World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.428
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

Znam, ali ima li nekih sankcija ako nisam online? Jel takve igrače izbacite iz klana? :)

Ne.

Trenutno nas je 75 u klanu i dok ne dojemo do recimo 95 ne planiramo kikat.

Kad i ako dojdemo do 95 onda budem složil novi klan u koji budu prebacivani oni koji igraju nikad pa ni onda i oni koji voze recimo Tier5 na niže.

To sve su neki planovi ali trenutno ne kikamo i ako nisi online nema veze.

Ako baš odeš negdi na more, u šumu ili na Mars onda imamo na forumu gdi ljudi ostavljaju poruke da budu AFK i do kad tak da ih se onda definitivno ne kika.

14 godina
neaktivan

to sam htio predložit da nas nekoliko [ima nas] neozbiljnih/koji igramo iz užitka, a u klanu smo jer smo na BOL-u, ili napravimo BOLT-E [BOLT-Enthusiastic] ili da za one koji žele igrati pravo klanski {#} napravit BOLT-E [BOLT-Elite] {#}

14 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
gamer_101 kaže...

ej, jel ko dobio Oskinovu medalju?

kakva je to medalja,za sta

dobiješ je ako sa tenkom uništitš barem tri protivnička tenka koji su minimalno za 2 tier-a jači, meni je to uspjelo {#}

16 godina
gamer_101 kaže...

dobiješ je ako sa tenkom uništitš barem tri protivnička tenka koji su minimalno za 2 tier-a jači, meni je to uspjelo {#}

ss or didnt happen {#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
gamer_101 kaže...

ss or didnt happen {#}

za sve nevjerne tome

17 godina
World of Tanks

Kako prebaciti jezik na Hrvatski ingame ako je prvotno instaliran na Engleskom? thnx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Kako prebaciti jezik na Hrvatski ingame ako je prvotno instaliran na Engleskom? thnx

u World of tanks Launcher

14 godina
neaktivan
World of Tanks

dobio sam tu medalju, doduse IV class, al jbga

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Hvala, vidim ekipa je veteranska :) još malo pa u penziju :)))

btw dali se negdje može naći info koliko research pointa treba da bi "otključao" sljedeći tenk u nizu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

btw dali se negdje može naći info koliko research pointa treba da bi "otključao" sljedeći tenk u nizu?

gore desno imaš tehnološko stablo gdje ti je sve lijepo pokazano po kategorijama [ussr, germany, us], ili još malo više desno imaš istraživanje[research] tekna koji je trenutno odabran, tamo samo prati liniju do slijedećeg tenka, sve ti piše {#}

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Desni klik na ikonu trenutnog tenka pa onda istraži, pojavit će ti tehnološko stablo tog tenka sa svim podacima koliko ti treba exp za veći tier tenk, top, motor itd.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 17:44 (zrimo).
17 godina
World of Tanks

Nažalost ne vidim gdje to piše? :(

http://www.easilysharing.com/images/69978784122224445038.jpg

Ovo je moj tech tree neznam kud sad da krenem... kazu da je pzIII A los tenk

mislio sam na pzkpf 35 pa na 38... nemam blage ideje :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 17:59 (Ziga).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozz, jel bi mi mogao netko reci kako da se prijavim u klan? probao sam nac ljude posebno, ali nema neke opcije tipa send msg...

igra def. rula, ostao sam na mapi s 5 crvenih, i jednog po jednog skinuo... cak i medalju dobio, ali adrenalin koji me zasorao nakon sto od 5 osta jedan, i to medium a ja u lightu... neprocjenjivo :P

15 godina
u hebote, 3 king tigera sa t-34, svaka mu čast.. to bi mi trebalo pola sata i da su tigeri afk
I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
16 godina
The Unforgiven kaže...
u hebote, 3 king tigera sa t-34, svaka mu čast.. to bi mi trebalo pola sata i da su tigeri afk

vjerovatno je koristio premium ammo{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 18:40 (Jack Sparrow).
17 godina
Jack Sparrow kaže...
vjerovatno je koristio premium ammo{#}

Da koji se zvao: Sabol granata {#}

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Nažalost ne vidim gdje to piše? :(

http://www.easilysharing.com/images/69978784122224445038.jpg

Ovo je moj tech tree neznam kud sad da krenem... kazu da je pzIII A los tenk

mislio sam na pzkpf 35 pa na 38... nemam blage ideje :(

Klikni na PzKpfw III Ausf. A i otvorit će ti se novo stablo i sve ti lijepo piše. Što se tiče PzIII tenk nije nešto, ali u svakoj liniji ima barem jedan takav za koji jedva čekaš da završiš s njim.

PzIII ima dosta slab top, ali je veoma brz i okretan pa to moraš iskoristiti, spotati neprijatelje, upasti artiljeriji i sl. Pošto vidim da si krenuo na liniju teških tenkova, trebaš izabrati i rezervnu liniju npr. srednje tenkove, lovce ili artiljeriju, tako kad te unište uzimaš u garaži rezervni tenk i nastavljaš tako brže skupljaš kredite.

14 godina
protjeran
World of Tanks

Vidim ja postova ko u prici,znaci igra valja!

Download je gotov i upravo instaliram,nadam se pomoci ako zapnem!{#}

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Tanks

Eto rezime nakon pola sata igranja WoW-a!

Tenk mi je spor koda ga hebe malo Bosh pumpa,nema se para,za jednoga normalnoga TDI,ali ajd pocetak je pa se mora!

Decki su me razguzili jedno 10-tak puta ko staru kantu,ali uspio sam jednoga stepsti i to sasvim slucanjo,vjerovatno isto NOOB kao i ja

zabio se u mene,a ja slucanjo stisnuo ljevi klik!{#}

.....Dobra igra!{#}

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Godfahter kaže...

Tenk mi je spor koda ga hebe malo Bosh pumpa,nema se para,za jednoga normalnoga TDI,ali ajd pocetak je pa se mora!

Decki su me razguzili jedno 10-tak puta ko staru kantu,ali uspio sam jednoga stepsti i to sasvim slucanjo,vjerovatno isto NOOB kao i ja

.....Dobra igra!{#}

Dobra igra dok ti se ne zgade 1diotu u tvojoj ekipi ali za sve ima ljeka.

Sad sam počeo drukat.

Masu puta mi se dogodi da sam budem na jednoj strani i ona p0p1zdim i počnem neprijatelju pisat koordinate  1diota iz moje ekipe.

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Godfahter kaže...

.....Dobra igra!{#}

Dobra igra dok ti se ne zgade 1diotu u tvojoj ekipi ali za sve ima ljeka.

Sad sam počeo drukat.

Masu puta mi se dogodi da sam budem na jednoj strani i ona p0p1zdim i počnem neprijatelju pisat koordinate  1diota iz moje ekipe.

I da te netko prijavi i lagano BAN.

(=XII=)SandMan_CRO....
16 godina
World of Tanks

Ako moram igrat sa takvim debilima onda mi nije žao

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Poludit cu s ovom igrom dns kreso 6h bez prestanka prezarazna je igra sto vise ides dalje to te vise navlaci!{#}

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

ja sam danas doso do 3 nova tenka a za 2 nemam para a obadva tier 6 i kojih 790k credita haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Godfahter kaže...

.....Dobra igra!{#}

Prvi puta kada si kupiš novi tenk dobivati ćeš prve killove...ja ti preporučam panzer 35(t),pa si ga skroz nadogradiš i staviš mu flak gun...I naravno dok ne dođeš do viših tierova nikad nejdi sam u proboj nego idi sa nekom grupicom...

p.s. znate kaj ja mrzim,kada ja sa flakom nekog smanjim sa 100% na oko 10% i onda mi neki kreten uzme kill sa jednim udarcem.

Ja sam Plavi zmaj.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 9:55 (g12356).
16 godina
Zasto je kreten? Jer te spasio eventualnog ostecenja od tog sta je ostao na 10%?
Eto, upravo to je boljka WoT-a, sto se ne igra timski. Ionako ne dobivas creditse i exp po broju ubijenih nego damage-u.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Zasto je kreten? Jer te spasio eventualnog ostecenja od tog sta je ostao na 10%?
Eto, upravo to je boljka WoT-a, sto se ne igra timski. Ionako ne dobivas creditse i exp po broju ubijenih nego damage-u.

A dobro,volim killove radi bragging rightsa...inače igram timski(tipa ostajem u obrani ako se zahtijeva i sl.)

Ja sam Plavi zmaj.
15 godina
DamageHigh kaže...

Sad recite da Stug nije pravi mali moneymaker...=)

Mislim da njega neću prodavat..

Samo da spomenem da su me shellovi izašli oko 700 kredita.

Sry na duplom..

koji top i metke koristiš? StuK 42 L/70 i AP?

★★★★★☆
16 godina
nani_cropes kaže...
DamageHigh kaže...

Sad recite da Stug nije pravi mali moneymaker...=)

Mislim da njega neću prodavat..

Samo da spomenem da su me shellovi izašli oko 700 kredita.

Sry na duplom..

koji top i metke koristiš? StuK 42 L/70 i AP?

Ne. 105-icu i HE...to mi je puno bolja solucija, pogotovo u partijama kada sam na dnu...a i one-shoota sve što se kreće kada si na vrhu, tako da...:D

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego,dali mogu slušat muziku uz igru ili je prevelik pad skilla?

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice