World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.302.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dns sam dozivio nesto nevjerojatno (inace igram sa KV3) !

Ubaci me u match sa IS4 ja sam uglavnom bio na dnu al ne i zadnji !

Kad sam vidio ko je zadnji piso sam od smjeha tolko o dobrom rasporedu matceva!

Ubacili T1 cunnigham (prvi tier) sa IS4 pa WTF

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 14:04 (made).

0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

platoon -.-'

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

5 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Malo si previse odrezao, to namjerno, a?

Đubre mučko, đubre{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Svi se žale kad upadnu sa tier3-4 u mečeve sa tier 9-10. Pa to je normalno jer se većina igrača levelirala pa igraju sa mašinama, a server mora napraviti partije.

Nije lako biti početnik 2 mjeseca nakon izlaska :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 14:12 (DrNasty).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Jack Sparrow kaže...

Malo si previse odrezao, to namjerno, a?

Đubre mučko, đubre{#}

Tak sam sliko sa snipping tool-om! {#}

SMRDIŠ

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Svi se žale kad upadnu sa tier3-4 u mečeve sa tier 9-10. Pa to je normalno jer se većina igrača levelirala pa igraju sa mašinama, a server mora napraviti partije.

Nije lako biti početnik 2 mjeseca nakon izlaska :D

je samo to znači da novih igraća više nećete dobiti

i kad se počnu osipati ovi koje imate, igra umire

17 godina
moderator
Darky kaže...

Šta fali, svaka igra ima rok. Kad dosadi, idemo na nešto drugo. Briga me :)

16 godina
DrNasty kaže...
Darky kaže...

Šta fali, svaka igra ima rok. Kad dosadi, idemo na nešto drugo. Briga me :)

Poslije ovoga prelazimo na betu World of planes

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zašto mi je nakon prebacivanja posade onaj postotak utreniranosti crven?

http://androoolog.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

vjerojatno nisi napravi preobuku za tenk u koji si stavio posadu

16 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...
Šef kaže...

Kako da to napravim?

14 godina
neaktivan
Šef kaže...
gamer_101 kaže...
Šef kaže...

Kako da to napravim?

poašlji ih u vpjarne i klikni na ikonu preobuka i tamo odabereš tenk za koji oćeš i vratiš ih u tenk

16 godina
neaktivan
World of Tanks
Sad imaju 81% skilla, a mogu ih prebacit na najvise 75%...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Tanks

Dal netko ima T2 light tenk (premium) pa da se udruzimo u platoonu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

IS-4 je jako dosadan tenk, neću ga ni trpati opremom već nakupiti 4 miliona kredita i prodati ga, a posadu prebaciti u IS-7 i dodati loadera.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Is-4 je jako dobar tenk, al tek nakon sto ga do kraja istrazis naravno
17 godina
moderator
dwade20 kaže...
Is-4 je jako dobar tenk, al tek nakon sto ga do kraja istrazis naravno

Jeste dobar, ali je dosadan. Istražen je do kraja. Njubare misle da je nepobjediv, dok ga s prednje strane možeš spaliti sa 2-3 pogotka. Jučer me lik pita jel pucam gold municijom, očito ne znajući za ogroman weak spot koji tek ublažiš tiltanjem. Superiorni tilt IS-7 tenka i više nego nadoknadi 10mm oklopa manje, a kad se iskoristi mobilnost, postaje zabava (ako je tačna moja pretpostavka da je kao IS-3 na steroidima, a to su mi potvrdili IS-7 vozači ingame). Jučer sam killao 2 IS-4 tenka i produžio u bazu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 16:24 (DrNasty).
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
Sad imaju 81% skilla, a mogu ih prebacit na najvise 75%...

uvije ti padne skill kad tako prebacuješ posadu osim ak ne želiš plačat obuku

14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jedne dobre partije sa IS4

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kada postigneš ovakav score a tvoja ekipa izgubi onda stvarno možeš reci da su ti u ekipi sve idioti {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 16:39 (zrimo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator

Imam sličan rezultat, 2067 xp-a i preko 70k kredita. Stvar je što je prespor za agresivnu igru koju ja volim, predug reload i spor traverse u kombinaciji sa jadnim ubrzanjem je recept za brzu smrt, pogotovo sad kad ima 5 arty igrača po partiji na svakoj strani (iako mi je nadograđenom udio pobjeda oko 60-70%). Pa ja sam killao IS-4 koji je imao 70% sa IS-3 i BL-9 s prednje strane.

16 godina
DrNasty kaže...

...

morat ces mi objasnit tu foru s is4 weak spotom preko venta {#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
moderator
lollik91 kaže...

morat ces mi objasnit tu foru s is4 weak spotom preko venta {#}

Vozačev poklopac. Zamjeraju taj weak spot IS-7, ali onaj je jako malen dok je na IS-4 ogroman. Slika je situacija kad sam sa BL-9 i IS-3 obrijao health kroz taj poklopac.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 17:03 (DrNasty).
14 godina
neaktivan
Skviz kaže...

pozz, jel bi mi mogao netko reci kako da se prijavim u klan? probao sam nac ljude posebno, ali nema neke opcije tipa send msg...

igra def. rula, ostao sam na mapi s 5 crvenih, i jednog po jednog skinuo... cak i medalju dobio, ali adrenalin koji me zasorao nakon sto od 5 osta jedan, i to medium a ja u lightu... neprocjenjivo :P

znam da ima puo stranica i postova, no vrijedi prolistat sve stranice u ovoj temi kao dobru pripremu za igru {#}

evo: KLIKNI ME 

14 godina
neaktivan

dakle, Miro  molim te da staviš ovo na prvu stranicu da svi koji tek počinju znaju što trebaju, kao neki mal FAQ [plavo su linkovi {#}]

dakle:

1. igru možete igrati besplatno [što sa sobom nosi puno grindanja] no ako želite kupiti zlato to obavljajte OVDJE jer su nedavno objavili da postoji hrpa lažnih/muljatorskih stranica

1.a plaćanjem i aktiviranjem Premium računa dobivate 50% više iskustva i "srebrnjaka", kupovinu boljeg oružja/zrna/granata, posebnih tenkova te mogućnost pravljenjaPlatoona [tima od 3 tenka] (bitno je da nikad, ali baš NIKAD ne stavljate 3 artiljerije u Platoon, dogdilo se da je u timu tada bilo 8 artiljerija koje su dobre kao podrška ali ne i kao osvajači, ne kažem da nije moguće tako pobijediti ali bolje ne riskirati, također ne ni tenkove sa velikim razlikama u Tierovima [klasama])

2. ako se želite priključiti našem klanu [BOLT - Bug Online Team] u gornjem desnom kutu se morate ulogirati [Authorization], tada vam se pojavi opcija lijevo od klana Join Clan

2.a VAŽNA NAPOMENA: ako ste tek krenuli sa igrom, dajte si malo vremena da se razvijete pa se tek tada pridružite, trenutno je samo jedan klan, no možda se podjelimo u "ozbiljni" i "neozbiljni" jer prvotna svrha klana je da se svi koji smo ovdje lakše nađemo tamo

3. ne postoji opcija resetiranja računa kao što je i objašnjeno na tamošnjem forumu

4. ako vas zanimaju kakvi sve tenkovi postoje, klik ovdje pa proučavajte. istraživanje je pojašnjeno u daljnjem tekstu

5. na prvoj slici je prikazan izgled sučelja u garaži, PLAVO: je prodavaonica gdje možete kupovati nove tenkove, pokraj nje lijevo se nalazi depo gdje možete prodati vaš tenk ako vam više nije od koristi, te module i granate, ZELENO je vaša statistika [i ovdje možete pogledati, ako ste prijavljeni upišite svoj nadimak u tražilicu] , CRVENO je tehnološko stablo, detaljnije na slici 2. i 3., u žutom kvadaratu bi vam trebalo biti jasno što je, u dijeljeno iskustvo dobivate 5% iskustva svake borbe, ono nije ograničeno na jednu granu istraživanja za razliku od ovog srebrnog pokraj ISTRAŽI koji se  puni svakom borbom samo za tenk kojim se borite, ovaj dio ISTRAŽI je kada skupite dovoljno iskustva i tada možete istraživati dijelove za taj tenk te slijedeći tenk.

5.a Slika 2. je prikaz tehnološkog stabla, tenkove možete istraživati redom kao što vam strijelice pokazuju, ako slučajno idu iz dva smjera prema ednom tenku nije potrebno istražiti obje grane da bi došli do željenog.

5.b Slika 3. pokazuje tehnološko stablo odabranog tenka gdje vam piše koliko iskustva trebate skupiti za slijedećiu nizu [pratite liniju], savjet je da si nakon što prođete prvi rang/tier tenkove razvijate u potpunosti jer vam to donosi lakšu igru a i malo više iskustva

6. ovo je strogo timska igra, nikada ne pokušavajte sami učiniti sve i bezveze jurcati naprijed, također ni nakon nanizanih gubitaka ne odustajte, nemoguće je imati nijednu izgubljenu, prosjek pobjeda je najčešće oko 45-50%, može i više i manje, opet to ovisi o timu

7. tenkovi svih nacija su u prosjeku ISTI, svaki ima svoje prednosti ali i mane [preciznost, debljina oklopa, brzina, snaga oružja], također se to vidi i u kategorijama gdje npr. TD-ovi [tank destroyer] prave veću direktnu štetu, za daljinu su najbolji, ali nemaju dobar oklop i nemaju okretnu kupolu, srednji tenkovi su ovisno o ostalim suigračima poput lakih tenkova  izviđači ili poput teških glavni napadači, artiljerija je najbolja negdje iza u grmu, može uništiti skoro sve jednim direktnim pogotkom, ali ako se protivnik približi problem je što se ne može okrenuti te poput TD-ova nema kupolu, a i punjenej zna trajati i više od 30 sekundi [kod viših tierova], probajte sa svima po malo pa si odaberite koja nacija i kategorija vam najviše paše

8. posada se može prebacivati s jednog tenka na drugi samo unutar jedne nacije, dakle ne možete staviti američku posadu u njemački tenk, o svakom članu posade imate osobne dosjee gdje nakon što ga s jednog tenka prebacite u baraku pa na drugi tenk možete trenirati za taj tenk [sve piše u izborniku, puno je za pisati ovdje], prednosti su što nećete dobiti posadu sa 50% iskustva ako je prije bila npr. 75 nego ćete ju moći istrenirati na 60% besplatno [kod 100% iskusne posade mislim da mogu biti 80%, nek me isprave ako je netočno]. posadu možete i trenirati na 75% sa 20 000 srebrnjaka po članu ili na 100% sa zlatom.

9. Minimum system requirements:

Operating system: Windows 2000/XP/Vista/7

Processor (CPU): 2.2 GHz

Memory(RAM): 1.5 GB for Windows 2000/XP, 2 GB for Windows Vista / 7

Videocard: GeForce 6600GT with 256 MB of RAM / ATI X800 with 256 MB RAM, DirectX 9.0c

Sound Card: DirectX 9.0c compatible

Free hard disk space: 3.5 GB

Internet connection speed: 128 Kbps

10. skoro zaboravih nešto važno, tu gdje vam je prikazan tenk [slika 1.] vidite ovo Servisiranje? e tu si možete tenk nakon što je uništen popraviti, i ono što nikako ne bi smjeli zaboraviti napuniti municiju, imate i kvadratiće gde stavite kvačicu pa će vam se to samo obavljati nakon svake borbe

11. da biste stavili novi top, gusjenice, motor... u garaži odaberite tenk [slika 1. dolje] te iznad njega imate listu što je na njemu, odaberite, kupite i ugradite ono što ste istražili, postoje moduli koje možete stavljati i na druge tenkove u slijedeći rang, no također postoje tenkovi koji nemaju nikakve dijelove kao onaj rang ispod. kad to obavite prodajte u DEPO nepotrebne module i granate da vam se bezveze ne skuplja "smeće", opet napominjem ne zaboravite se napuniti novim granatama

12. Kill baš ništ ne znači osim statistike i lijepo ga je za vidjet. Boduje se kolko hp-a skineš, kolko modula ili članova posade oštetiš, uzimanje zastave ili obrana i scoutanje tj. otkrivanje neprijatelja na mapi. [NEW_MAN]

13. ako želite hrvatski jezik ovdje sam slikovno prikazao kako

eto, to je sve od mene za danas, nadam se da je dovoljno za početak, nadopunite [ovaj post ne mene {#}] ako sam nešto propustio, a jesam +tipfeleri, no 116 stranica nije lako za pregledat.

vjerujem da ima i da će biti još mnogo pitanja, guglajte, gledajte snimke na youtubeu, imate njihov službeni forum, koristite tražilicu na ovom, ne budite totalni njubovi 

ne zaboravit na GOOD LUCK AND HAVE FUN! vidimo se na bojištu, i ako smo na suprotnim stranama a vi na ciljniku, ne se ljutit, ipak je ovo samo [odlična] igra {#}

SLIKA PRVA SLIKA PRVA
SLIKA DRUGA SLIKA DRUGA
SLIKA TREĆA SLIKA TREĆA
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 2:45 (xhopeon).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

svakim danom sve vise idiota u ovoj igri svi jure da bi ubili nekog a niko ne misli na timski rad koda ce dobit vise exp ako ih vise poubijaju

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Igram tek možda 4-5 dana, moj prvi uspjeh (jebga mrtav sam) :) Inače slažem se da nema timskog rada, ja krenuo sam, pola ih ostalo u bazi češati jaja.... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 20:37 (Ziga).

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Uz malo sreće ću već sutra imati panzer III ausf. a.

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Uz malo sreće ću već sutra imati panzer III ausf. a.

Mene muči to što mi uopće neće prikazati koliko research pointa trebam da ga otključam

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 21:20 (Ziga).
15 godina
Kad si ga razvio vec.
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice