World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.274.016
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

In patch 9.0, following features will come:

- historical battles mode (Kursk, Balaton operation, Ardennes)
- graphic changes: new shaders, allowing for more realistic graphic sufaces (wood, metal etc.)
- following models will be available in HD: T-34/85, IS, T-54, Panther, Tiger I, Maus, Sherman, Hellcat, M103, Churchill I, Centurion 7/1, Tortoise
- turrets flying off during ammo rack explosion
- active independent suspension (each wheel reacting on surface)
- new graphic settings window
- fixed following maps for better gameplay balance: Serene Coast, Pearl River, Malinovka, Severogorsk
- improved soundtrack quality

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
18 1 hvala 12
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nama sa buđet konfiguracijama se pise lose ili se nece pogorsat perfomanse?

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
fanaticni gejmer kaže...

nekako mislim loše, od kad sam krenuo igrati skoro svakim većim updateom mi se pogoršale performanse

16 godina
kaw_liga kaže...

Vidicu mozda jos malo podignem neku od stavki koja je razlika izmedju fps-a i pinga sta to ustvari znaci...i ima li jos neki savjet na igraca pocetnika {#}

FPS su slike u sekundi i one ovise o grafičkim postavkama i snazi računalnog hardvera. Više je bolje.

A ping se mjeri u milisekundama i što je niži lakše je igrati, a on ovisi o, ako se ne varam zagušenosti servera i samoj udaljenosti istog.

17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

htio sam ja to komentirati al bi me onda opet popljuvali pa sam ostavio dedi, hvala deda što me nisi iznevjerio {#}

{#}

Vulgar Display Of Power
16 godina
Stolnik kaže...

- graphic changes: new shaders, allowing for more realistic graphic sufaces (wood, metal etc.)
- following models will be available in HD: T-34/85, IS, T-54, Panther, Tiger I, Maus, Sherman, Hellcat, M103, Churchill I, Centurion 7/1, Tortoise
- fixed following maps for better gameplay balance: Serene Coast, Pearl River, Malinovka, Severogorsk

Sve je to lijepo, ali sve mi se čini da ću na kraju prestati igrati igru ako performanse budu još lošije, tj. igra zahtjevnija. Neće imati smisla više igrati.

16 godina
Izzy kaže...
Stolnik kaže...

Sve je to lijepo, ali sve mi se čini da ću na kraju prestati igrati igru ako performanse budu još lošije, tj. igra zahtjevnija. Neće imati smisla više igrati.

Bilo je govora da će biti hd client i normalan te da će se hd(ili havoc nisam siguran)koristiti drugu procesorsku jezgru.(tako nešto se govorilo)

wot:antifa247
17 godina
moderator
World of Tanks

Jedino me taj HD klijent može natjerati da kupim novi comp (i nadolazeći The Crew), u suprotnom ostajem na ovome, fck it.

5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako igru naprave da ju lošiji PC vrti; ljudi sa super PC-om će bit zakinuti. Ako naprave zahtjevnu da izgleda super ali lošiji PC ne moe vrtit, onda su naravno vlasnici takvih kompjutera zakinuti. Ne mogu svi biti sretni, osim ako stvarno ne bude normalni i HD client. Onda će svi bit zadovoljni... ja osobno jedva čekam 9.0.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
rapture686 kaže...

Ako igru naprave da ju lošiji PC vrti; ljudi sa super PC-om će bit zakinuti. Ako naprave zahtjevnu da izgleda super ali lošiji PC ne moe vrtit, onda su naravno vlasnici takvih kompjutera zakinuti. Ne mogu svi biti sretni, osim ako stvarno ne bude normalni i HD client. Onda će svi bit zadovoljni... ja osobno jedva čekam 9.0.

Ako konačno implementiraju multicore podršku - ne.

Što se mene tiče nek prestanu izvodit gluposti s štancanjem patcheva svkaih mjesec i pol i nek si srede servere, limitiraju yebene TD-ove po partiji i više se potrude oko detekcije botova.

One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
neaktivan
World of Tanks

vjerujem da većina igrača na wotu već sad igraju na low ili low-med, ako poboljšaju izgled i pokvare performanse pasti će i broj igrača, a to nikako ne žele, uzdam se u to i nadam se da će napravit podršku za 2 cora

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 19:57 (Predator003).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Bilo kakvo dodatno opterećenje na jednu jezgru i čak ni moj CPU neće bit dovoljan. Smiješno je da mi BF3 na Ultra radi na 70-80 FPS-a dok WoT radi na 50-ak... ako misle išta dodavati, bolje im je da ubace podršku za više jezgri.

Toni
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Predator003 kaže...
fanaticni gejmer kaže...

nekako mislim loše, od kad sam krenuo igrati skoro svakim većim updateom mi se pogoršale performanse

to je tocno, ja vidim na lapu di su performanse konstatne, da mi fps pada, i moral sam vratit na staru grafiku

a to je pocelo davno prije jednim patchom, kad sam jos na starom lapu skuzil da je fps oso kvragu i da su shebali nekaj kad su mi se performanse prepolovile

iskljucio sam tragove gusjenica, dim, oblake, vodu, sve i svasta, a sad sam moral i sve ostalo stavit na najslabije, i maknut advanced graphic i stavit onu staru verziju za igriv fps

Izzy kaže...
Stolnik kaže...

ej buraz pa nemoj tako, vidis da raven vjezba hellcata, bice jos turnira, pa valjda ce bit tolko fer da iduci laptop kaj uzme nubinama gifta tebi, pa nemre igrat na 3 kompa {#}

zamisli samo kolko bi ti podignulo effi da ti fps skoci sa 10 na 50, i da ne igras vise strategiju na pokrete nego shooter iz prvog lica ko i mi ostali {#}

The Unforgiven kaže...
rapture686 kaže...

Ako konačno implementiraju multicore podršku - ne.

Što se mene tiče nek prestanu izvodit gluposti s štancanjem patcheva svkaih mjesec i pol i nek si srede servere, limitiraju yebene TD-ove po partiji i više se potrude oko detekcije botova.

gle-budimo realni:

1-servere nece sredit jer to kosta

2-botove nece bannat jer gube zaradu (sjecate se basic-a i pascala; if then else... if bot woth prem then not ban else ban(non prem)

3-td-ove nece limitirat, jer ak nisu arti nece ni njih, samo ce ih hebeno nerfat i to je to

4-kad je izasla lista igara i njihovih zarada u prosloj godini, wot je bio negdi pri dnu top 10, a broj 1 je crossfire (moja bivsa igra), koja je puna hakera da je to strasno, sa nekih mislim 50 ili 500 miljona $, a u wotu toga nema...al zamislite, krene match i neko kroz brda krene ammorackat protivnike, u 2 minute pobije sve sa wallom i aimbotom, a nemres ga kikat-naravno da bi ga odma reportali, al ak bi iskusni igrac to koristil pametno, nebi ga mogli skuzit

je, igra je magnet za ljudsku glupost, debile i siemke, al bar nema hakiranja za sad

p.s. patch = nova grana=povecano koristenje free expa= zarada

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 20:39 (ED63).
13 godina

3-td-ove nece limitirat, jer ak nisu arti nece ni njih, samo ce ih hebeno nerfat i to je to

Da, kao da su toliko OP nasuprot heavy tenkova istog tiera.

Btw ovaj post napisan dok mi reloada na jpz e100 :)

Ubi bene, ibi patria.
11 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Da, kao da su toliko OP nasuprot heavy tenkova istog tiera.

Btw ovaj post napisan dok mi reloada na jpz e100 :)

Pa to i je svrha  td... no zanjimljivo je kako su se ljudi prije  žalili za arty,  pa je prvo limitiran na max 5, a poslje nerf. Sad su TD, šta ćemo nakon TD nerfa žalit   HT ili MT? Tako kad prođemo sve klase doćemo opet na početak... 

Netreba skoro ništa nerfat već nek srede da MM pravi balansirane  timove i tjt  bar moje mišljenje  :)

Vezano za novu grafiku ako se nevaram dual core(tj multicore) neće previše poboljšat stvari jer će i dalje core one gurat igru, a drugi će samo fiziku(havok) bar tako negdje pročitah.

Ja igram na low nije mi pretjerano do grafike (ovo mi najamanje zamara oči) a iskreno mislim da će se stvari pokrenit tek kad War thunder zaživi.

A serveri su banana svaki patch sve gore i gore... A ako ih i odluče popravljat prvo će vjerovatno popravit Rusima jer je kod njih bude i po milja igrača dok na našem +-200k.

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
13 godina
LordNIbbler kaže...

Pa to i je svrha  td...

Pa i nisu toliko jači, nisam ja ništa moćniji od Mausa koji ima puuno više HP-a, kupolu i puno će lakše raditi sidescrape. Ja imam jači top, zbog kojeg se moram paziti, jer ima dug reload a i nije baš precizan kao i 128-ica u JTa. Prednji armor sam namjerno preskočio zato jer ce jpz e100 ce biti probijen ako nije hull down napravljen, a maus se može nakositi ako nije sakriven.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 7:54 (DrNasty).
12 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Prednji armor sam namjerno preskočio zato jer ce jpz e100 ce biti probijen ako nije hull down napravljen, a maus se može nakositi ako nije sakriven.

sve je to u teoriji, u praksi jgpz je 10x učinkovitiji nego maus (u rukama istog igrača naravno), iznimka je neka gradska mapa no to je rijetkost

13 godina
Predator003 kaže...

sve je to u teoriji, u praksi jgpz je 10x učinkovitiji nego maus (u rukama istog igrača naravno), iznimka je neka gradska mapa no to je rijetkost

Da nebude TLDR, pošto nemam volje.

Nije!

Ubi bene, ibi patria.
12 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Da nebude TLDR, pošto nemam volje.

Nije!

ma da.... zato je i maus čest u bitkama dok jgpzova uopće nema 3-4 u svakoj tier 10, pričajte šta oćete

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 7:53 (DrNasty).
16 godina
World of Tanks

Da, TD-a stvarno ima puno u partiji, a još neugodnije je kada ih protivnički tim ima više.

Nisu oni toliko OP, osim možda WT E-100 i FV215b (183) kada koristi HESH granate, koliko je problem u njihovoj količini.

Također i ovaj novi Confrontation mod pokazuje koliko je prisutan problem "poplave" TD-a. Recimo, ja sam primjetio, a vjerujem i drugi da kada se igra sa osmicama i kada vas ubaci u Confrontation protiv Rusa da ima puno ISU-152 TD-a. E, to je već problem.

Kada bi samo to riješili bilo bi super. Iako meni je bilo gore dok je bilo puno artiljerije, nego sada TD-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne trebaju oni nefrat td, samo vratit staru arty, te stavit limit 3-4, svi znamo kako je prije bilo {#} 

Evo npr. sad nerfaju td pa ce bit kmee op maus, op e100. Na test serveru je izbacilo partiju sa otprilike 10 heavyja ostatak mediumi i po jedna arty u timu. Napucavaju se maus i is4 pola sata jer nema nitko firepower da privede tu ludnicu kraju.

play2much
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina

Meni se to baš sviđa (napucavanje) jer onda oklop ima svrhu i baš je lijepo čuti zvuk odbijanja. I onaj tko zna može probiti Mausa sprijeda ili IS-a 4.

14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
2 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Meni se to baš sviđa (napucavanje) jer onda oklop ima svrhu i baš je lijepo čuti zvuk odbijanja. I onaj tko zna može probiti Mausa sprijeda ili IS-a 4.

Ne pomaze puno ni gold ni poznavanje wakspota kad maus sidesrapa. Budes sritan ako ista prodje.

play2much
16 godina
fanaticni gejmer kaže...
Izzy kaže...

Ne pomaze puno ni gold ni poznavanje wakspota kad maus sidesrapa. Budes sritan ako ista prodje.

Pomaže druga stvar,ostaviš mausa tamo i odeš na drugu stranu pa mu kasnije dođeš straga,pa neće valjda pobjeć.Nema mapa samo jedan prolaz pa da zbog jednog mausa nemožeš proć.

Uvijek se razbija najslabija karika...

wot:antifa247
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon više od 20000 partija još uvijek se uspijem iznenaditi koliko retarda ima u toj igri.. 

Koju vražju mater oni očekuju da se bude desilo kad se tak postave.

13 tenkova ode na jednu stranu pola ide naprije, pola ih kempa u bazi iza najveće planine. Cijelu mapu prepusete protivnicima i očekuju pobjedu ili kaj?

Možda ja ne kužim tu igru..Al im zato skidam sve moguće psovke koje mi padnu na pamet

9 0 hvala 0
14 godina
gamer_101 kaže...

Nakon više od 20000 partija još uvijek se uspijem iznenaditi koliko retarda ima u toj igri.. 

Koju vražju mater oni očekuju da se bude desilo kad se tak postave.

13 tenkova ode na jednu stranu pola ide naprije, pola ih kempa u bazi iza najveće planine. Cijelu mapu prepusete protivnicima i očekuju pobjedu ili kaj?

Možda ja ne kužim tu igru..Al im zato skidam sve moguće psovke koje mi padnu na pamet

U potpunosti te razumijem, baš sam ja prije koji mjesec napisao sagu o tome..{#}. Ja u zadnje vrijeme koristim Jingles-ovu taktiku, "Ako već radite nešto krivo, onda to radite svi zajedno, veće su šanse da ćete preživjeti." -to upotrijebim ako vidim da nema teoretske šanse da sam držim jednu stranu. Onda mi njima dođemo do baze, a oni nama, a dalje je onda ravnopravnije, no većinom opet dobro ne završi jer si u debilnijem timu, no bar u više slučajeva napravim znatniji damage. {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Hello everyone,

Russian server will recieve a hotfix micro-patch on 3rd of March, so I guess WG EU/NA will not be far behind. This micro-patch will bring the following:

- FOV will return to the way it was before 8.11
- the bug, where the effects of shell impacts on your tank appear with a delay will be fixed

According to previous statements of Storm, this micro-patch will have like 150 megabytes.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Igra neigriva! Vratio se nakon godine dana, odigrao par partija, nekako mi se wot promijenio. Ping ubi u glavu. 

6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice