World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
AirLive kaže...

Ova ruska tier 4 arty je puno lošija nego mi se činila na papiru. Onaj top sa 80 pen koji ima visoki RoF ništa ne probija, bouncam toldija i luchsa... Svaka 10. granata pogađa gdje treba, stalno promašuje. Iznervirao sam se i potrošio skoro 6k slobodnog iskustva da dođem do onog zadnjeg topa sa samo 12 granata. Malo mu je kratak doseg, ali veći problem mi je što jako malo štete radi. Piše da u prosjeku radi 450, a ovaj jedva 200 napravi. Očekivao sam da će mi biti najbolji arty u tier 4 radi velikog pen-a, ali izgleda da neće ići. Jeli ovo još jedan pd "ukletih" primjeraka tiera 4?

U prosjeku radi 450 dmg ako granata probije oklop. Inače će eksplodirati i napraviti manje od pola navedenog dmg jer ovisi o debljini dijela oklopa koji pogodiš. Zato nekad rade i 0 dmg.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
AirLive kaže...

Ova ruska tier 4 arty je puno lošija nego mi se činila na papiru. Onaj top sa 80 pen koji ima visoki RoF ništa ne probija, bouncam toldija i luchsa... Svaka 10. granata pogađa gdje treba, stalno promašuje. Iznervirao sam se i potrošio skoro 6k slobodnog iskustva da dođem do onog zadnjeg topa sa samo 12 granata. Malo mu je kratak doseg, ali veći problem mi je što jako malo štete radi. Piše da u prosjeku radi 450, a ovaj jedva 200 napravi. Očekivao sam da će mi biti najbolji arty u tier 4 radi velikog pen-a, ali izgleda da neće ići. Jeli ovo još jedan pd "ukletih" primjeraka tiera 4?

Ti se uzrujavaš radi preciznosti i pena T4 ruske artiljerije?

Kaj će bit poslije?

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
15 godina
headshot kaže...

Ima li netko ovakvih problema. Kada stavim grafiku na max sve mi je crno (slika je dolje) a kada stavim na "standard" grafiku koja je maltene minimum onda radi normalno.

znas da imas u biti 2 zasebna klijenta, 1 za HD a drugi za SD? ak imas sd i radi ti i onda stavis advanced grafiku koja je hd, a nemas fajlove za to, pa vidis crno...to je jedna od opcija

druga je da trebas restartat klijent kod promjene tipa grafike, standard i advanced...

a ak velis da nisu drajveri... da ti nije slucajno grafa preslaba pa nemre potegnit, ili je napajanje slabo pa nemre grafu nahranit?

Acex kaže...

Sta reci na ovakav tim

"how terrible" ™

MoF0 kaže...

Ima ganjanje te misije i svojih prednosti, barem sam naučio igrati sa skautima.

od skauta imam samo Luchsa, Chafea, Elc bisa i sada 59-16( s penom od 85mm na autoloaderu )

nemoj ganjat misije, sto se vise trudis to lakse useres, tak sam i ja, da bi na kraju napravil misiju slucajno dok sam neki dejli win radil sa wz 131 i novom posadom...

treba se potrefit mapa, leming train oba tima u tvom smjeru i to je to, netreba ti hrpa opreme, 6th sense, ni full camo

samo da ti spotas, a ima tvojih da pucaju po njima, i da ti ne pucas da ne odas poziciju

na visim tirovima dosta je da spotas dva tX koja odma svi izbuse i gotova misija

AirLive kaže...

Jedna dobra pozicija za scouting. 

nisi imo zimske gume, jelda? ili si koristio oktoberfest build luchsa sa kao konsumabloesom i vozac dobio na faci "blaupunkt" ™

AirLive kaže...

Ova ruska tier 4 arty je puno lošija nego mi se činila na papiru. Iznervirao sam se i potrošio skoro 6k slobodnog iskustva da dođem do onog zadnjeg topa sa samo 12 granata. Malo mu je kratak doseg, ali veći problem mi je što jako malo štete radi. Piše da u prosjeku radi 450, a ovaj jedva 200 napravi. Očekivao sam da će mi biti najbolji arty u tier 4 radi velikog pen-a, ali izgleda da neće ići. Jeli ovo još jedan pd "ukletih" primjeraka tiera 4?

nije nije ukleta arti, nekad je bila super opaka sa 14 granata 152, malim dometom i lukom topa ko conqueror GC, preko brda, kamena i krova na poklopac motora , i i to ti je dobra vjezba za FV304

na kolko ti je posada? nemoj se cudit da fulavas a posada je na 50%

i prosjecna steta je za slucaj kad granata  PROBIJE posto je HE, ako ne probije, radi POLA od tog napisanog dmg, zavisno o oklopu

gledaj da pucas na mekse tenkove, u krov kupole ili pokrov motora ili u "guzu"

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
baxx kaže...

Evo i moj je u garaži, odigro jednu rundu i mogu reći da sam zadovoljan top probija sve živo jedino taj aim time me malo ubija izgleda da ću na njega stavit i gun laying drive i vert stab.

nemoj stavljat gun drive, bolji combo je vertikal i vent, jer vent poboljsava sve, cak i malo dodaje na preciznost u pokretu uz vertikal, i sa skilovima posade bice podnosljivo

mani se GLD-a na mediumu i bilo cemu sto moze stavljati Vstab

The Unforgiven kaže...
nije ni tako strašan, doduše posada je sa 3 skilla, uopće neću ni zamišljat kak bi bilo da ideš trenirat frišku posadu s ovim.

Od opreme je vents, rammer i EGLD (preškrt sam za vert stabs), ne koristim pudding, pa eto, ak nekog zanima

mogu si mislit kaki je stock, na type59 sam jedno 4-5 posada krenuo trenirat od 75%, totalno drugo vozilo naspram iskusne posade

i tebi preporucam, nemoj GLD stavit

nemojte biti ko moj kolega iz klana, imal je stotine partija u t-54 bez opreme i consumablesa jer su "mu skupi", pa kad je na nekoj misiji dobil gld stavil ga je na t-54

sad mozes dobit sitno golda za misije pa skini na nekom drugom tenku Vstab za FV, ili ga radje vozaj bez dok ne skupis pare

kombinacija vertikala, venta, snapshota i smooth ride-a je dovoljna da popravi gun handling na svakom tenku ala KV-2 pa ce tako i na ovom

15 godina
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
ED63 kaže...

nisi imo zimske gume, jelda? ili si koristio oktoberfest build luchsa sa kao konsumabloesom i vozac dobio na faci "blaupunkt" ™

Neprilagođena brzina, a nema zaštitne ograde... Posada se izvukla sa lakšim ozljedama, jedino je materijalna šteta poprilična.

ED63 kaže...

nije nije ukleta arti, nekad je bila super opaka sa 14 granata 152, malim dometom i lukom topa ko conqueror GC, preko brda, kamena i krova na poklopac motora , i i to ti je dobra vjezba za FV304

na kolko ti je posada? nemoj se cudit da fulavas a posada je na 50%

i prosjecna steta je za slucaj kad granata  PROBIJE posto je HE, ako ne probije, radi POLA od tog napisanog dmg, zavisno o oklopu

gledaj da pucas na mekse tenkove, u krov kupole ili pokrov motora ili u "guzu"

Ma u redu je sad, valjda se potrefilo. U prvih par rundi sa tim topom sam skinuo nešto sitno type 95 i takvih par primjera, valjda su gusjenice apsorbirale ili nešto. Nisu mi problem granate, taj mali domet je malo problematičan. I luk je dosta malen pa se često dogodi da pratim neku metu i ovaj stane taman izvan luka tako da mi nišan poskoči na cijelom ekranu i onda opet čekat dok se suzi. Posada je na 75% (sad je malo više). Ta fv304 je ona mala kockasta što uvijek luta posred mape :D?

Hvala. Pogledat ćemo. Jesi kasno vidio poruku pa si se već registrirao?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 19:51 (AirLive).
16 godina
neaktivan
Ludilo nakrkam gold na hummel da se konacno rjesim zadnje misjje za spg, sve fula -.- uopce se ne isplati trudit za misije.
--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
Ludilo nakrkam gold na hummel da se konacno rjesim zadnje misjje za spg, sve fula -.- uopce se ne isplati trudit za misije.

Arty je atm teski rng, probaj na treningu, nema teorije da od 5 granata 3 pogode u centar, negdje oko 1,5 od 5, a sto je najogre od svega granate nerijetko pogadjaju sam rub kruga, tuga kak su sjebali arty. Moras igrati x partija da ti se rng smiluje i da pogodis par hitova zaredom u partiji.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
16 godina
neaktivan
Mquany kaže...
zerocool12 kaže...

Arty je atm teski rng, probaj na treningu, nema teorije da od 5 granata 3 pogode u centar, negdje oko 1,5 od 5, a sto je najogre od svega granate nerijetko pogadjaju sam rub kruga, tuga kak su sjebali arty. Moras igrati x partija da ti se rng smiluje i da pogodis par hitova zaredom u partiji.

Sa obicnim granatama pogađam no dmg koji radim nije veći od 400 (hummel je inače dosta precizan kao i njegov prethodnik),ali sa premiumom ko da pucam sa ne znam cime. Pucam na lika, kružić se smanji do kraja,ispucam granatu i granate nema na ekranu,ne znam di je otišla ali sigurno nije udarila nigdje unutar kruga (ustvari nigdje unutar cijelog ekrana), uopće mi nije jasno kako je to moguće.

--------------------------------------------------------------------------------------------
17 godina
neaktivan
ED63 kaže...
headshot kaže...

Ima li netko ovakvih problema. Kada stavim grafiku na max sve mi je crno (slika je dolje) a kada stavim na "standard" grafiku koja je maltene minimum onda radi normalno.

znas da imas u biti 2 zasebna klijenta, 1 za HD a drugi za SD? ak imas sd i radi ti i onda stavis advanced grafiku koja je hd, a nemas fajlove za to, pa vidis crno...to je jedna od opcija

druga je da trebas restartat klijent kod promjene tipa grafike, standard i advanced...

a ak velis da nisu drajveri... da ti nije slucajno grafa preslaba pa nemre potegnit, ili je napajanje slabo pa nemre grafu nahranit?

Ajde molim te klikni na "Moj PC" i pogledaj dali je grafa ili napajanje preslabo .

Naime, izbrisao sam drivere i instalirao ih ponovo i sada radi ok.

11 godina
CrnaBitanga kaže...

Ti se uzrujavaš radi preciznosti i pena T4 ruske artiljerije?

Kaj će bit poslije?

Polako, nema žurbe. Kad dođemo do arty-a viših tierova, onda ćemo kukati o njima. 

11 godina
World of Tanks

Kak da čovjek ne pokupi ban. Stojim iza kuće, s druge strane neprijateljski tenk i naša idiotska artiljerija gađa u kuću. Prvo mi GC skine 470 i onda njegov platoon prijatelj u T92 500+.

Jednostavno sam ih morao ići ubiti jer klikerska gamad niti ne poplavi kad naprave team kill ili team damage. Previše im se dopušta. Kad bi ih se baniralo za ovakve gluposti možda bi malo i bolje igrali.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
12 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

DROGA JE SVUGDJEEEEEEEEEEE!

Poceo sam igrat wot nakon 6 mjeseci

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AirLive kaže...
...taj mali domet je malo problematičan. I luk je dosta malen pa se često dogodi da pratim neku metu i ovaj stane taman izvan luka tako da mi nišan poskoči na cijelom ekranu i onda opet čekat dok se suzi. Posada je na 75% (sad je malo više). Ta fv304 je ona mala kockasta što uvijek luta posred mape :D?

Hvala. Pogledat ćemo. Jesi kasno vidio poruku pa si se već registrirao?

da, FV304 je coupe kabrijo ™ sa topom, i brzinom boljom nego neki scoutovi , ali isto ima mali domet

a za filedroper se nisam registriral jer sam ljen, spor i nevoljko prihvacam nove stvari, a tako i registraciju na jos jedan internet sajt kaj oce moje podatke

zerocool12 kaže...

ma te arty misije su totalni rng, puhne vjetric, zaleluja se signal prema serveru, skoci ping i ode granata u stranu

headshot kaže...

Ajde molim te klikni na "Moj PC" i pogledaj dali je grafa ili napajanje preslabo .

bas je ljepo vidjet da si zahvalan i cijenis pomoc koju si trazio tu na forumu

uopce me ne zanima tvoja grafa i napajanje, pisal sam ono kaj mi je padalo na pamet a moglo je uzrokovat crni ekran

ali cu ti drugi put sigurno napisat nesto u stilu "coece, uz tu grafu i takvo napajanje nema sanse da ti se to uopce dogodi"

necu ni tad pogledat koju imas grafu, naravno

AirLive kaže...
 Polako, nema žurbe. Kad dođemo do arty-a viših tierova, onda ćemo kukati o njima. 

evo da ti nabacim par tema, predugo reloadaju, onda jos duze ciljaju i na kraju i fulaju

da ne spominjem i mali luk topa ljhevo-desno, vec na su-122A

da vidimo sto na to kaze guru "cheeky scrublord"™ u varijaciji unicum guide-a bas za rusku arty

11 godina
ED63 kaže...

puhne vjetric, skoci ping

Ta arty više pogađa svoje nego protivnike :D. Ma najveći problem mi je kratak domet trenutno. Više puta mi fali još malo da mi uđe u domet, onda samo držim w dok sam u snipe modu i taman kad bude dovoljno blizu ja padnem niz neko brdo i polomim se sav :D. I ispod me naravno dočeka pz I c koji ode u rush i ubije me sa 10 metaka iz mitraljeza, ali svejedno ispali svih 40 u mene jer ne zna da se puni sa C.

Jučer mi je 1. put ponestalo metaka kad sam 3-4 puta pucao na blind na matildu, ali mi obično bude sasvim dovoljno 12 metaka.

...

Inače, kad smo kod rusa, svidio mi se ovaj tier 4 TD, vidim da kasniji topovi imaju odličnu penetraciju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 5:12 (AirLive).
17 godina
neaktivan
headshot kaže...

bas je ljepo vidjet da si zahvalan i cijenis pomoc koju si trazio tu na forumu

uopce me ne zanima tvoja grafa i napajanje, pisal sam ono kaj mi je padalo na pamet a moglo je uzrokovat crni ekran

ali cu ti drugi put sigurno napisat nesto u stilu "coece, uz tu grafu i takvo napajanje nema sanse da ti se to uopce dogodi"

necu ni tad pogledat koju imas grafu, naravno

Zasto se pjenis odmah? Ne znam sto cu ako ne pogledas, daj molim te pogledaj .

Ako je ispalo nezahvalno to mi nije bila namjera vec mi je bilo ironicno da mi je graficka problem, no bio si u pravu s driverima, u drugoj recenici sam napisao sto je bio problem/rjesenje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 7:01 (headshot).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa ovo je nemoguće postalo igrati, svaku partiju bez obzira s kojom klasom igrao, svaki put moduli su višostruko oštećeni ili posada ozljeđena. Jeli WG nešto mjenjao za unutarnje module da se lakše oštećuju ili su igrači postali pro?

wot: maxonuniversal

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Da, to sam i ja primjetio, svaki drugi shell koji probije mi ošteti nekog vraga, moram mehaničara promjenit kaj mi krpa tenkove

15 godina
World of Tanks

Izgleda da je Driller mod u akciji masovno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

deca su pocela drilat ozbiljno

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

9.14 RELEASE DATE

9.14 patch is planned to be released right after 8 March

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Ma nije samo driler,ja igram bez drilera i cesto mi hit bude critical umjesto da radi hp dmg.

0 0 hvala 0
11 godina
Dragone kaže...

Izgleda da je Driller mod u akciji masovno.

Je*eš driller, ja čekam da dođe ping-er, odma ga skidam. Kad napravim critical, ima da mu ping skoči na 999 i ne pada do kraja runde. 

Kad već pričamo o konekciji...

ED63 

Sinoć padala kiša i danas do podne nije bilo signala pa sam malo gledao onaj guide. Ima dobrih stvari, ali ugl. i sam skužim te taktike nekom logikom, ali me zeza taj situational awareness kako ga zovu. Zna mi se dogodit da prerano ili prekasno krenem u akciju. Npr. prije par dana na fisherman bayu spotam i vidim da na onoj strani di je udolina probili žestoko, bilo je svega, t29, cromwell, hellcat i još neki. Crom i hell bili ispod 300 taman da ih ubijem sa luchsom, oni svi bili ispod, a ja iznad, prije toga prebrojavam ko je ostao i zaboravim na st emila i popijem žestoki šut od njega...

Nisam npr. ni išao za tim da se može mijenjati koji član posade se može brže levelirati kad tenk postane elitni. Kaže da je preporučljivo bildati commandera. Spominje i nešto da bez premiuma samo 2 mogu biti u platoonu, to je valjda prije bilo tako.

Inače, ima li neki guide, ili nešto slično za TD-ove, konkretno Me interesiraju mjesta na mapi di je dobar pregled bitke. Često tražim takva mjesta pa ili me ubiju dok tražim ili moj tim dobije, a ja nisam ni vidio direktno neprijatelja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 19:23 (AirLive).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta da stavim za 4. skill na posadi za IS-3?

Posada mi trenutno ovako izgleda:

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Mladići, kolega s posla je odlučio zanemariti društveni, ljubavni i seksualni život, i počet će igrat. Ima li tko kakav promo kod za početnika, ono - nešto golda, prem vozilo...?

Može u inbox pls!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

WOTEXTRADAY-dan premiuma

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
5 0 hvala 9
17 godina
TheMrCro123 kaže...

Šta da stavim za 4. skill na posadi za IS-3?

Posada mi trenutno ovako izgleda:

Commander - Što si čekao s BiA? Ja na heavije nikad ne stavljam 6th, koji će mi? Kad sam spotan, ZNAM da sam spotan jer obično zabijam njušku nekome u facu ili razmjenjujem paljbu iza ugla :) . Ali ok, imaš ga, pa neka. Ne može štetit.

Jack of all trades se pokazao kao dosta koristan, mijenja ozlijeđenog člana posade, jako korisno kad si već potrošio 1st aid kit.

Eagle - eye je isto ok. Savjetujem ti da kreneš s Jackom, pa kad dodješ na cca 30% droppaš jedan repair i staviš Eagle eye, i onda opet kreneš s repair. Lupat ekipi module je uvijek zabavno!

Driver - na IS3 ti je Smooth ride IMHO beskoristan - nisi medium. Stavi Clutch Braking. Controlled Impact je isto ok na IS3, ali radi samo kad ste oboje u pokretu!! Većina ljudi to ne zna pa se čude kad se s osmicom zabiju u stacionarni E100 i ostanu bez pol healtha.

Gunner - ok. Firefight ili Deadeye, ali kako je to Perk, ja bih droppao jedan Repair i stavio DeadEye, super perk za tjerat ekipu da misle kak si čiter.

Loader - stavi Firefighting, i tak nema ništa pametnije.

16 godina
CrnaBitanga kaže...

Mladići, kolega s posla je odlučio zanemariti društveni, ljubavni i seksualni život, i počet će igrat. Ima li tko kakav promo kod za početnika, ono - nešto golda, prem vozilo...?

Može u inbox pls!

REci ti njemu da mu je bolje da se bavi seksualnim životom, jer kad ovo krene igrati...

17 godina
St0ka kaže...
CrnaBitanga kaže...

Može u inbox pls!

REci ti njemu da mu je bolje da se bavi seksualnim životom, jer kad ovo krene igrati...

Sve jasno, čak smo mu poslali dva krkana da ga preplaše, ali ne da se. Hoće Wot i što ću mu ja?

16 godina
World of Tanks

Sixth sense obavezno prvi perk na komanderu za svakog tenka u igri

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice