World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.498
|
čitano: 9.273.355
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: World of Tanks

Comander: 6th sense, ako imaš 2 skill uzmi jack of all trades  koliko puta će ti u toj liniji izginit vozač je paralelno s americkim i njemačkim radio operaterima  

Loader: bilo bi poženjno safe stowage i repair

Driver: clutch brake  ili control impact, te repair 

Guner: repair, pa snap shot ili resetiraj kad prvi bude pun za vise kritikala te repairse.  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
17 godina
moderator
LordNIbbler kaže...

puno realniji odraz nečije sposobnosti je  omjer Tira/ levela kojeg igrač igra i prosječne štete koju napravi

Nisu svi tenkovi namjenjeni nanošenju štete, šta je sa scoutima?

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 19:06 (DrNasty).
11 godina
DrNasty kaže...
LordNIbbler kaže...

puno realniji odraz nečije sposobnosti je  omjer Tira/ levela kojeg igrač igra i prosječne štete koju napravi

Nisu svi tenkovi namjenjni nanošenju štete, šta je sa scoutima?

Pročitajte cijeli moj post ;)  citiro bi al neznam,  a i glupo mi citirat sam sebe,  nakon nekih 30 riječi  od ovog što ste citirali "izuzetci su spg i laki tenkići te auto loderi"

17 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...
Zaja kaže...

Djele se kodovi kaze lik u partiji i da pitaju mene. Poslje partije pocinju pitanja{#}

di? šta? kako? podijeli sa sirotinjom :D

Vulgar Display Of Power
17 godina
LordNIbbler kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Bez obzira na klan, prosječan igrač ima oko 49% WR, a bolji iznad toga, ako si ispod, loš si u svakom slučaju, nema tu izlika...

Drama onda sam ja  loš  s obj 704 ;(

http://postimg.org/image/z738ibt3r/

Nevidim baš razloga zašto svi furaju na WR, koji u biti i ne govori previše o igraču, točnije govori dali  funkcionira  MM od WG za njega, puno realniji odraz nečije sposobnosti je  omjer Tira/ levela kojeg igrač igra i prosječne štete koju napravi, to bi trebao bit minimalno 1 naprema 1, tj  nešto sitna više  jer nije omjer timova u HP-u nije   1:1 bar za normalne tenkove,  izuzetci su spg i laki tenkići te auto loderi, jer ako vozis focha 155 i ispucas klip te zgineš to je očaj...

Tj ako voziš stug-a 3  minimalno bi trebalo napravit 350 što je vaš HP. 

Mislilo se na average WR, a ne posebno po tenkovima, to je sasvim druga priča, a ovdje se nitko ne fura na WR nego sam samo komentirao budući da se vodila rasprava o tome, ali u svakom slučaju, ja još nisam vidio igrača koji ima npr. 1500+ WN6/7, a da ima WR ispod 50, pa čak i 53-54%, tj. da je "kao" dobar igrač, a nije sposoban carryati više od 50% svojih gameova...

14 godina
Zaja kaže...
Zvonzi kaže...
Zaja kaže...

Djele se kodovi kaze lik u partiji i da pitaju mene. Poslje partije pocinju pitanja{#}

di? šta? kako? podijeli sa sirotinjom :D

hahahaha, nemrem vjerovat. dobra fora, budem to s frendom probao. mi inače imamo foru da pitamo jel ima neki klan da traži igrače pa onda počne veselje. :D

17 godina
moderator
LordNIbbler kaže...

Pročitajte cijeli moj post ;)  citiro bi al neznam,  a i glupo mi citirat sam sebe,  nakon nekih 30 riječi  od ovog što ste citirali "izuzetci su spg i laki tenkići te auto loderi"

Pa pročitao sam, šta je sa scoutima, njima neko drugo rješenje? Ti si odlučio da je dmg mjerilo jer možda imaš tenk koji nanosi puno štete (spominjao si obj704, vjerovatno je to to).

WR jeste mjerilo, budući da svi na mapi rade to što rade da bi pobijedili. Statistički gledano 50:50 je neki random faktor, a upravo tvoj mali uticaj na stanje na mapi je ono što te vuče dole ili gore i kroz veliki broj partija se pokaže gdje si.

Mjerilo efikasnosti bi bio i XP ali base XP, bez uračunatog premiuma.

14 godina
World of Tanks

ne znam čemu uopće oko toga sada raditi znanost kad već imate nekoliko mjerila koja malo preciznije "mjere" skill igrača od WR-a, poput WN7 i WN8.

0 1 hvala 0
17 godina
moderator
Zvonzi kaže...

ne znam čemu uopće oko toga sada raditi znanost kad već imate nekoliko mjerila koja malo preciznije "mjere" skill igrača od WR-a, poput WN7 i WN8.

Pa ne radi se znanost, svako ko igra zna da treba dobro oznojiti guzicu da bi imao dobar WR.

WN i uzima WR u obzir (između ostalog).

14 godina
DrNasty kaže...
Zvonzi kaže...

Pa ne radi se znanost, svako ko igra zna da treba dobro oznojiti guzicu da bi imao dobar WR.

WN i uzima WR u obzir (između ostalog).

ma kužim, zato kažem da je bezveze sada raspravljati treba li se dmg ratio uzimati kao nekakav glavni pokazatelj nečijeg skilla kada već postoji poprilično komplicirana formula za to :D

11 godina
DrNasty kaže...
LordNIbbler kaže...

Pa pročitao sam, šta je sa scoutima, njima neko drugo rješenje? Ti si odlučio da je dmg mjerilo jer možda imaš tenk koji nanosi puno štete (spominjao si obj704, vjerovatno je to to).

WR jeste mjerilo, budući da svi na mapi rade to što rade da bi pobijedili. Statistički gledano 50:50 je neki random faktor, a upravo tvoj mali uticaj na stanje na mapi je ono što te vuče dole ili gore i kroz veliki broj partija se pokaže gdje si.

Mjerilo efikasnosti bi bio i XP ali base XP, bez uračunatog premiuma.

Ja sam rekao da je  po meni najbolji  ukazatelj  dali  netko igra efikasno je dmg koji pravi, bar je to moje mišljenje.  Jer ako si napravio dmg koji je jednak ili mrvicu veći od  tvog hp, si izbio bar jedan tenk pošto je hp u timovima sličan...  Jer je u igri 15 vs 15  i onaj tim koji ne napravi dmg izgubi osim ako se ovi ne utope ili  iskapaju :).

Za lt je drugo rješenje, gdje ide  spoting  no u to nebi ulazio... al opet u većini slučajeva kad si scout imaš u drugom timu bar 1 sličnog sebi, a i većina scoutva ima top osim tenkova tipa a 20, pz 38 na i slicno... 

Poanta svega po meni je bolji i korisniji onaj koji u "normalnom" tenku napravi minimalno svoj dmg nego onaj što ima wr 60% a sakriva se iza artiljerije u kutu mape  cijeli game di može jedino gađat nekakav zid.

No opet to je samo moje mišljenje ipak su saveznici dobili WW2, a svaki njihov tenk nije navato bar jednog, tigra, panteru ili štuga {#}

P.S. ako ko oće plt  t 7 8 9  nek šibne PP uvijet da nije muva bez glave 

15 godina
LordNIbbler kaže...

ima wr 60% a sakriva se iza artiljerije u kutu mape  cijeli game di može jedino gađat nekakav zid.

ni jedan takav nema 60% wr

a ono što si rekao za stuga stranu prije, da ako napravio 350 dmg da je to dobar rezultat {#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
DrNasty kaže...
LordNIbbler kaže...

Nisu svi tenkovi namjenjeni nanošenju štete, šta je sa scoutima?

Mozes i sa scoutima

hvala bogu skupio xpa za indiana hvala bogu skupio xpa za indiana
14 godina
neaktivan
World of Tanks

kakvi su vam tiger 1 i 2? poceo sa tigrom i cini mi se dosta supalj. svaki drugi hit engine fail i sl

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tigar je hp kutija i više support tenk, dosta dobar sniper

ktiger je već bolji kad se nakosi i ima dosta dobar top

ako ideš dalje njemce obavezno preventive maintence kao perk na vozaču da smanjiš zapaljenja
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
Dado_ZG78 kaže...

Kakva je situacija za nove igrače? Imaju li šanse protiv izvježbanih veterana ili se ne isplati više upadat u sve to?

Do sada sam malo pikao Warplanes radije.. 

cuj, jedno je sigurno, imaces vise fps-a u wotu i manje cekas na partiju

p.s. naso sam bug u wowp-u, kad se bilo koja posada prebaci u avion za koji nije istrenirana, bude crvena i skill joj je 25% manji al nema exp penala, znaci svaki elitani avion se moze koristit ko prem avion za trening posade

{#}{#}

DrNasty kaže...

Aj robije sa 6pdr-om na AT8. Jedva čekam da se dovučem do 77mm topa. Stvarno je najočajniji stock top kojeg sam igrao i vjerovatno jedan od najočajnijih u igri.

uz at-2...ja sam ga free expal za is-6 grajnd, i zadnji top je ok, mos probit

DrNasty kaže...
Predator003 kaže...

Isto razmišljam da stavim repair kit+repairs na posadu+veliki kit za popravke, jer prvo što ode su gusjenice, repair traje 12s, a hod topa je katastrofalan. Jučer sam na himmelsdorfu htio gađati ekipu na brdu, ... kad ono šipak, ne može dići cijev {#}

Na kraju sam parkirao na ono smeće na cesti da dignem prednji kraj.

Ovako nije loš, gledam da parkiram uz stijenu/kuću tako da samo lijeva strana i top vire, pa slušam ding-dong ali ne može se to uvijek.

Možda Zaja da kakav uvid u liniju i neki savjet jer ih je nedavno grindao.

zaja odsad otkljucava redom tir X putem kodova, hebo grajnd, hebo fair plane

e da ti je trupac na at-u koji nose ruski heviji sa sobom, odma ga podmetnes pod gusjenice i imas elevaciju / depresiju

i da, mos zamjenit vatrogasni sa large repair, ne gori bas at

Zaja kaže...

kaj tocno pise, nevidim dobro sliku bob bob bob OOOO bob bob?

jel tocno? i na kolko dugo se dobije taj vk7201?

i daj mi pliz i kod za oni t95e6, svidja mi se

type59 vec imaj, to daj nekom ko ga nema

Predator003 kaže...

mislim uzeti IS, imam kv1 i 1s, na obojici 100% i popravci 1s- 68% kv1 35%

prebacio bi posadu s jednog vjerojatno s kv1 i prodo ga, koje skilove uzeti za IS, a da mi koriste i na is3 da ne radim drop 2x?

moj savjet je-prebaci sport posadu na is, bolja je, a to ti treba kak ides gore, najbolja posada na najvecem tiru

slobodno ostavi repair, a posle dodas snap shot, smooth ride, comandera jedino reskilas i stavis 6th i opet repair

a kv posadu bacis u sport, uz radista koji ce ti ostat, i zacas ce bit natrag na 100 i dizes im skill, to je ipak tenk za trening posade jer radi hrpu dmg i expa, i brzo dize posadu

@raven ti imas wr 100% u laptop borbi-respect

a ja sam gledo da mi je wr na nekim OP tenkovima upadljivo veci, npr davno prije mi je bio mislim da 60% na su-26, a to je bio moj utjecaj i po tome sam vidio da jednostavno sam sa nekim tenkovima bolji, ak su op i mogu carryat

a u prosjecnima- gazpacho soup {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
World of Tanks

Ne znam šta mi je sviđa mi se ovaj mali crusader a htio sam si cromwella, idem si temparaturu izmjerit, ovaj spaced armor na kupoli sve zaustavlja

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 0:08 (Pislje).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nek sad neko kaže "OP Russian Bias!!!!!!!!"

http://wotreplays.com/site/640441#winter_himmelsdorf-damagehigh-is-4

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
=xfact= kaže...

kakvi su vam tiger 1 i 2? poceo sa tigrom i cini mi se dosta supalj. svaki drugi hit engine fail i sl

Sada sam na E-75 i odličan je, a za do njega doći se ide upravo preko Tigra 1 i 2. Tigar mi nije bio nešto posebno, a i nisam se dugo zadržavao na njemu - prodao sam ga nakon otprilike 150 partija kada sam otključao Tigra 2.

Tigar 2 mi je vrlo dobar i njega sam zadržao, ali ne igram u zadnje vrijeme s njim. On je bio dobio kao neki "buff", ali to i nije nešto spektakularno bilo. Strojnica mu više nije slaba točka kao ni vrh kupole, ali zato su mu stanjili donju ploču sa 120 na 100 mm. U vezi donje ploče, sjećam se da ga tu nije bilo lako probiti sa SP-om prije nego su ga preuredili (Tigra 2), a sada kada naletim na njega sa SP-om bušim ga svaki put.

Također kupola na Tigru 2 je zapravo slaba jer topovi/granate od 225 mm probojnosti je buše relativno lako lijevo i desno od "topa, tj. "mantleta". Znam, jer i sam tu gađam. Tako da treba micati i kositi kupolu da oklop bude efektivan.

15 godina
=xfact= kaže...

svi mackasti tenkovi-tigar, panter, svi, imaju napred motor-i oce rostiljat

tigar 1 je tenk druge linije, snajper, koji pocisti siemke sa daljine pa onda krene napred, jeftine granate i super pen ga cine vrlo dobrim t7 hvy-jem

Pislje kaže...

Ne znam šta mi je sviđa mi se ovaj mali crusader a htio sam si cromwella, idem si temparaturu izmjerit, ovaj spaced armor na kupoli sve zaustavlja

i ja sam si ga ostavil za troll i trening posade-nema scout mm, opak igrac, a top busi sve

a crom je u biti light sa med MM-om ko i a-43

ak imas slot, ostavi si ga i treniraj posadu, trolaj i sealklabaj, sve one kaj misle : gle light, sacu ga pwnat, a kad ono dobiju po nosu

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
World of Tanks

Dear Player, This is an automated e-mail to inform you that an account suspension will be applied to your account for the amount of 1 day.

Nije mi ni chat ban još istekao a već zaradio i ovo. Ali kako da ja inače naučim idiota u E100, koji ne zna ni vlastiti jezik a kamoli ingliš, da mi ne dovodi Tier 6 tenk u tier 10 bitku? Pa logično, upoznam njegovog platoon idiota u tieru 6 sa BL10.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 2:16 (St0ka).
Moj PC  
8 1 hvala 0
13 godina
St0ka kaže...

Dear Player, This is an automated e-mail to inform you that an account suspension will be applied to your account for the amount of 1 day.

Nije mi ni chat ban još istekao a već zaradio i ovo. Ali kako da ja inače naučim idiota u E100, koji ne zna ni vlastiti jezik a kamoli ingliš, da mi ne dovodi Tier 6 tenk u tier 10 bitku? Pa logično, upoznam ga sa BL10.

Ma reci svima da ga reportraju, ovako tebi na racun odlazi.

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
St0ka kaže...

Nije mi ni chat ban još istekao a već zaradio i ovo. Ali kako da ja inače naučim idiota u E100, koji ne zna ni vlastiti jezik a kamoli ingliš, da mi ne dovodi Tier 6 tenk u tier 10 bitku? Pa logično, upoznam njegovog platoon idiota u tieru 6 sa BL10.

Da, tako nekidan tier 1 platoon-a (ak sam dobro skontao da se to zove platoon) s tierom 3 i ubace ih nama u tier 5 (3-4 slučaja). Lijepo ga zamolim da to ne radi više a neke sam i prijavio. Nisam ih roknuo baš da ne dobijem ban. Nisam još izgurao 500 kill-ova na "sovjetskom" acc, još 36 pa da uzmem tih 500k srebra. Šteta je propustiti bonus zbog klipana...

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
protjeran

Evo poceo sam i sam sebi rusit rekorde...{#} Odavno nisam imao ovakvu partiju tj,do sad je nisam imao,trenutno mislim u 22 k bitki najbolja partija sto se tice omjera tiera i dmg,a i expa pa eto da se malo pohvalim...{#}

Tako da eto sada osobni najveci exp dobiven je bas ovaj 3052...{#}

Nemam sto reci nego evo slika i link od replay-a...{#}

http://wotreplays.com/site/640792#self

Usput klan 5NET regrutira nove clanove sa podrucja lijepe nase...Minimalni zahtjevi su: WN7 veci od 1200+, 3-4 tenka 10tke (BAT,T62A,obJECT 140,LEOPARD,IS7,E5,T57,OBJECT 268,263,WT)  i dolazak bar 4-5 puta tjedno na klanske bitke,treninge i satnije od 7 do 11...Hvala...{#}

"Gold noob " :P "Gold noob " :P
TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 16:13 (Tomo53nja).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Bome ovo lijepo izgleda. Ja sam tek uzeo t30 i nakon desetak partija mogu reći da me onaj drugi top ubi u pojam. Vjerujem da će kasnije biti bolje, ali kao da nekada nema veze koliko sam dobro na ciljao on projektil usmjerava po svom, a ja nek i dalje nišanim po svom... Kad rješim zadnji top uzet ću i t95 i krenuti prema E3 da se na živciram u isto vrijeme s oba. Znam puno kasnim za ostalima po pitanju ovih td-a, ali prije ih nisam niti igrao, pa...

Pucaaaajjjj :)
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sad grindam prema e4 i na t30 sam namontirao zadnji top...top je perverzija, nesto slicno kao i bl10 kod objecta704...al vrijeme ciljanja je spoooooro...Top zna pogoditi muvu u letu al zna promasiti slona na njivi...dok sam vozao t30 sa drugim topom vec sam ga kontao prodati. Al sad nema sanse...tenk ima solidan mm cesto budem pri vrhu, upada dosta u t8, a ima odlican top koji lako se nosi sa svim 10-kama.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Postoji li neki casual klan da ne održava treninge i vojne vježbe?

0 0 hvala 0
13 godina
malina22 kaže...

Ja sad grindam prema e4 i na t30 sam namontirao zadnji top...top je perverzija, nesto slicno kao i bl10 kod objecta704...al vrijeme ciljanja je spoooooro...Top zna pogoditi muvu u letu al zna promasiti slona na njivi...dok sam vozao t30 sa drugim topom vec sam ga kontao prodati. Al sad nema sanse...tenk ima solidan mm cesto budem pri vrhu, upada dosta u t8, a ima odlican top koji lako se nosi sa svim 10-kama.

Bome mm mene ne mazi. Stalno sam pri dnu... Mislim da sam čak 2 partije bio u prvih 5, ali valjda će biti bolje dalje...

Pucaaaajjjj :)
17 godina
neaktivan
Punti kaže...

Postoji li neki casual klan da ne održava treninge i vojne vježbe?

HAMI bar tako ljudi pisu u random chatu{#}

Vulgar Display Of Power
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice