World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.293.653
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Da...rusi su bili na popustu...

16 godina
World of Tanks

Ovaj Wot je zesce smeće od igrice, kad ti se zareda x partija da prvi metak uvijek promasi onda se zapitas jel sam ja noob ili sta? cekam da mi se skupi krug i opalim bam fulam, ajde cekam opet smanji se krug opalim bam taman u tom trenu se pomakne i promasim, ajde mislim pa 3 put me nece shebat nikako, naciljam tenk u pokretu bam kritikal....e sad vec pocinjem biti nervozan, 4 ciljanje idem jedna na jedan na 2 metra bam fulam....da ne povjerujes, i to sve sa tier X tenkovima...igra je doslovno gradena na tome da te izivcira takvim banalnim pehovima koji nemaju nikakvog smisla...igra je smeće zivo, nabijem ih sve redom tko je napravi

Moj PC  
3 5 hvala 0
14 godina
legend kaže...

Ovaj Wot je zesce smeće od igrice, kad ti se zareda x partija da prvi metak uvijek promasi onda se zapitas jel sam ja noob ili sta? cekam da mi se skupi krug i opalim bam fulam, ajde cekam opet smanji se krug opalim bam taman u tom trenu se pomakne i promasim, ajde mislim pa 3 put me nece shebat nikako, naciljam tenk u pokretu bam kritikal....e sad vec pocinjem biti nervozan, 4 ciljanje idem jedna na jedan na 2 metra bam fulam....da ne povjerujes, i to sve sa tier X tenkovima...igra je doslovno gradena na tome da te izivcira takvim banalnim pehovima koji nemaju nikakvog smisla...igra je smeće zivo, nabijem ih sve redom tko je napravi

Halo čovječe, tko te tjera da igraš? Izbriši igru i problem rješen, tako ćeš najviše nauditi developerima ( ne igranjem ).

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh ---> http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Tralalalala, Jbg za radler nije bilo druge. Najbitniji je wg-ov otvarac, možda mi da sreće u randomu

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 20:53 (ja111).
Moj PC  
9 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji tenk mi preporucujete za farmanje novaca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

IS-6/T34 ak ti pasu HT, Jagda ak TD, FCM ak medium style

The quieter you become, the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

8,8cm jagdtiger je extra za silver, solidna partija sa premom ide 100k!!!  Ali malo je prespor i dosadan, po meni uzmes onaj tank tier8 za koji imas dobar crew i plus da ga jos poboljšaš pa kad ga vratis u t10 da ownaš.

13 godina
neaktivan
ljanboo kaže...
Xperiax1 kaže...

8,8cm jagdtiger je extra za silver, solidna partija sa premom ide 100k!!!  Ali malo je prespor i dosadan, po meni uzmes onaj tank tier8 za koji imas dobar crew i plus da ga jos poboljšaš pa kad ga vratis u t10 da ownaš.

S jagom se najmanje namucis, a dobis hrpu silvera samo tako, ali brzo dosadi jer je pretrom 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nemam novaca toliko a i trebao bi ove prije istrazit a to bi trajalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ti mislis na premium il ocito obicne tenkove??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Trippy kaže...

Ti mislis na premium il ocito obicne tenkove??

Obicne.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Nema pravila kod obicnih, kako ti koji ide, uzmi KV-1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo i jedna dobra s Type59, nisam ga igrao neko vrijeme

1725 base xp, 5200+dmg, scout, steelwall, confederate, highcaliber

Replay

Sa dobrom posadom/opremom i hranom kolko tolko se uspije ukrotiti uzasan top...

Osim topa, sve ostalo na tenku je odlicno

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 23:51 (Intel&ATI).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Hacker ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ED63 kaže...
Trippy kaže...

Upravo zavrsio prvi set skillova sa TOG-om (Recon/Deadeye/Smooth Ride/Sit.Awareness/Adrenaline Rush/Safe Stowage). Kontao sam za drugi BIA da krenem, ima li tko mozda neki bolji prijedlog?

svima repair mozda?

comanderu mozda jack of all trades umjesto recona, bolje ti je uzet optiku za to ili puding and tea, 10% odma gore na sve ukljucujuci i view range

guneru snapshot umjesto ovog tvojeg jer je sansa sa tim 3% vise za critical, znaci 1/33- tj. beznacajno

i driveru bolje stavi clutch umjesto smooth jer sumnjam da ga se moze ubrzat u voznji, pa je vaznije po meni da se okrenes brze na mjestu

makar bi ja stavio 6th + repair za prvi skil onda nesto probro za drugi

btw. zakaj imas posadu treniranu za premium tonk ftw ??

Xperiax1 kaže...

Stavio sam na kv-85 poboljsana ventilacija klasa 3 i nabijac za tenkovski top velikog kalibra.Jel mi se isplati staviti poboljsan mehanizam topa?

ne jer ti je dobit od njega samo kad stojis i ciljas

uzmi coated optics koja je prevedena ko zna kako ... od strane ucenih jezikoslovaca

Hvala. Ima logike sve, pa sam tako i stavio a ostalima repair. Bolje nego BIA bar za TOG-a.

14 godina
World of Tanks

Danas kriminal dan...sreća pa je pala vrh borba za laku noć! 1921 base exp...da se nisam kao zadnja njubara zabio u vodu na kraju bilo bi i nesto vise.

http://wotreplays.com/site/1498751#murovanka-smellsliketeenspirit-type_64

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 3:13 (Thoroughbred).

0 0 hvala 0
17 godina
legend kaže...

Mislim da ti je Skyrim na Steamu na popustu.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
17 godina
Trippy kaže...

Prvo hvala na savjetima. Jos cu malo razmislit al ovaj sa repairs mi ima smisla dosta. Jos budem razmislio dobro.

Eh, netko je pitao zasto treniram posadu, pa ne treniram al eto stigla do 100% zbog ove misije za WZ-111, nego u onoj nekoj misiji kad se dobijao TOG bespla, stajao mi u garazi, do ove sad za britance, i rekoh idem ga provozat, i tenk uopce nije los. Osim sto te buse ko sir, al imas HP, top busi stalno, pravi dmg, jos ako ga stalno mrdas, cak i bounca, a pravi 1-3k dmg-a po borbi i 2-3 killa prosjek, tako da mi je super za odradit britansku misiju, a jos je premium pa donosi i pare(cca 30-40 profita po partiji). Da jos igram u platoonu s nekim bilo bi i bolje vjerovatno.

Inace taj prvi set perkova sam stavio nakon duzeg istrazivanja po netu, najvise ljudi je upravo to stavilo, a i ima logike. Al nigdje nisam naisao na previse info-a u drugom setu. Zato sam zapeo za BIA, jer inace to mi je u pravilu uvijek drugi, al sam htjeo jos misljenja.

6th sense mi je jedini besmislen, jer dok doguram do borbe sa 14km/h, vec su svi tamo, i znam da me vide, zato prvi put nisam stavio 6th kao prvi kao na sve ostale tenkiche.

Ovo sa Jack of all trades i snapshotom mi zvuci logicno, mogao bi to, a ostali repair, koristim i toolbox.

A sto se ostalih premiuma tice, uzeo sam davno IS-6 na nekoj akciji da treniram posade za druge ruse, u to vrijeme samo ruse samo i igrao, al kad sam skontao koliko dobar armour tenk ima i dobar MM i kako odbijat protivnicke granate, i pucat da previse ne bounca/dinga, tenk mi se toliko svidio, da mi je bolji od IS-3 duplo recimo, iako i IS-3 je na 4 skilla vec, zbog armoura ponajvise, frustrira protivnike, i sad sam na petom skillu/perku skoro pa sesti krece, igram ga kao da nije premium, a zaradjuje 50-120k po partiji, jedini valjda premium koji meni osobno nije premium vec obicni tenk, i donosi masne pare. Volio bi jos FCM-a nabavit, probao sam par puta kod susjeda, odlican medium(heavy). Al IS-6 po meni najbolja osmica, bolji i od T34 i Jagda.

I sad sam nabavio VK 30.02M da grindam za E50, tenk je prebolestan, to mi je zadnja sestica koju nemam ELITE od svih nacija, i pokazao se kao najbolja od svih, predobar tenk. Nadam se da ce Pantheri i E50tke biti u istom stilu. Mozda mi je cak postao i favourite uz IS-6, T29 i vjerovali il ne Churchill GC hahaha, za taj nigdje nisam naisao na pozitivne komentare, al meni totalno pase i odlicno mi ide, uzeo isto iz zahebancije za misiju.

Plaćam ćevape svakome tko misli da može popratiti tijek misli kolege Trippyja.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
11 godina
World of Tanks

Ne razumijem neke nebuloze u ovoj igri. Prije bitke pogledam na E-75 koliko postotaka mi treba do drugog mark of exellence. Bilo je 84,47%. Odigram partiju, napravim 4,9k damage-a, mislim si, ma to je to, dovoljno je. Naravno nije dovoljno nego je sad postotak 84,43%.  Dakle sa natprojsečnim dmg-om mi je postatak pao. gg WG.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
legend kaže...

Probaj War Thunder,isto sema sa tenkovima i avionima. Mozda ce ti bolje odgovarati. Ja igram sa avionima i super mi je.Opustanje poslije tenkova koji su "frustrirajuca razonoda".

16 godina
World of Tanks

Maj team very stronk.

Dirty dosen
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji tenk je bolji da se uzme Jagdtiger ili WT auf Pz. IV

0 0 hvala 0
14 godina
scorpius kaže...

Onaj koji više odgovara tvojem gameplay-u...

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
World of Tanks

I ja malo bio hacker.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 19:01 (St0ka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
legend kaže...

Ovaj Wot je zesce smeće od igrice....

preporucam ti "Hello Kitty Island Adventure" ™®©

isto tako prebaci se na neku drugu temu

ja111 kaže...

Tralalalala, Jbg za radler nije bilo druge. Najbitniji je wg-ov otvarac, možda mi da sreće u randomu

da da ja isto potvrdjujem da je radler najbolji consumables za igraca nema ljutnje, sve se prasta suigracima, cista zabava

nego jel me to moje oci varaju ili si ti i monitor i sluske i sve upiknul u lap i prek njega igras?

ili je to toster

Intel&ATI kaže...

Evo i jedna dobra s Type59...

pa kaj je to bilo da si dobio 50% credsa vise na premium tonku?

ocu i ja

CrnaBitanga kaže...
Trippy kaže...

Plaćam ćevape svakome tko misli da može popratiti tijek misli kolege Trippyja.

ja cu malo jace pecene( velika porcija 13 komada), sa lepinjom bacenom na grill i sa puno luka

pored moze i ajvar

a za pit crno osjecko ili tamno velebitsko

Pislje kaže...

Maj team very stronk.

strasno, kak ti ljudi dodju do tih wafela nije mi jasno

i meni se cesto zna desit da imam i duplo vise dmg-a od prvog iduceg, a cesto nisam ni top tir

jednostavno nema druge nego kempat i snajpat pa makar bio i jedini skaut, nema smisla pomagat paradajzima

btw. ja nemam niakkve modove, cak ni ne vidim koji igrac je koje povce / voce (krumpir, paradajz, limun, naranca, iJabuka)

scorpius kaže...

wafel je bez oklopa, brzi, sa kupolom i boljim camo-om dok je JgT sa konkretnim oklopom al tromiji

ak si pital koju liniju krenut onda ovisi o tvom stilu igranja

a ak imas oba otkljucana, pa skupi pare i kupi oba

jedino kupi prvog onog za koji imas vise modula istrazeno

St0ka kaže...

I ja malo bio hacker.

pa kakve to granate ispucava korni, da te 25 komada kosta 75k?

ispravak navoda: i ja bio malo gold nub

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
ED63 kaže...

St0ka kaže...

I ja malo bio hacker.

pa kakve to granate ispucava korni, da te 25 komada kosta 75k?

ispravak navoda: i ja bio malo gold nub

Ispuco zlatnih u e100 koji se uparkiro u hull down i okrenuo kupolu još i u IS7 koji je bio kraj njega a kasnije i T95 koji je na mene pucao golde pa sam mu vratio istom mjerom. Sveukupno 10 zlatnih ispucano, a da stvar bude gora prije njega u mene opali T49 i ubije mi gunnera i commandera tak da sam bio čorav i neprecizan. a first aid kit već potrošio na loadera koji standard izgine zbog weakspota. A sve ostalo je bila standarda municija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 20:04 (St0ka).
15 godina
Intel&ATI kaže...

Evo i jedna dobra s Type59...

pa kaj je to bilo da si dobio 50% credsa vise na premium tonku?

ocu i ja

To je vezano uz onaj stronghold vezan uz klan.

Mi smo upgradeali na level 10 par onih buildinga te ovaj vezan uz creditse...

Kad se taj bonus aktivira u razmaku od dva sata 50% vise credita dobijas sa bilo kojim tenkom

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...
ja111 kaže...

da da ja isto potvrdjujem da je radler najbolji consumables za igraca nema ljutnje, sve se prasta suigracima, cista zabava

nego jel me to moje oci varaju ili si ti i monitor i sluske i sve upiknul u lap i prek njega igras?

ili je to toster

Oci te ne varaju, to je toster

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 23:40 (ja111).
17 godina
scorpius kaže...

Dok nije bilo druge TD grane kod Švaba igrao sam tu jedinu.. Jadtiger je odličan tenk (naravno kad je Elitan).

Sad imam i drugu TD liniju i ako ćemo uspoređivati... glasam za Jagdtigera. Naime WT auf Pz IV... 99% vremena ćeš biti kontra okrenut jer je elevacija topa koma, oklop je papir...

no opet to sam samo ja :)

16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Ne razumijem neke nebuloze u ovoj igri. Prije bitke pogledam na E-75 koliko postotaka mi treba do drugog mark of exellence. Bilo je 84,47%. Odigram partiju, napravim 4,9k damage-a, mislim si, ma to je to, dovoljno je. Naravno nije dovoljno nego je sad postotak 84,43%.  Dakle sa natprojsečnim dmg-om mi je postatak pao. gg WG.

Vjerovatno u tom nekom periodu je dosta drugih igrača imalo bolji dmg od tebe pa ti je pao skor, a kako sa tim tenkom nije problem napraviti dosta stete, nije ni nevjerovatno da ti se desi to što ti se desilo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice