kak je ljepo ogradica postavljena oko njega, sigurno je vec neko vrijeme na tom mjestu...

ne kazem da KAMPA, jer ako je ispred muzeja revolucije siguirno "SNAJPA" ™ i cuva vitalni objekt da ga nebi cappali, duhh

nego jesi zavirio u njega. jel loadan gold?

i jos vaznije, jel nutra zenska posada ??!? i onda dodjes ti kao komandante

ajme dosta, i djeca ovo citaju

nadam se da necu bit

p.s. consumable je Cuba Libre ?

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 2:07 (ED63).
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

da da bas sam primjetio kak je ljepo ogradica postavljena oko njega, sigurno je vec neko vrijeme na tom mjestu...

ne kazem da KAMPA, jer ako je ispred muzeja revolucije siguirno "SNAJPA" ™ i cuva vitalni objekt da ga nebi cappali, duhh

nego jesi zavirio u njega. jel loadan gold?

i jos vaznije, jel nutra zenska posada ??!? i onda dodjes ti kao komandante

ajme dosta, i djeca ovo citaju

nadam se da necu bit

p.s. consumable je Cuba Libre ?

Lajk. Ko bana taj je bot :p

10 godina
neaktivan
T95E2 ti je onako prosjecan u nicemu se neistice...meni osobno kod njega bi najvise dobro doslo brzine...ostalo mi je sve manje vise podnosljivo...ali sto se tice kredita morat cu te razocarati ovaj nezaradjuje...tj zaradjuje kaoni svaka regularna osmica...jedino sto ti moze posluziti za trening posade...
Budi ponosan!
9 godina
neaktivan
AirLive kaže...
MijoC kaže...

Imaš i plavi nick vidim. Neko te naljutio, a? 

Nego, to je onaj premium što se dobije preko refer a friend opcije jeli? Čuo sam da su premium 8-ice dobri za kredite, nego inače jeli dobar tenk? Da znam ako mi neko od kolega bude voljan početi igrati wot pa da iskoristim i tu opciju.

Imam stalno plavi nick, divim se ljudima koji ga nemaju. Da, ovaj je od refera friend, ali ne pravi kredite, isti je kao kao HTC ili T55A sto se tice toga. Nisam ga jos niti isprobao, nemam posadu za USA meds, doduse imam dvije posade sa 3 skilla na scoutima, jednu na buldogu, drugu na t49, ali posto oba tenka igram 4fun nesto mi se neda njih prebacivati .

FrankMartin kaže...
T95E2 ti je onako prosjecan u nicemu se neistice...meni osobno kod njega bi najvise dobro doslo brzine...ostalo mi je sve manje vise podnosljivo...ali sto se tice kredita morat cu te razocarati ovaj nezaradjuje...tj zaradjuje kaoni svaka regularna osmica...jedino sto ti moze posluziti za trening posade...

Znam da ne zaradjuje, ali eto neka stoji, za kredite imam CDC, JGtiger88, FV4202, type62... . Meni je simpa sto sam ga dobio zahvaljujuci frendu koji nije volio svoje statse .

11 godina

A dobro uzet ćemo ga ako bude prilike, neće škoditi. 

Znači ovi premiumi koji se dobiju rješavanjem misija nisu uopće dobri za zaradu? Samo za trening posade?

Jeli ima još neki tenk osim ta 4 i tog t95e2 da se može dobiti igranjem? Osim onih sitnih tierova koje WG svako toliko daje.

10 godina
neaktivan
Osim onih koji se dobivaju u klanskim kampanjama zna biti WG maratona pa se moglo osvojiti IS6, T34, WZa, SP, Tog2, Dicker Max i zadnji FV4202(P)...vjerojatno sam neki i izostavio ali shvacas bit ;)
Uglavnom vjerojatno ce biti opet tako nesto samo je pitanje kada...Vecinom bude uvjet da imas od svake nacije neki veci tier pa da mozes snjima izvrsiti misiju tipa odredjeni broj kilova ili dmg...
Budi ponosan!
13 godina
World of Tanks

vec 3,4 dana nemrem nis kupit iz prem. shopa ,imam visa electron karticu,prije je  normalno sve islo

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Jesu to wot serveri dead ili je to samo meni?

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Danas je onaj patch s HD modelima.

13 godina
World of Tanks

i dalje nis od prem. shopa ...i dalje dolazi poruka sorry,something went wrong,action temporarily unavailable.please try again later

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Žiga82 kaže...

i dalje nis od prem. shopa ...i dalje dolazi poruka sorry,something went wrong,action temporarily unavailable.please try again later

Znaju imati cesto problema sa karticnim placanjem, moja preporuka ti je da uvijek placas preko paypala, radi svaki put 

17 godina
neaktivan
Pozz kolege, na moru sam, nemam wifi a izasao 9.15.1. Mogu se u nekom bircu spojit s mobom i downloadat patch na mob, ali wg jos nije omogucio takav download za novi patch. Pod alternate downloads jos uvijek je ponudena stara verzija. Da li netko zna koliko uobicajeno kasni novi patch na alternate downloads?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice